Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beygír Gücü
hát, több probléma is van
sajnos +1 socketet már nem lehet bele tenni (socketetet tenni csak olyan tárgya lehet tenni amiben még nincs)
illetve magic itembe nem lehet kirakni runewordot

spiritnél meg szerintem mindegy a sebzése (mert úgyse a fegyveren levõ sebzés a lényeg hanem a +2 skill, cast rate + egyéb dolgok) csak a 4 socket a lényeg meg hogy tudja hordani az embered anélkül hogy feleslegesen +pontokat kéne rakni miatta az erõre és a dex-re, többi már csak szerencse kérdése hogy például mennyi cast-rate lesz rajta

,.--.,

plu604
Nekem ne lenne kérdésem? :)
Találtam egy 3 socket-es crystal sword-ot. Namost, normal végérõl verethetnék bele +1 socketet és ki tudnék rakni egy Spirit-et. Egy gondom van csak, a sebzése nagyon alacsony. (5-15). Egykezes kard ugyebár, másik kezemben shield van. Fog nagyobb sebzésû esni, érdemes várnom rá? Eshet magic item, 3 sockettel, meg mondjuk +50% enhanced dmg-el? Vagy rakjam ki ebbe?

Sheltem
Azt is tedd hozzá neki, hogy a jobb itemek nem esnek single playerben mint ahogy a jobb rúnaszavak is csak battle.neten mûködnek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Barna alatt a unique-kat érti, valszeg 75 Hz-es a monitorja nagy kontraszttal:D

MF: Minden szörnynek elõre meg van határozva egy szám minden egyes itemre: normalra, magicre, setre, unique-ra, charmra, potionre... stb. Amikor egy szörny meghal, a game "megpörgeti" a lottóhúzásból jól ismert virtuális kereket, és húz egy golyót. A golyóban a itemekhez rendelt valószínûség alapján rejlik set, unique, stb.
Link:

Azt, hogy "jobb" egy set/uique item, mint a többi, kétlem, de ebbe most ne menjünk bele:D A lényeg: minél magasabb magic findod van, annál több magic-rare-set-unique fog esni.

A 3 key (bnetes szlengben: 1x3) szerepérõl: Kiindulásnak kb jó, amit Since leírt, azzal a kiegészítéssel, hogy 3 key kell egy "organ" itemhez, amiket a cube-ban mixelve nyílik a portál Über Tristramba, ahol überBaal, überDiablo és überMefisto fészkelnek sok-sok idézett lénnyel támogatva. UT-t egyedül is le lehet nyomni, csak megfelelõ karakter kell hozzá.

magic find guild by Joey

UT guild
Erre pontosan megint nemtudom a választ, de van egy sejtésem...
Ha jól tudom van 3-4 kulcs, amivel lehet egvy portalt aktiválni Act1-ben, ami Über Tristram-ba visz be. Ha jól tudom ott megtalálható az összes fõ boss, csak jóval erõsebbek. Ha jól tudom egyedül nemnagyon lehet velük bírni, kell hozzá egy jó csapat.
Valaki javítson ki ha hülyeséget írtam, mert nem akarock téves információt megosztani a kollégával :-) Köszönöm.

Barna item alatt mire gondolsz?

Zöld itemek ugye a set itemek. Ezek teljesen random dobálódnak. Ha magas az MF-ed akkor elvilegben "jobb" cuccokat találhatsz. Én azt vettem észre, hogy hell Act1 The Pit alatt unikok nagyon nem esnek, inkább socketes szürket itemek. Ezek is eléggé dúrvák tudnak lenni akik szeretnek craftelni. Pl. egy négy sockos dusk shroud armor 15% MD illetve 15% ED-vel nagyon sokat ér...Úgyhogy érdemes ezeket az itemeket is nézegetni.
Barna itemek alatt nem a socketes itemeket értetted?

