Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem-e tudja használni az MM Bot-ot. Valaki tudja, hogya kell, az légyszives magyarázza el már nekem, mer nem tudom felfogni. Azon kívül még az lenne a kérdésem, hogy ha MM Bot-ot használok, akkor bannolhatnak-e Battle Netrõl???
Nah a példa: 4socket,100 life wire fleece - kb 300 (!!!) hr értékû cuccért ment el!

Tudod mit?
Szemét önzõ dög vagyok és fáj bármi nemjamelláslegjobb cuccot adni.
Ez van bocsi :/

Jut eszembe: a bneten a legtöbbet érõ cuccok jamellánál kaphatóak (v larzuk, anya...) el se hiszitek...

Egy frankó kis jewelre gondoltam, ami -15reqet, és mellé mást is ad (ugye uppolnád, ezért több marad vitára).De a nef se rossz, shaelt semmiképp.

Ez szép és jó, de az csak nálad fog maradni... Mert ugynúgy senki nem veszi meg :/

Palinko
sajna az internetes kapcsolatom nem engedi meg a battle netet...ha valakinek ennyire fáj cuccot adni,akkor boccs... én pl. barbárra tudnák valakinek cuccot adni,pl,egy profi jamellásat,meg egy nem cheatöltet is,ami elég jó...
Andie
Ja kérdés : Mit érdemes burizába tenni?
Én két dolgon gondolkodom:
- NEF : knockbacket ad, azaz minden lövés hátralöki a szörnyeket
- SHAEL : 20% gyorsabb lövés.

Egyéb tipp? Vagy a fenti közül melyik?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Vagy inkább 2 karira való cuccot...
Örök szabály : jáccani kell, haverokkal, magyarokkal, segiteni egymásnak, vagy legalább ottlenni és küzdeni - és akkor akinek van fölös cucca, úgyis odaadja.

Igy bejönni, hogy adjatok cuccot minnél jobbat, de ne jamellásat, hanem amit úgy találtatok - kb olyan dolog, mintha odamennél az utcán mindenkhez, azt az arcába mondanád : Adjá egy ezrest!
Szted mit fog válaszolni?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

igazábol egy barátom adta mert õ már nem jáccik de csak a lod ckeyt találta meg...
Palinko
wagy,ha a barátodnak nincs netje és van véletlenül eredeti diabloja és még nem léptek be az eredti code al,akkor meglátogatod egy papírral + egy cerkával 😄
Palinko
nem tudom,de nem lesz túl drága,mert az eredeti game cd-kel együtt sem volt túl drága egy-két éve...
Shaman
egy pár pillanatig nem esett le mi a gond,de aztán ájöttem :-ppp
Hogy ugye ahhoz magasabb strength kell!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

köszi akkor megveszem mennyi manapság?
Palinko
igen,szerintem is eredeti szerial kell,szintén erõs feltételezés,hogy a cd,mindegy,hogy mien.....
AHogy leírtad nem enged fel. Ergo vegyél mindkettõhöz eredeti kódot.

szerintem mindkettõhöz eredeti serial szám kell.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

de kell kod a sima dialbo 2 höz is?
vagy elég a lodhoz?és elég csak a kod a cd mindegy mien?
Palinko
úgy tudom,bírsz eredeti serialt is venni... gondolom game nélkül veszed,csak a code-ot...
szoval a lod hoz van de a simához nincs😊
sziasztok srácok az lenne a kérdésem hogy lehet e ugy bneten jáccani ha lehet hogyan hogy van eredeti cd kulcsom a lod hoz a diablo 2höz nincs de a cdm másolt...ezért ugye le kell krekkelni...nem igazán engedett föl bnetre se 1.10 es patchel se 1.11 el
mit tegyek?
tudom a legegyszerübb ha megveszem a boltba de meglehet oldani máshogy is?
köszi
Palinko
20 leveles sorceresre kellene,mert megszopatnak a 3.- világba.. egy-két fejlesztési tipp is elkelne...
Enigam tradek nél láttam furcsákat, meg módszereket, hogy akarják áthúzni az embert. MEgforgattam vagy 10 eni-t a haszon érdekében, de amit egyesek lemûvelnek. .... Cucc bent van a trade ablakban, majd egy hírtelen pillanatban benyom két teli sor elõre megírt szöveget, olyan tartalamommal, hogy: hova valósi vagy, mi a neved stb. Majd amikor irnád rá a választ akkor nem veszed észre, hogy az addig kicserélt cucc (ilyenkor nem oké-zhatsz, mert itemet változtatott.) piros gombja az alatt az idõ alatt, amíg gépeltél elmúlik. És már át is basztak... De

