Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Jó, nekem mindegy, ki mit tesz föl a gépére, de loaderért, és maphackért letiltanak bnetrõl, úgyhogy ajánlanám, hogy nocd patchet senki ne rakjon a gépére, ha tudja, oldja meg daemonnal. (nocd patch még mindig csak loaderrel mûködik tudásom szerint)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
<2 hónapja használja>2 hónapja használja>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elkészíted a LoD iso-ját CloneCD-vel és behúzod Deamon Tools-ba... ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azért, mert valamit elszúrsz ne általánosíts, kérlek!
Nekem Harrogath-ba nem sikerült átmenni a magyarítással,mert mindíg kifagyott,úgyhogy azóta angolul játszom.
Mindezt újratelepítés után,mert a patch felrakása után még a bnetre sem tudtam fellépni,mert már akkor kifagyott..
A lényege,hogy ha olyanokkal csinálod meg az Ancikat akiknek még nincs meg,s te a városban vagy akkor a questet ugyan nem kapod meg automatikusan de tovább mehetsz Baalhoz. És ennyi.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
1. Diablo 2 Classic telepít
2. Diablo 2 Cinematics CD-rõl felmásolod a movies.mpq-t és a Play CD-rõl a music.mpq-t a telepítési könyvtárba.
3. Diablo 2 LoD telepítése
4. Diablo 2 LoD Cd-rõl felmásolod a music.mpq-t a vinyóra.
5. Felteszed az 1.10-es Patch-et.
6. Felteszed az 1.10-es LoD magyarítást.
7. Felteszed az 1.11-es Patch-et.
8. Most teszed fel az 1.11-es NoCD-törést, ha CD nélkül kívánsz játszani!
[Vagy, bármilyen CD-image készítõ progival a LoD CD-jérõl készítesz egy *.iso-t, és egy Cd-emulátorba
9. Kész, ennyi.
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Amikor sikerült belépni akkor módosítottuk a meghajtó betûjelét, akkor ment is, ám következõ indítás után ez már nem segített.
Ami még gondot okozhat szerintünk az a 64 bites proci és a dvd olvasó melegedése. És hogy mindez notebookban van. Még megpróbáljuk ma egy asztali gépen is.
A NoCd-t nem vágja ki a Bnet?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Tegnap egyszer sikerült belépnie a bnetre, viszont utánna ismételten elöjött ez a probléma. Kicsit értetlenül álunk a dolog elött.
Más ötlet nincs véletlenül?
Egy ismerõsöm elõvette a diablót újra hogy nyomjuk kicsit a battle neten, de olyan gonddal találtuk szembe magunkat, hogy az 1.11 telepítése után a játék közli, hogy nem találja a lemezt a meghajtóban. A Supportos dolgokat végignéztük 1x elindúlt rendesen, de ezóta megint nem hajlandó. Valaki találkozott már ilyen problémával?
Pl. help
Cece
20 as szint kell az ancikhoz! akkor ez hogy van? valami trukk ? pls mondjatok el hogy kell hellen 1es szintu karival nyomulni...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amúgy felraktam az 1.11es patchet(akinek kell crack szóljon 😛) és olvastam,hogy ban benne egy új fõmufti valami Lilith...hol találom meg õt és a többi új szörnyikét?
Gondoltam megveszem már a diablo2t...régebben láttam a kiegészítövel együtt párezer ftért (asszem 3 vagy 4 volt). Erre nézem a cdgalaxist és sehol sincs diablo2. Valaki nem tudja hol lehet kapni a kiegészítõvel együtt?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tudom,hogy ez egy magyarosításról szóló fórum mégis kicsit más témát dobok be.Na már most nekem lenne egy olyan problémám,hogy szeretném felvinni a diablo 2 felbontását 1024x768-ra,de akárhogy próbáltam nem sikerült.Mpq editorral lehet ilyet csinálni?Remélem van köztetek egy pár gépzseni,aki tud nekem segíteni 😄 Minden tippet szívesen fogadok! Köszi
A Barbár zsoldos csak a modokban ordibál 😞
Zsoldosok
Mi a külömbség a nornáos nh-es Helles -Nyilas
-Wizzard
-Barbár
segítõk között melyik mit (skillt) használ? (1.11-re)
kb 3 évig nyomtam multiba a diablo2-t
kb ekkor lettem agresszív <#vigyor>#vigyor>
mind1, azóta képtelen vagyok visszatérni, annyira meguntam
belegondolva is rosz, 3 év kimaradt az életembõl
gondoljunk bele, félévig küzdesz hogy jó legyél aztán jön egy ladder reset és annyi, csá
ez azért szörnyû, na mind1, nem lehúzni akarom a játékot, mert szerintem ahoz képest hogy milyen régi játék nagyon jó
sztem csak dícséretet érdemel a blizzard, jó játékokat csinált
az a bajom, hogy egyik felem azt mondja: "menjél vissza"
másik meg: "rá se nézz"
a fenébe is mit tegyek 😊
bocs ha esetleg nem tartozik a topicba, de muszájvolt ezt valakivel megosztanom, és ez most a legjobb hely
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...