és még 1 kérdés
mitõl függ a barna v. zöld itemek dobása? évek óta diablózok single be de ezt még mindig nem értem
a gyûlölet kulcsa mire jó?
Ha jól tudom 75ig látod a max resistet, és elvilegbe hozzáadja, ugyhogy nyugodtan felhasználhatod.

plu604
Még egy kérdés (csak hogy pörögjön a topic ^^)
Act 5 vége felé kapni fogok egy tekercset ami ad permanently +X resistance to all-t.
Namost, nekem már most 75ös a fire meg a cold resistance-em.
Használjam a tekercset? Hozzá fogja adni és lesz mondjuk 90-es fire meg cold resisitance-em, vagy marad 75 és csak a többit emeli?
Vagy várjak nightmare-ig, ahol ugye csökkennek a resistance-ek és akkor használjam fel? Átvihetem egyáltalán nightmare-re?

plu604
köszönöm a segítséget!

Beygír Gücü
Helló

Ha normalon végeztem Baal-lel, ugye átmehetnék a Secret Cow Level-re. Namost, van idõm Baal kinyírása után normalon maradni, visszamenni act 1-be, megnyitni a portalt, stb., vagy haver segítsége kell (nyit egy normal game-et és én csatlakozom)?

Idõ bármennyi van, amig nem lépsz a piros portálba amit tyrael nyit
(csak most azt nem tudom hogy ugyanabban a gameban meg lehet-e nyitni amiben meglett a baal quest is)

Továbbá, még mindig az a szituáció, hogy amíg ki nem nyírom a Cow Kinget, bármennyiszer bemehetek a tehenekhez?

igen ( csak arra vigyázz hogy a veled egy csapatban lévõk se)

Ja és még egy kérdés: egy mondjuk lvl 35ös zealer pala ki tudná egyedül pucolni a Secret Cow Levelt?

hát, ha elég jó cuccokban van, akkor lassan, de ki

üdv.

,.--.,

plu604
Hali
Ha normalon végeztem Baal-lel, ugye átmehetnék a Secret Cow Level-re. Namost, van idõm Baal kinyírása után normalon maradni, visszamenni act 1-be, megnyitni a portalt, stb., vagy haver segítsége kell (nyit egy normal game-et és én csatlakozom)?
Továbbá, még mindig az a szituáció, hogy amíg ki nem nyírom a Cow Kinget, bármennyiszer bemehetek a tehenekhez?
Ja és még egy kérdés: egy mondjuk lvl 35ös zealer pala ki tudná egyedül pucolni a Secret Cow Levelt?

A hatalmas érdeklõdésre való tekintettek, egy zombie driverért önmagában is elcserélném.

Üdv
Idõhiány miatt hagyom abba a játékot, ezért az itemek a cd-kkel és a cd kulccsal együtt is elvihetõek.
plu604
köszi

Akár az accountot is melléadom, 90es necroval, 30+os sorcival.
+2 necro skiller
több goldwrap
több marrowwalk
vipermagi
+3 tree skills amulettek
occulus
cathan set
trostburn
több KO
1 Lum
1 alibaba
5 socket 1 hand axe
20+ pg
rengeteg kis rúna
5-6 kulcs 2 fajtából
+tome of portal, identify
stb
Igen, kösz a kérdést.
Van még egy gyengébb torch és még sok más item. Pl. több gheed. Rengeteg minden van, nem is tudom õket fejbõl. Privát üzenetet szívesen veszek, onlince piactéren leinformálható eladó vagyok.
Ladderes cumók?

Hello, a következõ itemek eladók:

2*bk3
Necro Torch 11-18
5 Necro skiller
1 Necro skiller 33 life
1 Necro skiller 21 life
2 Shako socket topazzal
2 Skullder socket topazzal
2 Leoric
2 Homonculus
4 Ist
1 Pul
Arachnid belt
War Traveler
Chance Guard
5 Sc 16-20 life
1 Sc 4 all res, 14 life
1 Sc 4 mf 5 all res
1 Wisp proj 20 light abs 17 mf
2 Andariel's V 29 str 9 life stolen, másik hasonló 15%ias-el
Insight non etheral but good
Még sok pg, egyéb rúna, egyéb charm.
Lehet szó akár még 1 teljes necro felszerelésrõl is..

Amiért mindezt odaadnám: steamen 1 booster trooper és 1 Zombie driver grift formájában.

Üdv
Beygír Gücü
ha csak egy van mellette akkor azt üti meg többször, ha többen akkor elosztja köztük (igazságosan <#vigyor1> )

,.--.,

plu604
A paladin Zeal spellje egyetlen szörnyet is megüthet többször vagy egy szörnyet csak egyszer?

