26171
-
EnxTheOne #25171 Én már több éve maphackelek, soha nem kaptak el :D -
sirdond #25170 szerintem nem permaban van az accra, hanem csak 1-2 év
amúgy, starcraft 2 hack miatt az összes játékod bannolták -
Terence007 #25169 Szerintem csak a Diablo-n belüli accountot. Azért csúnya lenne, ha az összes játékodat ban-olnák miatta. -
#25168 Es ha van mellet 3-4 masik blizz game, akkor azt is? -
faze #25167 Az accountod viszont mindkét esetben végleg bukod. -
Terence007 #25166 Értem, köszi! -
#25165 először három hónap (asszem ban) ha másodjára kapnak el vele akkor permanent ban.
A warden (blizz anti-cheat software) figyeli a géped, és hidd el, detecteli. Megjelöl csalóként aztán blizzard félévenként nagy bannoláshullámot indít, akkor kapsz 3 hónapot, ha másodjára is megjelöl a warden akkor örökre. -
Terence007 #25164 BattleNET-en a maphack használatának milyen szankciói vannak? (természetesen csak elméleti szinte kérdezem :) ) -
#25163 óóó, de elfelejtettem ezt az oldalt. Regen 4-5 eve sokat jartam ide olvasni. -
#25162 Épp az imént találtam egy Diablo képregényt! Meg is lepődtem. xD
Képregény -
Soad999 #25161 Megoldódott a probléma ^^ -
Soad999 #25160 Hali! Gondoltom h unalmamban előveszem már a jó öreg D2-t. Viszont X éve amikor régen toltam volt hozzá vmi mod, amivel ha jobb gombbal vagy altal kattintottam a skillekre akkor levette a pontot arról a skill tree-n vmint a karakter főbb statjait is újra ellehetett osztani. Vki nem tudja véletlen h meik mod lehetett ez?
Köszi :) -
EnxTheOne #25159 Ennek a hozzászolásnak eltudnátok magyarázni az értelmét? Tanulok angolul de nem megy. Assassin képességel kapcsolatos. Van az a 3 blade skill, amiknél a sebzésed csak 3/4, vagy 3/8-ad.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Originally Posted by Arreat Summit
The +min/max damage listed on the skill effectively works the same as +min/max damage added to your weapon on normal attacks, except that it is not reduced by the 3/4, 3/8 & 1/4 penalties. So for damage dealing purposes, on blade fury, you could treat it exactly the same as an offweapon source of +min/max damage, ignoring the penalty. This is especially important, as with high levels of blade skills, the +skill damage can deal more than the weapon "half" of the damage.
I almost fell off my chair. This is huge! Do people know about this? It flew in the face of everything I thought I knew about this skill. Nearly all the guides I had read with any mention of Blade Fury had all said the same thing: that this was a 1pt-wonder; additional points in this skill are wasted. But if the above statement is correct, a 20pt investment in Blade Fury could potentially yield THOUSANDS of damage! I immediately dug up my data sheets and started repeating all my tests, this time making no assumptions about what Blade Fury was and wasn't supposed to do. The following is a description of my findings, and the conclusions made therein.
-
sirdond #25158 nem olvastam végig a linkelt topikot,még. csak nekem akkor is furcsa ez az egész,de én is megértem. a d2 scene amúgy is haldoklik, a blizzard hanyagsága miatt és a d3 egyre közelebbi megjelenése miatt is,úgyhogy talán nincs is akkora igény,mint régen.
az adatbázis nagy része nekem is megvan,de azért köszi
EnxTheOne: én hétfőn még biztos nem tudok indulni az új karakterrel,sőt inkább csak a hét vége felé -
JancsiPapa #25157 figyelj, én is néztem nagyokat, de megértettem az érveit.
A topikban, amit linkeltem, látod az okokat. Nem az a pár ezer forint volt az érdekes, amit fizetni kellett évente, hanem egyszerűen baszott nagy pangás volt a fórumon, echte magunkkal beszélgettünk.
