Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Na most már bocs a spam-ért :)
Gólemekkel amúgy nekem egy kicsit az a bajom, hogy egymást tápolják a skillek... tehát ha az ember akar egy fullos gólemet, akkor kell hozzá a másik három is, plusz némi pont masterybe, és már ott van, hogy nemnagyon marad skillpont másra...
Viszont egyáltalán nincs tapasztalatom velük, hogy pl egy IG önmagában, a többi erõsítése nélkül mennyire lenne izmos - azaz mennyire hiányzik neki az AR CG-bõl, life BG-bõl meg a damage FG-bõl. AR meg life elvileg jön masterybõl is, jó itemekkel meg damage-t is fel lehet tornászni elvileg, szóval talán mégse akkora érvágás... de mégis megnézném, hogy mi lenne a különbség egy fullos, meg egy ilyen "csonka" gólem között.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Az ötleteket az itemekhez egyébként nagyrész joey godlysummoner buildjébõl loptam... ami asszem még nem 1.13ra épült, de talán még mindig megállja a helyét (asszem 1.11-ben készült, de nem mernék megesküdni rá... viszont azóta nem voltak nagy változások). Fhr és fcr bp-k fontosak voltak, de most hirtelen meg nem mondom melyiknél mennyi volt a célérték... fcr-hez kellett talán a jó spirit, fhr-hez sc-k is.
Ja és ami még kimaradt... anni+torch:)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Járt az agyam egy kicsit nekem is... IG egy last wish-bõl... life tap on strike, fade when strunk, soksok damage és crushing blow, might aura, meg még pár finomság.
Mercnek érzésem szerint egy act2 nightmare holy freeze-es lehetne, kézbe pride vagy infinity (convi -83% enemy defje vagy concentration ~4x-es sebzése a fontosabb... én lehet, hogy pride-ot választanám), nekronak meg kézbe beast, esetleg faith, ami nagyobb fanát ad, cserébe kétkezes.
Többi cucc nekronak szerintem a minél több +skilles high end cuccok, azaz enigma, shako, mara, sojok, arachnid, kesztyûnek mondjuk egy trang oul, lábbeli talán marrow... inventoryba meg summon skillerek. Ha beast, akkor pajzsnak spirit, switchbe cta és spirit.
Mercnek nemtom... andy+forti szokott lenni a standard. Egy treachery, vagy egy stone se lehet rossz, esetleg gloom, duress, bramble se vészes...
Mondjuk ez már eléggé az a szint, hogy magadtól az életbe nem szeded össze.

Tetszik ez az iron golemes téma, milyen lenne már, beast ból vagy doom ból egy iron golem, merc re meg bramble + pride, elég jol fellennének a csontik aurázva.
Míg magasabb szintû nem leszek csinálok egy golemet 2xisted ali babából :)

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

nearo
Hát ig+gm+sm+rs már 80 pont, és én szerintem necronak kihagyhatatlan skill ce, kár hogy az csak players1-ben hatékony...
Átkokból én mindre elszórok 1-1 pontot csontis nekroval, egyesek szerint ez pazarlás, de én azért attractot meg lower resistet is tudom használni (ehhez a kettõhöz ugye kell a többi 8). Esetedben lower res kimaradhat, de life tap meg decrep megint jól jöhet. Attract akkor buli, amikor hellen jön valami superunique/unique csapat brutális modokkal, és pillanatok alatt szétszedik a csapatod, és mondjuk sarokba is vagy szorítva. De jó lehet összeszedni a szörnyeket ce-hez is, esetleg egy kamikaze teleportnál is védelmet jelent (sc nekrommal nem egyszer haltam úgy, hogy õrült módon beteléztem a legnagyobb bunyó közepébe, és hirtelen eltûnt a pirosom :D).
Poison&bone tábláról még esetleg bone armort érdemes piszkálni, hogy ilyen kósza lövedékek azt szedjék le, ne a hp-t, de ha komolyabban bele akarsz fektetni, akkor bone wall-al kell erõsíteni.
Kb ennyit tudok mondani... skele mage-re nem marad pontod, de azok amúgyis csak nagyon sok +skill mellett kezdenek el mûködni. Még esetleg revive-ra 1 pont, ott a plusz szintekkel csak a szörnyek száma nõ, más nem. Állítólag belõlük is egész jó hordát össze lehet csapni, de én annyira nem kedvelem õket.

