Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár majd megkérdezem tõle, mit szólna ahhoz, ha vennénk még 1-et, és bneten nyomnánk, de szerintem ahhoz már túl elévült gammáról van szó... Csak azért kezdtük most, hogy de jó buli lesz lanban... Bár õ sose nyomta keményen, tehát neki biztos buli lenne, nekem viszont már 1* nagyon lejárt lemez, szerintem nem kéne újra betenni a CDt 😛
Szal szerintem fel se megyek bnetre 😛
Már nem lenne az, ami régen... és semmiképpen nem is szeretném 😄D No meg változnak az idõk... most így is alig van idõm pihenni a sok munka miatt...
Nem hiányzik újra a függõség 😄 Dióval hamar elmegy 4-5 óra, és nekem kb. max. annyi szabadidõm van munka után... van értelmesebb dolog is annál. 😊 Persze ha 10 óra szabadidõm lenne az más..😄 de sajna nincs annyi.
És valszeg nem bírnám megállni, hogy ne nyomjam folyamatosan + fejlõdjek... még akkor sem, ha csak 1 karaktert akarok csinálni, aztán annak vagy jön vmi, vagy nem.. (Javazon 😄)
Adok pár linket,ahol rengeteg fejlesztési mód le van írva:
RPG Expert
d2event
mit csinálok rosszul?
deamonnal mountolom az ISOt, és írja hogy rakjam be a CDt. nyomtam kb. 35-40 retryt, de csak nem sikerült......
így nemtok bnetezni se, mer havernál van az eredeti CDm.
kiírtam isobol a CDt egy másikra, de azt se viszi...
grrr......
nem lehet igaz 😞
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
És barbárommal gyúlölöm a smitereket...A duel úgy áll, h õ shift én meg mehetek közelebb...Always hits ezért nem kell egy fia ar-t adni...
És máris jönnek a nagyfofájú smite-skiller lámák...
Ha én telézek, akkkor az bassza fel az agyam, ha így nyitnak belépésük után:
pp ; pp ; ppppppppppppppppppppppppppppp
Nem maradnak le semmirõl.Ha meg leérek ToD-ba, egybõl: tp; tp sorc...Majd nyitok tpt ha lehet. Ekkor kapják a death lord minionokat a tphez.
Akkor : megkreálja az ngt (mert õ benn akar lenni, ezért én a 2. begépeléskor már nem férek be). Meg ha beleugat vmibe, az felhúzza az agyam 😊
Sajnos rájöttem, h a sorc nem egy biztonságos kari, hpra van kidolgozva, és így is 2000 életem van a hammerem 3800 hpjához képest...
battle neten nem játszottam túl sûrûn csereügyben ezért nem vagyok otthon, szingl pléjingben pedig ez az apróság kimaradt az életembõl, restellem, na 😊
és az mi??
Gondolom egy fajta MH, amit valszeg akkor most is sokan használnak, nemdebár??
link? 😛
Akkor ebben megbízhatok 1.11ben is, vagy 1.11ben ne bízzak meg semmiben? nem létszükség az mh, hangsúlyozom... 😊
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
"Most meg csináltam pala-t mh is beindult"
mi az az mh?
nem a maphack ugye?
