26171
  • EnxTheOne
    jah, és hardcore. :D
  • EnxTheOne
    ez szemétség volt tölem? NM baalrunba meghalt egy társam, (kapott egyszere vagy 5szellemtöl egy lighting-et), és én ezt irtam neki:
    "Tonigh you dinein hell."
  • morvaigaben
    Hali!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy valami mod vagy patch nincs a játékhoz amivel felbontást lehet változtatni? Már a 800x600-as eléggé kicsi :)

Előre is köszönöm a választ!
  • fawcet
    Jó ez erős túlzásnak is felfogható felfele kerekítéssel még elfogadható.
    :)
    Modok közül emlékszek olyan ami kicsit keleties beütésű volt a játék teljesen új volt a skillfa is.

Tudtok ti kipróbálható és érdekes modokat? Alap 1.13-at elkezdtem, egész jól megy a nekró, nem kell félórákat püfölnöm a monstákat mint régen.
    Amúgy den of evillel végezve megkapod a skill-stat resetet is. És ott találod a boszinál trade alatt akkor. Tehát ha nem jó a skill és stat felosztás, akkor ezzel lehet újrakiosztani a pontokat bármikor, de csak 1szer.
  • nearo
    Na azért, már megijedtem, hogy legyengítették a summonnecrot valahova a druida szintjére... (mondjuk nem ismerem annyira a druidát, de úgy emlékszek, hogy csak 3 farkast tud idézni)
  • plu604
    megéri, azok a legerősebbek.
  • Danny1987
    thx
    valóban többet lehet mint 3 csontit csak 6 skilltöl adja a negyediket 9-től az 5.-et.

A revivekre nem akartam pakolni mert 3 percig van életbe de ha ahány skill annyi revive akkor rakok rá.

Thx.
  • plu604
    hülyeség.
    40-es szintű skillekkel (skiller charmokból, itemekből simán megvan) 15 csontváz, 15 csontváz mágus és 40 feltámasztott szörny döcöghet utánad. az 70 minion összesen.
    Danny, így oszd el:
    20 Skeleton mastery
    20 Raise skeleton
    20 raise skeletal mage
    20 revive
    1 summon resist
    1 amplify damage
    (+ ugye a pontok az előfeltételekre.) Ami meg marad mehet arra amire jónak látod.
  • nearo
    1.13-ban csak 3 csontit lehet teremteni? Ez biztos? Eddig nem tettem fel a 1.13-at, de azt hiszem most már nem is fogom...
  • balee4
    Akkor nagyon keveset játszhattál vele, ha 10 éve nem nyomod: 2000. június 29-én jelent meg a játék. :D
  • Danny1987
    Diablo 2 1.13 summon necronak ez jó lenne?

20 csont mastery
    20 csonti
    20 csont mágus
    5 vérgolem
    10 hullarobbantó
    3 arra az átokra ami 100%-al megnöveli a sebzést ( legelső és egyetlen 1. szintű átok).

1.13-ban sajnos csak 3 csontit lehet teremteni. Gondolom a csont mágus sem lehet több.
  • sirdond
    hát, ha tényleg elég rég óta nem játszottál,akkor érdemes kipróbálni a legújabb patchet is,mert 1.09 óta nagyon sokat változott a játék
  • fawcet
    Hali!
    Vagy 10 éve nem nyomtam dio2-őt, szeretném kérdezni, hogy milyen modokat érdemes kipróbálni, ami plusz élményt adnak? (új monsták ,fegyverek, skillek, pályák)
    Melyeket tartjátok igényesnek?
  • Dobronski
    Ügyes vagy. Most szépen bennevan a könyvtári gép registry-jében a kulcsod. (:
  • ricsa008
    ok elméletileg megy játszottam pár percet még néhány hét és megoldódik az otthoni net kérdése és akkor fogok bele most csak tesztet csináltam menni fog -e