Egy jsp-s forumon találtam választ, ott azt írták meglehet idézni nyugodtan lvl 24en egy iron golemet, késõbb amikor kreálok egy játékot a golem statjai is mindig újra fognak növekedni a szintemhez igazodva.
Valaki csinált már golem masteres nekrot? gondoltam maxolom iron golem+mastery-t, meg pár pont a summon resistre.
Maradék pontokat mire pakoljam? skeleton + mastery? és akkor mehetne beast ból a golem :)

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Jah azse lenne rossz.
Nem döntöttem még el mien nekrót kéne csinálni, egyelõre csak szórakozok vele, aztán majd lessz belõle valami. de ez az iron golem a hellslayerbõl tetszik, ezért is kezdtem el.

nearo
Rémlik, hogy aurákat megkapja - de akkor én már beast-bõl fanát adnék neki :)

És ha csinálnék egy olyat h maxolom iron golem + masteryt, meg resistet? :D
Elég brutál lenne szerintem, vagy ha még tennék egy socketet a hellslayerbe és egy shael-t tennék bele. Amugy ha infybõl csinálnám, akkor õ is megkapná az infy auráját?

nearo
Hát... Hellslayer felvet még egy kérdést, hogy a based on character leveles + maxdam% is növekszik e szintenként, vagy az is marad e azon a szinten, ahogy megidézted a gólemet.
Én még várnék egy kicsit, hátha jön valaki és ad valami használhatóbb választ. Aztán utána nemtom, eléggé ultimate fegyvernek néz ki IG-hez. Ha bízol benne, hogy találhatsz még egyet késõbb, vagy valami más, hasonlóan tápos fegyvert, akkor idézd bele nyugodtan... elvégre csak játék (najó, hc kicsit más :D). Ha mindenképp a maximumot akarod kihozni belõle, akkor várj vele, és valami kevésbé brutális tárggyal haladj.

Igen nekem is beugrottak a csontik, de fogalmam sincs hogy mi lehet az iron golemmel. mert most kezdtem egy hc-nekrólt, van egy eth hellslayer fejszém, gondoltam jó kis golemet csinálhatnék belõle, csak kérdés hogy megcsináljam e most, lvl 1 es skillekkel? vagy fejlesszem õket és majd késõbb?

nearo
Ez bizony egy jó kérdés, most így hirtelen nem találtam rá választ... de ha abból indulok ki, hogy a csontikat is újra kell idézni pl szintlépésnél, ha azt akarom, hogy az új skillpontokból jövõ pluszok meglegyenek, akkor valószínûleg a gólemet is... de ugye bizonyos szempontból IG egy külön állatfaj, szóval nem vennék erre mérget.

Üdv.
Az érdekelne hogy: ha lvl 24es necroval 1 es szintû iron golem, golem mastery és summon resistel csinálok egy iron gólemet egy jobb fegyverbõl, akkor késõbb ha fejlesztem még ezt a 3 skillt, a golemem megkapja a magasabb statokat, vagy az már megmarad azon a szinten amelyiken megidéztem?

Bokafix2
ez lehet, majd megnézem... thx

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nearo
érdekes, mert ez a visszaszámol és kilép címû dolog classicra jellemzõ... nem lehet esetleg, hogy véletlenül classic karaktert indítottál? (kreáláskor nem volt kipipálva az expansion)
bocsi, ha esetleg hülye kérdés, de én másra tényleg nem tudok gondolni

Bokafix2
Üdv

Miután kinyírom Diablo-t, visszaszámol hogy vége a játéknak, de nem visz át az 5-dik Act-ba ahogy kéne, hanem kezdhetem elölrõl a gamet ha akarom... ez miért van? A Lord of Destruction van meg és anno mikor elõször volt fenn a gépemen a játék akkor tudtam játszani az 5-dik Act-ban most meg nem... az 1.13-as patch-nak lehet köze hozzá hogy nem tudok átmenni az 5-be?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Szia !

