Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
egyáltalán diablórol beszélgetünk? :]]]
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mircen figyelik hogy megvan e a kellõ soj (ezt mindenki tudja mennyi kell, mármint aki már eleget játszott vele) és ha megvan a soj, akkor Mircen kiírják hogy melyik a HELYES IP szám és addig kreálgatnak míg megnem kreálják azt az IP-t és ha megvan akkor ott várnak addig amíg meg nem jelenik a felirat
FIGYELEM! javasolt beakasztani valahová a karaktert hogy folyamatosan mozogjon, mert ha sokáig ácsorogsz egy játékban a szerver autómatikusan kidob (és akkor finoman fogalmazva rácsesztél...)
de ha új vagy a játékban akkor ne erre alapozz!!!!
élvezd a játékot minthogy szenvedsz ilyenekkel, én már 2 éve nem diózom, szal nem tom mi van azóta 😊
valami fáklyák, meg kulcsok, meg egy csomó über dolog van, inkebb azokra hajcsál ha már mindenáron ezekkel akarsz szenvedni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
gondolj abba bele hogy mondjuk:
a bneten van kb 500 ember, ha nem több... sajnos nem tom nagyon meghatározni mennyien vannak, vegyük az 1000-et (legyen kerek 😛)
vegyünk egy olyat hogy 1 nap elad mindenki 1 sojt az MÁR 1000 soj, ezt osszuk mondjuk 2-vel mert a bnet fele azért már ügyesen tud szerezni soj-t, akkor van 500 soj, hetente eladna mindenki 500 soj-t 😛
elég jól menne
ezt legjobban a Mircen lehet látni hogy hogy gyarapszik a soj szám!
Tegnap felkúsztam a b.netre, vagyis... B.net connect, server europe,login stb.
New cari, enter name, press enter és aszongy nekem hogy ilyen néven nem indíthatok karaktert. Próbáltam mindenféle neven, de mindíg ua. Mi lehet a hiba? (ladder akart lenni)
dupeolják rendesen :-pp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Benn vagy egy bnetes játékban , alt+tabbal le tálcára.Start menü, futtatás - itt beírod cmd. Ha megvan, kijön egy dosos felület, oda pedig beírod, hogy netstat. A bnet 400 melletti 2 v 3jegyû számot kell nézni.
próbáltad már zárt játékon belül? 😊
de ha sikerül játék kreálás nélkül eladnod bármit is egy kereskedõnek akkor ügyi vagy 😉
-egy nyitott játékon belül?
szal vitatkozhatnánk melyik a rosszabb 😄
franc, egy napra elmegyek erre lemaradok mindenrõl ...
na, a physic immunos szörnyekkel nem vagyok persze kibékülve, de furcsa, mert különösebb gond sincs velük (HELL), (persze a stone skin és társai az más kérdés, azokat inkább otthagyom<#smile>#smile>) pedig csak kb. 300 elemental dmg van összesen...
igazából csak a cold sebzést használó szörnyektõl félek, mert a cold resistem naon a mínuszban van (jó, a méregsebzésûektõl is, de az legalább a méreg nem hat rögtön)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
nem személy szerint csak neked kell összehoznod!
hanem mások is adnak el sojokat, meg egy csomó ember elad sojt, viszonylag hamar összegyûlhet...
Tényleg míg el nem felejtem. Multiban lehet patch-et használni?
elolvastam csak baromira nem esett le 😄
1000et mégis hogy hozol össze?!
annyi kocka nincs is a játékban...
lehet hogy csak a patchet töltötte le, passz, mi volt a szöveg?
semmi 😄
annyit nem is fogsz találni ott kezdõdik
kicsit jobbnak kell lenned hozzá, amúgy nézd meg az én hsz-em ott leírtam mindent végülis...
a bizonyos mennyiségû soj az nem 10-15 hanem 1000-1500 körül...
és Ip cím ismerete nélkül csak mák kérdése, szal arra azért ne gyúrjál... azt nehéz elõhívni...
Háló vagy netes?
Amugy a játék elején kell kiválasztani: Multiplayer 😄
Most nagyon röhelys kérdést fogok föltenni. A Diablo 2-ben, hogyan kell beállítani a multit? Szervert kell létrhozni vagy mit? Segítsetek PLEASE.
THX.
Ma töröltem le a 95ös amazonom...
Egyébként furcsán számolja a gép a statokat. Én ezen annyira igazából nem is lepõdök meg.....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Néhány ütés persze mellémegy, de éppen eleget kapnak a monszták, hogy kifeküdjenek. (HELLEN)
Alap strem van, egy pontot nem tettem rá. (25)
Van rajtam egy enigma mage plate,ami most, 94es szinten +70strt ad. Ehhez 55 str kell, ami így jön ki: 12 statos torch, 14 statos anni, +2 stat shako,+5 stat mara amulett...Lényeg, hogy erre jön még rá a zakám 20 strje...szal 25 strbõl most 158as <#buck>#buck>
Dexre pontosan annyit tettem, holy shielddel 75% os legyen a blockom (ami kb talán 50 pont).
többi vita 😄 (496 pontot mutat most...)
Aztán van rajtam egy 18-as szintû battle orders (call to arms)
Cuccokat meg sztem nem kell mesélnem:gyûrûk 30 ill 47 life, shako 141 life és a charmjaim még adnak összesen 188 életet.
Szóval kijön az, csak okosan kell fejleszteni 😊 na de cucc is kell hozzá <#smile>#smile>
Egy kérdés lenne, már aki vágja a druidát. Szal, próbálkozom a vérfarkassal (fury, rage páros), de érdekes módon igen magas attack rate -el se találja el az ellent. Mondjuk ez csak akkor igaz, ha ütnek 😊), viccet félre, sokkal nehezebben találja el a vérfarkas 90% rate -ingel az ellenfelet, mint pl. egy paladin. Pl. Nightmare a vége felé, ha közre fog 8 - 10 ellenfél, a farkas folyamatosan luftot üt, pedig 5000-6000 rate nem mondható kicsinek, de mint aki nem akarja eltalálni az ellenfelet 😞 Ha bezzeg paladinnal megyek, körbe állhat akár ezer ellenfél is, pillanatok alatt kivágjaa magát, a farkas meg harapja a levegõt 😞 Tipp?
köszönöm az infot.
szal a régi verziókban könnyebb volt, mert ott volt olyan maphack ami mutatta az IP számot
szal elkell érni egy bizonyos mennyiségû SOJ-t amiket a kereskedõknek adnak el az emberek...
Az (M)irc-en írták hogy melyik IP számon jelenhet meg über dió!
szal semmi más dolgod nem volt, minthogy nézned a kellõ mennyiségû SOJ számot és addig kreálgatnod, míg a PONTOSAN a helyes IP számú játékot meg nem kreálod, amit ez a régi maphack mutatott is!
ha megvan, utána már csak várnod kell... 1 órát, 1 napot, vagy 1 hetet!
ha megjelenik über dió, akkor kiírja hogy 'DIABLO IS WALKING ON THE EARTH' és akkor olyan szörnyhöz kell menned ami MINDIG ott van (én Rakanishu-nál öltem meg lásd: Stony Field, Decard Kain köveinél! act1)
Na még egy kérdés <#vigyor3>#vigyor3>... hogy a jóégbe van 3700 életed?
Az én farkasomnak (weredru) van most 2896, 86-os szinten, kb. +200 life jön tárgyakból, na meg a Lycantropy is alaposan felviszi... Neked mi növeli ennyire?