Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és ez volt az egyetlen alkalom eddig bneten, azóta se kúrták át a fejem <#gunyos1> Az elõbbi eset is hajnali fél 2 körül volt...

Nézd, engem egy magyar gyerek baszott át... Kispályás trükkel, azt hittem shakot (harlequin crest)kapok a pulomért, amikor meg nem számítottam rá, akkor meg kicserélte egy emeraldos capre... Kapja be, az egész szánalmas FRT 'klánjával' együtt... Ja, a klán másik tagja: haverral megegyeztek, hogy odaadja a hf questjét, ha felhúzza hellen. Természetesen nem volt gond, amíg el nem érkeztek a hf-questhez... Aztán hirtelen AFK lett...Másfél óra után megunta haver és kilépett. Ennyi az 'FRT' klánról legyen is elég.

Broafka
jó, de nem olyanra gondoltam, hanem minden ilyen salak cuccra...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

LegionarR
ha csak kiváncsi vagy a más cuccára, arra ott a TRADE <#buck>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Broafka
én régen imádtam cuccolni, kíváncsi voltam a másik cuccára, néha már szinte könyörögtem hogy bízzon bennem, nem lopok :D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Pedig nem ritka eset. Jómagam 2001 óta vagyok fent kisebb-nagyobb megszakításokkal, de emlékszem olyan "hírhedt" tolvajokra, akik amikor feljöttek a chatre már úgy kezdték, hogy "kinek kell cuccolnia" :D Persze ment is az anyázás ezerrel :) Velem is elõfordult olyan, amikor muszáj volt megkérnem valakit, hogy segítsen, de én is jobban szeretem az ilyesmi dolgokat egyedül intézni(persze szívtam is rendesen párszor de azért mégiscsak).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

LegionarR
én azért félek a nemnormálisaktól :p

Magyar játékos tõlem még sohasem lopott cuccolásnál.
Nyilván nagy a kísértés, de aki normális, mindenki meg tudja ezt állni.
Jagi
:DDD

LegionarR
Sztem a Bneten túlságosan jóhiszemû emberek vannak. Tegnap kérdezi egy csákó: Segítesz cuccolni? Mondom ja. Segítettem, õ meg megbízott bennem miközben még életébe nem látott. Egy teljes IK szettet dobált le a földre... Simán megtehettem volna h fölveszem és Exit & Save... Vagy ha félek hogy emiatt szekálni fog örökre, csinálhatok egy új accot amit direkt lopkodásra használok. Szóval ne bizzatok senkiben... Pláne ennyire...

Van más módszer is a cuccolásra...

2. yy :)
Die Maggot úgy hangzik: "Jaaaj neked!" ;)

A végén pedig ezt mondja: aaaaaaaaaaAAAAaaaaaaaaaaAaarghhhhhhh.

2.

Hi szeretnek kerdezni valamit toletek nagy diablosoktol, nagyon orulnek ha valaki minel hamarabb tudna segiteni elore is kosz!:

Mit mond Andariel, a Diablo II. elsõ rakoncátlan démona, amikor rájön, hogy a koszos lábbelinkkel - amivel elõtte átgázoltunk három tonnányi élõhalotton, legalább háromszáz pumuklin, és a feltámasztásban jártas sámánok vérén csúszkáltunk - megtapostuk a pincsikutyákkal szegélyezett perzsaszõnyegét és jókora cuppogós-véres lenyomatokat hagytunk rajta?

1. I'll Crush You!
2. Fear Me! Die Maggot!
3. Prepare to Die, Mortal!
4. Fresh Meat! At Last!
raziel.
igen

20-asaval lehet megölni és atmenni köv szintre

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

LegionarR
Hopp ezt nem gondoltam... kösz

Shaman
ha van olyan a csapatban akinek még nincsennek meg az ancik,s megöli-lik az ancikat,míg a level 6-os a városban van,akkor utána be tud menni Baalahoz,s mehet át nightra

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

LegionarR
Nem tudom kérdezte ezt már valaki, de hogy van az hogy ladderen Hell diablorunoztam, és egyszer csak betoppan egy lvl 6-os kari. Hogy jön át normálról (na meg nightról) ha az ancikat csak lvl 20-as szintel lehet elintézni???

