Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
"8. Most teszed fel az 1.11-es NoCD-törést, ha CD nélkül kívánsz játszani!"
- Jó, nekem mindegy, ki mit tesz föl a gépére, de loaderért, és maphackért letiltanak bnetrõl, úgyhogy ajánlanám, hogy nocd patchet senki ne rakjon a gépére, ha tudja, oldja meg daemonnal. (nocd patch még mindig csak loaderrel mûködik tudásom szerint)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Felmész páholyra, letöltöd és élvezed<#idiota>
<2 hónapja használja>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Egy kicsit kijavitanám. Nem az Anci quest kell hozzá, hanem Baal. Olyan emberrel kell partiban lenni aki Quest-böl öli le Baal-t, és akkor te állhatsz a városban is. És Anci Quest is megmarad késöbbre.
IMYke2.0.0.0
Heheh, én is pécsi vagyok... 😊 Eddig hol laktál?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mondom, nem kell hozzá Loader, olvass lejjebb!
Elkészíted a LoD iso-ját CloneCD-vel és behúzod Deamon Tools-ba... ennyi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sz4bolcs
Beköltöztem Pécsre, most nincs netem, csak singleben tudok játszani. Szerintetek mennyire volt jó választás hammerdint kezdeni? Hammer pala és summon necro közt vaciláltam. Van más kari is, ami nem hibrid, de jól öl single pvm-ben?

sz4bolcs
Mutass olyan nocd cracket, ami mûködik 1.11-ben, de nem kell hozzá loader:

sz4bolcs
Loader, maphack, bot most egyre megy...

IMYke2.0.0.0
Nem kell Loader hozzá.

IMYke2.0.0.0
Nekem meg elhiheted, hogy mûködik rendesen - 1.10-es verzióra + a hozzátartozó magyarításra raktam fel az 1.11-est, s lám, semmi gonddal végignyomtam SP-ben is, és Battle.net-eztem is!
Azért, mert valamit elszúrsz ne általánosíts, kérlek!

sz4bolcs
NE rakjatok NoCD patchet, mert új 1.11-es loader kell hozzá, ha pedig azt fölrakod, akkor banolnak a bnetrõl. Haverom is így járt.

andriska
Nekem meg elhiheted,hogy nem mûködik tökéletesen....
Nekem Harrogath-ba nem sikerült átmenni a magyarítással,mert mindíg kifagyott,úgyhogy azóta angolul játszom.
Mindezt újratelepítés után,mert a patch felrakása után még a bnetre sem tudtam fellépni,mert már akkor kifagyott..

IMYke2.0.0.0
De jó. Csak néhány angol kifejezéssel fogsz találkozni. Amúgy tökéletesen mûködik, nekem elhiheted.

Faterx
1.11-hez nem jó a magyar 1.10
Shaman
Egyszerü.
A lényege,hogy ha olyanokkal csinálod meg az Ancikat akiknek még nincs meg,s te a városban vagy akkor a questet ugyan nem kapod meg automatikusan de tovább mehetsz Baalhoz. És ennyi.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

cece
Köszönöm szépen a javaslatokat.
Este kipróbáljuk remélem müködni fog.
Üdv
Cece

IMYke2.0.0.0
Nem topikba illik, de elárulom, mit kell tenned :

1. Diablo 2 Classic telepít
2. Diablo 2 Cinematics CD-rõl felmásolod a movies.mpq-t és a Play CD-rõl a music.mpq-t a telepítési könyvtárba.
3. Diablo 2 LoD telepítése
4. Diablo 2 LoD Cd-rõl felmásolod a music.mpq-t a vinyóra.
5. Felteszed az 1.10-es Patch-et.
6. Felteszed az 1.10-es LoD magyarítást.
7. Felteszed az 1.11-es Patch-et.
8. Most teszed fel az 1.11-es NoCD-törést, ha CD nélkül kívánsz játszani!
[Vagy, bármilyen CD-image készítõ progival a LoD CD-jérõl készítesz egy *.iso-t, és egy Cd-emulátorba töltöd a Játék indítása elõtt]
9. Kész, ennyi.

melorin
Az én procim is 64bites, és jóformán minden meleg a gépemben, mégis indul. Egy tipp: Alcohollal csinálj a LoD-ból tükörfile-t, töltsd bele, és vedd ki a cd-t a DVD-bõl. Én is ezt csináltam, és nem is kéri a cd-t, megelégszik a virtual drive-val. Így véded is a diabloCD-t 😉

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

cece
LoD Cd, Biztos hogy jót tettünk be, sõt nem is ittunk mostanában a vízen kívül mást:-) Gyerek mellett nem nagyon lehet mulatni.
Amikor sikerült belépni akkor módosítottuk a meghajtó betûjelét, akkor ment is, ám következõ indítás után ez már nem segített.
Ami még gondot okozhat szerintünk az a 64 bites proci és a dvd olvasó melegedése. És hogy mindez notebookban van. Még megpróbáljuk ma egy asztali gépen is.
A NoCd-t nem vágja ki a Bnet?

Laalee
nekem 1.09 nél volt ez nem szerette a toshiba dvdolvasót, ott megoldottam egy nocd loaderrel.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

melorin
LoD CD-jével indítod, vagy a play disk-kel? Nem lehet, hogy nem jót tettél be?

sz4bolcs
Józanodj ki, és rakd be a lemezt a meghajtóba. Velem is elõfordult.

cece
A játék eredeti. Mindkettõ azonnal a megjelenés után lett megvéve.
Tegnap egyszer sikerült belépnie a bnetre, viszont utánna ismételten elöjött ez a probléma. Kicsit értetlenül álunk a dolog elött.
Más ötlet nincs véletlenül?

