Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nyilván nagy a kísértés, de aki normális, mindenki meg tudja ezt állni.
Van más módszer is a cuccolásra...
Die Maggot úgy hangzik: "Jaaaj neked!" ;)
Mit mond Andariel, a Diablo II. elsõ rakoncátlan démona, amikor rájön, hogy a koszos lábbelinkkel - amivel elõtte átgázoltunk három tonnányi élõhalotton, legalább háromszáz pumuklin, és a feltámasztásban jártas sámánok vérén csúszkáltunk - megtapostuk a pincsikutyákkal szegélyezett perzsaszõnyegét és jókora cuppogós-véres lenyomatokat hagytunk rajta?
1. I'll Crush You!
2. Fear Me! Die Maggot!
3. Prepare to Die, Mortal!
4. Fresh Meat! At Last!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Fejlõdni nemtok, diablo meg kicsinál...
defje és 25-30.szinten hanem akarasz meghalni és cuccot is akarsz hordani, nem a dex lesz az elsõ...
+ még mire összeszedek egy jó 3 foglalatos fajzsot...
Amúgy Dexre direkt raktam 1 jópár pontot mert kevés volt a támadási érték, most 42-õn van,erõ 70,életerõ 64.
Fejlõdnék is csakhát...Tegnap az EGÉSZ IV. Actot leírtottam...
Az egészet úgy hogy 1 szörny marad, Diablo.
Alig léptem 2 szintet...
Nagyon nyomin megy a fejlõdés.
Az pedig, hogy Diot nem találod el azért van, mert kevés az ar-ed, vagyis több dex-re van szükséged.
Annyi kell, hogy egy db 3 socketes pajzs + megfelelõ sorrendben belerakni a rúnákat.
DE ha már pajzs 3 socket, a legnagyobb diamondod amid csak van belerakod, ideiglenesen jó az is. Allres +19 a perfect asszem.
És ezt hogyan kell?A horodrim kockába tegyem bele ezt a három rúnát és a létrejött rúnát pedig a páncélomba vagy hogy?:)
Amúgy énsem találo mel diablot sokszor...jóha 10bõl 1szer eltalálom már annak is örültem tegnap.
Azzal a szarral amit a szájával, (vagy kezével vagy mivel) csinál fire-light. sebzést nyomat, az mindíg fáj. Lifesteal az egyik megoldás, elfutsz ha nyomja, + full reju-val kell odamenni...
Rhyme
ShaeEth
Shae (13) + Eth (5)
Shields (All types)
Clvl Required: 17
Cannot be Frozen
40% Faster Block Rate
20% Increased Chance of Blocking
Regenerate Mana 15%
+25% to all Resistances
+25% to Magic Find
+50% Extra Gold from Monsters
Ancient's Pledge
RalOrtTal
Ral (8) + Ort (9) + Tal (7)
Shields
Clvl Required: 21
+43% Cold Resistance
+48% Fire/Lightning/Poison Resistance
10% Damage Taken Goes to Mana
+50% DR
Viszont azt sem árt megjegyezni, hogy Dio támadása nem csak tûz sebzést okoz, hanem lightot is! Szóval igyekezz okosan foglalkozni a resistekkel.
Engem azzal szivat. Addigra van full rejuv-ám azzal megoldom a resisthiányt egyedül a socrival van szívás vele. Keveset sebez, jó sokat kell rohangálni. : )
Mellesleg ez sztem minden karakterre igaz az elején (normálban).
Diablo 1 tûzattackjától a fél életem elszáll.Hogy pótoljam ezt a védelmet?
Eddig nem dobott semmi monszta olyan armort vagy kabalát ami jó védelmeket adott volna:S
Egyébként majd' egy év kihagyás után ismét fent vagyok, tegnapelõtt kezdtem egy nekrót(a lejárt accom pedig tele fullos karikkal :D).
Csak még nem tértem át a diabló nyelvezetére:D
Szal míg el nem érem a 30 szintet mit csináljak?Mire pakoljak?
Mert az nem kevés, hogy csak fegyverrel megyek skill nélkül?
Vagyha kell skill akkor mire tegyek hogy ne menjen kárba a Tp?
És ordításoknál a Shout-ra érdemes rakni?Mer mondjuk ad defenset viszont elmegy a Tp:S
A pörgés vagy a frenzy?Mert azt olvastam bneten hogy a pörgés 20 manába kerül a frenzy meg 3 manába...
Namost az a 20 mana az hogy van?Nyomva tartom a klikket aztán pörög mint a vadállat és amíg elnem engedem nem áll meg és ez 20 mana, vagy bizonyos távig csinálja?Mondjuk az utóbbi k*rva mana költséges lenne ha így van:S
Feltettem 1.09-et mert az 1.10 tényleg nehéz...
Tud valaki egy NORMÁLIS hero editort?
Ami lehetõleg D2 LOD-os?Régen volt egy nagyon jó kis hero editor, minden benne volt ami csak el tudtok képzelni de azt már nemtalálom:(
Meg 1 olyan hero editort sem találok ami mûködne pedig márvagy ötöt leszedtem.
Jól kilehetne számolni vele a pontokat.
berserkre érdemes egy pont,ha tényleg maxolni akarod, akkor elkerülhetetlen lesz egy pajzs minél jobb blockkal és jobb dex-szel (0 def és 0 block nagy hülyeség, pláne hellen...). De fontos, mert chaos sanctuaryban bátran lehet menni vele, nem hat rá az iron maiden.
Bo maxolásával egyetértek, battle commandra is tegyél egyet és a lentebbi masterykre.
Hagyom a nekrot a bús francba...Nem szórakozok én ezzel többet...
Indítottam tegnap este 1 barbárt.Sokan azt mondjátok hogy valamien fegyverfajta mesterséget ki kell maxolni.
Én a kardot szeretném maxolni, de nem igazán jutok kardhoz sokkal inkább más fegyverfajtákhoz.
Most kb mennyi értelme van kimaxolni a kardmesterséget ha nem fogok egy "jó" kardot találni kb Act IV-ig?
És ha a Battle Ordert maxolni akarom és a pörgést meg a berserket is, hogyan csináljam?Tegyek 23 szintig szinte csak a kiáltásokra aztán meg ha elérem a 23-as szintet akkor kezdjek el gyúrni a harci képességekre?
Szal milyen sorrendbe csináljam?:)
Nem értem egyébként miért mondjátok, hogy gyenge a necro. 1.10-ben játszogattam, ezelõtt 1,09-ben az amazon volt a legtáposabb, meg talán a sorci (nálam a barbár mindig beszopta a ironmaiden átkot). 1.10-ben egyértelmûen a csontis nekró megy a legkönnyebben. Az igaz, hogy hellen a vége felé nem nagyon tudna magától senkit elpusztítani, tehát vissza kell menni act1-be szerezni néhány hullát, és csak utána neki futni baal-nak, diónak. (mostanában nem nagyon játszom, de saját feljesztéssel van 90 körüli assasinom, druidám, barbárom, nekróm, amazonom, sorceresem. Paladinnal nem jutottam sokáig, 50 körül meguntam)
Erõsen gondolkodok hogy mrie tegyek...most a csontvarázslatokat fejlesszem, átkokkal vagy a mérget átkokkal?
Mert a poison nova sebez 500-at 20-as szinten, a bone spear meg csak 200-at:S