Jagi
Neeeeeee!
Inkább kezdd elõröl...

Mr_no_NaMe
Úgyhogy ez a lehetõség kilõve:)
Menj fel Bnetre, ott átsegítenek gyorsan(persze ahhoz eredeti cd kell és a karit is elõlrõl kell kezdeni).

Mr_no_NaMe
Lehet picit csalni kéne karakter editorral?:S
Fejlõdni nemtok, diablo meg kicsinál...
Jagi
8-1000 közötti ar rel sem találtan el, amire azt hittem hogy sok és eléglesz (druida)

Jagi
Hát ez az! Az a tulajdonsága, hogy van vagy 2500-as (csak egy szám)
defje és 25-30.szinten hanem akarasz meghalni és cuccot is akarsz hordani, nem a dex lesz az elsõ...

Rosszul hiszed :) A kevés attack rating miatt nem találja el. Megnézheted Te is, amikor ráviszed a kurzort az ar-re kapsz egy százalékos értéket, hogy mennyi esélyed van a találatra. Nos mivel Dionak nagy a defje ezért sok ar kell, azt pedig ugye a dex-bõl kapjuk. Olyan 70% körüli érték már elfogadható ha van megfelelõ leech hozzá.

Mr_no_NaMe
Hm hát akkor megpróbálom de asszem nincsenek nekem még ilyen rúnáim:S
+ még mire összeszedek egy jó 3 foglalatos fajzsot...
Amúgy Dexre direkt raktam 1 jópár pontot mert kevés volt a támadási érték, most 42-õn van,erõ 70,életerõ 64.
Fejlõdnék is csakhát...Tegnap az EGÉSZ IV. Actot leírtottam...
Az egészet úgy hogy 1 szörny marad, Diablo.
Alig léptem 2 szintet...
Nagyon nyomin megy a fejlõdés.
Jagi
Nem azé van, hogy nem találja el (bár elképzelhetõ) neki van egy ilyen tulajdonsága... legalább is asszem...

Fogod a 3 socketes pajzsod(figyelj rá, hogy ne magic osztályú -vagyis kék színû-legyen hanem mezei fehér és lehetõleg ne etheral) és szépen belepakolod a runákat az adott sorrendben, jelen esetben tehát elõször a ral, aztán ort és végül a tal jön. Et voilá :)
Az pedig, hogy Diot nem találod el azért van, mert kevés az ar-ed, vagyis több dex-re van szükséged.

Jagi
Mákod van, mert act5 2. küldi után megkapod a rúnákat (de ez most téged nem segít ki)
Annyi kell, hogy egy db 3 socketes pajzs + megfelelõ sorrendben belerakni a rúnákat.

DE ha már pajzs 3 socket, a legnagyobb diamondod amid csak van belerakod, ideiglenesen jó az is. Allres +19 a perfect asszem.

Mr_no_NaMe
Hmm ez a Ancient's Pledge elég király lenne!
És ezt hogyan kell?A horodrim kockába tegyem bele ezt a három rúnát és a létrejött rúnát pedig a páncélomba vagy hogy?:)
Amúgy énsem találo mel diablot sokszor...jóha 10bõl 1szer eltalálom már annak is örültem tegnap.
Jagi
Nálam a ring of fire-je is fájós a socrival a többi általában leszarja, csak a zsoldosnak fáj, ha nincs rajta jóképû cucc.
Azzal a szarral amit a szájával, (vagy kezével vagy mivel) csinál fire-light. sebzést nyomat, az mindíg fáj. Lifesteal az egyik megoldás, elfutsz ha nyomja, + full reju-val kell odamenni...