Este 6 után szoktam lenni.

Keress meg a *MadJani acc-on
Üdv.
Játszik még valaki bneten?
Én multhéten kezdtem egy hc-barb ot. Nincs valakinek véletlenül pár felesleges free cucca?

Jajj de jó ez a komment, köszi a megosztást. Boldog Újévet minden kedves Diablo fanatikusnak. :)

hátha érdekel valakit: reddit-en belül van egy külön d2-es szerver, mármint a reddit-nek nincs köze hozzá, csak ott alakult meg :)
reddit.com/r/slashdiablo

és amiért írom: holnap lesz reset!

amikor elõször bukkantam rá a slashdiablo-ra, még bnet-en is játszottam, mert elkapott az évi szokásos d2 láz és mert amúgy is unatkoztam, ez úgy április környékén volt. és elõször nem is gondoltam mennyire magával ragad majd, több hónapig aktívan játszottam(bnet-en jobb esetben is csak 2-3 hétig bírtam), SC-n és HC-n is. egyszerûen annyira jó a community, hogy élmény rajta játszani, mintha barátokkal lennél. szerintem mikor a Blizzard megálmodta a BNET-et, akkor kb ilyenre gondoltak õk is,hogy milyennek kellene lennie.

pár highlight:
-saját szerver, azaz tört játékkal is lehet játszani
-maphack nem tiltott, sõt ajánlott a használata és van saját maphack-je is szervernek. elõször furcsa volt nekem is,de hamar hozzászoktam és jobb is volt azzal, illetve egy saját patch segítségével egynél több D2 abkakot is tudsz futtatni, de maximum 4 a megengedett.
- mindenféle automatizáció és dupe tiltott (nincs chicken, auto pick up, stb...)
- lévén,hogy nincs dupe így minden item értékes és nehezebb hozzájutni high runákhoz
-a szerver hasonló a bnet-hez, ugyanaz az xp rate és drop rate, egyedül ami különbség, az annyi,hogy DClone-hoz csak egy SoJ-t kell eladni.(ez idén valszeg változni fog egy kicsivel nagyobb értékre)
-Community eventek (pontokért, amiért itemeket lehetett kapni, meg egyéb dolgokat), eddig egy szerveren, most már külön Event server van(rengeteg minden, team pvp, iron man, xp run, http://www.twitch.tv/kukabuka/b/488447705 és ehhez hasonló fun dolgok)
-és a társaság,amit tényleg muszáj kiemelni. public enchant acc, public account kezdõ cuccokkal,amit a játékosok dobnak össze,valamint bármikor segítenek egy rush-hal,vagy dia-baal runokkal

egyedüli hátrányként,amit fel tudok hozni, az az,hogy mivel a szerver USA-ban van így a lag egy kicsit nagyobb a megszokottnál,de egyáltalán nem vészes. én simán tudtam játszani HC-ban is,halál nélkül.

szóval,ha valaki kedvet kapott Diablozni az ünnepek alatt jöjjön bátran én HC-ban kezdek majd.

How much can you take,before you snap?

setuh
2. heyen a game twitchen <#idiota>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Aradebil2
nearo
bár fura lenne, hogy bneten nincs plugyból végtelen stash... annyira megszoktam már :D (bocs a dupláért)

nearo
kéne szerezni kulcsot, még lehet mennék is^^

phalanx
hogyne érdekelne, köszi, hogy szóltál :)

november 26. bnet ladder reset, ha érdekel még valakit

nearo
Juhú, megvan az Um Duressbe a palámnak^^
Bocipályán esett egy Pul, meg régebbrõl volt még egy, aztán összeraktam kockában. Már csak valami páncél kéne epic deffel meg low str req-el, pl archon plate. Bár van egy boneweave-em is olyan 480 körüli deffel, de jobban esne egy 500 feletti, meg az a +50 str se mindegy, ami archon meg boneweave között van.

