Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melorin
És az elején üssek, amíg nem elég hatásosak a varik?

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

summon skillekre egy pontot sem raktam, nem kell gólem sem, remek dolog a bonewall az alacsonyabb szinteken, az is eléggé leköt mindenkit 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Jagi
Haversrácnak is vmi ilyesmi van... neki gyengébb mert még nyomatott poisont is az elején.

melorin
De azért egy gólem kell lekötni az ellent, nem?(nem 82-es szintben gondolkozok 😄 )

Speciel én abszolút de elrugaszkodva a jelenlegi átlagtól kifejlesztettem egy p@b necrot. Tehát semmi csontik, semmi revive, csak bone armor/wall/prison illetve teeth/spear/spirit maxolva (plussz a curse ablakban mindenen van egy pont egészen a lower resistig). 82-es szinten 4096 life-al rendelkezõ prisonom van (ha jól emlékszem közel fél percig tart), 3000 spirit sebzésem és valamivel több mint 50%lower resem. Bárkit bezárok bármeddig (übereknél kifejezetten imádnak partiban:-) ), kifejezetten életképes (sebzõképes) vagyok hellen mindenféle minionok nélkül.

IMYke2.0.0.0
Én az 1.11 kijövetele óta nem voltam fenn - eredetim van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

melorin
Neten szoktatok játszani? Ha minden igaz, a héten meglesz eredetiben <#hawaii>

melorin
Aha. Én még 1.09 idején Revivekre gyúrtam meg blood golemre...

IMYke2.0.0.0
Én rá gyúrtam. Õ kevesebbe kerül. A többi gólem nem jó választás az elején.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jagi
Clay?

IMYke2.0.0.0
Gólemre.

melorin
Én is gondolkozom erõsen a Necrón. Tényleg érdemes csak csontikra fejleszteni?

Jagi
Help plz!

Shaman
pedig nem rossz a nekró
Jó erõset össze lehet pakolni.
S bár helles kicsit lassan,de azért fog haladni,s sokat tud segíteni a minionjaival...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jagi
Tudtam, hogy a lényeget kihagytam 😞 sry

Jagi
Jó az a socrinak is, meg az amazonnak is. 😊 Nekem a socrimon smoke van az is +30-as, de vannak ennél jobbak is.

Én még nem tudtam még egy ütõs necro-t sem összehozni 😞 1.10-be meg fõleg. LAN-ban, B.neten vmire jó, hogy átkozódik, de singleben halott ötlet(szvsz)

All res. +30 - ezért gondoltam
Természetesen megint a Necro jár a legjobban. Vajon miért a Necro a legerõsebb kaszt?
Jagi
van ott 1.10-es runeword wizzard is.
És itt vannak az 1.11-esek (remélem a tobbiek nem cinkelnek majd érte kicsit hosszú lett)

Bone (Necromancer)

3 Socket Body Armor

Sol + Um + Um
15% Chance To Cast level 10 Bone Armor When Struck
15% Chance To Cast level 10 Bone Spear On Striking
+2 To Necromancer Skill Levels
+100-150 To Mana (varies)
All Resistances +30
Damage Reduced By 7

Enlightenment (Sorceress)

3 Socket Body Armor

Pul + Ral + Sol
5% Chance To Cast Level 15 Blaze When Struck
5% Chance To Cast level 15 Fire Ball On Striking
+2 To Sorceress Skill Levels
+1 To Warmth
+30% Enhanced Defense
Fire Resist +30%
Damage Reduced By 7

Myth (Barbarian)
3 Socket Body Armor
Hel + Amn + Nef
3% Chance To Cast Level 1 Howl When Struck
10% Chance To Cast Level 1 Taunt On Striking
+2 To Barbarian Skill Levels
+30 Defense Vs. Missile
Replenish Life +10
Attacker Takes Damage of 14
Requirements -15%

Peace (Amazon)
3 Socket Body Armor
Shael + Thul + Amn
4% Chance To Cast Level 5 Slow Missiles When Struck
2% Chance To Cast level 15 Valkyrie On Striking
+2 To Amazon Skill Levels
+20% Faster Hit Recovery
+2 To Critical Strike
Cold Resist +30%
Attacker Takes Damage of 14

Principle (Paladin)

3 Socket Body Armor

Ral + Gul + Eld

100% Chance To Cast Level 5 Holy Bolt On Striking
+2 To Paladin Skill Levels
15% Slower Stamina Drain
+5% To Maximum Poison Resist
Fire Resist +30%

