Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szomorú szomorú..bár ha mindenki csak 500 at adna megis lenne 😄 csak a gond h mások nemigy gondolják majd 😄
akkor nekem vagy 3 accnyi cuccgyüjteményem veszne, még anno ladder resetnél sem veszett szal nemtartom valószínünek..
viszont valaki adhatna valami infót mikor lesz megint jó a szeró...
elvonásom van xD
idegeim az egekben xD
Most tudtam meg hogy lehet retrot hamachin játszani.Aki szeretne multizni ezen a cimen elérhet:[email protected].
Nemtudok -> Nem tudok
fel menni -> felmenni
Karban tartas -> Karbantartas
szervere -> szerverre
De most már leállok az offal.
srsly
How much can you take,before you snap?
Nemtudok fel menni a diatrora.Karban tartas miatt vagy csak nalam van gond?
Tud valaki retro 1.10 verzios szervert ajanlani ami müködik.
én is beleszartam, de ez már csak a munkám miatt is így van... napi szinten 2 órát vagyok a tábortûznél, utána nem lesz kedvem mfsorcot összerakni egy rakás kezdõnek..
1.10 retro modot szivesen jatszanek multin.Ha van valaki aki elmagyaraza hogy kell felmenni ilyen szervere.A jatek eredeti. MSN cimem [email protected] nyugotan irjatok.
esetleg,ha átdobnánk egy ingyenesre, ha nem is mindent,de a legtöbbet
azért elég nagy és jó információforrás volt
fórumokból is létezik ingyenes és szerintem az a pár ember aki eddig írt, írna utána is
Az adatbázis esetleg megvan valahol? Fõleg a buildek meg leírások érdekelnének.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://www.diatro.fw.hu/
Vélemeényem szerint hülyék a diosok h ezt nemadták ki Diablo 3 nak! Van akkora fejlesztés mint Diablo és LoD közt! Vicc nélkül!
Számomra a menyország!xD
(amugy müködö ckulcs se kell hozzá.....)
Régen kani szerón voltam,azóta volt egy összeolvadás,meg kani 2.0,azóta nem diabloztam..Hogy mûködik most a dolog?
Vannak új fájlok amit le kell szedni?hova lett az oldal?volt régen egy ilyen fekete,vmi 6net,nem tom azóta is ott vnnak-e a szerverek,de most vmi uj kinézete van,semmi sem elérhetõ,nem tudom azóta már,hogy mit hogy hova kell másolni stb...lLeirná vki,hogy mit hogy?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1., 2. 35k gold Akara-tól
3. 0-1 fg, ha ütsz bele egy socketet, akkor talán 2 fg (soxolva megveszem én is, de rúnáért ingameben)
4. 8k gold Akara
😄
A unique itemek nem sokat érnek, mivel nevükkel ellentétben cseppet sem egyediek, tonnaszám hullik, mindenkinem van, és mindenki el akarja adni, így szaré'-hugyé' hozzá lehet jutni.
Ami igazán értékes azok a sox/nonsox alapitemek, a rare cuccok (egy rare sokkal táposabb lehet, mint egy unique), a charmok (sc-k, gc-t), magic itemek (3 class skill tab/100 life, 3 warcries/70+extra gold, tiara/diadem 30 frw/3 sox - csak néhány példát kiemelve). Ha valami kell, írj rám jsp-n nyugodtan, ide nagyon ritkán járok. Accon ugyanez mint itt és ingameben.
Beszúrnék pár itemet amikrõl úgy gondolom hogy talán megérné eladni. Meg tudnátok saccolni hogy körülbelül mennyit kapnék értük?

életemben nem láttam még 4 socketes cuccot...
apropó, a craftolt (narancssárga) itemek receptjérõl tudna valaki adni egy listát?
Emlékszem régebben volt egy excel fájl amiben benne volt minden Diablo 2-höz, csak elvesztettem, nincs meg valakinek?
Ha nem nálam van a hiba, akkor ki kéne cserélni erre.
Rúnaszavakra gondoltam a craftingelés helyett, igaz ez nem crafting...
A szürke, socket cuccokba runeword (rúnaszó) rakható ki, de annak a világon semmi köze a craft-elséhez/oláshoz.
Ne vigyük be jobban a málnásba azt, aki már amúgy is ott van :-)
Ha az általad használt "Craftelés" a bármilyen jellegû tákolásra érthetõ, nem pedig a rúnaszó alkotás helyett használod, akkor elnézést a közbeszólásért.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Igazából socketes itemek craftelésre jók, és ha az ember talál egy 15%-os ED fegyót, és ha netalántán nem sikerülne olyan jól a craft akkor még ott van a 15%. Na ezt jól megírtam, korán van még :-)