Btw bociknál nagyon tud a nekro ce-vel, és a drop is egész kellemes. Kár hogy nem alvl85...

nearo
Na, kulcsok esnek single-ben is, countess hajlandó volt végre elhajítani egyet kb a 263579. run után... elképzelésem nincs nilánál ezt hogy fogom megoldani, eddig egyszer öltem csak meg q miatt, de nagyon nem volt egyszerû. Lehet valami más taktikát kéne választani. Pl kapásból rátelézek, mielõtt bárki csinálna egy hullát... és ha véletlenül mégis meghalna valami, azt azonnal robbantom.

Csak akkor pazarlás ha amúgy máshonnan hiányoznának azok a pontok :)

Summon necronál az alap build hamar kész van és utána még mindig marad egy csomó skill pont amit bármire el lehet költeni, hosszú távon az a pár % sokszor elég ahhoz hogy a csonti kibírjon még egy lightningot.

nearo
Kifejtem akkor kicsit, hogy miért érzem soknak a 8-at:
Tételezzük fel, mondjuk night közepe-végefelé szeretnéd felvinni 8-ra resistet. Eddigre kicsit értelmesebb gearrel lehet úgy +6-7 skilled, mondjuk legyen 6. Ha van emellett még 8 pontod resisten, az 14, ami ad 62% allresistet. Ha csak egy pontod van rajta, akkor az úgy 7, ami 52-t ad. Mindössze 10% növekmény 7 pont befektetésével magas szinten. Ha azt nézzük, hogy hell végefelé +8-9 skill is elérhetõ még magatalálós karival is (fõleg necronál, akinél igazából mindegy mit adsz rá), akkor ez a növekmény még tovább csökken. Mondjuk +9-nél lv17 - 64% vs lv10 - 57%. 7% növekmény 7 pont árán szerintem pazarlás, na meg ha 57% resisttel behalnak a csontik, akkor 64-el is be fognak.

De ez csak az én véleményem, ha úgy látod jónak, akkor csináld nyugodtan, baj nem lesz belõle :)

Köszi :) pont ezen gondolkodtam én is, hogy össze lehetne dobni egy értelmesebb assát is, nem csak bohóckodni vele normalon, csak még nem döntöttem el, hogy milyet szeretnék. Trapperben meg martialosban is látok fantáziát.

mozgásban kell maradni folyamatosan így sokszor ki lehet kerülni a villámot, de jártam már én is úgy hogy pont belefutottam egy kóbor áramba.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

nagyjából már le lettek írva a dolgok, nem sok mindent írnék hozzá, annyi,hogy szerintem teljesen felesleges a 20 amplifiy-re, mivel maga az értéke nem növkeszik, csak a hatókör és az idõtartam, így lvl1-en is pont annyit ér, mint 20-on. és ahogy írták, az itemekbõl összejövõ +skillek úgy is növelnek rajta annyit, amennyi elegendõ.

Nearo: grat a Patriarch-hoz. ha ki akarnál próbálni valami teljesen mást még a smiter elõtt (vagy helyett), akkor Assasint tudom ajánlani. Kb mintha egy teljesen új játékot kezdenél, annyira fun. Mindegy milyen build-et csinálsz, (pure kicker, pure trapper, vagy hybrid kick/trapper) mindegyiket élvezni fogod, garantálom. :)

Ha jól emlékszem a bone armor csak fizikai sebzést fog meg, a villám átmegy rajta

nearo
mondjuk a villám ellen meg pont nem véd BA, ha az tiszta villámsebzés :)

Nekrora a legveszélyesebb a szellemek villáma. (átmegy a csontikon), sok nekrot láttam hc-n aki igy végezte, szoval nem árt egy kis extra védelem a bone armortol :D

