Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van róla egy kép
pls segítsetek 8ig vagyok könyvtárban
2. csatlakozol bnetre és letölti a patchet
opcionális: átmásolod a cinematics és music mpq fájlokat,hogy cd nélkül is játszhass
3. játszol
How much can you take,before you snap?
ébn is arra gyanakszom csak sajons nem értek a regisztryhez
értesz a Registry-hez? Érdemes lenne belepiszkálni kicsit...
Ha nem, xp reinstall segít...
Ha nem segít, reinstall:
1. másold ki a karakteredet egy biztonságos mappába
2. D2 uninstall (restart gép)
3. Install Original
4. Install LOD
5. Patch
6. Másold vissza a karaktert a mappájába és játssz tovább
1. Uninstall Original
2. Install Original
3. Install LOD
4. Patch 1.13
gl hozzá😊
Felraktam a gépemre diablo 2-t meg a lodot és feé peccseltem 1.12-re. Amikor viszont megölöm Diablo-t és átjutnék az Act 5-re ezzel a hibaüzenettel leáll: UNHANDLED EXCEPTION ACCESS_VIOLATION (c0000005).
Tud valaki orvoslást erre a problémára?
Egy kis segitségre lenne szükségem megvettem az eredeti d2-t és a lodot egy csomagba és felraktam az alapjátékot ráraktam az 1.13as patchet majd beraktam a lodot és azt írja h a játék nincs felteleítve már újra is raktam patch nélkül ugy se jó mit tegyek?
segitségeteket elõre is megköszönöm
sc2?
How much can you take,before you snap?
Ahhoz, hogy aktív legyél csak játszani kell. 😊
mit kell majd tenni hogy aktív legyek battleneten?
Swedish people are albino monkeys
Swedish people are albino monkeys
És ha ezt én mondom, akinek a Diablo II az egyetlen eredeti játéka, pedig sokat látott már, akkor az úgy is van.
vegyél egy cdkulcsot inkább, azzal meg leszeded blizz oldaláról a játékot
Elsõre drágának tûnhet, de ez olyan crack hogy tudsz vele Battle.Net-en is játszani, szóval megéri!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudna nekem valaki segíteni egy telepítés menetének leírásával? Ugyanis nem szeretném elrontani, hogy a Lord Of Destruction ne menjen, plusz milyen crack kell, meg hogy kell? 😊
SoF II: C4z0rla
1.13-nál mit kell beírni , hogy a nehézség olyan legyen mintha 8-an lanoznank?
http://www.d2bn.com/diablo2/East-Ladder/Weapons/Unique-Weapons/Tomb-Reaver-200-259ED---3socketsEthereal,37721/
Fejsze meg az a pole típusú tetszik.
Persze javítható formában.
A banner alatt a karakter build nem jön be.
Segítene valaki hogy mit kellene fejleszteni ha nem akarok kardot használni?
Live for nothing or die for something.
Vagy elõtte régebbieket kell feltelepíteni?
Én azért még azt feltenném. Ha ezek után sem megy, akkor érdemes ötletelni.
A d2 lod-nál ezt írja ki.
Csak az alap d2 multi és a kiegészítõ van feltelepítve. Semmilyen patchel vagy móddal nem próbálkoztam. Miért nem indul el?
Azért volt ilyen sok hibám, mert a LOD-ot nem tettem rá.
Miután feltettem már lehet választani.
Egy hiba maradt csak a kép elmosódik néha, nemtudom ez jelentkezett-e nálad (1920x1080-ban játszom)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nah szóval csak direct3dben indul el a game.( a d2multiresgame.exe-vel elindítom)
Betöltöm a karakterem, be is jön egy help jobb oldalt rákattintok kiírja hogy a készítõ ezt meg azt üzeni. (a txt-ben láttam, hogy meg kell jelennie a video optionsban egy resoulution menünek, ami nekem nincs)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem akar jó lenni, ha elindítom a d2multiresgamet hibát ír ki
Error : Unable to load d2multiresgame ...
A txt-ben azt írja a d2vidtest-ben váltsam át directdraw-ra, úgy meg a játék nem indul el.
Amúgy windows7-em van.
Nem adtak ki a játékhoz valamit ami javítaná a grafikát?
22"-os monitoron már elég kockás:S
Mintha egy ismerõs mesélt volna valamit hogy kiadnak egy graf javítót, de nemtudom lett-e belõle valami?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
failed to join game...aha...
mi lehet a baja? (már tegnap este sem tudtam szobát csinálni, de máshoz belépett... azóta még 1 gépen megnéztem , szintén ez a probléma h nemtudok kreálni/belépni)