Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ég szakadt volna rá az egész B.netre. fél órája vagyok fent, de már levágott. most akartam éppen áatdni cuccokat a barbinak. még szerencse, hogy nem tettem. nem igaz, hogy nem tudják megcsinálni. szar a WoW is elég gyakran, meg ez is. hát mivel jáccon az ember? sakkozzak? ehhhh!<#violent><#falbav><#mf3>
Bobber
hat en csak akkor hiszem majd el hogy lesz dio 3 ha mar megjelent szal eleg regi hir mar hogy lesz ill sokat irkaltak roila de egyilkse volt igaz innen kezdve majd ha megjeelenik es jatszottam vele akkor elhiszem hogy van😊
ill lesz😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

IMYke2.0.0.0
Információ...

És, egy magát viccesnek vélõ emberke hozzászólása a fenti link alatt megbújó fórumból:

"na akkor kicsit utánajártam, külföldi fórumokon van egy-két info:
a hivatalos bejelentés valószínûleg a 2005ös E3-mon fog megesni. A címe Diablo Chronicles, mûfaját tekintve TPS nézetû RPG lesz, mint a blizz újdonsült sikerjátéka, a WoW. A grafikát a warcraft3 módosított motorja fogja szolgáltatni.
Sztorit tekintve két részbõl fog állni, az egyik a címhez igazodva Diablo útját fogja nyomonkövetni, egyfajta flesbek stílusban. ezután egy új hõssel kell eléggé meglepõ kalandokban résztvenni.
A Blizzardhoz híven természetesen rengeteg újítás lesz, csak egy-kettõ: szabad karaktergenerálás, szabad skillrendszer. in-game videók a játék motorjával, új, kombó-alapú harcrendszer, új cucctípusok, guildek...
Természetesen ez is a B.neten lesz majd játszható, egy játékban maximum 32en lehetnek.
A karik kreálásánál minden lényeges adatot meg lehet adni, de egyik sem lesz komoly hatással a játékra, mivel bármilyen skillet meg lehet tanulni. összesen 15 skill lehet, de ezek szintje korlátlan. lesznek hatalmas városok, ahol tanítóknál lehet megtanulni a skilleket. a stat-pontokat edzés alapján lehet majd szerezni. a cuccokba rúnákat, köveket csak a városban lévõ szakemberek tehetnek, jópénzé. a 15 skillbe a kombók is beletartoznak, de a mesterségek nem.
persze ez csak vicc..."

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Volt egy felröppentett fake hír róla.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi a helpet! Csoda, hogy még mindig vannak ilyen "apró" bugok! 😊

Apropó! Semmi hír egy esetleges Diablo 3-ról? Már igencsak idõszerû lenne.
inkább bogyóval sokáig............
Bobber
ugy nez ki nem lesz semmi kulonos de elete vegeig eleg sok dilibogyot kell szednie ill meg jovohetszerdaig benn tartjak kivizsgalasra😞

nem is kell igérni, ha tucc akkor jössz. 😊
muter jobban van már?
Bobber
nem tudom mondom hogy tok e menni mert a masik jatek amivel jatszom lehet hogy elszolit majd mert nagy guild hent lesz benne es ha kimaradok akkor lemaradok😞
szal lehet hogy azzal kell mennem mindenkeppen ill meg mennemkell muterhoz is be a korhazba szal nem tudom hogy hogy leszek ha tudok akkor mindenkeppen be fogok nezni😊
de nem merem megigerni😞

jah, tegnap este felhúztam 50-esre a sorcimat 😛
Lassan át kéne menni nm-re. 😄
meg persze gyere este, oszt jól lehentelünk mindenkit 😊
Bobber
hat lehet hogy ma en is leszek egy kicsit de nem tudok semmit se igerni majd meglatjuk

Amikor legközelebb belépsz már tudsz majd kreálni,ha megölted baalt és nem enged egyel nagyobb nehézségi szinten játékot csinálni lépj vissza a karakterválasztó képernyöre majd ujra be a csatira akkor már enged játékot csinálni.Régi,apro,bosszanto bug.