1 skill pont a golemen elég, föleg bossoknál hasznos és elég kicsi az esélye hogy a 10+ csonti helyett öt támadnák, meg gyorsan ujra lehet éleszteni.
Hellen meg lesz legalább +7-8 skill

27-es szintü csonti 27-es masteryvel:

Mana cost: 32
Number of skeletons: 11
Hit Points: 3354

8-as 8-as golem 8-as golem masteryvel szintü clay golem:
Mana cost: 36
Hit Points: 2466 (mastery nélkül 948)
Slows enemies: 46%

szoval kb egy ezresel kevesebb az élete, de
lesz még mellette 11 csonti, meg egy zsoldos is és bármikor lehet ujat csinálni

átkokra elég 1 pont, a +7 skill miatt a 8-as szint ampfily hatótávja már 6,6 yard. Böven elég egy hordára.
Ha meg +10 skilled vana akkor 8,6 yard

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ez szokás kérdése, ki mit vár el egy golemtõl.
Én pl a golemek közül csak a clay golemet használom és azt is inkább csak bossoknál, ott meg a +skillek elég HP-t és lassítást adnak neki hogy életben maradjon, ha elkezd dolgozni a bosson +decrepify +cold a mercenary-tõl, bõven elég.

...nem mintha rossz ötlet lenne a golemekre pontokat költeni, pl iron golem kimondottan hasznos tud lenni ha valami jobb tárgyból gyártod.

Sippie
clay golemre, golem masteryra nem is kell pakolni? legalapabb golemmel toljuk hellen is? :D
Én úgy vagyok vele hogy 99,9% a summonjaim nyelik be a sebzést, õk az igazi "armor" ezért bármi ami tovább életben tartja õket (resist) vagy segíti õket (amplify) többet ér plusz kényelmesebb is ha az amplifynek hatalmas a hatóköre, több idõ jut robbantgatni.

Ha a bone armor védene a gloam és társaitól akkor talán használnám de a robbanós fetishekkel semmi gondom nem volt necróként, persze a többi karakternél már a hangjuktól is kiráz a hideg :P

nearo
Feleslegesnek érzem resistre a 8 pontot meg amplifyra is a 20at. 1-1 pont elég mindkettõre, +skillek úgyis felhúzzák használható szintre. Ha HC karit akarsz, akkor pl ezek a pontok mehetnének bone armorra. Illetve egy pont armor, és 20 bone wall. Jól jöhet az a balesetek ellen, pl szétpattanó fetishek.

skill

Ahogy már a többiek is írták, az elején egy pont Clay Golemre, egy pont Amplify Damagera és egy pont Skeleton Masteryre, MINDEN más a Raise Skeletonra.

Durielnél már legyen meg a Decrepify + Clay Golem (ez a kettõ teljesen belassítja a bossokat), Diablonál jó ha a Summon Resisten van már pár pont.

Corpse Explosionre normálon még egyáltalán nincs szükség.

btw most kezdtem egy HC Summonert, meglátjuk meddig marad életben :o

Alapból az apmlify damage a legjobb, megduplázza a csontik sebzését

golemböl a clay a legjobb, nagyon lelassítja az ellenfelet, ha meg használsz decrepifyt akkor szinte mozdulni se tudnak

ha meg a bossoknál így is gyorsan halnak a csontik, akkor érdemes megpróbálni a life tapot.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

nearo
Ha pedig profi build kell high end cuccokkal, akkor kb fejbõl el tudom mondani joey féle godly summoner guide-ot :D (legalábbis asszem az is az övé).

