26171
-
EnxTheOne #24887 jah, és hardcore. :D -
EnxTheOne #24886 ez szemétség volt tölem? NM baalrunba meghalt egy társam, (kapott egyszere vagy 5szellemtöl egy lighting-et), és én ezt irtam neki:
"Tonigh you dinein hell." -
#24885 Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy valami mod vagy patch nincs a játékhoz amivel felbontást lehet változtatni? Már a 800x600-as eléggé kicsi :)
Előre is köszönöm a választ! -
fawcet #24884 Jó ez erős túlzásnak is felfogható felfele kerekítéssel még elfogadható.
:)
Modok közül emlékszek olyan ami kicsit keleties beütésű volt a játék teljesen új volt a skillfa is.
Tudtok ti kipróbálható és érdekes modokat? Alap 1.13-at elkezdtem, egész jól megy a nekró, nem kell félórákat püfölnöm a monstákat mint régen.
Amúgy den of evillel végezve megkapod a skill-stat resetet is. És ott találod a boszinál trade alatt akkor. Tehát ha nem jó a skill és stat felosztás, akkor ezzel lehet újrakiosztani a pontokat bármikor, de csak 1szer. -
#24883 Na azért, már megijedtem, hogy legyengítették a summonnecrot valahova a druida szintjére... (mondjuk nem ismerem annyira a druidát, de úgy emlékszek, hogy csak 3 farkast tud idézni) -
#24882 megéri, azok a legerősebbek. -
#24881 thx
valóban többet lehet mint 3 csontit csak 6 skilltöl adja a negyediket 9-től az 5.-et.
A revivekre nem akartam pakolni mert 3 percig van életbe de ha ahány skill annyi revive akkor rakok rá.
Thx. -
#24880 hülyeség.
40-es szintű skillekkel (skiller charmokból, itemekből simán megvan) 15 csontváz, 15 csontváz mágus és 40 feltámasztott szörny döcöghet utánad. az 70 minion összesen.
Danny, így oszd el:
20 Skeleton mastery
20 Raise skeleton
20 raise skeletal mage
20 revive
1 summon resist
1 amplify damage
(+ ugye a pontok az előfeltételekre.) Ami meg marad mehet arra amire jónak látod. -
#24879 1.13-ban csak 3 csontit lehet teremteni? Ez biztos? Eddig nem tettem fel a 1.13-at, de azt hiszem most már nem is fogom... -
#24878 Akkor nagyon keveset játszhattál vele, ha 10 éve nem nyomod: 2000. június 29-én jelent meg a játék. :D -
#24877 Diablo 2 1.13 summon necronak ez jó lenne?
20 csont mastery
20 csonti
20 csont mágus
5 vérgolem
10 hullarobbantó
3 arra az átokra ami 100%-al megnöveli a sebzést ( legelső és egyetlen 1. szintű átok).
1.13-ban sajnos csak 3 csontit lehet teremteni. Gondolom a csont mágus sem lehet több. -
sirdond #24876 hát, ha tényleg elég rég óta nem játszottál,akkor érdemes kipróbálni a legújabb patchet is,mert 1.09 óta nagyon sokat változott a játék -
fawcet #24875 Hali!
