26171
-
#14158 Birom most játszottam egy amazonnal(neve:UnderwareEater) act III-IV-ig,lezuztunk mindenkit :D(én sorcival voltam). Mikor montam neki, hogy bocs mennem kell,mert holnap nekem sulivan egyszerűen elküldött a halál faszára?! Ez milyen má??? Pedig tökjól összehaberkodtunk. -
Aspyrin #14157 Rádobok egy Mal-t ;-) -
JancsiPapa #14156 low pala torch ist minimum... -
Aspyrin #14155 Öö izé, esetleg a sorc torchom nem tunád elbiznicelni egy palára? -
JancsiPapa #14154 Háát...Megpróbálhatom ^^ -
Delac #14153 verdungo, guardian angel is van. Ez utóbbiban van egy um runa is.
Bnet-n acc: montecarlo -
Aspyrin #14152 Sipkám van, fent vagyok bneten: *nyolckeres -
#14151 van valakinek ezek közül valamieik elado: -guillaume's face sityó
-dracul's grasp kesztyű
-gore rider csizmó
-guardian angel armor
-verdungo öv
-death fegyó
-guillaumes facet helm
-heavens light mighty scepter
igazából az utolsó kettő lenne a fontos de a többi is kéne, az árrat majd megbeszélnénk. -
#14150 esett nekem is egy pala combat skiller 12 FHRvel.
Vki tud segíteni eltradeolni?
Mennyiért lehetne eladni??
az a diablo quakenet 5-6 istet ír, de valszeg annyit nem ad érte senki, biztos régen frissítették... de nemtom.
köcce :)
Jancsi? :) -
#14149 kb. :)
na mind1, már lemondtam az überről...
Pedig én biztam abban, hogy a lightning immunist lejabolom, de hát mondjuk a karim se olyan... :D
Jobban jabolós karit meg vhogy nincs kedvem csinálni, mert akkor odavész a lightning powa... -
Aspyrin #14148 Széllel szembe.. :D -
#14147 aha, vágom.
Ha sikerülne kinyírni diablot, és andyt, akkor már csak MEfire kell koncntrálni, meg gondolom ő is varázsolgat.
Talán jó kis crushing blows jabbal le lehetne szedni :)
30% van rajtam amúgy is... :)
De resistem nem jön össze annyi, úgyhogy alapból kilőve a dolog....
helmmel mondjuk lenne már 65%os a CB, de valószínű nem tudnék annyi resistet összeszedni, hogy túléljem a dolgokat... :)
Mi volt neked a rendesen cuccolva?
És mi történt??? Mefinél azt mondtad oké elég volt?? :)
(Resisted??) -
Delac #14146 A cb számolásnál nem kell 100% felé menni legjobb tudásom szerint legalábbis. Ergo death fegyo full feleslges 50 cb miatt. Akkor már inkább black, vagy heavens light. Azon még 3 pala skill is van. helm 35, gore 15, black 40. Ennyi cb bőven elég. SZTEM Tapasztalatból. És sokkal olcsóbb, mellesleg GA helyett én nem fortit használok, hanem coh-t a sok resist miatt. -
MadJani #14145 Open Wounds. Gyakorlatilag ugy hat mint a méreg.
Ama-val azért nem fogod megcsinálni (próbáltam rendesen cuccolva), mert Mefi alapból Light immun, amit a Convija miatt egy infy-s segéd sem szüntet meg.
A másik 2 nem olyan vészes, de mind a 3 kéne.
