Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-5 cold mastery
1-1 warmyth,tele,static
Többi meg ahová gondolod 😉 de legjobb a fire bolt-ball+mastery hármas.
Köszi 😉
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
szivesen!<#vigyor2>#vigyor2>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Köszi! 😊
Van bnetem 😛
És valaki nem adna egy 1.11b alatt mûködõ mh-t? Olyan sötét van a játékban és én meg félek a sötétben. Hm?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
nem volt még sorcim 😞
Kell eredeti Diablo2 bnethez? nem elég ha csak a lod eredeti hozzá? 😄
mert akkor le lehetne húzni vhonnan.
-skiptobnet
Az index-n írta valaki régen, de nincs kedvem átolvasni most párezer hozzászólást csak ezért.
letudná nekem vki irni h smiter palánál milyen cuccokat érdemes használni? és hogy menyit tegyek erõre meg ügyességre? és érdemes e egy 4 socketes 30+ all resistanc os pajzsba spirit runaszot tenni és azzal játszani? vagy más pajzsal a smite jobban sebez?
B.netesektõl kérdezem ,hogy kinek van Jah+Ber runaja?? (kell az enigmahoz.)
Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Legnépszerûbb témák
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Battlefield 2
3. World of Warcraft
4. Forza Juve
5. Asszociáció képpel
6. Tomb Raider Legend
7. Diablo 2
8. KONAMI Soccer kiegészítõk
9. Felhõk felett...
10. Bajnokok Ligája
Nekem az a dio csomag van, hogy 2 tok, 1ikben a 3 dio CD, és külön az expansion...
kb. 1.5 éve vehettem.. 😄
Feltettem az 1.11 patch-t és utánna az expansion cd-t a lentebb bemutatott eljárás keretében behúztam (Nero Express 6.6.0.3). Semmilyen törést és noCD crack-t nem használok hozzá.
A daemon az 3.47-s és aktív mind a négy mód (Safedisc, Securom, Laserlock és RMPS). A CD és DVD meghajtók nincsenek lehúzva.
Ennyi.
Szal kell az alcohol legújabb verziója (ez hányas? csak mert valszeg körül kell néznem torrenten, nekem már pár hónapos tuti van, amit leszedtem)
deamonból a 4es van (és akkor ott bekapcsolni a secure modokat ugye?)
aztán ennyi. kiírás nem kell, örülök, ha megy a mount 😄
biztos nem hasznalsz torest???
hol csinálsz mentést?
Nekem magyar nerom van 😄
van amikor felajánlja hogy mit csinálj, akkor van olyan hogy teljes CD másolás... nemtom, hogy utána ott van a mentés gomb, és ISO, biztos... 😄
Én szimplán a full eredeti cd-met beraktam a meghajtóba, nero -> copy enrire disc, mentés, aztán daemon 3.47 beolvas és csont nélkül megy, és nem kérdez semmit.
Starforce az nincs.
deamon 4es az van. 😛
Alcohol is van, de nem raktam fel, mert neroval írtam CDt, és winisoval csináltam isot (de ez csõdöt mondott most😛)
Akkor majd megpróbálom úgy is... 😊
köszi!
ha tok eredeti cd akkor negative... -.-
ha tok eredeti, akkor a kovetkezot csinald...
- ha van fenn starforce utilod, torold le, uninstallald le, mert az alcohol DPMje osszeakad vele, es nem tudsz perfekt masolatot csinalni az eredeti cddrol...
- Alcohol 120% legujabb szoftvert kapd le
- Tedd be az eredeti cdt, es kattints az "képkészítés varázsló"-ra...
- Válaszd ki a "Securom *NEW(4.X/5.X) semat...
- SEBESSEGET 4X!!!!
- Ha keri majd a DPM mereset azt is 4xre!!! tedd!!!
- vegigfut!!! CSAK AKKOR OKES, HA a PDM MERES SIKERULT!!!
- eredeti cd kivesz
- isot betesz Daemon Toolsba/bepipal Securom es jatszik!!!!
gg
glhf
<#papakacsint>#papakacsint>
szerk: ha nem sikerul tobb oka van...
-Starforce 3.Xes driver fenn van... meg mindig
-Gagyi az optikai driveod, mert keptelen tokeletesen kiolvasni a DPM adatokat a lemezbol... (nekem peldaul pioneer dvd-121 dvdrommal perfekt kopizza, Pioneer 110D DVDiroval is... de van ellenpaelda is: NEC ND-1300A nehany lemeznel mar keptelen preciz DPMet merni(minden optikai meghajton legyen a legutolso FIRMWARE!!!!!)
kb ennyi... <#buck>#buck>
jól van ne izéljetek 😊
Nyilván nem azért érdeklõdtem, mert nem érdekel 😊)))))
Az más kérdés, hogy van e lehetõségem megvalósítani. :-/ (idõ)
Felkészítitek itt a nagy betûs Bnet-re és erre ez a hála, hogy nem akar felmenni...
Szal szerintem fel se megyek bnetre 😛
Te kész vagy emper 😄 Áruld el, ha egyáltalán eszed ágában sem volt bneten játszani akkor minek nyaggattál minket több tucatnyi felesleges kérdéssel?<#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
Lemountolom akkor Neroval az egész sávot, és úgy már valszeg jó lesz...
bnet frissíti 1.11re, és már ott is vok. 😊
De én tutkóra nem fogok tudni annyit játszani szerintem, mint te... 😊
Akkor csinálok egy Amát, ha meglesz a CDm, aztán dörgünk együtt, mit szólsz? 😄