A legjobb, amit eddig láttam: heart of the oak runeword ergo: hoto. 32 resist-el ist mal ba adta volna srác. Egy ilyet akkor se hinnék el ha épp 10 felest küldtem volna le. Egyszerûen többet ér és kész. 2 percig néztem, nem-e akar trükközni, mert rohadt gyanús a téma. Semmi baj nem volt, alíg akartam elhinni. Már majdnem ok-ztam, amikor egy szent pillanatban leesett a tantusz. Kb mint amikor késsel hátba szúrnak. Olyat lol-oztam a gép elõtt, hogy lemerevedtem. Srác, aki árúlta csak néz, hogy ott vagyok-e még? Mi lett velem? A runaszó nem flail be volt beletéve, hanem scourge ba( ugyanaz a fegyver, csak hell-es verzióban). Trade ablak becsuk, majd gondolkodtam.
Hmm mivel úgy is hammer palanak lesz, enigma ad str-t, blockoláshoz meg legalább 100 dex kell. Gond egy szál se. Megint trade ablak, mondom srácnak hogy: bocsi azért nem pipáltam mert belaggolt. Majd 2 sec múlva írom neki: hey its a scourge,( mint aki akkor vette észre.) No need sry. Erre õ: ist?. 😄D simán. ? bocs ha hosszú, de nekem az volt a nap trade je.

Persze baszki egybõl megkapod tõlünk a legjobb cuccokat... ^^
Ha annyit írtál volna h kezdõ karira kéne cucc, már kaptál volna egy full karit, mint Andie anno tõlem... De így...

Direct ip-vel is lehet neten nyomulni? Megy simán ???
Mi az elöny s hátrány a Battlenethez képest ?

Ugyanez megy a kocsmában act2 ben (atma felõl a másik oldalon is fel lehet venni a cuccost), ashearánal is az asztalnál...
ha már torch trade, akkor act 1, akara...
Andriska... ha a gyerek már villogtatja a cuucot, én már rögtön írom : Bye.
Felhúzattam egy karit hellre csak trade miatt, aztán így próbálják nekem eladni a flail of regenerationt v gorét, elõtte meg villogtatja a 38-9es hotóját... Engem többet nem basznak át!
Ja igen, zaka: haverom lelkendezve mesélte, h vett 200ed eth zakát hrért (ami 10x annyit ér)...Igen ám, csak volt benne egy pulocska ^^
Szóval figyeljetek erre, arra, h upped-e vagy bármilyen cucc meg van-e nevesítve...Sok kellemetlenségtõl kímélhetitek meg magatokat!
Igen, bnet az SZÁNALOM. Beírom : 'o coldsk27l read' - AFK,n offers, last offer 2 ist. Mik jönnek? 'o um' ; 'o gul need?' ; aztán 6 képernyõnyi spam egy (lengyel...) gyerektõl és végül: o ik armor.
No comment, bnet átlag IQ = 85

andriska
Act2-nél a kiindulási pont.
Jártam úgy is,hogy nem vettem észre,hogy kicseréli a zakát a trade ablakba :\(kicsit söröztem aznap <#pias>)Azelötti nap meg a tal armort cserélték ki valami socketes szarra,de azt észrevettem.Szánalmas mi megy....
Úgyhogy tradelni csak józanul és figyelmesen<#wink>

sz4bolcs
Vannak mircen quakeneten trade szobák, ahol megbízható adminok segítenek üzletelni, ha nem bíztok egymásban -mint jött-mentben. Kidobjátok mindketten neki a cuccost, és õ elosztja köztetek.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Palinko
adna nekem valaki minden karakterhoz a legjobb cuccot!csak arra kérlek benneteket,hogy ne Jamellával,vagy társaikkal legyen csinálva,hanem valaki megtanálta a játékban.... elõre is kössz!
Na most próbáltam jól ki, tényleg müködik 😊)

hmm, most kipróbáltam amit mondtál, de egyáltalán nem veszi fel nekem onnan.

