Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
már 46os a trapsim. Várom már az elsõ sojom. 😊)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Én trap assát kezdtem. 😊

Rettenthető
Hmm.

A fejlécben található Hasznos linkek között fellelhetõ Arreat Summit-nál/nél nem igen hiszem, hogy létezik jobb jelenleg.

Ha item drop érdekel, hogy hol mi eshet (ami ugyan nem hibátlan, mert csak a nevesített állandó fõnökökre van kalkulálva, mint pl. Frozenstein, Diablo, stb.), akkor: Drop Calculator 1.13

HC. Mivel mostanában elõfordul párszor a "Your connection has been interrupted" és kis testvére az "Failed to join game" játék közben, így a HC az idegrendszeremnek is HC lenne.
De ha mégis indítanék, akkor csak és kizárólag Summon Necromancer-t, csak a mellé kell normal Duriel-hez valaki, mert ott még nincs meg a Decrepify. Utána mindegy.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Esetleg egy teljes itemlista is érdeklne hogy milyen itemek vannak, és hogy milyen változatok eshetnek az adott itembõl. Ilyen item database-es dolog. Köszönöm!

HC-t nemhiszem, most kezdtem el tegnap egy MF sorcit, de nem sokat tudok játszani :-) Nemtudtok valami jó ki progit amiben az aktuális rúnaszavak illetve a cube-al elõállítható itemek benne vannak? Nem találtam sehol ilyen progit csak régebbieket.

sz4bolcs
Lenne kedve valakinek majd hc karit kezdeni?

Rettenthető
Reset óta majd minden nap fent vagyok, de általában 17 óra után.
Az account nevem: Rettentheto

Húzni nem húzok (még), mert a sorcommal sem vittem még végig Hell-t, és csóri is még mint egy patkány, de van 1-2 kezdõ karakterem, azokkal szívesen mehetünk vállvetve.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Lehet hogy nem sokan játszotok már a játékkal, de gondoltam elkezdem ladder reset után. Akinek lenne kedve segíteni, vagy netalántán játszani battle.net-en az küldöm egy privit és megbeszélünk egy idõpontot. Jó lenne magyarokkal együtt játszani, de sajnos battle-net-en nemolyan segítõkészek már az emberek mint anno voltak. Accountom : SinceAlive.

sz4bolcs
jeeee, jööövööööök xDDD

2 hete volt 😊

sz4bolcs
Mikor volt/lesz ladder reset?

http://img15.imageshack.us/img15/9530/abaj.jpg valaki valamit tud? reset router nem jön be.
tûzfalon 6112-es port nyitva.
vigyori14
Hy, valaki feltudna világosítani hogy milyen változások történtek 1.11 es patch óta, az új patchekben?

biztos hogy nem lag volt.
pl. charge pala, egykezes kardal, "félképernyöröl" támad, szóval nem kell közel jönnie hozzám, hogy sebezen.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nem lehet, hogy szimpla lag volt? 😊

Sajnos nem, 😞 Közel harcos half ranged támadással. Barbi esetleg dárdát hajigál, amivel éppenségel tud melee is lenni. Más ötletem nincs, hacsak nem sikerülne jobban körül írnod. 😄

köszönöm szépen 😄

ÉS még egy utolsó kérdés. ^^
Azt hogy csinálják a közelharcos karakterek, hogy "fél képernyöröl" támadnak? Szóval nem kell közel mennie az ellenséghez, hanem a közel harcos, és a távolsági között van. Remélem érthetõ xD

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Szevasztok.

Meguntam a d2-õt szóval most eladó 7500 d2jsp fórumgoldom 1fg=4ft áron.

Akit érdekel vegye föl velem a kapcsolatot a [email protected] mail címen.

Csak Hajdú-Bihar ill olyan emberek jelentkezését várom akiknek van ötlete , hogy bonyolítsuk le az üzletet.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

CB, OW, mind a kettõ sebzi az ellent. CB ami elterjedtebb, mert azonali hatásu fix %-t von le, mig az OW adott idõ alatt sebez.

köszi, mostmár jó 😄

Végül is, egy dragon claw/ dragon flight/tiger strike assassin melett döntöttem. Ha meg nem válik be, akkor újra elosztom a skill pontjaimat 😄

Megtudnátok mondani hogy melyik itemek vesznek le x %-ot az ellenségéletéböl? Crushing blow? Open wounds?

lvl 42-es ^^
Azért elég furcsa a számomra hogy, pár nappal a reset után, már vannak 94-es karakterek :S

Rettenthető
Próbáld majd meg újra, pár perccel, esetleg órával késõbb.
Amióta megvolt a reset, azóta - khm - eléggé instabil lett a kreált játék a neten. Amikor fent voltam, többször is beszélték, hogy alig tudtak játszani / kreálni, mindig "failed to join game"-t írt ki.
Én is volt, hogy 6-7 játék után tudtam eljutni a következõ wp-ig, mert állandóan kidobált, aztán meg nem engedett kreálni.

köszi 😄

Történt egy kis baleset. Voltam egy baalrunon, utána meg nem engedet be több szervere, háromszor probáltam, de mindig "failed to....", a 4.-nél, amikor töltött, kiléptem a windows gombal, hogy megnézem, hátha valami történt az internetel, mire amikor vissza léptem fekete volt a képernyõ, majd az alt+F4-el bazártam, de fél másodpercel a bezárás elött kiirta hogy failed to..., és most azota nem tudom belépni. Azt irja hogy már más használja a cd keyt, vagy valami hiba van és probáljam meg 5 perc múlva 😞

xNoodlex
Assát nem vágom, de ITT találsz pár guidet-t hozzá, hátha jó valamelyik, de Google egyébként is segíthet.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

tiger strike/dragon flight assassin jó pvpre? 😄
Vagy maradjak a tarappernél?

