Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ill lesz😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
És, egy magát viccesnek vélõ emberke hozzászólása a fenti link alatt megbújó fórumból:
"na akkor kicsit utánajártam, külföldi fórumokon van egy-két info:
a hivatalos bejelentés valószínûleg a 2005ös E3-mon fog megesni. A címe Diablo Chronicles, mûfaját tekintve TPS nézetû RPG lesz, mint a blizz újdonsült sikerjátéka, a WoW. A grafikát a warcraft3 módosított motorja fogja szolgáltatni.
Sztorit tekintve két részbõl fog állni, az egyik a címhez igazodva Diablo útját fogja nyomonkövetni, egyfajta flesbek stílusban. ezután egy új hõssel kell eléggé meglepõ kalandokban résztvenni.
A Blizzardhoz híven természetesen rengeteg újítás lesz, csak egy-kettõ: szabad karaktergenerálás, szabad skillrendszer. in-game videók a játék motorjával, új, kombó-alapú harcrendszer, új cucctípusok, guildek...
Természetesen ez is a B.neten lesz majd játszható, egy játékban maximum 32en lehetnek.
A karik kreálásánál minden lényeges adatot meg lehet adni, de egyik sem lesz komoly hatással a játékra, mivel bármilyen skillet meg lehet tanulni. összesen 15 skill lehet, de ezek szintje korlátlan. lesznek hatalmas városok, ahol tanítóknál lehet megtanulni a skilleket. a stat-pontokat edzés alapján lehet majd szerezni. a cuccokba rúnákat, köveket csak a városban lévõ szakemberek tehetnek, jópénzé. a 15 skillbe a kombók is beletartoznak, de a mesterségek nem.
persze ez csak vicc..."
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Apropó! Semmi hír egy esetleges Diablo 3-ról? Már igencsak idõszerû lenne.
muter jobban van már?
szal lehet hogy azzal kell mennem mindenkeppen ill meg mennemkell muterhoz is be a korhazba szal nem tudom hogy hogy leszek ha tudok akkor mindenkeppen be fogok nezni😊
de nem merem megigerni😞
Lassan át kéne menni nm-re. 😄
meg persze gyere este, oszt jól lehentelünk mindenkit 😊
Megöltem Baalt NM-en, egyedül, Champion lettem, de nem enged Hell-es játékot kreálni (szürke). Vajh miért?
A nickem: i2k
Este 5 után tudok lenni keveset, és még csak most tanulom a Battle.netezést Diablo 2 alatt.
A Diablo 1 alatt nyomultam B.neten, de az egészen más világ.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Csak jelzésképpen mondom, hogy én szinte mindennap fent vagyok, legfõképpen este 8h-tól hajnalig! 😊
Általában kreálok szervert (magyar vagy narancs - pass nincs), de soha nem jön senki.
Most NM Baal következik, úgyhogy ha van valakinek kedve együtt nyomulni, akkor csak pingeljen rám egyet --> Lantee
Peace
Hammerpalaval regebben egyedul sima ügy volt, runas cucc nelkul. Vinni kell pár full rejut és no problem.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ilyen pl act 1 vegen a korbacsos kocsog😊
erre ugye azert van szukseg mert ha megnezed a linket amit azelobb adtam akkor latodf majd hogy minden szarra imunis szinte es alig lehet megsebezni😞
szal ha a fenti reszen egy foellenfelet keresel es ot lecsalod a korbacsoshoz es ot siman kinyirod akkor uberdio is meghal es dobja az anit mig ha uberdiot akarod megolni az nagyon nehezen megy
na szal kb ennyiit uberdiorol😊
szal az anihilus amit keresel azt csak uberdiablo dobhatja senki mas
inenn kezdve ot kell leolni
de uberdiablo meg csak akkor jon ha sojokat adnak el a realmban ahol te is bent vagy
na ez azt jelenti hoyg van egy ip-cim tartomany amire vonatkozik a dolog szal ha elkezdenek eladni sojokat akkor mondjuk 30 jatekot erinte ez a dolog
hogy tenylegesen mennyit nem tudom de mondom ip cimtartomanytol fugg
hogy pontosan hany sojt kell eladni hogy jojjon nem tom en se de amig en benn voltam tegnap 9 et adtak el de megallt az eladas szal ki is jottem😞 de volt mar amikor ugy voltam benn hogy legalabb 20 sojt eladtak es megse jott😞😞 amugy ha meg tovabb varok akkor lehet hogy jott volna de ezt nem lehet tudni
na ha ez nem volt eleg akkor meg erdemes ezt a linket megnezni bar angol nyelvu de azert elegge ertheto es itt le van irva aszem midnen lenyeges
uberdiablo
de eleg komolynak tunik elsore sajnos😞
ki az a hüyle aki elad sojt??
és mikor jön ez a dög???
!Forza Ferrari!
mi a probléma? remélem, nem súlyos. Így látatlanba jobbulást kívánok neki! Jah, és kitartás! <#integet2>#integet2>
pedig mar 1809 sojnal jart az eladas es amig bent voltam 9 sojt adtak el
csak lépjél be vele naponta
én sem értettem hogy hogyan irja!
nincs valakineki annihilus charmja???
6 ist et adok érte
!Forza Ferrari!
nem tudom meg😞
majd meglatjuk😞
pedig elotte 9 sojt adtak el😞
szal akar lehetett is volna valami😊
Összesen 2 orát kell játszanod a karaktereddel 10 nap alatt,de ha csak belépsz és esetleg benézel egy gameba akkor ujra kezdi a 10 nap számolását.
Mikortól "él" a karakterem a Battle.neten rendesen?
Mert most úgy érzékeli, mintha nem is nyúlnék hozzá, ami ugye azt jelenti, hogy 10 nap múlva törlésre kerül...
jah, de mit is akartam mondani: megint beszart a b.net. 😛
ez az egyik😊
es ez lenne a masik
en aszem eeket nezegettem anno mondjuk ma mar csak az areat summitot nezem