Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen szavakkal keressek rá?
Youtube is csak 1.12-es patchre jó modokat mutatja (resolution).
Kéne egy mûködõ változat.

ja, kb 5 sec alatt meg lehet keresni, de egyesek képesek mindenen megsértõdni...

How much can you take,before you snap?

plu604
srácok, google a haverotok.

van

morvaigaben
Hagyjad, én is ugyanezt kérdeztem...nem válaszoltak.
Legalább mondanák azt, hogy nincs vagy valami.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Tudtok e lord of destruction1 1.13 patchez resolution mod-ot? Csak single playerhez kellene. Ha esetleg ilyen megengedhetõ dolgok hogy nagyobb láda és doboz tartalom legyen az se bánnám.

köszi

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Europe van realmnak kiválasztva? Én pár napja újraraktam és valamiért még a beta-s realmra próbált csatlakozni, ugyan ezt az üzenetet dobta.
persze h töröltem a registryt. többszöris. vagyis újratette... patch meg a legjobb amit letudtam szedni asszem 1.13
6-8k

ja és melyik patch?

registry törlést megcsináltad?

úgy is próbálj meg csatlakozni,hogy a router nincs bekötve és a tûzfalat kikapcsoltad

már azt is letöltöttem és 50 szer futtattam de semmi
amazon charged strike-nak mennyi lenen az ideális sebzés? most kb a max 2,5K.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=21138
Ezt töltsd le.
Csomagold ki, indítsd el. Elvileg reseteli a battle.net server listát

esetleg még csináld meg az oldalon leírt registryk törlését

tûzfal? ne viccelj 😄 már minden szart megpróbáltam... :S
Fantusz
Tûzfal?

az ég világon semmit nem csináltam. feltettem egy másik gépre és már ott nem ment a neten. amikor vissaztettem az eredetire ottsem ment. már a routert is reseteltem, a játékot 10 szer újraraktam. nem vagyok hívõ de már imádkoztam is. más játékok tökéletesen mennek.
Routered van? Nem lehet hogy letiltottál egy portot amit a D2 használna? Másik játékok mennek neten?

UNABLE TO CONNECT TO BATTLE NET. IF USING A MODEM YOU MAY NEED TO CONNECT TO YOUR INTERNET SERVICE PROVIDER BEFORE CONNECTING BATTLENET.
de mint látod a netem tökéletesen mûködik. esetleg lehet köze ahoz h a két gép ugyanarra a routerre csatlakozik?
képet, mit ír ki

helo valaki segítsen könyörgöm. az a problémám lenne ha 5 éve vettem meg a diablo 2õt kiegészítõvel és 5 évig flottul futott. tönkrement a gépem és feltettem egy másikra és nem hajlandó felmenni a battle netre. kb 10 szer újretettem és tudjuk h nem egyszerû fõleg a cd pakolgatás. angolul írja nem értem teljesen de vmi olyat mond hogy kapcsolódjak a modemmel a netre... mi a franc baja lehet? :S HELP
ha rákatintok a "create a new account"-ra, akkor megjelenik egy kis ablak, de hiába várok, nem történik semmi. 😞

új accot kell ott akkor kreálni, de lehet, persze

Egyébként valahogy átlehet menni us west, us east,asian realmre? Probáltam , de nem tudtam. 😞

már párszor "hostile-eztek", de akkor mindig kiléptem, és tp-be soha nem én mentem elsõre. 😄

TPPK és hasonló huncutságok.
milyen csalókra gondolsz?
Csak publicra tudok menni, már nincs ismerösöm aki játszana.

Elfogytak a csalók hogy hc-ban pub baalrunolsz?
plu604
<#banplz>

jah, és hardcore. 😄

ez szemétség volt tölem? NM baalrunba meghalt egy társam, (kapott egyszere vagy 5szellemtöl egy lighting-et), és én ezt irtam neki:
"Tonigh you dinein hell."

morvaigaben
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy valami mod vagy patch nincs a játékhoz amivel felbontást lehet változtatni? Már a 800x600-as eléggé kicsi 😊

Elõre is köszönöm a választ!

