Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Tud valaki olyan programot/oldalt aminek megadom hogy milyen rúnáim vannak és megjeleníti milyen rúnaszavakat tudok belõlük kirakni? Rémlik valami ilyesmi, de nem tudom hol láttam.
How much can you take,before you snap?
Nézegettem d2jsp-t és nem jöttem rá hogy mit is jelent egy rövidítés. A fg ugye forum goldot jelent de vajon az ft mit jelenthet? Azt tudja valaki?
Mivel teljesen 0-ról kedz iaz ember, ezért hell Andi, Mephi nemigazán jöhet szóba. Night andi talán dobhat sojt de elég kevés az esély rá.
Perfect Gem gyûjtésen gondolkoztam, nemtudom mennyire eladható, de PG-ket nem olyan nehéz beszerezni.
Szerintetek hogy kellene nekiállni a dolognak? Egy részletes eszmecserét kérek szépen érvekkel együtt. Köszönöm.
Sikerült találnom egy cd key changert is ami szintén nem hack.
Szerintetek ezért bannolhatnak ha így használok két cd kulcsot?
de ez sem jó,mivel növelték a rune dropok esélyét, ezért elvileg másak lettek az árak. persze ezt sokan nem veszik figyelembe (vagy nem is tudják?) és még mindig pulért adnak 30pgem-et,ami elvileg már nem jó
How much can you take,before you snap?
1. Diablo 2 feltelepít (egyik példány)
2. Diablo 2 mappa átmásol egy másik mappába (másik példány)
Van egy program amivel egyszerre tudom futtatni a két programot, tehát kis ablakban tök jól megy. Azonban a másik példánynak a cd kulcsát nemtudom megváltoztatni. Van valamilyen cd key changer program, azonban az nem mûködött. Hogy tudnám megváltoztatni a második példány cd kulcsát?
Olvastam, hogy a registrybe kell átírni a kulcsot. Na most nekem csak egyszer van feltelepítve, a második példány csak szimplán másolva van.
Ha valaki tudna írni egy részletes leírást azt megköszönném. Valahogyan csak meglehet változtatn ia registry átírásán kívül.
Köszönöm elõre is válaszotokat!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azonban, ha megnézed a topic elhelyezkedését, akkor oda az van írva, hogy "d2jsp Forums > Archives > Softcore Europe Ladder 2010 > Softcore EUROPE Ladder Price Guide".
Azonban mivel a post 2009. szept. 12-i, ezért gondolom, eredetileg is csak egy viszonylagos lista.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
-omg 😄 Akkor tényleg csak a tárgyak egymáshoz viszonyításához jó.
Mivel ez az elõzõ ladder-rõl szól, annak is a végérõl, így nem biztos, hogy minden ár hibátlan.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Jó lenne tudni hogy mi mennyit ér legalább rúnákban.
"what was the drop?" <#idiota>#idiota>
De hisz 1 nap alatt megvan egy 70-s kari, akkor meg? Ilyen könnyen feladod? Akkor Te nem is vagy igazi Diablo fan (fun)... Amatõr :-)
Utolsó mondatok közé bekerül:
"what was the drop?" 😄😄😄😄😄
Megnyitod az egyik diablot, kreálsz egy privát gamet, majd alt+tab al kilépsz a játékból, kijelentkezel, bejelentkezel a másik accra, ott megint belépsz a diabloba, belépsz az elõbb kreált gameba, és tudod a másiknak adogatni a cuccokat.
Ehhez 2 accountkell, meg 2 cd kulcs.
Segíteni segítek, de húzni nem szeretek (bár 1.12 alatt sem húztam már, szóval nem is tudom, hogy nem lett-e kivédve).
Amit észrevettem hogy nagyon megváltozott a Diablo 2 társadalom. Emlékszem még amikor kijött a Diabló pár évig nagyon nagyon hangulatos volt, mindenki segített mindenkinek, most már más a helyzet, természetesen azért vannak kivételek.
A "chat" szoba tele van botokkal, már egy egyszerû segítségért is "fizetni" kell. Próbáltam kérni segítséget Act2-ben normalon, de valahogy nem jutott el senkihez az információ. Ha felajánlottam volna neki a rúna küldetést, akkor nem lett volna semmi gondom. De mivel ez az elsõ karakterem ezért mindent próbálok félretenni. :-)
Nem flame-nek szántam hozzászólásomat, csak egy kis megjegyzés volt a tegnapi battle.net-es élményem :-)