Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazo
raziel.
én még egy ilyen bekezdés után sztem idegbeteg lennék...😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

PiszkosFred
Élmény lehet a többi része, innám a szerzõ szavait ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

raziel.
ez már majdnem tudományos szinten van 😉

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

PiszkosFred
Ezt a khmm...leírást honnan szedted? Adj egy linket, az ilyenekre vevõ vagyok eheh ;]

gazo
már meg van nyitva, Underground Passage a neve, ami 2 szintes, és az elsõ szintrõl jutsz tovább a Dark Wood-ba....

Köves Mezõ
(Stony Field)

Erre a mezõre a Hideg Síkságról juthatsz. A terület a nevét valószínûleg arról a hat obeliszkrõl kapta, amelyek magányosan állnak a síkságon valahol. A kövekkel kezdetben semmit nem lehet kezdeni, csupán a különös, faragott jeleket láthatod rajtuk. Egy elrejtett tekercs õrzi titkukat - egy mágikus átjárót Tristram városába. A mezõn nyílik egy alagút, amelyen a hegyek alatt juthatsz el a Sötét Erdõbe. A terület egyébként hasonlít a Hideg Síkságra, még az itt rád támadó szörnyek is hasonlítanak az ottaniakra, csak valamivel erõsebbek azoknál.

Én nyitom azt az alagutat vagy már meg van nyitva😊

köszi, by

Üdv!

Valaki tudna segíteni, az elsõ actban😊)

Egyszer eljutpttam a kolostorba de nem tudom hogyan és a másik karival nem találok oda és már nem tudom megnézni.

Hogy a fenébe tudok odajutni vagy a sötét erdõbe.

Járkáltam fel alá de nem találtam meg az átkjárót.

Amit találtam az a Burail grounds, a kirpta, a maouzóleum, a köves síkság meg a hideg síkság vagy mi.😊

Elõre is köszönöm!!

by

Sziasztok látom mostanábam nem irt senki,de azért elmondom. Kitõrt a DIABLO õrület nálunk ,mindemki ezt nyomja mind a két gép álandoan foglalt,siger karitcsinálnak zat gyerünk multiba.Énalig tudok hozzá férni agéphez,csak ijenkor hajnalban de melo után fárat vagyok játszani.Ezért nem haladtam semit.
Kõszi akkor nyomom egy-két nap mulva jelentkezem,hogy medig jutottam
PiszkosFred
Bneten csak CLOSED karakterek vannak, azaz ZART karik, melyeket a BNET szerverein tarolnak, a kulvilag szamara elerhetetlen (nem lehet oket szerkeszteni, csalni stb) Minden egyeb karakter OPEN karakter, ergo a sajat szamitogepeden van tarolva, es barmikor atszerkesztheted, ha meglegyint a "csalni akarok" gondolat. Ha BNET-en jatszol, akkor az csak zart karakter lehet. Olyan karaktereket, amelyekkel eddig jatszottal, azokat nem tudod atvinni BNET-re, ott mindenkepen uj karaktert kell kezdened. Roviden ennyi. Vannak meg alternativ megoldasok (tort zart serverek, open bnet, de ezekkel csak osszezavarnank, es mar nem nagyon "divat" - foleg 2-3k diablo arak mellett...)

gebe : ha követedaz instrukciókat amit leírtam, akkor closed karaktered van...az a lényeg hogy ne other multipalyerre menjél, hanem battle.netre. ennyi

datango
én ebbe a jáátékba mindig csaltam 😊

karakterszerkeztovel 😄 hihihi
de sose ertetem hogy miert erosebb a nagykardomnál a gagyi kis buzogány vagy mi ... sose értettem <#vigyor2> ezért is mindent powert felnyomtam nagyra és nemszamit.

Mindenkinek kõsz a segitségért Since kõsz a biztatást.
Idág eljutattam,tényleg gyerekek félorát vártam hátha válaszolnak de tettek rám.Szerintem nemjo helyen vagyok mert miéertkel egy 9o-es nekrot átvini nightmare-be.Szoval honan tudom,hogy CLOSED vagy nem CLOSED
via_mala
A Diablo-t egy ilyem mod fentléte közben csaptam le. Akkor lehet, hogy módosult valami a statokban?
Vagy megnézem a Jamela-val a pucér karaktert, hogy egyeziknek-e az adott szinten, adott skillekkel a tulajdonságai.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Elinditod diablot, második opció a battlenet...Kreálnod kell egy accountot egy felhasználónevet, jelszóval együtt. ha ez megvan akkor tudsz csinálni karaktert. karakterednek nevet kell adni. ha ez is megvan akkor belép automatikusan a "lobby"ba. Katt enter chat, és ennyi. ott vannak a magyarok, többnyire kisgyerekek vannak fennt 😊

Honnan tudom meg,hogy nyitott vagy zárt karaktert csináltam ? A válasz sürgõs lenne, mert addig nem viszem tovább ezt a 8-as sorcit. Figyelitek már "tanultam" valamit.
<#vigyor2><#taps>

hát ja elég az is, de szerintem ez a legbiztosabb megoldás hogy nem marad fennt semmi vacak illetve +skillek stb