Mivel azért szerette volna, hogy amit ő hetekig csinált aprólékos munkával, megmaradjon, ezért itt van egy köztes megoldás. Ha gondolod, elküldöm neked a linket, ahol megtalálod, szerintem így semmi elítélendő nincs benne. -
EnxTheOne #25156 Reset után benne vagyok. :D -
sirdond #25155 hm,valaki hc? -
EnxTheOne #25154 Eh, most hétfőn lesz reset. Lehet hogy megint elkezdek akkor majd játszani. :S -
sirdond #25153 lol. akkor joey el mehet a francba
miért volt gond üzemeltetni az oldalt? nektek pénzbe került? -
JancsiPapa #25152 mondom megvan a teljes adatbázis, csak joey eladta egy magyar itemshopnak :D -
Delac #25151 Nagy kár, pedig mennyi jó leírás volt rajta. Az érzés megismételhetetlen, utálom is érte nagyon. -
Aspyrin #25150 Itt olyan nincs. :) Linket javítottam. -
JancsiPapa #25148 kb pont egy éve
de az adatbázis elérhető még egy helyen, amit itt büntetőpont miatt nem reklámoznék :D -
sirdond #25147 úgy értem,hogy ezeken az oldalakon,diabloii.net,theamazonbasin.com/d2/ és d2jsp.org
ezeken az oldalakon minden lehetséges(és még azon felül is) információ fent van ami a játékkal kapcsolatos.szóval biztos megtalálod amit keresel
Delac: hát,nem olyan nagyon régen.de volt róla szó itt is,keress vissza,ha érdekel
(egyébként nálam archiválva megvan a nagyjából teljes oldal a fórumot és 1-2 dolgot kivéve,úgyhogy szólj ha kell) -
Delac #25146 Rakanius mióta szünt meg? nemár :( -
sirdond #25145 amazon basin d2 fóruma?
de amit ezen az oldalakon nem találsz meg,az máshol sincs fent -
#25144 Egyik sem az! Köszi azért! -
sirdond #25143 diabloii.net?
annak lett új címe, és azon kívűl hirtelen más nem jut eszembe,ahol rengeteg info fent van
vagy esetleg d2jsp -
#25142 Nem! Nem magyar oldal volt. Angol -
sirdond #25141 nem a hun1.rakanis.hu-ra gondoltál? az már megszűnt sajnos -
#25140 Sziasztok!
Régen találtam egy forumot, ahol le vannak írva tök jól részletesen a Diablo 2 karakter guide. Nagyon sok fajta volt és nagyon részletes. Volt csóró jó karakter és közepes meg gazdagoknak való. PVP, és PVM. szóval minden.
De most google-ban semmit nem találtam. Pedig máskor tök hamar meg volt.
Azt tudom, hogy egy érdekes sárgás színű weblap volt.
http://www.diablo2.com/forum/ szerintem nem ez, pedig a cím mintha ez lett volna.
Viszont a régi topikokat leírásokkal nem találom. Törölték volna? Nem tudom.
Van valami jó oldal? Ahol van minden leírás?! Előre is köszi! -
#25139 Majd szombaton benézek Mediamarkt ba! Emlékeim szerint volt ott valami díszdobozos alap+kieg 2-3000ért! Remélem nem vitték el! -
#25138 gyere kani2-re -
sirdond #25137 inkább sokára :) -
#25136 Az nem gond! 2-4000 pézt ez a játék mindenképpen megér!
Bár nemsokára itt az új rész. -
EnxTheOne #25135 Nem. Csak eredeti játék kell hozzá. -
#25134 Fizetős?
-
#25133 persze, elég sokan tolják még mindig. -
#25132 Multi része megy még ennek a játéknak? -
#25131 Hát nagyon köszönöm!Azért ez a semminél,amit ezekről eddig tudta sokkal több!Most már a CB-vel kapcsolatban legalább felvilágosodta,a kraftolást meg lehet majd kipróbálom,ha elérem a lvl 92-t.Egyenlőre csak 88 as vagyok...!:)