Én nem tudok róla, hogy lenne azóta új recept, így szerintem az most is aktuális.
Nem tud valaki egy online adatbátist vagy listát ahol a horadric cube recepteket tudnám megnézni? Arreat oldalon 1.10-es patchel bezárult a dolog, nincsenek benne az új dolgok. Köszi.

Jól van na lehet, hogy egy kicsit elvetettem a sulykot, de azért nem kell egybõl belekeverni muttert. :)
Igazad van nem kellett volna ennyit rinyálni, de itt könnyebb kiadni a dühöm, mert senki nem tudja ki vagyok. :)
Elismerem megérdemeltem a büntit. Spongyát rá bocs, ha bunkó voltam.
Veled jó vitatkozni remélem még sûrûn elküldesz az anyámba. :))))
Mondjuk hozzáteszem hog olyan socketes armor esett amit 80 FG-ért tudtam eladni d2jsp-n :-) Mondjuk szerintem szerencsém volt...

No csináltam kiváncsiságból egy két pitrunt (10-et), abból egyszer esett unik méghozzá wizardspike. Nemtudom hogy megéri-e pitezni vagy inkább andariel vagy mephi.

Egyszerü tapasztalat és némi mpq bányászás.
Ha 500+mf-el mész mondjuk Mefi-hez akkor a ti verizótokban alapvetõen már Magic-ot dobna, viszont a tapasztalat szerint minél több Mf annál kevésbé kék a drop. A minél több kék nem a Unique-Set-Rare rovására megy, hanem a fehér cuccok rovására.
Akkor mégse tévhit? :\
Egyáltalán milyen forrásból szedted a te verziódat? (azon kívül, hogy "minden" fórumon le lett írva)

nearo
Mf guide...
Talán eldönti a vitákat.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A Válasz 2 sem jó, mert tévhiten alapszik ami már minden fórumon többször el le lett írva. Itt utoljára talán pont Én írtam le a #23068-ban.

Mf-elni pedig úgy érdemes, hogy nem csak 1 helyre jár az ember, hanem egy egész sor-t végigver. Pl. ha már Meteorb (ez van nekem is), akkor Pit-Andy-Mefi-Pindle-Shenk-Eldrich-Baal sõt IM megszünésével CS is remek mf hely lett, Diablóval a végén. Már csak azért is érdemes végigmenni több helyen is, mert pl esik mondjuk 2 Unique ring. Ha ez 2 game-ban esik, mert csak Pit-be megy, akkor lehet ugyanaz, egy gameban viszont nem eshet ugyanaz a Unique újra.

Az ActEnd bossok egyszerre 6 cuccot dobnak, így ha nem Tyarel a cél hanem mondjuk Shakó vagy Griffon, akkor valszeg hamarabb kivered belõlük mint Pit-ben.
Igen nem olyan unalmas, ez már egy nagy elõny :-) Majd holnap ha lesz egy kis idõm megnézk egy két runt hogy mi sül ki belõle...

Ja, hogy jobb unikokra. Hát azt pontosan nem tudom, de mivel pl. Mephistonak a kisebb uniqueokra sokkal több esélye van, így elite uniqueokat (azok közül is a ritkábbat) õ nagyon ritkán dob, és hamarabb fogsz találsz ilyen Pit helyeken, minthogy õt runolod 632(ezer)-szer. Ja és nem mellesleg az marha unalmas is, amibe hamar belefásul az ember és csak megutálja az MF-et.

Hát ezt írtam #24670-ben.

Elvilegbe hell Act 1 "The Pit" alatt bármi eshet? Azt hiszem ezt olvastam valahol. De gondolom a drop rate a jobb unikokra jóvak kisebb mint pl. a nagyobb bossoknál pl. Mephisto, Andariel etc. Vagy tévedek?

Gondolom ez valami bug lehet, ha nincs kint ASon. Lehet, hogy csak "elfelejtették" kiírni.

