Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt van róla egy kép

pls segítsetek 8ig vagyok könyvtárban
a peccselésnél reklamál valamit és mindig kidob
1.telepíted a mindkét játékot a hozzá kapott kulccsal (full install)
2. csatlakozol bnetre és letölti a patchet
opcionális: átmásolod a cinematics és music mpq fájlokat,hogy cd nélkül is játszhass
3. játszol

How much can you take,before you snap?

megjöttek a játékok valaki letudja irni lépésrôl lépésre a telepitést és bnet aktiválást?
xp
ébn is arra gyanakszom csak sajons nem értek a regisztryhez
tuti az játszik be...

értesz a Registry-hez? Érdemes lenne belepiszkálni kicsit...

Ha nem, xp reinstall segít...
csak volt de az régen volt fenn nem most azt még rég letöröltem elõtte
Ááá, bringa/póker/tõzsde 😄😄😄
Nem 3D-ben tolod a gamet? Csinálj egy videotesztet és állítsd be 2D-re.

Ha nem segít, reinstall:

1. másold ki a karakteredet egy biztonságos mappába
2. D2 uninstall (restart gép)
3. Install Original
4. Install LOD
5. Patch
6. Másold vissza a karaktert a mappájába és játssz tovább
Reinstall nem segített?😮 Nincs fent a gépen egy tört verzió véletlenül...?

1. Uninstall Original
2. Install Original
3. Install LOD
4. Patch 1.13

gl hozzá😊
Üdv mindenki!
Felraktam a gépemre diablo 2-t meg a lodot és feé peccseltem 1.12-re. Amikor viszont megölöm Diablo-t és átjutnék az Act 5-re ezzel a hibaüzenettel leáll: UNHANDLED EXCEPTION ACCESS_VIOLATION (c0000005).
Tud valaki orvoslást erre a problémára?
hello
Egy kis segitségre lenne szükségem megvettem az eredeti d2-t és a lodot egy csomagba és felraktam az alapjátékot ráraktam az 1.13as patchet majd beraktam a lodot és azt írja h a játék nincs felteleítve már újra is raktam patch nélkül ugy se jó mit tegyek?
segitségeteket elõre is megköszönöm
így is sokáig bírtátok 😊
sc2?

How much can you take,before you snap?

Visszavonulok a játéktól (a következõ resetig mindenképpen), így felhalmozott item-eimet közkincsé tenném. Alapitemekre gondolok és ofc free alapon. Ha kell valakinek valami keressen meg😊 Akár itt, akor Bnet/jsp accon: "dexkill". (Bneten mondjuk nem vagyok már jó ideje...)
köszönet mit kiderült csütörtökön jön mer holnapra már nem lehetet választani szállítás
Kapott CD kulccsal feltelepíted, aztán Bneten csinálsz egy új accountot, ahol 8 karaktert tarthatsz.
Ahhoz, hogy aktív legyél csak játszani kell. 😊

meglesz holnap holnapután hozzá a galaxis
mit kell majd tenni hogy aktív legyek battleneten?
singleben nyomtam, szerintem a pingen nem tudsz javítani

DarkHorSe
a multi resze neked mennyire lagos? nekem alapbol van 300-400as pingem es igy jatszhatatlan 😞

Swedish people are albino monkeys

én

DarkHorSe
jatszik itt valaki a diablo 2 hell unleashed moddal?

Swedish people are albino monkeys

plu604
A célom nem az volt hogy megtaláljam neki az elérhetõ legolcsóbb ajánlatot, sokkal inkább hogy felhyvjam a figyelmét rá, hogy messze megéri megvenni 😊
És ha ezt én mondom, akinek a Diablo II az egyetlen eredeti játéka, pedig sokat látott már, akkor az úgy is van.

6000 a két gameért, fasza, én 5 éve vettem 3000-be postaköltséggel ^^

vegyél egy cdkulcsot inkább, azzal meg leszeded blizz oldaláról a játékot

plu604
Itt árulják a cracket.
Elsõre drágának tûnhet, de ez olyan crack hogy tudsz vele Battle.Net-en is játszani, szóval megéri!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hidd el, nem fog tetszeni single-ben. Legalábbis nagyon hamar meg fogod unni.

kispeki
Hali!

Tudna nekem valaki segíteni egy telepítés menetének leírásával? Ugyanis nem szeretném elrontani, hogy a Lord Of Destruction ne menjen, plusz milyen crack kell, meg hogy kell? 😊

SoF II: C4z0rla

gerey
/players 8

rbajanlat
Valaki meg tundá mondani , hogy lanban hogy lehet a cuccokat átadni a másik jatékosnak?

