Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyival egészíteném ki, hogy az armor optimális esetben mage plate(55str req) illetve a hotohoz pedig flail(35str req) dukál.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fegyver:
Heart of the Oak* 4 Socket Staves/Maces* Ko + Vex + Pul + Thul +3 To All Skills
+40% Faster Cast Rate
+75% Damage To Demons
+100 To Attack Rating Against Demons
Adds 3-14 Cold Damage, 3 sec. Duration (Normal)
7% Mana Stolen Per Hit
+10 To Dexterity
Replenish Life +20
Increase Maximum Mana 15%
All Resistances +30-40 (varies)
Level 4 Oak Sage (25 Charges)
Level 14 Raven (60 Charges)
+50% Damage To Undead

Armor:
Enigma 3 Socket Body Armor Jah + Ith + Ber +2 To All Skills
+45% Faster Run/Walk
+1 To Teleport
+750-775 Defense (varies)
+ (0.75 Per Character Level) +0-74 To Strength (Based On Character Level)
Increase Maximum Life 5%
Damage Reduced By 8%
+14 Life After Each Kill
15% Damage Taken Goes To Mana
+ (1 Per Character Level) +1-99% Better Chance of Getting Magic Items (Based On Character Level)

Rettenthető
Hja kérem, nekem robot által "gyártott" vex rúna nem kell, nem bízom a minõségében.

A.. ugyan már elhangzott itt vagy 300x, én mégiscsak megkérdezném, hogy egész pontosan milyen fegyverbe vannak belebzulva a hammerdinek (mely rúnaszót) ill, mennyit adnak a str-re?
Tsak mert kíváncsi volnék, hogy +3 blessed hammer-s (war) scepter elpasszolható-é, és ha igen miért (megfelelõ socket számmal persze)?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

andriska
Az ilyen tuti nem gürcöl...Beállít egy pár botot azt megy sörözni...

Rettenthető
De az ilyenek agyát felbizgatni azzal, hogy veszek 1500 db Vex rúnát, de egy tételben kérem és egy héten belül, ha megvan egyben fizetek (ha csak 1499 van, akkor tárgytalan)... és már vér folyna a szemeibõl, annyira kockulna, de hiába... ennyit nem lehet összekaparni.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

horpeti
veszek 5000ért Marat 😛

horpeti
és az eleve lol ebben a pénzes eladásban, hogy meg lehet élni a diablo elõtti kockulásból 😄DD

Kemény 😛P

horpeti
Te kis hullatúrkász! 😛

horpeti
lol aki képes ezért pénzt kiadni 😄DDDDDDD

horpeti
Hellósztok!

FO + Ballsorcom volt, és igencsak ütõképes volt egyedül HELLen is. Igaz voltak cuccai,de semmi full extra.

Persze a Blizzard az elrettentõbb, meg minden, de Blizz csak partyban jó, FO+Ball (vagy lightning) pedig mindenhova.

Az elõbbi javaslatot annyival egészíteném ki, hogy cold masteryt érdemes 10ig is növelni, bár a lényeg, hogy a végsõ vold mastery 15-17 legyen. Az már odavág hellen 😄

Jobban, mint gondolnád...

Rettenthető
30-as? Normális vagy? (20 alap + 10 cuccból gondolom).

20+10 => Chance to find: 55%
5 +10 => Chance to find: 48%

Sztd van értelme 5-nél többet adni rá?

30as szintü tárgykeresés? :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rettenthető
Hullatúrós barbárommal (mert megint csináltam egyet), azt szeretem pindle-ben, hogy ki lehet túrni a májából az ott megbúvó cuccokat. Olyan mintha 2 Pindle-t nyomnék, annyira jó...

Amúgy a jelenlevõk közül ki(k) aktív játékos(ok) manapság?

Lammer
most nem mondjatok, hogy ezert penzt kernek... OMG... tudtam ilyenrol, de csak a buta amcsiknal gondoltam, hogy ennek van keletje... hat nem semmi az tutko... <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

írtam nekik xD

jó vicc...ezek rohadt drágák...
Haver 2200ért adja a hrt / 300ért az istet (volt h 250et rendeltek tõle!!)
Vicces...

volt már 850 is az orbom 😊)
De ott volt a nightwing+vagy 6 skiller 😊

lol

andriska
Nem azt mondtam,hogy csak Pindeléhez járjon...

andriska
Mi kínoz?

Sziasztok! Itt egy magyar webshop érdemes ránézni lesz ingyenes cucc osztás😄
http://d2plaza.atw.hu
erre csak azt tom mondani hogy LoL.
Bika orb sosód lehet.....

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

....nem a jégbarlangban van az a küldetés, hogy kiszabaditod Anyát és utána tudsz lemenni pindleskinhez? 😊

Rettenthető
Biztos tapasztaltad már, ha Pindle-nél túl gyorsan végzel és ki-be mászkálsz a játékból fél-1 percenként akkor ledob bnetrõl..., de amúgy tudja a halál mit csinál.

