26171
-
cickány1 #14998 hello mindenkinek egy kérdésem lenne: 1.07-es diablóm van és akkor feltehetem az 1.09-es patchet vagy kell a az 1.08-as?
-
#14997 tedd azt, de látni nem fogod a listában. De joinolni minden további nélkül tudsz.
meg csinálni is. -
Dodo55 #14996 Amióta megcsináltam normalon a játékot, azóta csak nightmare játékok vannak a join game listájában. Én viszont szeretnék normal játékokhoz is joinolni. -
#14995 Valakinek Heaven's Light van eladó? :) -
#14994 Most néztem vazeg, 6 frames Smiteolás 4 ütés / másodperc. lolZ :)
Az igencsak durva :P
De valszeg a bnet nincs annyira jó formában, hogy kezelni tudja, tuti lekésik egy csomóról.. :) -
#14993 az köszi nem kell, nekem is 181es :)
vmi közel fullos kell :) -
JancsiPapa #14992 hát az magától nem megy fel :/
ezért egy andariel's visage kéne rá vagy duriel páncél... -
#14991 van olyan act 2 es def aurás segitő amelyiknek 210 strenght je van? vagy tudtok mondani más segitőt akinek jo még az insight runaszo, és van 210 str je? -
#14990 186 ed van rajta -
JancsiPapa #14989 hcn van csak 179 ed % :) -
#14988 üdv. ha skulders ire-re gondolsz nekem van elado, de azt nemtom menyi az ed pill és megnézem. -
#14987 Hm, asszem találnom kell egy 195-200 EDs etherial Skulldert.
Valszeg annak örülne legjobban a palám. :P
De ist-et biztos nem fizetek érte, max. ha nagyon jól megy a bolt.
Enigmánál olcsóbb mindenesetre. :P -
#14986 najó, ráfizetek egy lemet is! :)) -
#14985 Vki nem cserél velem Skulldert? :)
Nekem olyan 195-200as EDjű kellene. A mostanim eléggé ratyi :P
Ráfizetek pár Pgt... :D -
#14984 Hogy essen is valami... attól függetlenül, h. beledöglök :P
-
#14983 :))
Hát smiterrel nekem se lenne, ezért csináltam Hammerpalát, némi csapatszellemmel megáldva (Salvation :P)
Amúgy a torcholásból se lehetne tök jól megélni valszeg, mert ugye pénzbe kerül, hogy le is mehess, aztán nem is biztos megtérül... ha meg runolgatsz a kulcsokért, akkor már inkább HF kari :P
Jah, lehet kéne pár HF kari :D Anno nagyon kellett az a mal , és pul, amit dobott... az adta meg a lökést :P
No de mind1... :) Max. eladom COHot... bár nem szívesen, jól jön az... Igaz valszeg csak Überezéskor fogom felvenni, minden más esetben Skullder lesz rajtam. :) -
Aspyrin #14982 Hr=4 Ist. -
Aspyrin #14981 Most nincs időm/kedvem a smiterrel vacakolni, róla kaptad meg a zakát is. Teljes erőbedobással a frenzy babám fogom tolni, igaz úgy néz ki csak holnaptól. -
#14980 illetve hány ist most egy hr ? -
#14979 Srácok: kinek mennyi most az össz vagyona? És ladderben játszotok, vagy non-ladder-ben? -
#14978 Nekem kell majd még 1 2 socketes Heaven's light :)
Majd idővel... :)
Amúgy ha játszanék normálisan, akkor esnének is a cuccok, de ahhoz nem fűlik a fogam. :P Egyelőre... Most a palafejlesztéssel ment el az idő, ha az befejeződik, akkor lehet tárgyat is keresni. -
#14977 nekem bőven elég, hogy azt mondod, hogy láttad, hogy nem regenerálódott, nincs több kérdésem. :)
Amúgy nem a smiteredről adtad oda a gore ridert, és a guilledet?? :( -
#14976 Ma megcsinálom hell HFet, remélem jó rúna esik...
igazán más reményem perpill nincs :P
És ez elég gáz... :(
A legnagyobb gáz, hogy ugye most nem is írtom Baalt se, hanem fejlesztettem palát..