Rain (Druid)

3 Socket Body Armor

Ort + Mal + Ith

5% Chance To Cast Level 15 Cyclone Armor When Struck
5% Chance To Cast Level 15 Twister On Striking
+2 To Druid Skills
+100-150 To Mana (varies)
Lightning Resist +30%
Magic Damage Reduced By 7
15% Damage Taken Goes to Mana

Treachery (Assassin)

3 Socket Body Armor

Shael + Thul + Lem

5% Chance To Cast Level 15 Fade When Struck
25% Chance To Cast level 15 Venom On Striking
+2 To Assassin Skills
+45% Increased Attack Speed
+20% Faster Hit Recovery
Cold Resist +30%
50% Extra Gold From Monsters

Jagi
A www.diablo.hu-ról le lehet tölteni a a Diablo2 LoD Encyclopediá-t(Szerintem az oldal is kitûnõ)
ebben az összes set benne van.Lehet hogy az 1.06 verziója nem tartalmazza az 1.09-nél nagyobb patchek unique tárgyait, de még így is használható(valakinél nem indul el)
runaszavakat me szinte bármelyik dio oldalon találsz

EqUiNoX
Mert ethreal lévén statjai kissé jobbak mint a normal társai, és egy komoly runekombó amelyben van mondjuk "zod" kavics (indestructible lesz a weapon többek között) igencsak ütõs tud lenni. Vagyis egy jó zodos runeszó egy nagy ethreal fegyverbe igencsak komoly cuccot eredményezhet, és onnantól kezdve hogy ethreal nem tényezõ... ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Sheltem
Kösz a linket

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Etheralt én élbõl el szoktam adni. Minek ha nem javítható?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

EqUiNoX
www.battle.net/diablo2exp

Am ezen nincs fenn, az nem létezik ;]

EqUiNoX
Azt tegyük hozzá, hogy csak fehér, "alap", superior és ethreal tárgyba lehet rakni runeket, magicba, junikba és szettbe nem.

Sheltem
Igen érthetõ köszönöm.
Van esetleg valami oldal ahol fel van sorolva az összes sett és egyéb plusz dolgok amik maguktól nem derülnének ki ha csak megy elõre az ember és hentel?
Gondolok itt valami átfogó rajongói oldalra pl.

Jagi
😄DD
a megfelelõ számú socketes tárgyba, kell belerakni a runákat (pl.: 3 sckt) 3 db-os runaszó megy bele. Mindíg olyan szót rakjunk bele ami a soketek számával egyezik. Hiába rakod bele a 3 socketes tárgyba a kettes runaszót nem fog mûködni.
A tárgyba megfelelõ sorrendbe a megfelelõ runákat( A sorrend fontos!!!)
pl van egy 3 socketes armorod van egy Ith, egy Jah meg egy ber runád
Ha így rakod bele nem müxik, de ha így Jah + Ith + Ber voila:

Enigma

3 Socket Body Armor

Jah + Ith + Ber

+2 To All Skills
+45% Faster Run/Walk
+1 To Teleport
+750-775 Defense (varies)
+ (0.75 Per Character Level) +0-74 To Strength
(Based On Character Level)
Increase Maximum Life 5%
Damage Reduced By 8%
+14 Life After Each Kill
15% Damage Taken Goes To Mana
+ (1 Per Character Level) +1-99%
Better Chance of Getting Magic Items (Based On Character Level)

(ez az egyik kedvencem😊 1.10-es)

remélem érthetõ sokmindent le akartam írni, lehet itt-ott értelmetlen.

Sheltem
Sziasztok

Kezdõ diablosként(bár már egyszer végigvittem) van egy olyan kérdésem ami után sokan elzavartok engem a p****ba. Én mégis megkérdezem hátha valaki egy ilyen noobnak is segít mint én. A rúnaszavakat hova kell beírni? Vagyis hogy mûködik ez a rúna dolog? Elõre is köszi

nem. onnan lépsz fel, ahonnan jólesik
csoxy6
Hi !

Azt kérdezném, hogy mi van akkor ha otthon léptem fel elõször a bnetre, és utána a munahelyen is felrakom a játékot, és ott is fel lépek ugyanazzal a kulccsal ugyebár.

Törölhetik a kulcsomat?