köszönöm a segítségeket
  • ricsa008
    áh most megvettem már letölteni +ba nem fogom
    de megnézem ezt a peccset
    majd írok
  • sirdond
    a játékon belül amikor battle.net-re csatlakozol és tölti a patch-et,akkor írja ezt ki?
  • balee4
    Ha ezután sem megy alternatív megoldásként ha készítesz battlenet accountot és berregeled a játékot, letöltheted egy klienssel is játékot.
  • Since
    Hmmm szerintem mintha nemtudna megjeleníteni valamilyen fontot vagy szöveget, nézz utána gugliban. Lehet csak egy fontot kell letölteni és jó lesz.
  • balee4
    A legfrissebb patch az 1.13c, ezt próbáltad felrakni?
  • ricsa008

itt van róla egy kép

pls segítsetek 8ig vagyok könyvtárban
  • ricsa008
    a peccselésnél reklamál valamit és mindig kidob
  • sirdond
    1.telepíted a mindkét játékot a hozzá kapott kulccsal (full install)
    2. csatlakozol bnetre és letölti a patchet
    opcionális: átmásolod a cinematics és music mpq fájlokat,hogy cd nélkül is játszhass
    3. játszol
  • ricsa008
    megjöttek a játékok valaki letudja irni lépésről lépésre a telepitést és bnet aktiválást?
  • csabiz
    xp
    ébn is arra gyanakszom csak sajons nem értek a regisztryhez
  • dexkill
    tuti az játszik be...

értesz a Registry-hez? Érdemes lenne belepiszkálni kicsit...

Ha nem, xp reinstall segít...
  • csabiz
    csak volt de az régen volt fenn nem most azt még rég letöröltem előtte
  • dexkill
    Ááá, bringa/póker/tőzsde :D:D:D
  • dexkill
    Nem 3D-ben tolod a gamet? Csinálj egy videotesztet és állítsd be 2D-re.

Ha nem segít, reinstall:

1. másold ki a karakteredet egy biztonságos mappába
    2. D2 uninstall (restart gép)
    3. Install Original
    4. Install LOD
    5. Patch
    6. Másold vissza a karaktert a mappájába és játssz tovább
  • dexkill
    Reinstall nem segített?:O Nincs fent a gépen egy tört verzió véletlenül...?

1. Uninstall Original
    2. Install Original
    3. Install LOD
    4. Patch 1.13

gl hozzá:)
  • szepi821
    Üdv mindenki!
    Felraktam a gépemre diablo 2-t meg a lodot és feé peccseltem 1.12-re. Amikor viszont megölöm Diablo-t és átjutnék az Act 5-re ezzel a hibaüzenettel leáll: UNHANDLED EXCEPTION ACCESS_VIOLATION (c0000005).
    Tud valaki orvoslást erre a problémára?
  • csabiz
    hello
    Egy kis segitségre lenne szükségem megvettem az eredeti d2-t és a lodot egy csomagba és felraktam az alapjátékot ráraktam az 1.13as patchet majd beraktam a lodot és azt írja h a játék nincs felteleítve már újra is raktam patch nélkül ugy se jó mit tegyek?
    segitségeteket előre is megköszönöm
  • sirdond
    így is sokáig bírtátok :)
    sc2?
  • dexkill
    Visszavonulok a játéktól (a következő resetig mindenképpen), így felhalmozott item-eimet közkincsé tenném. Alapitemekre gondolok és ofc free alapon. Ha kell valakinek valami keressen meg:) Akár itt, akor Bnet/jsp accon: "dexkill". (Bneten mondjuk nem vagyok már jó ideje...)
  • ricsa008
    köszönet mit kiderült csütörtökön jön mer holnapra már nem lehetet választani szállítás
  • Terence007
    Kapott CD kulccsal feltelepíted, aztán Bneten csinálsz egy új accountot, ahol 8 karaktert tarthatsz.
    Ahhoz, hogy aktív legyél csak játszani kell. :)
  • ricsa008
    meglesz holnap holnapután hozzá a galaxis
    mit kell majd tenni hogy aktív legyek battleneten?
  • JancsiPapa
    singleben nyomtam, szerintem a pingen nem tudsz javítani
  • DarkHorSe
    a multi resze neked mennyire lagos? nekem alapbol van 300-400as pingem es igy jatszhatatlan :(
  • JancsiPapa
    én