<#eljen><#nyes>

Rõviden. Megvetten,telepitettem,most jászok!!!!! Maja kérdezek ha elakadttam.ui:A srácaim tõk jofejek ÕK vették meg, azt mondták elõrehozot Karácsony.
PiszkosFred
Eleg egy eredeti patchd2.mpq is, amellyel felulirja a moddolt patchd2.mpq-t. Karakter eseteben vetkoztetni le telejesen, es akkor talan, de ha plusz statokat is adott a mod egy-egy kveszt miatt, vagy ilyesmi, akkor delete...

hát ha telepítettél a modot hozzá akkor uninstall diablo és töröld le a diablo könyvtárat...utána reinstall, ez az alaphelyzet...utána kezdjél új karit és játszál, játszál, játszál, játszál..ennyi a megoldás.

via_mala
Csak egy rettentõ primitív, és töketlen kérdés:
Mindenféle mod-okat próbálgattam anno és egy csomó fake charm, überbrutál pajzsok, meg miegymás hullott, kb. 10 millió. Ezeket bõszen használtam is, és rövid idõ alatt fejlõdtem vagy 10 szintet, aztán felhomályosodtam, hogy ezek nem legit tárgyak, és bár single-ben nyomtam csak (netem nincs) mégis szeretném visszakapni a "jajj-de-jó-szívni-de-mégis-becsülettel-nyomni" érzést azzal, hogy csak normális tárgyakat használok, mert így szimpla pulykalövészetté degradálódott a Diablo2. És akkor a hosszú bevezetés után a kérdés:
Ha elhajigálom a fake tárgyakat, akkor teljesen normális karim lesz, nem tuningolt terminátor?
Átfogalmazva: a használt fake tárgyak nem módosították a karakteremet olyan módon, hogy jogosulatlan képességek épültek volna bele, ugye?

Sajna a Natalya set is valószínûleg tuningolt értékekkel lett meg (ezt még ellenõrizni kell), és még így is hiányzik belõle az valamelyik. Pedig az assa-nak az az igazi, és nincs is más set, amit érdemes lenne hordania, vagy tévednék (1.10-et még nem ismerem, 1.09d-nél álltam le).
Esetleg küldhetne valaki egy single karit, akitõl elemelhetném a Natalya set-et azzal a furmányos DLL-el, amivel 2 példányban futtatható single pc-n is D2 (már ha mûködik XP alatt egyáltalán). Vagy megmondhatnátok, hogy a set-bõl melyik pályán melyik-et lehet megtalálni, vagy errõl valami FAQ-hoz egy linket kérnék.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

PiszkosFred
Napot lopok

Sajnos az elengedhetetlen 😞

Ha meglessz a Bnet, majd akkor jelentkezem.Nagyon köszönöm a segitségeteket. Ha closeden akarok játszani akkaor most csináljak egy uj karit?
Jagi
szerintem mindent!

Karaktereditálóversenyrulez!!

Jagi
<#vigyor> én is!

Kapitány mit dolgozol?

Laalee
opennek is megvan a maga varázsa 😄 hogy tudsz akkora értéket beirni a karakternek, hogy a másik ne tudjon akkora számokat 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

A single karaktert át lehet vinni Openre, de Closedre nem.
Openen rengeteg csíter van, azon nem érdemes játszani.
Closeden játszál!!

Megjött az asszony! Majd õ ir egyébként 76-os barbár és 60-as sorci.
A szinlit átlehet vini batenetre?
mijen karakter vegyek
Keden kapok pénzt akkor megveszem utána jelentkezem. Addig még kérdezgetek ha nem baj
PiszkosFred
Semmikulonos, probalok ugy tenni mint aki dolgozik ;]

Most kõttetembe bocs,hogy ugyanazt kérdezem amire válaszoltál de ha gépelek nem tudom nézni a képernyõt
Szija kapitány 😊Mi újság van veled?

PiszkosFred
Igen

Most veszek gyári lemezt akkor majd mehetek ebe a batenetbe?
Otthon van neted gebe? Mert ha van akkor áldozz a játékra 3-4 rongyot, vedd meg, aztán mehetsz multiplayerezni battleneten, hidd el megéri.

Én azt hiszem, sigliben játszom legalábbis erre kel kattintanom
Sziasztok! Visszajõttem,csak verekedtem egy kicsit.Kõsz minden választ majd leforditják agyerekek
Hát igen mondjuk mindenhol lehet csíterkedni, szerintem battleneten lazán lehet dupeolni, még nem próbáltam és nem is fogom. Ez olyan hogy semmi se védhetetlen így a battlenet sem...

Tényleg csak Closeden érdemes játszani...
Gebének is ott kéne, ha nem ott nyomja.

Asszem ringet lehet vele craftelni. Amut meg amn rúnával, de már régen jáccottam vele 😄 Majd a kapitány úgyis leírja pontosan 😊

Tyíí!
Tényleg 😊
Má nekem is beugrott: SOL <#idiota>