Tehát pl.:

Rhyme
ShaeEth
Shae (13) + Eth (5)
Shields (All types)
Clvl Required: 17

Cannot be Frozen
40% Faster Block Rate
20% Increased Chance of Blocking
Regenerate Mana 15%
+25% to all Resistances
+25% to Magic Find
+50% Extra Gold from Monsters

Ancient's Pledge
RalOrtTal
Ral (8) + Ort (9) + Tal (7)
Shields
Clvl Required: 21

+43% Cold Resistance
+48% Fire/Lightning/Poison Resistance
10% Damage Taken Goes to Mana
+50% DR

Viszont azt sem árt megjegyezni, hogy Dio támadása nem csak tûz sebzést okoz, hanem lightot is! Szóval igyekezz okosan foglalkozni a resistekkel.

Keresgélj gyûrûk/amulettek után, azok nagy része adhat resistet. Ha ennél többre vágysz akkor használj runaszavakat( pl.: Rhyme shield- shael+eth- +25% allres stb.), esetleg craftolj magadnak, össze lehet hozni már normon is szép resistet!

Jagi
A sebzés meg nem minden, : ) el is kéne találni. 6-ból 1-2-szer találom el.
Engem azzal szivat. Addigra van full rejuv-ám azzal megoldom a resisthiányt egyedül a socrival van szívás vele. Keveset sebez, jó sokat kell rohangálni. : )

LegionarR
Én úgy pótoltam, hogy sehogy. Bár elvileg van lehetõség, az árusoknál megnézheted hogy van-e tûzellenállást biztosító cucc, de én - mire idáig eljutottam - az életemet vettem inkább feljebb a vitalyti pontokkal. Így már nem okozott akkora gondot diabló bácsi <#nyes>

Mellesleg ez sztem minden karakterre igaz az elején (normálban).

Mr_no_NaMe
Elvittem diabloig...vagyok 24 szintes 110-es sebzéssel...eddig oké csakhogy a védelmem mindenbõl nulla egyedül villámra 9.
Diablo 1 tûzattackjától a fél életem elszáll.Hogy pótoljam ezt a védelmet?
Eddig nem dobott semmi monszta olyan armort vagy kabalát ami jó védelmeket adott volna:S
Nosö, fizikai immunitást nem szed le a lower res, az amplify viszont igen ;-) Lower resre mindenféleképp érdemes egy pöttyöt rátolni, hiszen partyban nagyon hálás kiegészítõje a sorcoknak.

Egyébként majd' egy év kihagyás után ismét fent vagyok, tegnapelõtt kezdtem egy nekrót(a lejárt accom pedig tele fullos karikkal :D).

Mr_no_NaMe
Jah nálam TP = Tanulópont amit skillekre lövök el:)
Csak még nem tértem át a diabló nyelvezetére:D
Mr_no_NaMe
Tom sok a kérdés de nagyon kezdõ vagyok és igyekszik ez az uccsó lenni:)
Szal míg el nem érem a 30 szintet mit csináljak?Mire pakoljak?
Mert az nem kevés, hogy csak fegyverrel megyek skill nélkül?
Vagyha kell skill akkor mire tegyek hogy ne menjen kárba a Tp?
És ordításoknál a Shout-ra érdemes rakni?Mer mondjuk ad defenset viszont elmegy a Tp:S
Mr_no_NaMe
Melyik éri meg jobban?
A pörgés vagy a frenzy?Mert azt olvastam bneten hogy a pörgés 20 manába kerül a frenzy meg 3 manába...
Namost az a 20 mana az hogy van?Nyomva tartom a klikket aztán pörög mint a vadállat és amíg elnem engedem nem áll meg és ez 20 mana, vagy bizonyos távig csinálja?Mondjuk az utóbbi k*rva mana költséges lenne ha így van:S
Feltettem 1.09-et mert az 1.10 tényleg nehéz...
Mr_no_NaMe
Már megvan a régi vááá de örülök:D
Mr_no_NaMe
Jah csak ezek 30 szint felett vannak:D
Tud valaki egy NORMÁLIS hero editort?
Ami lehetõleg D2 LOD-os?Régen volt egy nagyon jó kis hero editor, minden benne volt ami csak el tudtok képzelni de azt már nemtalálom:(
Meg 1 olyan hero editort sem találok ami mûködne pedig márvagy ötöt leszedtem.
Jól kilehetne számolni vele a pontokat.
Ww barb:
berserkre érdemes egy pont,ha tényleg maxolni akarod, akkor elkerülhetetlen lesz egy pajzs minél jobb blockkal és jobb dex-szel (0 def és 0 block nagy hülyeség, pláne hellen...). De fontos, mert chaos sanctuaryban bátran lehet menni vele, nem hat rá az iron maiden.
Bo maxolásával egyetértek, battle commandra is tegyél egyet és a lentebbi masterykre.