Kérdés!

Megöltem Baalt NM-en, egyedül, Champion lettem, de nem enged Hell-es játékot kreálni (szürke). Vajh miért?
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
A baj csak az, hogy az én IMYke-Boszikám 5. szintû, normálon.
A nickem: i2k
Este 5 után tudok lenni keveset, és még csak most tanulom a Battle.netezést Diablo 2 alatt.
A Diablo 1 alatt nyomultam B.neten, de az egészen más világ.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Na Hali!

Csak jelzésképpen mondom, hogy én szinte mindennap fent vagyok, legfõképpen este 8h-tól hajnalig! 😊
Általában kreálok szervert (magyar vagy narancs - pass nincs), de soha nem jön senki.
Most NM Baal következik, úgyhogy ha van valakinek kedve együtt nyomulni, akkor csak pingeljen rám egyet --> Lantee

Peace
IMYke2.0.0.0
Realmdown... a francba!

unknown nick
"ha uberdiot akarod megolni az nagyon nehezen megy"

Hammerpalaval regebben egyedul sima ügy volt, runas cucc nelkul. Vinni kell pár full rejut és no problem.

nem volt idõm ma, de holnap sztem leszek

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

most jöttem le, de senki ismerõssel nem találkoztam. mi van veletek? 😛
Bobber
latod ezt modnom hogy nem egy tul gyakori dolog hogy elcsipj egy ilyen realmot😞

oneal1
nekem még 1x sem

!Forza Ferrari!

Bobber
ha csak nem te kezded el eladni a sojokat akkor eleg kicvis az eseje hogy ilyet talaj mert hat mitom en nekem mondjuk 5000 krealt jatekbol eddig 3 alkalommal volt szerencsem ilyet olvasni na jo lehet hogy tobbszor de lehet hogy sokkal tobb jatekot is krealtam😊

Bobber
ugyan ugy nez ki mint ha valaki becsatlakozott volna a jatekba ugyan azzal a szintel irja ugyan oda csak azt irja hogy a realmon eladtak xxxx sojt ennyi

oneal1
de hol irja ki hogy hány sojt adtak el?

!Forza Ferrari!

Bobber
ja amugy azt szoktak csinalni mert mindig egy foellenfel helyen jelenik meg hogy egy olyan foellenfel melletti foellenfelhez mennek ahol a foellenfel kinyirasa kinyirja a korulotte leve lenyeket
ilyen pl act 1 vegen a korbacsos kocsog😊

erre ugye azert van szukseg mert ha megnezed a linket amit azelobb adtam akkor latodf majd hogy minden szarra imunis szinte es alig lehet megsebezni😞
szal ha a fenti reszen egy foellenfelet keresel es ot lecsalod a korbacsoshoz es ot siman kinyirod akkor uberdio is meghal es dobja az anit mig ha uberdiot akarod megolni az nagyon nehezen megy
na szal kb ennyiit uberdiorol😊

IMYke2.0.0.0
Ezt olvasd el - az 1.10 hozta változások...

Bobber
huhh hat ez nem egy egyszeru dolog 😊
szal az anihilus amit keresel azt csak uberdiablo dobhatja senki mas
inenn kezdve ot kell leolni
de uberdiablo meg csak akkor jon ha sojokat adnak el a realmban ahol te is bent vagy
na ez azt jelenti hoyg van egy ip-cim tartomany amire vonatkozik a dolog szal ha elkezdenek eladni sojokat akkor mondjuk 30 jatekot erinte ez a dolog
hogy tenylegesen mennyit nem tudom de mondom ip cimtartomanytol fugg
hogy pontosan hany sojt kell eladni hogy jojjon nem tom en se de amig en benn voltam tegnap 9 et adtak el de megallt az eladas szal ki is jottem😞 de volt mar amikor ugy voltam benn hogy legalabb 20 sojt eladtak es megse jott😞😞 amugy ha meg tovabb varok akkor lehet hogy jott volna de ezt nem lehet tudni

na ha ez nem volt eleg akkor meg erdemes ezt a linket megnezni bar angol nyelvu de azert elegge ertheto es itt le van irva aszem midnen lenyeges

uberdiablo

Bobber
nem tudjak mi a problema azert van kivizsgalason benn 😞😞
de eleg komolynak tunik elsore sajnos😞

oneal1
és mennyi soj után??

