Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem-e tudja használni az MM Bot-ot. Valaki tudja, hogya kell, az légyszives magyarázza el már nekem, mer nem tudom felfogni. Azon kívül még az lenne a kérdésem, hogy ha MM Bot-ot használok, akkor bannolhatnak-e Battle Netrõl???
Szemét önzõ dög vagyok és fáj bármi nemjamelláslegjobb cuccot adni.
Ez van bocsi :/
Jut eszembe: a bneten a legtöbbet érõ cuccok jamellánál kaphatóak (v larzuk, anya...) el se hiszitek...
Én két dolgon gondolkodom:
- NEF : knockbacket ad, azaz minden lövés hátralöki a szörnyeket
- SHAEL : 20% gyorsabb lövés.
Egyéb tipp? Vagy a fenti közül melyik?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Örök szabály : jáccani kell, haverokkal, magyarokkal, segiteni egymásnak, vagy legalább ottlenni és küzdeni - és akkor akinek van fölös cucca, úgyis odaadja.
Igy bejönni, hogy adjatok cuccot minnél jobbat, de ne jamellásat, hanem amit úgy találtatok - kb olyan dolog, mintha odamennél az utcán mindenkhez, azt az arcába mondanád : Adjá egy ezrest!
Szted mit fog válaszolni?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Hogy ugye ahhoz magasabb strength kell!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
vagy elég a lodhoz?és elég csak a kod a cd mindegy mien?
mit tegyek?
tudom a legegyszerübb ha megveszem a boltba de meglehet oldani máshogy is?
köszi
A legjobb, amit eddig láttam: heart of the oak runeword ergo: hoto. 32 resist-el ist mal ba adta volna srác. Egy ilyet akkor se hinnék el ha épp 10 felest küldtem volna le. Egyszerûen többet ér és kész. 2 percig néztem, nem-e akar trükközni, mert rohadt gyanús a téma. Semmi baj nem volt, alíg akartam elhinni. Már majdnem ok-ztam, amikor egy szent pillanatban leesett a tantusz. Kb mint amikor késsel hátba szúrnak. Olyat lol-oztam a gép elõtt, hogy lemerevedtem. Srác, aki árúlta csak néz, hogy ott vagyok-e még? Mi lett velem? A runaszó nem flail be volt beletéve, hanem scourge ba( ugyanaz a fegyver, csak hell-es verzióban). Trade ablak becsuk, majd gondolkodtam.
Hmm mivel úgy is hammer palanak lesz, enigma ad str-t, blockoláshoz meg legalább 100 dex kell. Gond egy szál se. Megint trade ablak, mondom srácnak hogy: bocsi azért nem pipáltam mert belaggolt. Majd 2 sec múlva írom neki: hey its a scourge,( mint aki akkor vette észre.) No need sry. Erre õ: ist?. 😄D simán. ? bocs ha hosszú, de nekem az volt a nap trade je.
Ha annyit írtál volna h kezdõ karira kéne cucc, már kaptál volna egy full karit, mint Andie anno tõlem... De így...
Mi az elöny s hátrány a Battlenethez képest ?
ha már torch trade, akkor act 1, akara...
Andriska... ha a gyerek már villogtatja a cuucot, én már rögtön írom : Bye.
Felhúzattam egy karit hellre csak trade miatt, aztán így próbálják nekem eladni a flail of regenerationt v gorét, elõtte meg villogtatja a 38-9es hotóját... Engem többet nem basznak át!
Ja igen, zaka: haverom lelkendezve mesélte, h vett 200ed eth zakát hrért (ami 10x annyit ér)...Igen ám, csak volt benne egy pulocska ^^
Szóval figyeljetek erre, arra, h upped-e vagy bármilyen cucc meg van-e nevesítve...Sok kellemetlenségtõl kímélhetitek meg magatokat!
Igen, bnet az SZÁNALOM. Beírom : 'o coldsk27l read' - AFK,n offers, last offer 2 ist. Mik jönnek? 'o um' ; 'o gul need?' ; aztán 6 képernyõnyi spam egy (lengyel...) gyerektõl és végül: o ik armor.
No comment, bnet átlag IQ = 85
Jártam úgy is,hogy nem vettem észre,hogy kicseréli a zakát a trade ablakba :\(kicsit söröztem aznap <#pias>#pias>)Azelötti nap meg a tal armort cserélték ki valami socketes szarra,de azt észrevettem.Szánalmas mi megy....
Úgyhogy tradelni csak józanul és figyelmesen<#wink>#wink>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ember áthívott act5-be. Odasétáltunk ahhoz a kis falhoz ahol Nihlatak szokott állni, én a fal felsõ oldalához(ahol az öreg Qual áll) õ pedig alá. Eldobta torchot én eldobtam runám erre nemes egyszerûséggel fölvette a runám !onnan! majd a torchát és lelépett. Aztán én is kipróbátam, tényleg fellehet venni a cuccokat arról az oldalról.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Act2 palace?
Minap torch trade közbe fagyasztottak ki...
Open bnet. Ehhez nem kell eredeti kulcs a kaninak is itt van szervere,nyugodtan mehetsz agyoncsítelt karikkal is.
2 zárt bnet. Ez már a Blizzard hivatalos battle.net-je,ide eredeti cd-kulcs nélkül nem fogsz tudni felmenni.Itt már kevesebb valamivel a csaló,mert bonyolultabb csalni...:-p
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gondolom hülye kérdés de csak eredeti Diablóval lehet nyomulni neten ???
Elõre is köszi a választ...
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
nemtom "kívülröl" fel lehet-e menni bnetre
fél óráig élvezed vele a játékot,aztán letörlöd az egészet megunva...
én régen használtam mht, de rájöttem, hogy annyira felesleges...