Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Youtube is csak 1.12-es patchre jó modokat mutatja (resolution).
Kéne egy mûködõ változat.
How much can you take,before you snap?
Legalább mondanák azt, hogy nincs vagy valami.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
úgy is próbálj meg csatlakozni,hogy a router nincs bekötve és a tûzfalat kikapcsoltad
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ezt töltsd le.
Csomagold ki, indítsd el. Elvileg reseteli a battle.net server listát
esetleg még csináld meg az oldalon leírt registryk törlését
de mint látod a netem tökéletesen mûködik. esetleg lehet köze ahoz h a két gép ugyanarra a routerre csatlakozik?
Csak publicra tudok menni, már nincs ismerösöm aki játszana.
"Tonigh you dinein hell."
Azt szeretném megkérdezni, hogy valami mod vagy patch nincs a játékhoz amivel felbontást lehet változtatni? Már a 800x600-as eléggé kicsi 😊
Elõre is köszönöm a választ!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
😊
Modok közül emlékszek olyan ami kicsit keleties beütésû volt a játék teljesen új volt a skillfa is.
Tudtok ti kipróbálható és érdekes modokat? Alap 1.13-at elkezdtem, egész jól megy a nekró, nem kell félórákat püfölnöm a monstákat mint régen.
Amúgy den of evillel végezve megkapod a skill-stat resetet is. És ott találod a boszinál trade alatt akkor. Tehát ha nem jó a skill és stat felosztás, akkor ezzel lehet újrakiosztani a pontokat bármikor, de csak 1szer.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
valóban többet lehet mint 3 csontit csak 6 skilltöl adja a negyediket 9-tõl az 5.-et.
A revivekre nem akartam pakolni mert 3 percig van életbe de ha ahány skill annyi revive akkor rakok rá.
Thx.
Live for nothing or die for something.
40-es szintû skillekkel (skiller charmokból, itemekbõl simán megvan) 15 csontváz, 15 csontváz mágus és 40 feltámasztott szörny döcöghet utánad. az 70 minion összesen.
Danny, így oszd el:
20 Skeleton mastery
20 Raise skeleton
20 raise skeletal mage
20 revive
1 summon resist
1 amplify damage
(+ ugye a pontok az elõfeltételekre.) Ami meg marad mehet arra amire jónak látod.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
20 csont mastery
20 csonti
20 csont mágus
5 vérgolem
10 hullarobbantó
3 arra az átokra ami 100%-al megnöveli a sebzést ( legelsõ és egyetlen 1. szintû átok).
1.13-ban sajnos csak 3 csontit lehet teremteni. Gondolom a csont mágus sem lehet több.
Live for nothing or die for something.
Vagy 10 éve nem nyomtam dio2-õt, szeretném kérdezni, hogy milyen modokat érdemes kipróbálni, ami plusz élményt adnak? (új monsták ,fegyverek, skillek, pályák)
Melyeket tartjátok igényesnek?
köszönöm a segítségeket
de megnézem ezt a peccset
majd írok
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord