Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NA. Megint megvan a láb. Én azt hitem megint teljesen meg kell csinálni azt a küldetést teljesen. És ez nem azért van mert nem ismerem a játékot hanem azért mert még sosem voltam a bónusz pályán.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

A teleport nyitva maradt? Egyébként meg azért mert nem ismerek mindent centirõl centire még nem jelenti azt, hogy nem ismerem a játékot!! Szal errõl ennyit.

Errõl beszéltem pár sorral lejjebb, nem ismered a játékot de modolsz.. Visszamész Tristramba, megkeresed Wirth hulláját, megbizgálod és kidobja újból a lábat.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szerintem nem nyírtam a Cow Kinget. De a dobozból eltûnt a halott lába.

amikor megjelenik

helo szerintetek lesz diablo 3 és mikor ha lesz
Broafka
szerintem az 58-as strength!
gyakori eset hogy az adatoknál összelehet téveszteni az 5-öst a 6-ossal, nálam is sokszor elõfordult!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Azon kívül amit Játékos kolléga említett még elképzelhetõ az is, hogy kasztfüggõ a tárgy(vagyis pl. csak sorci használhatja stb.), esetleg szintfüggõ(pl. lvl req. 30).

Lehet, hogy kétkezes kardod van, pajzsot csak akkor tudsz felvenni, ha egykezest használsz.

De csak tipp.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Hello

Én mosz játszok elõször a diabloval,az lenne a kérdésem hogy miért nem tudok egy csomó dolgot megvenni? a Paladinnal játszok és most ezek az adataim:
level 26
-strenght:68
-dexterity:68
-vitality:62
-energy:32

Na most itt elöttem egy pajzs amire azt írja hogy required strengh 60,és nem tudom betenni a kezébe,vagy ugyanígy van egy sisak is, meg egy csomó más.Miért van ez?

köszönöm!!
Broafka
de tudsz, a lényeg hogy ne nyírd ki a Cow King-et

Kandurex
Nem papír, hanem maga a könyv!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na közben sikerült de el is cs*sztem. Már ott voltam és véletlenül kiléptem. Mostmár nem tok többet odamenni?

Azt tudtam, hogy elõször elõször ki kell nyírni. Akkor most könyv kell vagy tekercs?

ha normalon akarsz titkos pájára menni, akkor azon a nehézségi fokozaton ki kell nyirni elõször Baal-t és csak utána tudsz kaput nyitni a titkos pájára, a halott lábából és egy teleport könyvbõl...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Az extra pályát, hogy a büdös életbe lehet behozni??? Én azt hittem, hogy a hulla lába kell hozzá és egy teleport papír amit a Horadric dobozban kell egybenyomni. Csakhát nem csinál semmit. Vagy a Teknokyo ban nincs extra pálya????

LegionarR
ok rájöttem hogy ez az égvilágon semmit se jelent... szemét blizzard, minek ilyen bonyolult ez az über diabló mászkálás?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
1958 stone of jordan sold to merchatns. ezt irta ki a szerver ahol jáccom most... mi a teendõ?
help

Most végeztem. Elkezdtünk multizni kb 14:30-15:00-kor és most fejeztük be. Átvittük a sivatagot, dszungelt és megöltük Diablo-t. Most jön az 5. rész. Csak most tûnt fel, hogy így milyen rövid. Eddig sokkal tovább tartott mire átverekedtem magam ezeken. Mondjuk az is könnyített a dolgon, hogy ketten voltunk.

LegionarR
Hmmm... ma a druidámnak jó napja volt...

1.
Pár napja panaszkodtam hogy nem tudok csicskát használni, mert állandóan kipurcan szerencsétlen... de hála annak hogy baalrun-on találtam egy bul-kathos kardot (amelyik plusz resistet ad), anya megmentése közben meg egy Tal-rasha páncélt, megoldódott agondom. Ezt odaadtam egy act 5-ös csicskának, és így a resistjei felugrottak 75-re (kivéve a poisont, az kb. 67-es), és így jó sokáig él.
Jó, tudom a Tal rasha egy "kicsit" furcsa egy barbáron <#eplus2>
Nekem nem aurák kellenek, hanem egy életképes csicska...

2.
lvl 90-es lettem <#vigyor3> (nekem ez az elsõ alkalom)

Jagi
Hááát, félisteneket lehet csinálni, marhulásra 80+-on naon joak, LAN-ban
DE épp ezért nem játszom vele, mert még a mostaniaknál is dúrvábbakat lehetne csinálni...

Most a b.net bejött, lvl1-rõl, enyhe LAN feelinggel. Zsír!

Jó az, ha minden klappol és nagyon ütõs?!
Csak mert kevesebb teret kap majd a játéktudás...
Pl. most megnéztem a modokat (nem tettem fel) és sztem sokkal egyszerûbb. Most eszembe jut, amikor 24es szinten áttelézetem act5ön ancikig egyedül olyan 3 perc alatt... 😊

Jagi
b.net +fav! 😄
Tegnap Duriel bemegyek elsõre, mondom szétütöm, mire a bejátrattól elértem a monsztáig halott volt... kettõt tudtam bele utni 😄DD Jó kis party volt : )

Jagi
Hát ja. Én 3 év kemény single után raktam fel az egyetlen és utolsó állandó modot amit már nem játszok (TFW)

Én ismerem az eredeti játékot. Azt nem mondom, hogy jól ismerem mert elég régen játszottam vele mod nélkül.

Az a bajom ezekkel a modokkal, hogy sokszor olyan emberkék játszanak vele akik még a "normál" d2-t sem tolták végig, nem ismerik az eredeti játékot.

Jól hangzik de maradok a Teknokyo-nál.<#alien><#alien>

Mondjuk a Teknokyo-nak van egy hatalmas hibája amivel nem tok megbarátkozni. Mégpedig az, hogy a varázslónõt és a dzsungelben bérelhetõ jeges zsoldost gyakorlatilag használhatatlanná teszi. Nem tudnak jeges dolgokat lõni. Helyette odamegy és belerúg az ellenségbe. Még az a jó, hogy nem rajongok a varázslónõért.😊 Jó karakter az igaz de nekem a Necro és a Drudia a legjobb.

Jagi
Ja, unique karakter specifikus ammy&ring. Azok nagyon utõsek Új set tárgyak, stb

Jagi
Sokkal több cucc táposabb skillek, lények, furygemek, olajok ezeket cuccokba lehet keverni (cube). Meg egy csomó meglepi <#eplus2>

Egyébként akivek most multizok, vele is beszéltük ezt, hogy normális-e ilyen gyorsan fejlõdni. Annyiból muszály volt gyorsítani rajta mert rengeteg dolgot kivágtak belõle. Gondolok itt a barlangokara és lejáratokra (gondolom nektek nem kell magyaráznom). Igaz kicsit többet fejlõdünk de én már nagyon hozzászoktam ehhez. Egyébként ami a cuccokat illeti a kigyûjtéses dolognál egyedül a Barbárnak gyûjtöttem ki a Berserker arzenált ami nem nehéz mert csak 3 dologból áll (és mindhárom 1 ellenségnél😄). A többieknél a páncélt csak késõbb szoktam leváltani. Az a cucc amit az elsõ zombi ad az nagyon jó. Egy soj egy All skilles sisak egy páncél ami már nem tom pontosan de sokat ad a Strenght-hez és egy csizma amitõl felgyorsul a karim és a stamina is lassabban fogy. Tehát kétszer kinyírom és van két soj. És késõbb lesz még 1-2 all skilles cucc. Na de errõl ennyit.

Egyébként a "The Fury Within" az mit tud??

Jagi
Ez egy mod... A sok közül.

Könnyünek nem könnyü mert a monszták miatt kell a cucc de akkor is "unfair", mert valaki soha nem gyûjti össze a Tal Rasha-t, hellen meg kiütöd (kb 5.-nek a fullt) Durielbõl. Én is nyomtam vele, nekem túl idegen volt amúgy nem rossz.

A The Fury Within-t próbáljátok ki, ha mindenképen mod. Na az betyáros! <#worship>

LegionarR
De ne mond, hogy nem könnyíti meg a dolgodat...

Ez szerintem egyáltalán nem Cheat. Ugyanúgy meghalhatsz stb.

ehh na látod ezért nem kezdek el semmilyen játékot csittel 😄D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Jagi
: )

De amikor próbáltam akkor semmilyen mod nem volt a gépemen. Csak a "szûz" játék. Mióta rajta van a mod azóta nem is próbáltam.

Jagi. Én pont tegnap próbáltam meg úgy játszani ahogy mondod (szenvedõsen)de hamar meguntam. Annyira hozzászoktam a Teknokyo-hoz, hogy már nélküle nem is tok Diablo-zni. Ez van. Más a felfogásunk.

Jagi
A Teknokyo állandó cuccokat dobat a Bossokkal. A lények táposabbak, a karakterek meg annál is táposabbak...

(nem igazán kedvelem, jobbszeretek szenvedni)

LegionarR
A bnet-nek pont az a problémája veled hogy Mod-ot használsz. Csak is tiszta (modmentes) diablo2 verziót enged fel a netre.

Tényleg. Majdnem elfelejtettem. Próbáltam játszani a Battle.Net-en és amikor rákattintottam a következõ felirat jött ki:

Unable to Identify Version
Battle is Unable to Properli
Identify your Application version

www.battle.net/support/errormessages

Ezzel most mit kellene kezdenem szerintetek?

Lehetséges, hogy mod és nem patch. Super Teknokyo a neve. Nekem ez a kedvencem.

Jagi
Ezt tudtam... csak aszittem a reset elõtt lehetõvé teszik a donlódot 😞

Shaman
hátööö nemtom,lehet valahogy meg lehet oldani,de a különbséget látni kell!

zárt bneten a szerver tárolja a karaktereidet,single-ben (illeve nyílt bneten) pedig a saját géped....ezért körülményes a dolog...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jagi
Csak azért volna jó, hogyha már belenyomtam x órát legalább singlebe meglegyen...

Shaman
single-be sose tudod átvinni (ha jól tom,max valami segédprogival),de marad a kari bneten,csak non-ladder lesz..

Jagi
Ladder reset elõt le lehet menteni a karit singlebe?

Shaman
dióban van jah

3 kulcs kell....

Jagi
Igen a rendszerességre voltam kíváncsi, meghogy kezdõ karival indultok-e

LegionarR
"(van mégilyen köztetek?)" Milyenek? Akik jáccccanak ?<#vigyor3> Én igen, de sztem itt majdnem mindenki.<#nevetes1> Én is este vagyok fent általában, bár újjabban kicsit hanyagoltam, de visszatértem.

Jagi
Ez mod sztem.

Na megvan a karim egyenlõre lvl7 😄D
általában du5-tõl vagyok, ki akar jétszani? (van mégilyen köztetek?)

Broafka
mi? 😄
lol, ne bassz
ilyen patch nekem is kell!