Azt elhiszem, de meddig tartott?

Ma bneten csak hammerpalát lehet látni...

Átokra elég egy pont, hiszen további pontoknál (a lower resist kivételével) nem az átok hatékonysága lesz jobb, hanem idõtartama/területe.

Mr_no_NaMe
Áhh..
Hagyom a nekrot a bús francba...Nem szórakozok én ezzel többet...
Indítottam tegnap este 1 barbárt.Sokan azt mondjátok hogy valamien fegyverfajta mesterséget ki kell maxolni.
Én a kardot szeretném maxolni, de nem igazán jutok kardhoz sokkal inkább más fegyverfajtákhoz.
Most kb mennyi értelme van kimaxolni a kardmesterséget ha nem fogok egy "jó" kardot találni kb Act IV-ig?
És ha a Battle Ordert maxolni akarom és a pörgést meg a berserket is, hogyan csináljam?Tegyek 23 szintig szinte csak a kiáltásokra aztán meg ha elérem a 23-as szintet akkor kezdjek el gyúrni a harci képességekre?
Szal milyen sorrendbe csináljam?:)
Az elõbb rosszull írtam, a decrify a fõmonsták lassítására kell, ha ilyet akarsz velük játszani. Amit én írtam, az a (lower resist) ha van pl. egy sorci a csapatban. Próbaképpen elõvettem újra a gamét. A baal úgy esett el, hogy sem csonti mágus, sem csonti harcost, sem gólemet, sem merc-et nem tudott elpusztítani. Szerintem ez elég életképes...
Poison hosszútávon semmit nem fog érni. Pont azért mivel a hullarobbantás félig fizikai, félig tûz az AD mindenre elég (a csontik is fizikait sebeznek). Természetesen egyszerre kétféle átok nem lehet semmin. A dec-re egyébként érdemes mindentõl függetlenül rakni 1-2 pontot, azért néha jól jöhet (általában az AD leszedi a fizikai immunitást, de nem mindig, na ilyenkor jöhet jól).

Nem értem egyébként miért mondjátok, hogy gyenge a necro. 1.10-ben játszogattam, ezelõtt 1,09-ben az amazon volt a legtáposabb, meg talán a sorci (nálam a barbár mindig beszopta a ironmaiden átkot). 1.10-ben egyértelmûen a csontis nekró megy a legkönnyebben. Az igaz, hogy hellen a vége felé nem nagyon tudna magától senkit elpusztítani, tehát vissza kell menni act1-be szerezni néhány hullát, és csak utána neki futni baal-nak, diónak. (mostanában nem nagyon játszom, de saját feljesztéssel van 90 körüli assasinom, druidám, barbárom, nekróm, amazonom, sorceresem. Paladinnal nem jutottam sokáig, 50 körül meguntam)
Mr_no_NaMe
Na most lvl 7 a nekrom.
Erõsen gondolkodok hogy mrie tegyek...most a csontvarázslatokat fejlesszem, átkokkal vagy a mérget átkokkal?
Mert a poison nova sebez 500-at 20-as szinten, a bone spear meg csak 200-at:S