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

Duri act2 canyonban jelenik meg, elég nagy a terület 😊 fogalmam sincs, hogy ez csak bnetre vonatkozik vagy sem.

Jagi
Fakk! Duriel veszélyes kicsi a hely mint a sírban mert akkor nem szeressük.
Ja Singleben megy? Mi LANozni fogunk (csináljuk csk szünet van (2 napja), de ha single-ben megy, megy LANban is. Vagy ez csak B.net privilégium?

Über Durival már találkoztam, a másik azt hiszem über Izual (Durit fana/zeal palával viszonylag könnyedén megoldottam).

Jagi
THX,THX!<#worship>
Táposak? A páholyon olvastam, hogy 1:3 azányban visz oda a portal. ??? igaz, ha nem Lillith akkor kik vannak a másik oldalt? ..hm rtejtély. Vagy mégsem?

hell act5-ben bedobod a 3 kulcsot a kockába, transmute és voilá

Jagi
na, megvannak a kulcsok a townportal könyv, de nem nyitja. Most mi van, meg kell ölni Baalt is?

Jagi
Jaj! Nem azt mondtam, hogy nagyon csicska, csak azt, hogy nem olyan mint egy iszonyat skilles és nehezebb vele haladni (az enyémnek pl -20 -30 as res. volt úgy elég körülményes), de aki szereti a kihívást és hála a Countessnek jönnek a szavak rendesen. 😊

Shaman
azért egy mf sorcot nem feltétlen egy védtelen kis senkinek kell elképzelni....
Simán össze tudsz olyan mf sorcit rakni ami brutális,s nagyon tud irtani...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

shaba23
1.10ben meteor+valami jég sorcom volt és simán ment mefi+pindle aztán a csicska is megkapta a felszerelést és 5-600MF-fel rohangáltam...egyedül baal elõtt volt rizikós a soul had, de hát erre való a teleport
Jagi
Köszke, sokat kell érte püfölni õket?

Jagi
Mefit nagyon elqrták, rohadt nagy a pálya. 300 körüli mf-fel is alig dobnak valamit a monsták(az elõzõ patchekhez képest) de érdemes próbálkozni. Én act 5 ancient wayben püfölöm õket + a shenket, néha a cuontesst rune-jért, tárgyat is dob néha.
Az a gáz, ha mf a socri nincs sebzése +skilles v. mf ezt kell eldönteni. b-net v LAN- ban életképesebb az mf singleben nem érdemes, nem haladsz vele sehova nm-en a barbárokat nem tudtam lenyomni 1.10-ben a socrival mert az összes cucca mf volt def.+ resist semmi, meg kevés volt a "bántása" is. 😞

shaba23
tegnap csináltam egy lvl4es sorcot😊 aztán csetelnem kellett mert már arra sem emlékeztem, hogy melyik gomb jeleníti meg a dropokat a földön😊

1.11ben kit érdemes MFért ölni? mefit még érdemes? és most milyen sorcot kell hozzá csinálni?
vinko
Hello! 3 kulcsot kell összeszedni,ezeket a Höradrin kockában egy teleport könyvvel össze kell mixelni Harrogatban,igy megnyilik egy kapu.A 3 kulcs a következõ:terror,hate,destruction.Feltalálási helyeik?act1 torony,gonosz bárónõ,act2 titkos menedék,szellemidézõ,act5 Nihlatak.

Jagi
Hali. Gondok vannak. (lehet láma lesz a kérdés).
Vannak új unique cuccok(ugyebár)
Azt meg az új bossok dobják. Lillith mellett ki van még?(ez az elsõ)
Mit kell csinélni hogy legalább lássam a szerencsétlent. LAN-ba (meg singleben sem láttam semmit ami rá hasonlítana. Hogy kell elõhívni PLZ HLP!
<#falbav>

vinko
Mi az a kis valami,amit 90-ed szinttõl lehet használni,olyan mint a szem és zászló van rajta,a ládában 1 helyet foglal? Köszi

Miért jó a kánteszt gyilkolni -.-

Rakanishu dobta cow elõtt:

néhány saját érdekes shot:

Jagi
Sztem 1.11 ben hellen már nem nyírnak ki ...annyira! 😊
Mintha pudingabb lenne az 1.10-nél...

Ja, LAN-ban rpóbáltuk megtalálni Lillth-et. Nem jött össze. pontosan mit kell csinálni?

<#hehe><#taps>