!Forza Ferrari!

oneal1
nah és melyik acton jön ez az állat?😊

!Forza Ferrari!

elfelejtettem mondani, hogy az egyik haveromnak megadtam az accomat, szal ha fent vagyok, akkor nem biztos, hogy Én vagyok fent, de úgyis whispelek, ha Én vagyok. Szal értitek! 😛
oneal1
most mi ez az überdiablo téma???
ki az a hüyle aki elad sojt??
és mikor jön ez a dög???

!Forza Ferrari!

😞
mi a probléma? remélem, nem súlyos. Így látatlanba jobbulást kívánok neki! Jah, és kitartás! <#integet2>
Bobber
tegnap lett volna ra esely de megsem jott akis kocsog na meg aspyrin is kifagyott szal egyedul eleg gaz lett volna😞
pedig mar 1809 sojnal jart az eladas es amig bent voltam 9 sojt adtak el

oneal1
nyugi azzal nem lesz semmi gáz!
csak lépjél be vele naponta
én sem értettem hogy hogyan irja!
nincs valakineki annihilus charmja???
6 ist et adok érte

!Forza Ferrari!

Bobber
hat ma nem tudom leszek e sracok mert muterom korhazba kerult es benn is tartottak szal lehet hogy nem nagyon leszek a kozeljovoben😞
nem tudom meg😞
majd meglatjuk😞

Bobber
hat ja sajna nem jott es amikortol elmentel tobbet nem is adtak el sojt szal nem volt mar semmi😞
pedig elotte 9 sojt adtak el😞
szal akar lehetett is volna valami😊

Szia!

Összesen 2 orát kell játszanod a karaktereddel 10 nap alatt,de ha csak belépsz és esetleg benézel egy gameba akkor ujra kezdi a 10 nap számolását.

IMYke2.0.0.0
Tegnap létrehoztam egy karit. Ma felléptem a Battle.netre, még be is léptem egy segítõkész kari által kreált játékba, ott dumcsiztunk stb. Aztán én is csináltam magamnak egy játékot, s amikor kiléptem a játék a karakterem neve alatt azt írja, hogy 10 nap múlva lejár...
Mikortól "él" a karakterem a Battle.neten rendesen?
Mert most úgy érzékeli, mintha nem is nyúlnék hozzá, ami ugye azt jelenti, hogy 10 nap múlva törlésre kerül...

Ezekszerint nem is jött über?<#wow2>

Bobber
jaja bocsi de meg vaartam vagy egy 20 perce de nem jottel szal en is leptem 😞😞😞

B@sszameg, áramszünet volt ideáig, gondoltam, hogy nem talállak már fent <#shakehead><#sir><#rinya>

nah, Én most léptem le, mert meghaltam 2x úgy, hogy nem is tudtam mi történik, olyan lag volt. de mostmár 33-as vok, így nagyjából tudok haladni normálon bárhol. még úgy 45-ig elbohóckodok, aztán megyek nm-re. 😊
jah, de mit is akartam mondani: megint beszart a b.net. 😛
Bobber
aspyrin ha tudsz gyere vissza tartom a frontot😊😊

ahoz képest nem is drága, majd elgondolkozok rajt hogy érdemes a megvennu a multi miatt<#whatever>

Thanx mindenkinek.
Bobber
Na a linkek amiket igertem😊

ez az egyik😊

es ez lenne a masik
en aszem eeket nezegettem anno mondjuk ma mar csak az areat summitot nezem

IMYke2.0.0.0
Igen. Benne van a Diablo 2 Classic, azaz az alapjáték és a Lord of Destruction küldetéslemez.

A deluxe szó mit takar, valami különleges kiadás ?