Vagy 10 éve nem nyomtam dio2-őt, szeretném kérdezni, hogy milyen modokat érdemes kipróbálni, ami plusz élményt adnak? (új monsták ,fegyverek, skillek, pályák)
Melyeket tartjátok igényesnek? -
Dobronski #24874 Ügyes vagy. Most szépen bennevan a könyvtári gép registry-jében a kulcsod. (: -
ricsa008 #24873 ok elméletileg megy játszottam pár percet még néhány hét és megoldódik az otthoni net kérdése és akkor fogok bele most csak tesztet csináltam menni fog -e
köszönöm a segítségeket -
ricsa008 #24872 áh most megvettem már letölteni +ba nem fogom
de megnézem ezt a peccset
majd írok -
sirdond #24871 a játékon belül amikor battle.net-re csatlakozol és tölti a patch-et,akkor írja ezt ki? -
#24870 Ha ezután sem megy alternatív megoldásként ha készítesz battlenet accountot és berregeled a játékot, letöltheted egy klienssel is játékot. -
Since #24869 Hmmm szerintem mintha nemtudna megjeleníteni valamilyen fontot vagy szöveget, nézz utána gugliban. Lehet csak egy fontot kell letölteni és jó lesz. -
#24868 A legfrissebb patch az 1.13c, ezt próbáltad felrakni? -
ricsa008 #24867
itt van róla egy kép
pls segítsetek 8ig vagyok könyvtárban -
ricsa008 #24866 a peccselésnél reklamál valamit és mindig kidob -
sirdond #24865 1.telepíted a mindkét játékot a hozzá kapott kulccsal (full install)
2. csatlakozol bnetre és letölti a patchet
opcionális: átmásolod a cinematics és music mpq fájlokat,hogy cd nélkül is játszhass
3. játszol -
ricsa008 #24864 megjöttek a játékok valaki letudja irni lépésről lépésre a telepitést és bnet aktiválást?
-
csabiz #24863 xp
ébn is arra gyanakszom csak sajons nem értek a regisztryhez -
dexkill #24862 tuti az játszik be...
értesz a Registry-hez? Érdemes lenne belepiszkálni kicsit...
Ha nem, xp reinstall segít... -
csabiz #24861 csak volt de az régen volt fenn nem most azt még rég letöröltem előtte -
dexkill #24860 Ááá, bringa/póker/tőzsde :D:D:D -
dexkill #24859 Nem 3D-ben tolod a gamet? Csinálj egy videotesztet és állítsd be 2D-re.
Ha nem segít, reinstall:
1. másold ki a karakteredet egy biztonságos mappába
2. D2 uninstall (restart gép)
3. Install Original
4. Install LOD
5. Patch
6. Másold vissza a karaktert a mappájába és játssz tovább -
dexkill #24858 Reinstall nem segített?:O Nincs fent a gépen egy tört verzió véletlenül...?
1. Uninstall Original
2. Install Original
3. Install LOD
4. Patch 1.13
gl hozzá:) -
szepi821 #24857 Üdv mindenki!
Felraktam a gépemre diablo 2-t meg a lodot és feé peccseltem 1.12-re. Amikor viszont megölöm Diablo-t és átjutnék az Act 5-re ezzel a hibaüzenettel leáll: UNHANDLED EXCEPTION ACCESS_VIOLATION (c0000005).
Tud valaki orvoslást erre a problémára? -
csabiz #24856 hello
Egy kis segitségre lenne szükségem megvettem az eredeti d2-t és a lodot egy csomagba és felraktam az alapjátékot ráraktam az 1.13as patchet majd beraktam a lodot és azt írja h a játék nincs felteleítve már újra is raktam patch nélkül ugy se jó mit tegyek?
segitségeteket előre is megköszönöm -
sirdond #24855 így is sokáig bírtátok :)
sc2? -
dexkill #24854 Visszavonulok a játéktól (a következő resetig mindenképpen), így felhalmozott item-eimet közkincsé tenném. Alapitemekre gondolok és ofc free alapon. Ha kell valakinek valami keressen meg:) Akár itt, akor Bnet/jsp accon: "dexkill". (Bneten mondjuk nem vagyok már jó ideje...) -
ricsa008 #24853 köszönet mit kiderült csütörtökön jön mer holnapra már nem lehetet választani szállítás -
Terence007 #24852 Kapott CD kulccsal feltelepíted, aztán Bneten csinálsz egy új accountot, ahol 8 karaktert tarthatsz.
Ahhoz, hogy aktív legyél csak játszani kell. :) -
ricsa008 #24851 meglesz holnap holnapután hozzá a galaxis
mit kell majd tenni hogy aktív legyek battleneten? -
JancsiPapa #24850 singleben nyomtam, szerintem a pingen nem tudsz javítani -
#24849 a multi resze neked mennyire lagos? nekem alapbol van 300-400as pingem es igy jatszhatatlan :( -
JancsiPapa #24848 én