Ja és egy "legális" torch trükk(én is bevettem egyszer):
Ember áthívott act5-be. Odasétáltunk ahhoz a kis falhoz ahol Nihlatak szokott állni, én a fal felsõ oldalához(ahol az öreg Qual áll) õ pedig alá. Eldobta torchot én eldobtam runám erre nemes egyszerûséggel fölvette a runám !onnan! majd a torchát és lelépett. Aztán én is kipróbátam, tényleg fellehet venni a cuccokat arról az oldalról.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Torchot csak magyartól veszek. 1-2 ember ezzel foglalkozik, õk megbízhatóak. Kidobja elõre a torchot, megnézed az-e az amit õ magyarázott. Majd kidobott az általa meghatározott rune-t. Kölcsönös bizalmon alapúl. Nálam eddig bejött. AKi eleve azzal kezdi, hogy elõszõr te dobod a rune-t, azt el kell hajtani "jó" messzire a picsába.

Az imént említett sztorim act2-ben volt de még a városban.

Találkoztam én is ugyanezzel a hackkel, jelentem sikertül kimásznom belõle 😊 Amikor ledobtam a földre a torchom egyszerûen lefagyott a játék de volt annyi lélekjelenlétem hogy a még mozgó egérrel rákattintottam a cuccra. Amikor újraindíttotam a gépet kiderült, hogy még meg van 😄

Hová hívtak tradelni?
Act2 palace?

Figyelj, én soha nem tradelnék torchot bneten...

andriska
Bonyolultabb,de sajnos igen sok van(itt nem a maphackre gondolok)
Minap torch trade közbe fagyasztottak ki...

Shaman
2 féle bnet létezik.

Open bnet. Ehhez nem kell eredeti kulcs a kaninak is itt van szervere,nyugodtan mehetsz agyoncsítelt karikkal is.
2 zárt bnet. Ez már a Blizzard hivatalos battle.net-je,ide eredeti cd-kulcs nélkül nem fogsz tudni felmenni.Itt már kevesebb valamivel a csaló,mert bonyolultabb csalni...:-p

Ha van eredeti cd kulcsod akkor mehetsz Bnetre.

Broafka
hát, nem tom, nekem ment másoltal, mondjuk hamar megszereztem az eredetit, mivel nem volt drága, és tartós játék, szal, addig lehet vele játszani amíg ki nem bannol a blizzard 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok!!!

Gondolom hülye kérdés de csak eredeti Diablóval lehet nyomulni neten ???

Elõre is köszi a választ...

Hrisskar
Van értelme. Pl: A keresõ karakteremnek tökéletes. Megy és gyak ,nincs nagyon szüksége resistekre mert elõbb halnak meg mielõtt bármit csinálhatnának.

Gunner
Én most csak azé használom kani-n a 3CPO-t, mert nincs kedvem tökölni a dolgok keresésével, és picit jobban lépkedek az actok között 😊 Persze ígyis elég nehézkes megoldani azt, hogy a 19es barbáromat a magic támadások ne szedjék szét... a defense-t már megoldottam órdítással 😛 (600)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Shaman
diablon keresztül...
nemtom "kívülröl" fel lehet-e menni bnetre

Shaman
ezeknek van bármi értelme?

fél óráig élvezed vele a játékot,aztán letörlöd az egészet megunva...

😞 Ötletem sincs...

én régen használtam mht, de rájöttem, hogy annyira felesleges...

Gunner
ninsc vkinek 5lete ahhoz, hogy miért nem találja meg a d2maphack dll-t egyik MH progi se? Ott van benne a könyvtárában, de nem találja amikor install/uprgade-ra nyomok... má beraktam windows/system32 könyvtárba is, de semmi... mi a fene baja lehet? :|

Gunner
rákatt, bnet frissíti diablod, felmész és észleled, hogy egy teremtett lélek sincs fenn 😊

Gunner

xy21
Honnan lehet leszedni full tápos karikat????