Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minél többet teszel rá, annál kevesebb a mínusz és végén pluszba megy át. Jó skill, többször is eltalálhatod az enemyt.

Sas6
kaptam az act 2-be ládikot bba semmit nem tudok összeolvasztani😞((( sem italt sem fegyvert miért??? Valaki légyszives segitsen!!

LegionarR
segítene valaki plz mielõtt elpazarlom a skill pontokat: a barbárral kezdõ vagyok, és nem tudom érdemes e a whirlwindre rakni, mikor látom hogy -50 damage. Ha mínuszba visz, akkor meg mire jó???

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
hopsz rosz hejre írtam sry

LegionarR
ladder

Broafka
ajánlatos tenni valók, lépésekbe szedve 😊:
1, vedd meg a játékot (2000-3000 Ft de max 3000)
2, telepítsd a játékot KIEGGEL EGYÜTT
3, ha van net kapcsolatod menjél fel bnetre, és ott autómatikusan letölti a játék legfrissebb patchét
4, játsszál 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

LegionarR
Sas - Ha nem eredeti a game akkor miután felrakoda az ú patch-et nem fog elindulni. Na meg neked ha jól tudom csak az alapgame van felrakva, és hát nem tesz jót az se ha a kiegészítõ patch-ét rakod fel.

Sas6
mert letoltottem az 1.10-es tpatch-et és akkor a jatek meghallt el sem indult kérte a CD-t beraktam de ugyan az van

Sas6
akkor melyik patch-et toltsem le??

-kulonben a haveromnal mukodott!<#confused>

Mert 1.07es patched van.

Sas6
van nekem sajna gondom😞

fel raktam a kiegészitöt és nem tudok az emberemre semmilyen cuccot rakni, amit kaptam az act 2-be ládikot bba semmit nem tudok összeolvasztani😞((( sem italt sem fegyvert miért??? Valaki légyszives segitsen!!

Sas6
a v 1.07-es verziohoz hol lehet letolteni magyarositast??? valaki segitsen pls

Sas6
hi

szerintetek mi a jobb egy 66-ot védö mellvért és ad 13 életet vagy egy 91-et védo mellvért???

Üdv!

Eddig csak singlebe, vagy haverokkal multiztam D2-t, de valószínû a héten lesz eredeti is, szóval tudok menni battlenetre. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni Tõletek infót, hogy ez hogy mûködik, miket kell tudni a battlenetes játékkal kapcsolatban, mi az ami más egy házi Lanos diablózással szemben.

köszi elõre is!

Jagi
És ott még kemény az elemental socri is 😄DDD

Shaman
ti itt valamit nagyon keveretek!

2 féle bnet van. Egyik az open,ahol lehetnek ilyen csíter akármilyen cuccok,illteve tele van csíterekkel.
Másik a closed battle net. Ott soha nem fog elõfordulni ilyen nem is tudnák megcsinálni a szerver tárolja a karid satöbbi.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
csak akor lesz gondja,ha 1.10 vagy afeletti a diabloja.
1.09-ben nem kemény a hell,ott nyugodtan lehet 3 ágú a sorc.

Shaman
természetesen ilyen nem létezik,ez fék vagy csít.

esetleg modban max...

Jagi
"Azzittvanne"!

Amúgy meg:

Infernal Tools
Tancred's Battlegear
Trang-Oul's Avatar

Ezekbõl is a Trang-ot ajánlom. Nekroval nem sokat nyomattam ezért nem tudom ezen kívûl milyetárgyakat érdemes feltenni rá. De minnél több az all skill annál jobb ; )

Jagi
Jagi figyelj már melyik a nekro kollekció? vagy milyen jó nekro cuccok vannak?
Hát igen. de még olyat nem találtam, csak olyat, ami teeth-t, meg bone armort ad. mondjuk az is jól jön 😄😄
Jagi
<#eplus2>

Az eleje egy-két + summonos skilles dologgal, nem is annyira gáz, ha van használd, ártani biztos nem fog.

Bone-osat. Úgy néztem hogy elég táp lesz kari. CSak az elején kicsit nehéz vele elindulni. A bone spiritre is 4 másik képesség ad bónuszt.
Jagi
Csõ! Végül milyet csinálsz/csináltál?

Szeva Jagi.
Megcsináltam a nekrót. Reméelm jó lesz. most öltük meg Andy-t de még van egy-két quest Act1-ben.
Jagi
ez cheates cucc : )

Jamellába anno a poén kedvéért mi is csináltunk. Arra emlékszem, hogy havernak minuszos sebzése lett. 😄DDD

LegionarR
A kiegészítõben jópár újfajta tárgy (pl. rúnák), 800-600-as felbontás 😊, fegyverváltási funkció, egy teljesen új ACT (véleményem szerint a leghangulatosabb), stb...

Sas6
valaki nem tud egy olyan oldalt ahol minden diablo 2- ös tártyat meg mindent leirja magyarul hogy mire jo és hogy mit tud??

A www.diablo.hu oldalon nem mukodik a tudas faja!!!!!<#szomoru1>

Sas6
kulonben mi van a kiegben ami nagyon jo?? a + 2 karaktelen felul.

Sas6
jah az nincs sajna😞 csak abba lehet? akkor felrako azt is. Köszi!!