1.13-nál mit kell beírni , hogy a nehézség olyan legyen mintha 8-an lanoznank?

rbajanlat
http://www.d2bn.com/diablo2/East-Ladder/Weapons/Unique-Weapons/Death-Cleaver-Ethereal-230-259-ED,37724/

http://www.d2bn.com/diablo2/East-Ladder/Weapons/Unique-Weapons/Tomb-Reaver-200-259ED---3socketsEthereal,37721/

Fejsze meg az a pole típusú tetszik.
Persze javítható formában.

plu604
Miért nem tetszik a kard? 😄 Milyen fegyverrel akarod tolni?

rbajanlat
A barbárt hogyan kellene fejleszteni?
A banner alatt a karakter build nem jön be.
Segítene valaki hogy mit kellene fejleszteni ha nem akarok kardot használni?

Ilyet nálam is szokott csinálni, de az az érdekes hogy ha csinálja akkor csak az egyik karakterrel csinálja. Belépek másikkal azzal mûködik rendesen, visszalépek azzal ami rossz volt és utána mûködik. :S

Danny1987
patch telepítése közben kiírta , hogy nem találja a bnclient.dll fájlt.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Ok thx de nekem elég lesz az 1.10 is a hell unleashed csak azzal megy.

pointer4
Kezd az utolsóval, ebbe benne van ami az elõzõkben. Amúgy nem kell mindet sorba felrakni.
Danny1987
lehet kezdeni a d2 lod 1.10 -es patchel?
Vagy elõtte régebbieket kell feltelepíteni?

pointer4
Ilyenek ellen adják ki a patch-eket.
Én azért még azt feltenném. Ha ezek után sem megy, akkor érdemes ötletelni.
Danny1987

A d2 lod-nál ezt írja ki.
Csak az alap d2 multi és a kiegészítõ van feltelepítve. Semmilyen patchel vagy móddal nem próbálkoztam. Miért nem indul el?

Daell Drow
1-2 alkalommal elofordult hogy szet csuszot, de nem volt jellemzo. Igy kulonossebben nem foglalkoztam vele, esetleg ha at valtasz DirectDraw-ba akkor az segit. Amugy 1680x1050ben tolom.
Tower Guard
Jah igen. Én voltam a hülye
Azért volt ilyen sok hibám, mert a LOD-ot nem tettem rá.
Miután feltettem már lehet választani.
Egy hiba maradt csak a kép elmosódik néha, nemtudom ez jelentkezett-e nálad (1920x1080-ban játszom)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Daell Drow
Nem tudom mi ez a sok hiba, nalam siman mukodott fuggetlen hogy mien patch volt fent. Amugy ha jol emlekszem az optionsban nincs kulon resoulition, hanem ahol a felbontast allitod (640x480 es 800x600) ott lesz a tobbi felbontas is.
Tower Guard
Rájöttem, hogy ez csak 1.12-es patchel mûködik.
Nah szóval csak direct3dben indul el a game.( a d2multiresgame.exe-vel elindítom)
Betöltöm a karakterem, be is jön egy help jobb oldalt rákattintok kiírja hogy a készítõ ezt meg azt üzeni. (a txt-ben láttam, hogy meg kell jelennie a video optionsban egy resoulution menünek, ami nekem nincs)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Ennek az 1.13-as patchel is mûködnie kellene?
Nem akar jó lenni, ha elindítom a d2multiresgamet hibát ír ki
Error : Unable to load d2multiresgame ...
A txt-ben azt írja a d2vidtest-ben váltsam át directdraw-ra, úgy meg a játék nem indul el.
Amúgy windows7-em van.

Tower Guard
Értem. Mindenesetre nagyon köszönöm! 😊

Daell Drow
Csak felbontas noeles van, INNEN leszedheted. De bnetre ezzel nem tudsz felmenni, mivel kulon exe-el kell inditani.
FSpofon
van vmi mod amivel lehet nagyobb felbontásban futtatni, de sokkal nem lesz szebb

Arab money

Tower Guard
Üdv!
Nem adtak ki a játékhoz valamit ami javítaná a grafikát?
22"-os monitoron már elég kockás:S
Mintha egy ismerõs mesélt volna valamit hogy kiadnak egy graf javítót, de nemtudom lett-e belõle valami?

sz4bolcs
dupla vuvuzelás barbár lesz a köv. kari amit fejlesztek.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tigeroo
miért nem tudok játékot csinálni valamint csatlakozni már kreált szobákhoz?

failed to join game...aha...

mi lehet a baja? (már tegnap este sem tudtam szobát csinálni, de máshoz belépett... azóta még 1 gépen megnéztem , szintén ez a probléma h nemtudok kreálni/belépni)
+fel kell patchelni 1.13-ra

tigeroo
a kieg megvan?

amúgy a .mpq fájlokat bemásolod a játék mappájába és jólesz!! ahogy nekemis írták