Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
1, vedd meg a játékot (2000-3000 Ft de max 3000)
2, telepítsd a játékot KIEGGEL EGYÜTT
3, ha van net kapcsolatod menjél fel bnetre, és ott autómatikusan letölti a játék legfrissebb patchét
4, játsszál 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
fel raktam a kiegészitöt és nem tudok az emberemre semmilyen cuccot rakni, amit kaptam az act 2-be ládikot bba semmit nem tudok összeolvasztani😞((( sem italt sem fegyvert miért??? Valaki légyszives segitsen!!
szerintetek mi a jobb egy 66-ot védö mellvért és ad 13 életet vagy egy 91-et védo mellvért???
Eddig csak singlebe, vagy haverokkal multiztam D2-t, de valószínû a héten lesz eredeti is, szóval tudok menni battlenetre. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni Tõletek infót, hogy ez hogy mûködik, miket kell tudni a battlenetes játékkal kapcsolatban, mi az ami más egy házi Lanos diablózással szemben.
köszi elõre is!
2 féle bnet van. Egyik az open,ahol lehetnek ilyen csíter akármilyen cuccok,illteve tele van csíterekkel.
Másik a closed battle net. Ott soha nem fog elõfordulni ilyen nem is tudnák megcsinálni a szerver tárolja a karid satöbbi.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
1.09-ben nem kemény a hell,ott nyugodtan lehet 3 ágú a sorc.
esetleg modban max...
Amúgy meg:
Infernal Tools
Tancred's Battlegear
Trang-Oul's Avatar
Ezekbõl is a Trang-ot ajánlom. Nekroval nem sokat nyomattam ezért nem tudom ezen kívûl milyetárgyakat érdemes feltenni rá. De minnél több az all skill annál jobb ; )
Az eleje egy-két + summonos skilles dologgal, nem is annyira gáz, ha van használd, ártani biztos nem fog.
Megcsináltam a nekrót. Reméelm jó lesz. most öltük meg Andy-t de még van egy-két quest Act1-ben.
Jamellába anno a poén kedvéért mi is csináltunk. Arra emlékszem, hogy havernak minuszos sebzése lett. 😄DDD
A www.diablo.hu oldalon nem mukodik a tudas faja!!!!!<#szomoru1>#szomoru1>
az lenne a kérdésem hogy a társamra hogyan adhatok cuccokat? mert sem az o beture nem csinal semmit se akkor ha jobbal rakattintok az ikonjara. (Akkor a varazsnom varazsol)
Volt, hogy single közben így kipróbáltam modokat, megöli a játékot.
Mint ahogy ez a cucc is.
Apropó, majd ha megtalálom, küldök egy képet open bnetrõl. Volt maphackem, így láttam az ellen cuccait.
Meg fogtok lepõdni. 😊
nem nagyon akaródzott hinni ahogy így szóban meséltétek =)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
de szerintem aki már volt azon az extra csalós szerveren vagy hol, az tudja melyik szerverrõl beszélek (ez kicsit furin hangzott)
fhúúú már elfelejtettem, csak körül írni tudom úgy majd eszébe jut másnak:
szal amikor valami miatt nem enged fel bnetre, tudjátok elég gyakran szokott olyan lenni, és akkor valamimásikra lehet kattintani, ahová végülis fel enged bnetre, csak nem oda ahová a többieket, nah és ott lehet olyanokat csinálni, hogy pl: +90 skill erre meg erre, szal ilyen képtelenségeket, szerintem ez is közülük való!
Nekem 40-es a nekróm!!!
Már Nightmare-ban nyomom nagyon kegyetlen a game!!!Nekem is 2 hete van meg eredetiben és képzeljétek "players 8"-ban nyomtam végig normálon.
A nekró birja a kiképzést 😄
Fejlesztésem: CSonti idézés max(20), ezeknek az erõségge max(20)+ 1, 2, amit a tárgyak raknak rá,sima gólem 4-es szintû a vasgólemem 2-es Meg van egy bone spirit 3-as szinten.(ez is tárgygyal).Igaz Nightmare-n vissza kellet venni "players 1"-be de attól faxa!!!Király GAME!!!