Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ezzel fizikálisan meg se lehet sebezni, csak nagyon erõs varázslattal 😄
Garantált sikerélmény, és lehet neki feküdni a runaszavaknak. 1.09 ben nyomtuk vele anno sokat. Chaos Sanctuary-t kb 3-n player 32 módban nem tudtuk befejezni olyan sokan voltak. DE amíg kb eljutottunk Diablo pentagrammájáig vagy 10 hr esett. 😄. Igaz nem kezdtünk vele semmit, de a Diablo s karrierünk itt teljsedett ki.
opsz várj most olvasom,hogy diablo 1....hááátöö az régen volt,nem rélik,hogy ott volt-e bnet,vagy sem,de valami volt :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
a valódi nevem ná akarja elmondani?! :ÐÐ
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
van már otthon netem. lehet, hogy nosztalgiázok és felrakom a Dio2-t!
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Nekem nem szereti a gépem a nekro álltal felkelltett nagy létszámú teremtmény áradatot!
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
Nekem is ez a gondom "ACCESS_VIOLATION(c0000005)"
A negyedik rész után egyszerûen lefagy a game! (eredeti, a vga pedig radeon 9600)
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
Eth oath small crescent (304 ed lett 😊 )
Duress Dusk shroud
1x uppolt Bloodfist
Sanctuary pajzs egy dragon shieldben
Arreat's face vmi jó kis jewellel 😉
Angelic amu
1v2 angelic ring (utóbbinál death's sash lesz az övem)
Egyébként String of ears öv
Cipõ Gore Rider
Max dmg-attack rating +life gck és masteries skillerek 20-29 lifefal
Vélemény? <#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1>
De ha a kardra akarsz menni: Grandfather!
Life,stat...
Vagy nézd csak meg az oathot! És olcsó is 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a többit elmondják a többiek, mert én is jó rég játszottam már vele 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Egy kis help kéne, mert régen játszottam dión, és most újra felteszem és szeretnék összerakni egy whirlwindes barbárt. Ha még jól emlékszem, volt vmi death rúnaszós kard, ami rendesen adta a manát. Ez menne a kezébe majd😊.(jah és nem akarok belöle IK-s barbit csinálni). Szal azt szeretném kérdezni, hogy hogyan osszam el a skilleket, attribokat egy jó ww barbárnál? És majd a késöbbiekben fõleg mijen cuccok lennének neki jók.
Vagy te odáig el se jutsz, téged a játék indításánál oktat ki?
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
UNHANDLED EXCEPTION:
ACCESS_VIOLATION(c0000005)
A játék eredeti.De felraktam az 1.10-es patchet a gamehoz,lehet,hogy az a baj?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Armor Fortitude / duress , Pajzs Zaka / Exile, Gyûrûk Raven+bul-kathos, Sisak Crown of ages / vamp gaze / andys visage, Fegyver Breath of the dying / Oath / stormlash / Schaefer's Hammer / Heaven's Light, Amu Mara / Metalgrid / Highlord, Kesztyû Draculs grasp (csak ez) , öv Thundergod / Nosferatu's coil / Verdungo, cipõ Gore rider.
Charmoknak +maxdmg-ar +life charmokat nézz.
Igen, immortal king. A sisak kivételével minden fenn (ugye durva 232 str sorcon? 😛 )Hallod, rávágott a sorcimra egy ilyen kari...fél életem leszakadt 😉
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Engem egy komplett ZealPala leírás érdekelne!
Milyen képességre mennyit kell rakni (pl. zealt maxolni...stb), és milyen felszerelés az ideális neki (páncél, pajzs, sisak, fegyver, gyûrû, medál)?
Elõre is köszönöm a hozzáértõk hozzászólását...
A második ladderben a 89-s volt a fõ karim, e mellett volt a hullatúros barbár, 1 Ali babával és 1 Gullal (benne +15 mf-s jewellel) etheral skullderrel, upgr Arreat's Face-ben, elkopott, eth wartravival...túrtam, de a kill az a sorci által talált Leviathan-ban és egy elitre up-olt (normal unique) maxos Steeldriver (Great Maul) volt.
IK-s sorci? Oszt azt meg hogy? Ha IK alatt Immortal King-t érted. A sisakot nem egyszerû ráhúzni a hölgy fejére, vagy anélkül?
A hullatúros barbi nagy pénzeket a championokból akasztott, nálam fõnökökbõl elég soxor adott unique-t/set-t, igaz használhatót ritkán.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
'item database' alpont.