Óóó király. Akkor nem használom gazet hanem a 40%-os MF sapit adok mercnek. Köszi az infót sokat segítettél!

nearo
Megvan (át kéne írni rakanis linkjét, mert nem mûködik):

V. Merc és a Magic Find

Amennyiben a játékos karakter viszi be az utolsó találatot, az õ MF-százalékával számol a program. Amennyiben a merc viszi be az utolsó találatot az MF-százaléka hozzáadódik a játékos karakter MF-százalékához, és a kettejük együttes MF-százalékával számol a program. FONTOS: amennyiben a mercen lévõ MF értéke nulla, az általa bevitt utolsó találat után a program zéró MF-értékkel fog számolni. Ezt elkerülendõ MF-karaktereknek fontos a mercükre is egy minimális mennyiségû MF-tárgyat rakni.

Forrás.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Viszont van valami olyasmi, hogy ha egyáltalán nincs mercen mf, akkor 0-nak számolja az mf-et, ha õ öl függetlenül attól, hogy rajtunk milyen cucc van. Azt hiszem ezt még rakanison olvastam - ami nem akar bejönni nekem :/

Most meg ellent mondok magamnak, mert az elõbb írtam, hogy annál nem kell több MF, jól van késõn van. :)

Közben utánaolvastam máshol és én értelmeztem rosszul, tényleg hozzáadódik, bocs a félrevezetésért. Szóval megéri a csicsót is felcuccolni MF-el, ha nem megy nagyon az erejének a kárára. :)

nearo
Egyesültet, mert késõbb a Maxing magic findnál írja, hogy a legnagyobb mf-et elméletileg merc-el lehet elérni.

Ott olvastam én is. Hát ez attól függ, hogy a combined jelentésének az egyesültet vagy a kevertet vesszük..

nearo
Én úgy tudom, hogy ha a merc öl, akkor hozzáadódik az õ mf-e az enyémhez.
Arreat summit is ezt írja.

Hát akkor az nagyon nem jó...Ugyanis Meteorb sorcom van, tehát ha immun cold és fire ellen akkor a merc üti le, na most rajta nincs semmi, így ha 500 az MF-em akkor csak 250%-ot számít...Nem vagyok feldobódva...

Carmang
"Te gondolom kibaszott fedhetetlen vagy mi, az vesse rám az elsõ követ..."

Valahogy sosem jutott eszembe, hogy a WarCraft III-ben hekket használjak battle-n. Gondolom a szüleimtõl kapott nevelés miatt :DDDD

Visszaolvasva tényleg agresszívnak tûnök, de eléggé felpaprikázott a kommented, miközben egyértelmûen le van írva az eula-ban a szitu. Mondjuk Plu604 kevesebb hõbörgéssel is meg tudta fogalmazni ugyanezt.
Bocs.

Rögtön? 4 napig várt vele. :)

Válasz 1 : Ha merc öli le a szörnyet, akkor a te és az õ MF-ének az átlaga számít. (példálul ha rajta nincs semmi MF cucc, rajtad meg 400, akkor 200 MF-el üti le)

Válasz 2 : 400 MF szerintem bõven elég, sõt.. Az ilyen helyeken mint Pit, nem is annyira a nagy MF-en van hangsúly, mivel a kisebb unique szörnyek a bossoknál amúgy is sokkal nagyobb esélyben dobnak magic cuccot mint unique-ot, a nagyon nagy MF pedig csak tovább ront ezen az arányon és végül csak magic cucc fog esni.

Nem kell rögtön felkapni a vizet, nyugi...

Te gondolom kibaszott fedhetetlen vagy mi, az vesse rám az elsõ követ...
Nem kioktatást kértem hanem segítséget, természetesen én voltam a fasz elismerem, hogy nem kellett volna semmilyen illegális progit használni, de akkor miért nem lövik ki a kibaszott botokat mert azzal még mindig tele vannak a szerverek.
Ne azért figyelmeztessenek, hogy ne használjak maphacket, hanem hogy mindjárt kibasznak ha nem hagyom abba. Na mindegy bocs hogy bunkó vagyok de fölbasztál agyilag :)
Nem azért írtam, hogy sajnálj vagy elítélj szopd ki, hanem hogy életemben nem használtam egy kibaszott összes fegyver cheatet sem most meg hogy egyet kipróbáltam egybõl levadásztak.
Ennyi...