26171
-
#15919 azt írták fórumon:
"They both do work. So does OW and CS. CtCs do not"
elvielg müxik. :) -
Aspyrin #15918 Szerintem egyik sem műxik ww alatt :( -
#15917 jah, Aspy, ha sokat pörögsz, nézd már meg pls, hogy müxik-e ds meg CB... bár valszeg nem, de azért kéne nézni.
DS mmintha mintha láttam volna, de nem 100%... olyan pici fény.. a CB jobban látszik.
gore rider, goblin toe + guillu sapival látszania kell a sokkal látványosabb CBnek, ha van...
majd igyekszem én is nézni, de idáig nem jutottam el.
Bár mikor felvettem Rettenthető ik maulját 40% CBvel, akkor nem igazán tapasztaltam olyant, tök lassan ment le az élete.. viszont amikor el kezdtem concetratetel ütni, egyből fogyott... de nem vok biztos benne.
Viszont se CB, se DS, egyre kevésbé szimpi a WW... 5 frames 5 ranges attack oké, az szép...
De nem teljesen szimpi... -
JancsiPapa #15916 van egy eth wpm ha gondolod... -
#15915 ahan. :)
Kiváncsian várom... a warpike BOTDt is. :P Nekem meg tudja fogni :))))
Szal te mindenre új karaktert csinálsz? Az tök jó.. :D
Akkor azért nem izgatod magad, hogy most 1ik mastery másik... mindenből lesz 1 barbod :P
végülis nem rossz.
Én addig nem nagyon akarom tolni a barbbal amíg nincs rá alkalmas fegyó, mert addig csak szenvedés. Mondjuk az IK barb az biztos odatesz, de vhogy ahhoz nincs kedvem. Addig megy hogy 10-15* pörögjek át egy szörnyön, nem sok értelme van... Leechem van, nem fogy el semmim, de nagyon uncsi, hogy komolyan 10* megyek át rajta, és még mindig áll... :)
De biztos vagyok benne, hogy kimaxolt masteryvel már jobb lenne a dolog, bár arioccal mighttal volt 2.5k maxsebzés, kb. 1.5k átlagos, az full masteryvel sem lenne több 2knál... az meg pfúúúúú.. :) -
JancsiPapa #15914 1v1 inkább dueles kifejezés 1 az 1 ellen. Amiről te beszélsz, az a ww.
A barbárnak sose lesz elég manája, ezért törekedj a minél több manaleechre. -
Aspyrin #15913 Nem volt alkalmam a hétvégén sokat játszani vele ezért még nem tudja használni sem a karim. Viszont most is egy pike van nála és én úgy látom bizony van jelentősége a fegyver hosszának. -
#15912 kiváncsiságból majd ha talizunk bneten, felpróbálnám...
Visszacuccoltam amúgy sorcra, amíg nem lesz meg ilyen nagyobb fegyver... Vhogy így nem nagyon élveztem a barbot, amúgy tecc a pörgések stb... de ettől nekem nem sokkal lesz több a vagyonom... :) -
#15911 jobban tecc, mint a thunder??
csak a range a különbség..
-
Aspyrin #15910 Majd én használom, még pénteken raktam össze életem első botd warpikeját. Elég gyenge lett(370/14) de örülök neki :) -
Nuki #15909 én meg egy hiján egy teljes szettet+oculust, nem tudod véletlenül kitől??? :D
ha meg megtaláltam életem első lightsaber-jét ^.^ -
#15908 hú, én meg nem izélgetek itt a IK barbbal, annyira azért nem faja :P
Inkább tolok vmit sorccal :) -
Krisztinabarbár #15907 Köszi a segítséget! -
#15906 A barbárokhoz sajne nem értek, csak a sorcikhoz, palákhoz, amazonokhoz, assasinekhez. -
#15905 Szinte egyész nap ez megy. -
#15904 de rohadt szar ez a bnet, bejövök 5 nap után, kreálnék 1et, erre failed... -
zachi #15903 az elején mindíg a viltary-ra tegyed legalább9-es 10-es szintig utána pedig mindenre egyet és ami kimarad azt pedig a erőőre. -
Krisztinabarbár #15902 Hogy egy macés támadó barbárnak mennyit érdemes rakni az erejére mannájára életére dexterytiére! -
#15901 Miben? -
Krisztinabarbár #15900 Kérlek segítsetek! -
#15899 Nem hinném :D -
#15898 Egy full Immortal king's settel barbár?? -
zachi #15897 hanyas szintü karaktered van?
-
#15896 Biztos megunta a jatekot és rádhagyta a cuccát :PP -
#15895 OK:) miaz a 1v1??
És a barbárnak aaz a forgoszél vagyaaza hall porgo tánca a vagy mi? az MIRE jó én már egy picit elkezdem és már nincs is manám mire jo valaki megtudna mondnai? -
#15894 hali, megjottem.
Meggondoltam. Az ik barbot fogom tolni, aztán meg thundermaul BOTDt. :P
Egye a rák a warpike BOTDt. :) -
Krisztinabarbár #15893 Sziasztok!
Én most kezdtem elöről a barbárommal a játékokt!Volt régen egy másik barbárom amelyikkel az első nehézséget végigvittem de a másodiknál,már megbukot!
Ezért újból kezdtem!Macét használ,támadó,de öszpontosít a védelemre is!
Én azt szeretném megtudni,hogy mennyit érdemes rakni a barbár erejére,dexterytiére,mannájára,életére!Kérlek írjatok ide is,és az e-mailomra is,[email protected]!!!Írjatok!!!
Lehetőleg olyanok írjanak akik már minimum végig vitték a második nehézségi fokozatot!
Lécci segítsetek!!Mihamarabb!!!!!! -
JancsiPapa #15892 Büszkélkedésre =)
Majd belinkelek pár 90+ lvles fület, amit a lvl 49 barbom szakított le :) -
#15891 thx. -
Aspyrin #15890 Nem igaz, mert nem kaptam :P -
Aspyrin #15889 Grat :) -
JancsiPapa #15888 tegnap adtam egy dán haveromnak 4 istet...
nyertem? :) -
#15887 Vannak még önzetlen emberek a világon. Tegnap egy barbár nekem adot egy teljes Tal Rasha Set-tet. -
JancsiPapa #15886 ööö...nem, de kérdezz, én tudom a 99%-át =) -
Aspyrin #15885 pb=poison and bone
ap=archon plate
fg=forum gold, az egyik fórum virtuális fizetőeszköze -
#15884 Ha már itt járunk valaki felvilágosíthatna mit takar egy cuccnál a pb, ap és mi a retek az az fg? -
#15883 Tud valaki adni egy linket a Diablos rövidítésekről? -
Aspyrin #15882 Nem. -
#15881 és azt fellehet használni valamire? -
Aspyrin #15880 Hülyeség.