nearo
Hát... valahogy úgy érdemes csinálni, hogy elején minél elõbb kimaxolod raise skele-t és skele mastery-t (ebben a sorrendben, elõször RS 20, utána SM 20, nem pedig együtt fejlesztve). Közben érdemes elszórni 1-1 pontot bone armorra, amplify-ra, clay golemre, summon resistre meg decrep-re amint lehet. Corpse explosion-re is mehet egy, bár szerintem hell elejéig érdemes pl8-ban menni, úgy pedig közel sem olyan hatékony CE, mint pl1-ben... szóval az várhat amíg meg nem vagy az összes többivel. Én ezek után maxra fejlesztettem még skeleton mage-et is, bár õk már nem olyan fontosak. Én még tettem az összes többi átokra is 1-1 pontot attract meg lower res miatt - elõbbi jó kis crowd control, utóbbi meg jól jött haver sosojának amikor lanoztunk. Ezek után lehet választani, hogy mit akarsz, erõsíted bone armor-t (szigorúan csak bone wall-al vagy prisonnal), növeled CE hatósugarát, vagy erõsíted a gólemet. Én az utóbbi kettõt választottam, és párhuzamosan húzom õket.

Mercnek nightmare act2-es might-ost (offensive) érdemes választani, kezébe mehet egy insight, így manára nemnagyon lesz gondod. Ja igen, statolás... dex energy nem kell, str ami cuccokhoz kell, minden más vitára. Ha magatalálós, akkor str-t elég nehéz belõni, én szintenként 2 str - 3 vitával haladtam, de kezdem úgy érezni, hogy az 1 - 4 is elég lett volna.

Gear... szintén ha magatalálós, akkor csak irányelveket tudok mondani, nálam +(all)skill prioritást élvez minden más felett, amikre még érdemes szerintem odafigyelni, az +resist, fhr, fcr... frw is kellemes lehet, illetve ha belefér, akkor mf. Mana life se rossz, switch-be pedig egy teleport charges bot.

Bossok... decrep --> teleport --> arrébb sétálsz és vársz, idõnként átkozol egyet --> felveszed a dropot. Decrep + magek coldja + golem lassítása diafilmmé változtatja a bossokat, kb semmit nem tudnak csinálni. Ja igen, én ezért maxoltam mage-eket is, cold damage jól jön néha (bár néha zavaró is lehet, pocsolyát csinálhat a hullából, és nem lehet robbantani). És ehhez kell a teleport charge-es bot is, különben szanaszét mászkálna mindenki.

Hát... kb ennyi. Illetve még valami: szerintem érdemes kicsit lassabban haladni, pl8-ban kipucolni minden sarkot, így kisebb az esélye, hogy túl kicsik a csontik a szörnyekhez képest.

Sippie
ja és egyáltalán melyik golemre érdemes rakni? Fire-nek van területsebzése, de nem nõ a hp-ja sem szintenként, elég simán leütik a bossok :D
Sippie
summon nec-nél hogy vannak a skillek elosztva? Én próbáltam egyet csinálni, de a bossoknál rendszeresen szoptam vele az elején. A csontikat leverték hamar, fõleg Duriel volt para ahol sehova nem lehetett menekülni. A többinél is rohangálnom kellett újra húzni a csonti hadsereget, és megint be a bosshoz...
Bezzeg youtube videókon látom, hogy van aki simán darál vele, úgy hogy semmit nem csinál a bossoknál szinte :D Próbáltam quide alapján felépíteni, de kevésnek tûnt, Hellen meg az act1 városból se nagyon jutottam ki egybõl haltam olyan 60 körüli szinten asszem.
nearo
Na, meg is van... lvl 85 patriarch :)
Csak egyszer sikerült meghalnom throne of destruction-ben, elbambultam és egyenesen beszaladtam egy csapat fetish közé, pillanatok alatt lekapták a hp-m :D
Baal viszont nem volt egy nagy szám, ennek megfelelõen nem is dobott semmi értelmeset... meg úgy egyáltalán, ha már hellen vagyok elvártam volna, hogy WK szintjei kicsit nagyobbak legyenek. Nighton meg hellen kb az összes dungeon sokkal nagyobb, mint normalon, ez meg ugyanakkora, így itt se esett semmi használható.

na látom jól haladsz, mindjárt itt a cél <#eljen>

akartam ajánlani a gamble-t, de sajnos tényleg zsákbamacska az egész, és kicsi az esély rá,hogy használható cicrlet-hez jut az ember, ráadásul drága is, de örülök,hogy szerencséd volt akkor.