Nem kell, hogy Magyar legyen... lehet akármilyen, csak beszéljenek angolul, vagy franciául. 😊
xNoodlex
Akkor maradt a 6net a magyar alternatívák közül.

Tudtok valami olyan Bnet másolatot, ahol sokan játszanak? Diatro-t próbáltam, de alig játszanak rajta.
xNoodlex
Simán.

üdv
hogy lehet win7-en futtatni?
A "kötelezõ" MF továbbra is a játék része marad? Nemrég elolvastam az újításokat, gondoltam, hogy mindjárt becsokizok annyi az újdonság.. Érdemleges dolognak csak a varázslatokkal szembeni immunitások és az O. Knight Iron Maiden eltörlését tartom.
jaa, most olvastam, zsír! gondolkozom egy friss kezdésen, a szokásos fire sorc-szal 😊
Davidus
1 hét múlva reset

V9ykn8_TZL0

Rettenthető
Kérjük, ellenõrizze, hogy a Diablo 2 Expansion lemez a CD-ROM-meghajtóba, majd kattintson a "Rety"

Nem köcsögölésbõl eredõen, de késõbb még jól jöhet:
forrás: http://translate.google.com

zalan05
Please verify that your Diablo 2 Expansion Disc is in your CD-ROM drive, then click on 'Rety'. ez mia zacskomat jelenti valaki pls segitsen mit kell csinálni vele?

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Köszönöm, igen eredeti van.

nearo
Nemtom mi a helyzet bneten, tört verzióm van.
Ahhoz, hogy neten tudd tolni kell egy CD-kulcs (ha bnetre gondolsz).
Jelszóproblémát nemtom 😊

Elég az utolsót.
Egyébként ha eredeti gémed van, akkor ha felmész bnetre úgy tudom ráteszi a legfrissebb patchet.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sziasztok!

Feletelepítettem a d2-õt, majd rá a LOD-ot. Az lenne a kérdésem, hogy a patchekbõ elég csak a legutolsót 1.12 vagy 1.13 feltenni, vagy sorba fel kell rakni az összeset?

zalan05
sziasztok
már jó régen játszottam a dia2-övel várom a 3at de nagyon nem akar jönni és igy lehet vissza teszem a 2öt valaki megtudná mondani miujság sokan játszanak-e még mert ha nem akkor inkább hagyom😄 és ha igen akkor lécci hogy mik kellenek hozzá hogy neten tudjam tolni mert már lövésem sincs mik kellenek.Ja és hogyha elfelejtettem a jelszot a régi accom-on meglehet valahogy tudni mivolt? elöre is kösz
hello

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Daell Drow
bneten tudom hogy nem lehet, de itt lehet hasznalni d2 multires-t?
Halihó Rvribádi!

Indítottunk még egy realmot! Jupííí! 😄

Egy kis demó, hogy mégis mirõl van szó (képek) wwww.bnet.uw.hu

És maga az oldal ahol lehet csatlakozni: www.diatro.uw.hu

A szerveren jelenleg 2 realm fut. Egyiken az most indult Eastern SUN 3.00 (japán fejlesztés), a másikon pedig a Retro 2.50 (magyar fejlesztés).

Jó szórakozást mindenkinek!

ui: A Retro modhot 1.10-es alap patch szükséges, viszont az Eastern Sun 3.00-hoz AKÁRMI jó! 1.10->a legújabb 1.13ig.

Néhány új hír :

+Indítottunk saját ventrilo szervert a leges legjobb hangminõséggel és online rádióadókkal amiket a megfelelõ szobákban lehet hallgatni lazítás képen 😊

+2010. február 04.étõl egy budapesti host-on fut a szerver ami közvetlenül egy 2x1 Gigabites optikani sávszélességgel csatlakozik a nemzetközi fõérre. No lagg, no DC, Hev' fán! 😄
xNoodlex
nearo
Tedd rá az 1.10es magyarítást, nem lesz semmi baja 😊
Ha meg mégis, akkor meg reinstall. De úgy rémlik, hogy nekem is volt fent 1.10es magyarítás nem 1.10-es verzióhoz.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Davidus
regisztrálod a cd kulcsot battle.neten aztán letöltheted a játékot angolul

V9ykn8_TZL0

sz4bolcs
Srácok: úgy megjött a kedvem a diozáshoz. 😞(( Mindig megjön, mikor benézek ide, de már nem játszottam 2-3 éve. Hiányoznak a ger.-ek. 😞

De akár még 1.11-re is le downgradelném ha lehet valahogy, csak hogy mûködjön az írott szöveges magyarítás

Nos, az a vicc magyar is jobb lenne, mint a német, mert németül egy mukkot nem tudok 😊
Szöveges magyarítás kéne, 1.12-höz, Google kidobott 1.10-hez meg 1.11-hez, de 1.12-höz sehol se találtam szöveges magyarítás, létezik olyan egyáltalán? 😞

xNoodlex
Nem hinném, hogy lenne hozzá "angolítás", a magyarítás meg valami vicc. Szerintem töltsd le angolul, úgy a legtisztább..

Szavasztok
Nekem az alapjáték is meg a kiegészítõ is német nyelvû. Angol vagy magyar nyelvet tudok alá varázsolni?
Köszi 😊

már a hc ladder tetején tanyázom