IMYke2.0.0.0
Eredeti játék / CD-kód kell hozzá.

cece
Sziasztok

Egy ismerõsöm elõvette a diablót újra hogy nyomjuk kicsit a battle neten, de olyan gonddal találtuk szembe magunkat, hogy az 1.11 telepítése után a játék közli, hogy nem találja a lemezt a meghajtóban. A Supportos dolgokat végignéztük 1x elindúlt rendesen, de ezóta megint nem hajlandó. Valaki találkozott már ilyen problémával?

Pl. help
Cece

Anakin13
hali! az hogy van hogy hellen 1es szintu karakter mászkál???? mivel normon is csak
20 as szint kell az ancikhoz! akkor ez hogy van? valami trukk ? pls mondjatok el hogy kell hellen 1es szintu karival nyomulni...

Sheltem
Utánanéztem,de az még mindig nem derül ki, hogy csak hell fokozaton lehet überezni? Tehát hell fogokozaton dobják a kulcsokat a countess, stb fölények? És ha igen minden alkalommal? Vagy x százalékban csak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
Nem. S amúgy jó pár HSZ-el korábban le lett írva, hogyan lehet õket elkapni...

Sheltem
Ha jól látom csak battle.net en jönnek elõ hellen tehát single playerben nem ? 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na ez engem is érdekelne...Van lilith, üver izual, über diablo stb. Csak azt nem tudom hogy jönnek elõ... Gondolom hellen de hogyan? Leírná valaki ?

Kár hogy nem lehet feljebb vinii a felbontást...azért köszi...az ilyen nemû dolgokat amúgy patchekkel tudná a blizzard orvolni?
Amúgy felraktam az 1.11es patchet(akinek kell crack szóljon 😛) és olvastam,hogy ban benne egy új fõmufti valami Lilith...hol találom meg õt és a többi új szörnyikét?
melorin
Én pedig pénteken vettem a Galaxisban 4.000-ért...

IMYke2.0.0.0
MediaMarkt - 3.490 Ft.

Sheltem
Sziasztok

Gondoltam megveszem már a diablo2t...régebben láttam a kiegészítövel együtt párezer ftért (asszem 3 vagy 4 volt). Erre nézem a cdgalaxist és sehol sincs diablo2. Valaki nem tudja hol lehet kapni a kiegészítõvel együtt?

sz4bolcs
Pedig tetszik a szó... 😄

Broafka
nem lehet növelni, de a monitor frissítési sebességét lelehet fixálni, szóval pl 800X600-as felbontással is lehet 100 Hzt frissíteni, lehet hogy most nem mondtam újat 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

sajna a felbontást nem lehet növelni :/

A magyarosítás szót ne vegyétek figyelembe...lusta voltam még egy szöveget írni úgyhogy bemásoltam az elkészítettet ide csak éppen nem erre a témára írtam 😄 na de nem baj..
Csövi gyerkõcök!

Tudom,hogy ez egy magyarosításról szóló fórum mégis kicsit más témát dobok be.Na már most nekem lenne egy olyan problémám,hogy szeretném felvinni a diablo 2 felbontását 1024x768-ra,de akárhogy próbáltam nem sikerült.Mpq editorral lehet ilyet csinálni?Remélem van köztetek egy pár gépzseni,aki tud nekem segíteni 😄 Minden tippet szívesen fogadok! Köszi
Jagi
De, az mert 4 éve nyonatja és ezkre nem tudott magától rájönni! 😊 THX!

A Barbár zsoldos csak a modokban ordibál 😞

jéé, van moderátorunk? Ki az? 😄
Nem az a láma aki nem tud valamit 😊
Zsoldosok

Jagi
Hi. láma kérdés:
Mi a külömbség a nornáos nh-es Helles -Nyilas
-Wizzard
-Barbár

segítõk között melyik mit (skillt) használ? (1.11-re)

Murry
Persze most már csak keveset játszom vele.

Murry
Én 2 évig nyomtam keményen a diot, és már kb 2 éve rá se nézztem, de 4 napja felcsigázott az 1.11-es patch, és megint felraktam. Jó

melorin
Köszike.

Broafka
hello all!
kb 3 évig nyomtam multiba a diablo2-t
kb ekkor lettem agresszív <#vigyor>
mind1, azóta képtelen vagyok visszatérni, annyira meguntam
belegondolva is rosz, 3 év kimaradt az életembõl
gondoljunk bele, félévig küzdesz hogy jó legyél aztán jön egy ladder reset és annyi, csá
ez azért szörnyû, na mind1, nem lehúzni akarom a játékot, mert szerintem ahoz képest hogy milyen régi játék nagyon jó
sztem csak dícséretet érdemel a blizzard, jó játékokat csinált
az a bajom, hogy egyik felem azt mondja: "menjél vissza"
másik meg: "rá se nézz"
a fenébe is mit tegyek 😊
bocs ha esetleg nem tartozik a topicba, de muszájvolt ezt valakivel megosztanom, és ez most a legjobb hely

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

melorin
És a teeth valamit erõsít? Azt is 20-ra?

Gondolom bneten játszol ahol nyugodtan lícselhetsz pár szintet partiban, olyan lvl 4-5-tõl már hatásos a teeth.