A lényeg, h gyors legyen még sztem...Lehet nem volt +2-3skillem a wizzy miatt, de se a ressel, se az fcrrel nem volt gondom...

Lehet 2fás sorc hatékony - fo/fb sorcom nagyon gyakott...
vagy talset volt rajta, v skullder+shako-wizzy, de gyors volt és ez volt a lényege...

Véleményem szerint mentalitás kérdése, h ki melyikre szavaz (fo v blizz), a fo is tud irtani, legalább annyira.

andriska
Ahelyett hogy Pindlehez menne ^^

Rettenthető
Frozenstein-ra és Snapchip Shatter-re vadászik

andriska
Mit csinálsz te a jégbarlangokban?! 😄

mondjuk ott ahol minden légynek van egy immunitása, pont te is azt fogod kiszúrni a tömegbõl amelyiket fõleg te használod 😄
ez pszihchológia <#idiota>

Hrisskar
Nekem eddig Hellen volt egyszerre a legtöbb cold immmunis: A Jég barlangokban mindenkinek cold immunitja volt és más hol is volt mindig min. egy cold immunis.

Grayback21
az Undeadek amik szokta a coldra immunusak általában

Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!

Nagy tömegben nem találkoztam még cold immunisokkal, Baal trónja elõtt szokott lenni egy tucatnyi kb. de azt csiccsó megoldja. A többi fõmonsztánál semmi gond. Ezt az orbos dolgot nem számlolgattam nagyon de a kb. 4500-as cold damage blizzarddal mindenkit lehût 😊

Hrisskar
Az ép elég agy lény ÉP jének megtizedeléséhez, fõlleg ha a pont rajta küldöd át az orbot.

andriska
600 helyett esetleg 350

A lightot idiótaság nem 1ágasan fejleszteni, mert a harmatnál is gyengébb lesz.
Az orb vs. blizz hez pedig annyit hogy az orb-nak 1 tüskéje sebez 600 körül, cuccok nélkül, és anygjábol 32 tüske jön ki 1bõl.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Krezga
Szerintem meg jó az egyágas. Én is sokáig azzal mentem, ez egy blizzardos sorc volt. MF-re kiváló volt. Ahol meg volt cold immun lény azt vagy a csicska elintézte, vagy ha partyban voltam akkor a társak, de az is lehet hogy csak otthagytam😄
andriska
Úgy a light az harmatgyenge lesz....

Grayback21
Jelenleg a Sorcim az Fire+Light szerintem nagyon jó combo.
Cahin Light 1 lõvök 4fekükdnek ki

Hrisskar
Nem érdemes csak coldra tenni. Érdemes még lightning (többet ide(cain lightning,tunder storm, energy shield,lightning mastery), és még a tûzbõl a Fire wall-ra és persze a Fire mastery. A cold-nál leginkább frozen ord, blizzard és valamelyik pajzs + a cold mastery.

Rettenthető
De ahhoz, hogy csicska el tudja intézni lazán, ahhoz ezért elég jól felszereltnek kell lennie neki is - nemhogy nekem. De amíg ezeket megszerzem, addig nm-n araszoljak, vagy arra van a 2 fás másik kari...?

Grayback21
Eléggé veszélyes az 1fás sorci. Mert mivan ha pl csak Coldod van és csomo immun to cold jön, na olyakor mi lesz??
Ugyan volt már olyan ,hogy normalon 1 immun to pshycical lény jött amit máig nem értek ,hogy mit keserett azon a szinten

andriska
Többágasat nem nagyon érdemes csinálni,mert nem lesz olyan hatékony.Cold immunhoz meg nem megyek,vagy csak csapatba.De egy jó csicska is elintézni.

Rettenthető
Az 1 fás sorci nem merész kicsit?
Vagy a csicskád annyira táp, hogy a nagytömegben jelentkezõ ic-ket is úgy írtja mint a pinty?

Cold ágnál frozen orbot semmiféleképp nem javasolnám, helyette viszont blizzard és a három snyergie alatta. Igaz blizzardot kicsit nehezebb megszokni de többszörösét sebzi miután kimaxolsz mindent. Szóval nálam: 20 blizzard, 20 cold mastery, a maradék pedig elosztva ice bolt/ice blast/glacial spike illetve értelemszerûen 1-1 pont warmth/static/teleportra.
Bossok ellen kiváló, cold immunisokra pedig csicskát használok.

SiRRuRG
köszi

Rettenthető
jah ez lemaradt:
ha parancsikonból indítod, akkor a cél meghatározás után

Rettenthető
"X:\...\Diablo II\Diablo II.exe" -skiptobnet