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Jó ez erõs túlzásnak is felfogható felfele kerekítéssel még elfogadható.
😊
Modok közül emlékszek olyan ami kicsit keleties beütésû volt a játék teljesen új volt a skillfa is.

Tudtok ti kipróbálható és érdekes modokat? Alap 1.13-at elkezdtem, egész jól megy a nekró, nem kell félórákat püfölnöm a monstákat mint régen.
Amúgy den of evillel végezve megkapod a skill-stat resetet is. És ott találod a boszinál trade alatt akkor. Tehát ha nem jó a skill és stat felosztás, akkor ezzel lehet újrakiosztani a pontokat bármikor, de csak 1szer.

nearo
Na azért, már megijedtem, hogy legyengítették a summonnecrot valahova a druida szintjére... (mondjuk nem ismerem annyira a druidát, de úgy emlékszek, hogy csak 3 farkast tud idézni)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

plu604
megéri, azok a legerõsebbek.

Danny1987
thx
valóban többet lehet mint 3 csontit csak 6 skilltöl adja a negyediket 9-tõl az 5.-et.

A revivekre nem akartam pakolni mert 3 percig van életbe de ha ahány skill annyi revive akkor rakok rá.

Thx.

Live for nothing or die for something.

plu604
hülyeség.
40-es szintû skillekkel (skiller charmokból, itemekbõl simán megvan) 15 csontváz, 15 csontváz mágus és 40 feltámasztott szörny döcöghet utánad. az 70 minion összesen.
Danny, így oszd el:
20 Skeleton mastery
20 Raise skeleton
20 raise skeletal mage
20 revive
1 summon resist
1 amplify damage
(+ ugye a pontok az elõfeltételekre.) Ami meg marad mehet arra amire jónak látod.

nearo
1.13-ban csak 3 csontit lehet teremteni? Ez biztos? Eddig nem tettem fel a 1.13-at, de azt hiszem most már nem is fogom...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

balee4
Akkor nagyon keveset játszhattál vele, ha 10 éve nem nyomod: 2000. június 29-én jelent meg a játék. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Danny1987
Diablo 2 1.13 summon necronak ez jó lenne?

20 csont mastery
20 csonti
20 csont mágus
5 vérgolem
10 hullarobbantó
3 arra az átokra ami 100%-al megnöveli a sebzést ( legelsõ és egyetlen 1. szintû átok).

1.13-ban sajnos csak 3 csontit lehet teremteni. Gondolom a csont mágus sem lehet több.

Live for nothing or die for something.

hát, ha tényleg elég rég óta nem játszottál,akkor érdemes kipróbálni a legújabb patchet is,mert 1.09 óta nagyon sokat változott a játék

Hali!
Vagy 10 éve nem nyomtam dio2-õt, szeretném kérdezni, hogy milyen modokat érdemes kipróbálni, ami plusz élményt adnak? (új monsták ,fegyverek, skillek, pályák)
Melyeket tartjátok igényesnek?

Ügyes vagy. Most szépen bennevan a könyvtári gép registry-jében a kulcsod. (:
ok elméletileg megy játszottam pár percet még néhány hét és megoldódik az otthoni net kérdése és akkor fogok bele most csak tesztet csináltam menni fog -e

köszönöm a segítségeket
áh most megvettem már letölteni +ba nem fogom
de megnézem ezt a peccset
majd írok
a játékon belül amikor battle.net-re csatlakozol és tölti a patch-et,akkor írja ezt ki?

balee4
Ha ezután sem megy alternatív megoldásként ha készítesz battlenet accountot és berregeled a játékot, letöltheted egy klienssel is játékot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hmmm szerintem mintha nemtudna megjeleníteni valamilyen fontot vagy szöveget, nézz utána gugliban. Lehet csak egy fontot kell letölteni és jó lesz.

balee4
A legfrissebb patch az 1.13c, ezt próbáltad felrakni?