LegionarR
sas 6 - te felraktad a kiegészítõt is? mert az alapjátékba nem lehet felcuccolni a bérenceket (meg még jópár dolgot nem lehet)

Ez csak ladderben lehet megcsinálni, a bneten.

az új 1.11-es patch-beli hellfire charm-ról tud nekem valaki valamit mondani??? Eddig úgy tudtam, hogy össze kell szedni hozzá a gyûlölet, a pusztulás és a terror kulcsát...nos ez már meg is van. Viszont sehol sem engedi ezeket egyesíteni, mert úgy tudom, hogy így nílna meg a teleportkapu...légyszi segítsetek! Köszike
Sas6
köszi!

az lenne a kérdésem hogy a társamra hogyan adhatok cuccokat? mert sem az o beture nem csinal semmit se akkor ha jobbal rakattintok az ikonjara. (Akkor a varazsnom varazsol)

Valószínûleg átírták a cuccok tulajdondságait, nemtudom mi értelme van egyébként

Hrisskar
Ez szerintem egy illegális charm mivel a Blizzard szabályzat szerint minden második jó tulajdonság után kell lennie egy negativnak is(tárgy generálási szabályok). Elsõ alkalommal figyelmeztetnek,majd ha nem teszel eleget a felszólitásnak akkor törlik a karakteredet és lehet hogy soha többé nem engednek föl a Bnet-re.

Hrisskar
Semmi gondom ilyen dolgokkal mivel az az intrenetes tágy a karakteremnél van így szinte legyõzhetetlen.Pl: tegnap találkoztam olyan lénnyel ami immunis volta varázslatokra és iszonyú gyorsan vissza visszagyogyulta amit sikerült varázslattal belesebeznem. Fogtam fegyvercsere(2kezespálca->egykezes pálca+pajzs) és simán legyilkoltam.

Broafka
nah ez az, én is erre gondoltam, ez az open battlenet az asszem, amiben minden baromságot lehet csinálni

Ez a charm a moddal játszók - vagy azt mondom, item creatorral szépen megcsinálták, ilyen closed bnetre sosem fog felkerülni...
Volt, hogy single közben így kipróbáltam modokat, megöli a játékot.
Mint ahogy ez a cucc is.
Apropó, majd ha megtalálom, küldök egy képet open bnetrõl. Volt maphackem, így láttam az ellen cuccait.
Meg fogtok lepõdni. 😊

Broafka
mondom, csak föl mész arra a szerverre (komolyan mondom mingyá megkeresem azt a szervert neked) és ott valamilyen programmal akármilyen cuccot csinálhatsz magadnak, pl egy kard és felruházod olyannal hogy +1000 erõ, +1000 energy, vagy nem tom meddig lehet feltuningolni meg +50 all skill meg ilyenek, simán lehet ilyeneket

szóval látom a két szememmel.
nem nagyon akaródzott hinni ahogy így szóban meséltétek =)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Broafka
hát a válaszom is arra utalt, nem? 😊
de szerintem aki már volt azon az extra csalós szerveren vagy hol, az tudja melyik szerverrõl beszélek (ez kicsit furin hangzott)

LegionarR
Broafka! Arra a "különös" tárgyra gondolsz?

LegionarR
Mármint csak 2 ágat, nem plusz két ágat<#nevetes1>

Broafka
ez szerintem csak ilyen...
fhúúú már elfelejtettem, csak körül írni tudom úgy majd eszébe jut másnak:
szal amikor valami miatt nem enged fel bnetre, tudjátok elég gyakran szokott olyan lenni, és akkor valamimásikra lehet kattintani, ahová végülis fel enged bnetre, csak nem oda ahová a többieket, nah és ott lehet olyanokat csinálni, hogy pl: +90 skill erre meg erre, szal ilyen képtelenségeket, szerintem ez is közülük való!

LegionarR
Hrisskar! Szerintem késõbb még gondjaid lesznek a sebzéssel mivel így már nem nagyon tudod kimaxolni egyik típust sem... Így hellen valszínûleg megizzasztanak a szörnyikék. Mondjuk az se jó ha mondjuk csak a tüzes ágat turbózod fel, de az mondjuk még jó ha két ágat (pl. tüzes+jeges) fejlesztessz ahogy csak tudsz...

Hrisskar
A jó fejlesztett varázslónõ is szinte legyõzhetetlen. Én a normal szintet csak Villám varázslatokkal vittem végig (igaz a fõbb ellenfelek nehezek voltak),aztán Nightmare-en fölvettem a jég varázslatokat (egyedül Dyriel izzasztott meg(45 perces)).Hell-en fölfettem még a tûzet is, ha véletlenül olyan lénnyel tálkoznék ami az utobbiból mindkettõre immmunis lenne. Másik a csicska kiválasztása, alánlatos a II világ belit választani (Holy Freeze aura).

xy21
Azt mondják a varázslónõ az egyik legerõsebb karakter de szerintem sz@rt sem ér!Ja és igen nehéz lesz kinyirni kezdj újat!(Jótanács)
Nekem 40-es a nekróm!!!
Már Nightmare-ban nyomom nagyon kegyetlen a game!!!Nekem is 2 hete van meg eredetiben és képzeljétek "players 8"-ban nyomtam végig normálon.
A nekró birja a kiképzést 😄
Fejlesztésem: CSonti idézés max(20), ezeknek az erõségge max(20)+ 1, 2, amit a tárgyak raknak rá,sima gólem 4-es szintû a vasgólemem 2-es Meg van egy bone spirit 3-as szinten.(ez is tárgygyal).Igaz Nightmare-n vissza kellet venni "players 1"-be de attól faxa!!!Király GAME!!!

LegionarR
Te jó ég! Ilyen létezik??? <#wow1>