Diabló olyan Venom Lord-okat idéz (sokat) amik minden elementáris sebzésre immunok. -
#14144 mi az az OW? -
#14143 übertristamban melyik elemental sebzéstől kell nagyon félni, mind a 4 jelen van durván? -
#14142 Most hogy mondod igazad van.Máshova meg úgy se kell smitter.. -
JancsiPapa #14141 Egyedül az övvel van gondom - tg sokkal jobb -> tristben mefi light támadáai vészesek egyedül... -
#14140 és van neked ezekből valami eladó? -
#14139 ok, köszi. -
#14138 na meg CTA -
#14137 -guillaume's face sityó
-dracul's grasp kesztyű
-gore rider csizmó(nekem imba 200ed-es ^^)
-guardian angel armor(fortitude talán jobb lenne)
-verdungo öv
-death fegyó
-raven frost
-bul-kathos,vagy dwarf star
-highlord vagy mara amulet
-zaka pajzsnak természetesen
Legalább is valahogy így... -
#14136 és mien cuccok kellenek egy smiter palához? mer nekem is van egy 74 es de nemtom, csak a kesztyű ad life tap ot? mer nekem 5%ot ad asszem, van enél nagyobb is? ja és mien pajzs kéne pala spirit jó? vagy jobb pajzzsal nagyobbat sebez a smite? -
JancsiPapa #14135 Vannak ilyen kósza char buildek, miszerint ha olyan reviveokat hoz a necro, ami crushing blowwal rendelkezik, akkor lehet, de sztem macerás és kamu...
Egy smiter pala a legobb erre a célra sok cbvel, ow-vel,sok-sok iassal és természetesen life tappal.
Nekem van egy, 95 light res mefi convijával...Nem nehéz az über, 3 perc egyedül,ha fel van rendesen cuccolva. -
#14134 sztetek egy jol felszerelt nekro megtudnál ölni az übereket? -
JancsiPapa #14133 Jah igen, legközelebb ha ugyanezt megkérded, szólok a modiknak ^^
Sajnos nem tudjuk, hol tudod letölteni. -
JancsiPapa #14132 Peti, nem fogod bírni... -
JancsiPapa #14131 Ez nem warez, vedd meg. -
#14130 Két hamburger áráért már meg is veheted az egész csomagot, és még neten is játszhatsz vele. -
m peti #14129 Hol lehet letölteni a teljes játékot????? -
#14128 Majd meglátjuk! :)
Te már próbáltad? -
#14127 Nem fogod :) -
#14126 Lehet csak azért vagyok ennyire elszánt, mert még igazán a hellbe bele se kóstoltam... :))
De megpróbálni mindenképpen meg fogom.
Minél előbb :D -
#14125 Meg fogom csinálni!
bár ahhoz még kell néhány cucc, egy jó sapka pl. :) -
#14124 Lesz majd láma, akinek nem kell :))
Amúgy mennyi az ára valójában? -
JancsiPapa #14123 Bár fene tudja...Az egész dio lényege ez: ha kell vkinek a cucc, akkor sokkal többet ad érte... -
JancsiPapa #14122 3-4 istet ér. -
JancsiPapa #14121 Eth GA sokba van ám ^^ bár ha láma hirdeti, olcsón meg lehet venni :)
A csicsómon eth upped umed GA van, vmi 2000et véd, király :D -
JancsiPapa #14120 Hát...Az ama nem fogja megcsinálni.
Biztos. -
#14119 Azt nem tudjátok srácok,hogy a:
Lightning fury
és Lightning strike hogy működik?
(mind2 pl. 25 hit/bolt)
pl. vannak 10en 1 teremben.
ha furyt dobok rájuk, akkor 1iken pattan, és akkor 9 felé válik? (ergo csak 9et dob, hiába van 25 bolt, vagy ilyenkor duplán is mászik rá valamelyikre?)
ill. ha lightning strikeot nyomok akkor is csak ebből 9 re megy rá (folyamatosan mászkálva), és utána sanyi, vagy igenis addig abba nem hagyja a vándorlást (és újra sebzi a monsztát), amíg el nem fogy a max. hit... ill. mivel ez a lightning strike elég gyorsan üthető, így valszeg nem halmozódik fel a hit, hanem akkor itt is sok találat elvész, nem?
Ebben nem vagyok képben, csak kb. tapasztalom, és elgondolkodom.
köszi! :)