26171
-
#16741 Nekem se volt semmi gondom a crackelt diabloval míg az volt. -
Nuki #16740 így görbüjjek meg, komcsi! :DD -
#16739 Hulye :DDD -
#16738 Gamehunter
Szépen fogd maga kusszál el a bótba' és vedd meg a játékot. Szomorító hogy nincs az embereknek koszos 3.000pénzük megvenni 2 tokocskát amiben van 4cd meg 1-1 cetli a kódoddal. Felejtsd el a crackelgetést, vagy törd fel magad a játékot. -
Nuki #16737 bocsi nem tudok segíteni, volt idő amikor én is nem eredeti diabloval játszottam, ám akkor minden müködött :D -
gamehunter12 #16736 Ha kilépek belőle akkor meg egy Game.ex alkalmazásihibát ír ki hogy vmi memóriaterületen nem végezhető el a written művelet -
gamehunter12 #16735 Na próbáltam elindítani win2000 módban.Most 1 hibaüzenetet hozott elő:UNHANDLED EXCEPTION:ACESS_VIOLATION(C0000005) -
gamehunter12 #16734 Hellosztok.Van 1 problémám:amikor felrakom a dio 2-őt utána crackelem.Elakarom indítani de csak fekete képernyő jön be meg a bal felső sarokba 1 kis fehér négyzet.Nyomok vmit erre kilép.Utána ha elakarom indítani akkor bejön de rögtön kilép.Szar a cd?! Előreis kösz -
#16733 Ulovag úgytudom már nemlétezik. Törölétk/bannolták az accoutnját mert egy barátja mh-zott vele.
Kérdésem lenne:
Ti tudtok vmit. erről a Zief modrol? Hol lehet letölteni? -
#16732 Ismeri valaki Szatit? Többnyire palát játszott... hehe, a legjobb palát...
2003 körül még együtt játszottunk, aztán mi leléptünk Shadowbane-be. Most hogy ingyenes lett, jó lenne vele nyomulni. Ha valaki emlékszik, irjon pls.
Köszi! -
#16731 az lenne a kérdésem hogy amikor az ips hostra kattintok az other multinal akkor az csak lan vagy internet is?melyik? -
#16730 Itt az 1.11-es patch -
#16729 nah de légyszi valahova tedd fel az 1.11 es patchet fontos lenne megprobálkozom hátha menni fog valami. -
#16728 Huh nem tok -
#16727 ö játszik neten sajna.Nemtudtok olyan boltot a XIII. kerben ahol megtudom venni a gamet?? -
#16726 Ja értem.
Ugy lehet meg lehet oldani. Akitol Lemásoltad a CD-t az játszik a jatekkel?? Mert elofordulhat hogy nem enged fel ha a másik játszik vele mert egyszerre 2 ugyanolyan serialos jatek nem lehet fennt a Bneten. -
#16725 megy a magyarositas akkor semmiféle megoldás nincs tört játékkal a netre mert ez nemolyan tört hanem eredetiröl lett átmásolva clone cdvel. -
#16724 Most jo akkor a magyarositas??
Ha felenged a Bnetre akkr magatol letolti az 1.11-es patchet. Szal aha felmész egy 1.10-essel ugyis lefogja tolteni az 1.11-eset. Tort játékkal netre nem tudsz felmenni hiába crack-eled meg. -
#16723 AZ 1.11 eset feltudnád még rakni. Nekem megvan de nemtudom hogy az az e az a gondom hogy megy a magyarositás de a net nem mert uyge ahhoz az 1.11 es patch kell és ha azt felrakom akkor kéri a cdt.nemtudom megoldani?? -
#16722 :D szivesen -
#16721 Sikerült köszi de a battle net amugyse fog menni mert nekem nemjo a cdkulcs mert generaltam.De köszi fiuk föleg sas6nak köszönöm;) -
#16720 Jah de megvan kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii. -
#16719 Pláne hogy nabetüvel van a Cuccok és azt nemfogadja el a net. -
#16718 Köszi de az oldalon nics semmi -
#16717 Tessék feltoltom neked FTP-re hogy örüljél:D
Ebbe a RAR file-ban benne van az 1.10-es patch,magyarositas, és a crack :)
Csomagold ki és rakd.
Innen tudod letolteni :)) -
SZU #16716 Mivan? Mindenki duplán mond? Duplán mond? -
SZU #16714 Rest In Peace. Nyugodj békében. -
#16713 sztem diablo.hu de majd utananézem holnap :) -
#16712 Nagyon szépen köszönöm Sas6 -
#16711 Hol találom az 1.10 patchet és a 1.11eset
mert nekem nem eredeti de nekem inkább az 1.10 patc kéne
valaki tud adni linket? -
Brio #16710 Azmi? -
#16709 R.I.P. -
#16708 Azért hogy feltedd az 1.11-es magyarositast mongyuk ki fiozetni kell ha nem is sokat de kell adni pénzt valami bankszámlára.
És ugy csináltam meg hogy jo legyen hogy felraktam a diablot és a kiegészitoját. ok ez megvan felrakom az 1.10-es patchet DE CSAK AZT! és utána felteszem az 1.10-es magyarositast. Ez után felteszem az 1.11-es patch-et vagy azt ugyis letolti a BNET. Na szal igaz a jatekod 1.11-es lesz 1.10-es magyarositassal de a jatek 98%-a magyar ezt garantálhatom neked:) Én igy jatszok és semmi baj nincs még:) Probald ki te is de ugy ahogy mondtam és neked is magyar lesz a jatek:) -
#16707 Hi all!Utána néztem a magyaritások
.hun és leszedtem a diablo2+lod magyarositást és nemtom hogyan kell feltenni irja hogy generáljak egy kodot nah ez megvolt utána bemásoltam és utána mit nyomjak nincs semmi gomb hogy telepítés vagy valami.Mit kell csinálni? -
Brio #16706 Nem nekem ezt írja ki: unable to connect to battle.net.-És nem tom miért -
#16705 A Diablo 2 teljesen uj játék vagy csak egy kiegészítés? -
#16704 Ezt adja ki? -
#16703 -
#16702 ugyanezt irja nekem is asszem!Valami versio nemjo be teszek egy képet rola. -
Brio #16701 Szép napot mindenkinek, egy kibaszott nagy problémám van, nem enged be az a szar...azt írja ki hogy unable connect to battle.net utána meg alul kicsiben hogy látogassam meg xy oldalt!!! Ezt megtettem de ez után sem lett jó!!!!Mi lehet a probláma? Kérlek segítsetek ha tudtok mert én belehalok ha nem tok jáccani!!!!pls