most itt senki se használ maphacket? nincs megbízható? vagy lutriztok, hátha nem lesz ban?? 😊
Remélem írható Amával 😛
mert akkor majd meggazdagodom a destructionbõl 😛
bár nem nagy biznisz 😛
hehehe. 😄
nincs kedvem mf sorcot csinálni, csak Amát, amivel tényleg játszom is. Bár nyilván lehetetlen így csinálni normálisan, de nem akarok függõ lenni 😛PP
gyere, majd segítjük egymást 😊))
Én imádom a csapatjátékot, bár sajna anno is túl sok gyökér volt 😛
de ti pl. nem tûntök annak... 😄
Félek nem tudom megállni és a héten már játszani is fogok ezzel a játékkal... :-/
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Nilhatak már nem is tudom hol a rákba van... az melyik is? 😄
súúgj. 😄
De asszem nem egy smiterrel fogok kezdeni, mert vhonnan szerválni is kéne ezeket a cuccokat... szal kell vmi alap gyûjtögetõkari... 😄
Az az egy kár, hogy ez másra igazán nem jó 😞 Bár mondjuk hasznos lehet a salvationje partiban.. 😄
Ez a smiter fizikai támadásra nagyon láma nem??? 😊 Vagy azért azt is bírja vmennyire?? 😄
akkor lényeg elcsalni 1et, az meg úgyse fog idézgeti miközben ütöm, sõt azoknak elvileg csak szenvedniük kéne, varázsláshoz már nem is marad energiájuk... 😛 😛P (szép álom 😄)
köcce! 😄
És ti napi hány ilyet csináltok??
Ez a torch ez mennyire drága?? gondolom ha vki 15 perc alatt megcsinálja ,akkor napi 8-10et lenyom, és szarásig lesz a piac vele....
vagy tévedek? 😄
vagy prime evil= Mefi, dio, baal ??
Szal 3anvagy 6an vannak? 😛
az alap, hogy az idézgetõseket kéne elõször kinyírni, aztán a sok zavaró lényt...
salvation az az, amelyik feljebb is viszi a max. resist határt, nem csak resistet ad?
ilyen smiteos karit hogyan fejlesztetek??? gondolom haver húzza, baalrunon ácsorog 90. szintig... 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Gondolom jól jön a block is 😄 bár kérés mit lehet kiblokkolni a sok varázslatból 😛
Persze lifetap is kell, meg BO... mondjuk egy átlagos BO is már elég nagy lájftáp 😊)
Nem azok az elsõ, hogy ne varázsoljanak?? (utána meg a fõlények)
meg gondolom közben a kis teremtményeket is le kéne zúzni...
crushing blowt honnan szerzel?
alapból bennevan a smite cuccában? Vagy direkt crushing blows cuccokat veszel fel? ez nem világos.
Aha, szal elcsalni. Akkor ahhoz kell a rutin 😄
Gondolom elég nagy a terület...
Akkor egy lifetapes LF ama is egész zsír lehet (fizikai ütés maga a titán, + mindig talál + emiatt van crushing blow + aki nem bírja lightningot az amúgy is kihal majd😄) ... bár kétségtelen a smite biztos erõsebben sebez, mint egy LFbõl a fizikai rész... mondjuk fizikai támadás titánnak 3-400 pl csak mondtam egyet..
A smite damageje az pl. egy Zakával mennyi? Fullon? Gondolom nem 50-100ig, és csak a crushing blow az ami egyedül müxik 😄
az a life tap varázslat, ami 96 chargeos, az mit jelent? ha 1* nyomod ,akkor utána levõ 1 ütés lesz ilyen, vagy magától megy lefele a tartalma? 😄
de míg ott smiteolsz 1 ellen, és nézed hogy jaj de jó, csökken, addig a többi az közben szivat nem? 😄
melyek azok a cuccok?
elõbb írtál vmit, de az így sok volt 1*re 😄
ahhoz kimondott crushing blows cuccok kellenek, azt gondolom nem könnyû összeszedni.. nekem nem volt sûrûn, igaz minden ruhám foglalt volt, csak a csicskának jutott 😛
Amúgy tetszik a dolog, de ez a kari más PvMben életképtelen 😞
Szóval kimondottan erre kell csinálni a karit... ejj ejj, nem leszek én ennyire kocka...
Vhogy majd Amával kell kinyírni 😄D
bár egyedül nem hinném hogy menne más karival, mint ezzel a smitetal... :-/
Bár miért ne... 😄
izé, nem lehet feljönni 1* sem a városba, vagy csak térkaput nem lehet csinálni, de ahol jöttem visszamehetek??
szal 1 potiszuszra kell kinyírni? 😄