Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk amennyire impossible, nyilván el fogok tökölni vele jódarabig 😄DD Meg meg kell hozzá szerezni a cuccokat, stb.. 😄
Meg ugye megszerezni a keyeket is rúnába kerül, vagy sok sok runba, szal sok sok idõ.... 😊
Amával pláne... (hacsak nincs Enigma, de az meg már újabb kategória 😄)
Ugye akkor meg kéne 1 sorc is, amivel ezeket a runokat meg lehet csinálni, ha nem akarok rúnát áldozni rá, annak is kellenek cuccok, még több run, még több idõ.... 😛
Szóval hamar már bele is feledkezik az ember az idõbe...
Szerintem simán kibírható Dio nélkül az élet, ha nincsen meg az a haveri/baráti társaság, akivel élvezitek a játékot.
Nem tudom, mennyi ideig lehet a cucckeresést, meg az ilyesmiket sokáig bírni... Egyedül pl.. Meg a Baalrunt... mert igazán új már 1 hét után sem lesz.. csak pl. gyûjtögetések, hogy kijöjjön egy nagyobb fegyver, páncél, rúnaszó, stb... 😊
Végülis mindig van egy nagyobb cél, ami ugyanazt a játékot újboli lejátszásra készteti... Pedig új dolog nincs, csak max. a cél újul meg, ha elérted... 😊
Társasággal persze meg elég nehéz abbahagyni, összejönnek, és simán elmegy 3-4 óra néhány játék alatt... És persze így ,társaságban minden nap ugyanazt végigcsinálva is élvezetes....pedig kb. ugyanaz zajlik le mind2 nap (akár napon belül is)...
😄
De mivel ott figyel a Dungeon Siege 2 a gépeden, ami szintén hack n' slash, így nagyon nem lehet mondani, hogy megvagy nélüke.
Én is játszottam a DS2-vel, meg a sacred-del is, de azok újrajátszatósága erõsen megkérdõjelezhetõ...1x 2x lehet végigviszed, de többször?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
tegnap sikerült kigyüjteni a 3x3 keysetet, ga gondolod mehetük überezni, de sajna én csak holnap érek rá mer ma délután megyek gyakszira.
Nomeg a reset is elvette a kedvemet tõle....
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Aspy: ha már ilyen rutinos és tápos vagy, nem mutatod majd meg nekem a tristámot? 😊
Ennyi vagyonból simán összehozom a rest is... 😊
De lehet csinálok én is egy ilyen paladint... 😊
Csak nem szeretném megtörni az Ama vonulatot.... és bebizonyítani, hogy ami elvileg nem megy, még az is.. 😛
Ezért akarom látni. 😛
Amúgy a palánál az a hidden bónusz nem is rossz 😊
Bár mondjuk Guardian of Angellel eleve 90 lehet a maxres... 😄 Lightressel meg 95 a lightning max... Azt hiszem azt már igazán ki lehet nevetni.... 😄
Csak ugye kell hozzá a rendes res is... 😄
Ha nem csak übernél lenne életképes ez a smitter, meg nem lenne olyan aberált amúgy a játékban, tuti csinálnék, de csak überre grrr... 😊
Mikor indult amúgy a ladder? Mert elõzõ ladderomra, ami kb. 1 éve volt és játszottam, már kicsit olcsóbb árakra emlékszem... De mint mondod zuhan... Ergo akkor ez is nemrég indulhatott, vagy mikor??
nekem 10/14es van. 😊
Apropó van valakinek ama torch-a ? stat az full mindegy. Bûr egy közepes minõségüre gondoltam 😛
Igen, az jobb ajánlat volt, de a 3 istnek is örülök!
Amikor Delac mondta, hogy adjam el amíg lehet, akkor "paráztam" be... 😄
De látom, ha rád van bízva a feladat, akkor nem kell beparáznom.
Szó nem éri a ház elejét, én döntöttem így... na majd ha legközelebb is találok, akkor már nyugodtabb leszek! 😊)
Számtalan karakterem meghalt már ilyen kombinációnál - tökmind1 mekkora resisttel; SC-ben csak xp vesztés, HC-ben meg a letargikus, najó nekem ebbõl elég - kijelentés.
Azóta, ha ilyennel találkozom (nem feltétlen council) - mégha fájdalmasan is érint - inkább rekrea, legalábbis közelharcos karival, vagy akihez közel tudnak menni... - mert pl. még nem elég hatékony.
Nuki!
1.10-ben már biztos, mert szóvá tették, hogy mi a p*csának a kút körül mocorog, mikor az ott kell legyen a számba, hátha nem tekercsbõl akarok identelni, meg dumálni vele.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Sajnos Diablo lelke csak sok munkával számûzhetõ bárkibõl is (úgy értve, hogy: olyan rohadt sok munkád van, hogy nem érsz rá)
sok fórumozás meg msn elveszi az idejét az embernek <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Amúgy nem nagyon jáccogatok egyikkel sem 😊
America's Army
Dungeon Siege 2
Medal of Honor Pacific Assault
Chrome SpecForce
Arcanum
Avernum
Divine Divinity
Unreal Tournament
Arx Fatalis
Jegged Alliance 2
Jegged Alliance 2: Unfinished Business
Tibia
mért most mi jobbat csinálsz?
Én is abbahagytam 😛
nemtudjátok h a moon of the spider könyv megjelenik e magyarországon is?
és azt nemtudjátok h a diablo képregényeket lehet e kapni mo.-n? mer én letöltöttem egyet de az angolul van.
De ilyen omg ^^
Ennyit errõl.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Nekem ne mondja, h egy lvl 42 sorc majd beenchantol,mert nem hiszem el...
Nightmare act 5 ben vagyok 52es szinten és mihelyst szerzek fcres dolgokat, 90es allressel fogok figyelgetni 😊
Az összes public annyi volt nekem nighton, h elkértem andy, far oasis, lost city, arcane, travi, durance és river wpt, majd egy privát gameben nyomtam egyedül...kb 10 pks lámával találkoztam eddig...
Most jön baal - ugyanúgy induljatok lassan középre, majd rátok telézik. Itt vigyázzatok a szellemekkel - physical immune és leszedi a manát.
Míg végül dio már gyerekjáték lesz, max resisttel egész tristram könnyû.
De ha nem így csináljátok, a teleport is tele lesz szörnnyel és az életben nem fogjátok tudni megölni õket. Mert hát a 3 über egyszerre már sok.
Übertristbe talán ma megyünk 😊
This skill has a hidden bonus to max resistance. It does not display on the skill itself (for space reasons) but it will display on your character screen. For each point in the skill you, and your nearby party members and pets, will receive +1% to maximum resist. This is capped at 95%. The Paladin also receives half of the +max resistance bonus (rounded down) when the skill is not active. So with 20 points in the skill you will get +10 to maximum resistance when the skill is off.
Nem, ez scben is megvan 😊
Lvl 52.
Hc palám 39! 😊
És néhány pont a clay golemre (a +skilllekkel egész jó lesz az is...)
Diablo 2 accom:kocsisricsi
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezeket hordom:
-Guillaume's Face
-Duress
-Heaven's Light
-Herald Of Zakarum
-Thundergod's Vigor
-Gore Rider
-Highlord's Wrath
-Raven Frost + Nature's Peace
Így van 20k defem, a lent említett csapásokkal együtt bossok ellen meglepõen gyors vagyok 😊