igen, a Joey féle build az király, de nem kell hozzá semmi extrém cucc, a lényeg,hogy pakolj fel resistekbõl, meg legyen elegednõ CB (60%+) és jó vagy. még dracul sem szükséges, kis gyakorlattal simán megoldható anélkül is. annyi, hogy amint elfogyott a Life tap gyorsan elchargolsz, swap weapon és recast, swap weapon és mehet tovább a gyilok :)
marrow ha kiesik véletlenül akkor jó, de a wand is ugyanolyan tökéletes, én mindig azt használom, ráadásul vehetõ is, így könnyebben hozzáférhetõ. (mivel már hellen van lassan el is kezdheted elrakni a cuccokat, pl 3 socket flail black-nek, armor base, attól függõen mit akarsz majd, 0/4 socket elit, vagy exceptional pala shield 35+ resist-tel. gulli megvan, az tökéletes, ha véletlenül esik egy goblin toe, a cipõ is letudva, kesztyûnek craftolj egy blood gloves-ot, egy raven ring jó lenne, másik tök mindegy, amunak a cube receptes prismatic amulet, vagy ha találsz valami jó rare-t resistekkel, övnek jó lesz a credendum, ami most van.)

kulcsokról single-ben sajnos nem tudok nyilatkozni, de elképzelhetõ, hogy nincsenek és külön moddal kell belerakni.

nearo
Wheee, hell ancik megvannak! Lassan, de biztosan bedaráltam õket... Baal már csak egy karnyújtásnyira van :)
Bocs hogy így be vagyok sózva, de még soha nem jutottam el idáig :D

nearo
Na közben meg is oldódott nagyjából a deli kérdése, gambleztam egy +2 necro skilles rare coronetet, ad még egy halom manát, meg némi str-t is. Mivel delit úgyis csak a skill miatt raktam volna fel, így már nem kell.

nearo
Bizony erõs, nem véletlenül választottam ezt elsõ karakternek, amivel végigmegyek hellen :)
Felraktam angelic-et, most van így ~170 mf-em, és semmivel se lettem gyengébb, cserébe mintha több sárga esne :)

Wizzy-vex trade-rõl annyit, hogy mindketten jól jártunk vele :) én szóltam havernak, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez egy egyenlõ csere, de azt mondta annyira nem zavarja, úgy se tud vele mit kezdeni. Sur meg... hát igen, egy-két szerencsés drop, és talán kijöhet belõle valami értelmesebb is :)

Editorral egyszer összeraktam már egy smitert, hogy kipróbáljam tetszik-e, nagyon ütõsnek tûnt, azért is akarok egyet most. Minap kiesett egy Guillaume\'s Face nilánál valamelyik szinten, úgyhogy kb a fele már meg is van a felszerelésnek. Nagyrészt Joey féle build alapján raknám össze: fegyvernek black rw-t gondoltam, persze ha véletlenül esne valami jobb, akkor az (pl valami csoda folytán kiesne egy stormlash...), páncélnak meg duress-t, egyiket sem lenne túl nagy kihívás összeszedni. Ami még nagyon hiányzik az egy dracul meg egy marrow (lifetap miatt mindkettõ bár marrow-t esetleg lehetne egy charge-es wanddal helyettesíteni), de mindkettõ elite, egyik sem fog könnyen összejönni. Úgy néztem nagyjából ezek a kulcs itemek, sapi-fegyó-páncél adja cb-t, lifetap meg életben tart :)

Kulcs... lehetséges, hogy single-bõl eltüntették a dropot 1.13-mal? Vagy 20-szor végigmentem már countessen, de még egyet sem találtam.

Spirit marad :)

Treachery nagyon durva, azon filóztam, ha valakinél van egy stormshield, meg kipattan treachery fade-je, meg is van az 50%-os damred. Na meg a venomja se semmi, fhr ias meg a hab a tortán.

Na de visszakanyarodva az eredeti témához: akkor lore-t se cseréljem le deli-re? :)