Meg mondjuk hammipalával lassabb lesz jóval a Baalrun is, mint Amával... Szal ebből a szempontból nem túl jó. :) De hát ez így van, Ama önfejű, de írt, pala viszont jó kis csapatjátékos, de lassabban pusztítom ki a dolgokat...
Na de majd ha felfejlesztem a csávót, akkor remélhetőleg megint bemákolok 1 skillert, vagy egy Griffont :P -
Aspyrin #14975 Ne már, mondom hogy használom.. Ha nekem nem hiszel kérdezd meg Delacot, Lilithnél pl. rohadt jó volt, hogy nem regenerálódott, pedig ő is azt hitte, hogy nem hat rá :) -
#14974 Dióbél :)) Ezen halálraröhögtem magam. :D -
#14973 én azt értem, de fórumon kb. 5 gyerek írta, hogy müxik, másik 5, hogy nem :))
másik 5 hogy csak lassít az übereken!
Kinek higgyek?
Tesztelted már? :)))) Lehet le kéne... :P
Amúgy persze vágom, h. táp... ha müxik :) -
Aspyrin #14972 Prevent monster heal= nem tud gyógyulni.
Rohadt hasznos dolog pl. a kedvenc übereidnél, smiterem egyik kedvenc ékszere ;-) -
#14971 A prevent monster healt azt próbáltátok?
Tényleg lassabb a regenjük a genyáknak? :P
Van aki azt írja nem hat rá, van aki meg azt hogy igen. :P -
#14970 hája.
Szal nemtom még. :P
Ha lvl9es Sanccal számolok:
Az 8.6 yard.
Ez nemtom elég-e, szerintem nem nagyon. :)
Pedig elméletben faja lenne. :))))
Mondjuk egy ráspecializálódott smiterrel sima ügy ez is, meg minden is... De akkor még ilyenekre se lenne szükség. :) -
MadJani #14969 A Rest in Peace müxik sorcnál is. Baalrunba pl. érdemes vinni, hogy a 2. csapat ne élessze újra a Dollokat, Soulokat. -
#14968 szóval nem :( -
JancsiPapa #14967 13-14 yard az...lvl 16-18 aura ^^ -
#14966 ja értem :)
Sanctuary aura speciel jól jön azok ellen. :D
kipróbáltam, hát az 5 yard az nem sok, amúgy nem rossz ez aknockback effect, no meg jó nagyot lehet rájuk ütni (pl. csicskának)
9-10 yard talán már kielégítő is lenne... mindenesetre ebbe nem invesztálok egyelőre pontot :)
Főleg, mert hammernak is van +150%os bonusza az undeadre.. mondjuk nemtom az mihez adódik a simához, vagy a fulloshoz. :)) valszeg a simához, akkor meg azért nem annyira brutál... hiszen 2 szinergia + 2* 280%... -
Delac #14965 Chaos Sanctuary. act4 dio előtti rész. Riverről mész be. Kapu felirattal: Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménységgel :) -
#14964 mi az a CS? -
JancsiPapa #14963 Mágus enyhén szólva SZAR.
Egyetlen kari használja, a cs hammerdin.
Rárak egy eth shakot+spiritet és egy lawbringert, s mivel cs-ben majdnem mki undead, nem olyan aktívak tőle :D -
Aspyrin #14962 Majdnem. -
#14961 attól függ mi az a majdnem? -
#14960 Tudom núb kérdés, de fel lehet valahogy menni bénetre majdnem eredetivel? -
Dodo55 #14959 LOOOL megy a tv, és hirtelen hallom az ACT II-es úrnák összetörési hangját, odanázek a tvre, és látom, hogy egy ember valami szobrokat tör össze benne.