Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rettenthető
Én csak tartanám a conv. palát, nekem még olyan soha nem volt... meg túl komoly palám sem.
Igazából vmilyen támogató karaktert akarok.
Enchant sorc lehet még érdekes, azonban ahhoz kellenek olyanok is, akik fizikailag harcolnak, jó lenne látni a listát, ki mivel jön, de én mindenképp a klasszikus karakterek vmelyikével.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

up:

Nuki : Druid
Delac: ?
Horpeti: Amazon
Noodle: ?
Rettenthetõ: ?
Aspyrin: Barb(énekes)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

horpeti
mondjuk ez már igencsak a csít határa 😊

De mindenki a számba rágta már, hogy nem függ attól a segítõ statja, hogy hányadik szinten vettem... akkor meg végeredményben nem a játék átvágása... meg amúgy se ezen fog múlni a normálos karrierem... 😊

horpeti
engem írj be Amazonnal 😛

Ha jövök, akkor azzal... de lehet minden talált cuccom majd a lvl 1es segítõmnek adom 😛PPPPPP

Bár nyilván azt nem fogom használni 😛

Mondjuk bemennék egy tistrunra holy freezes segítõvel 😄DDDD

Hogyne jönne, mindig kihagyok vkit sry 😛

Horpeti: ?
Rettenthetõ: ?

horpeti
Rettentheto nem jön? 😞

Amúgy én nem 100%, mert mivel nem poénkari, így használható skillem nem igazán lesz, leechelni meg nem akarok beállni... 😛
Lehet ezért inkább minél gyorsabban túl akarok lenni a nem túl izgi részeken (normal - nm)
Aztán élvezni hellt, míg lehet. 😛

85. szint igencsak fordulópont, utána kezdi az ember szépen túlszárnyalni a monszták szintjét. 😛

horpeti
kb. 6 - negyed 7re jövök én is, akkor majd rádkeresek kariügyben. Addig meg kitalálom a nevét. 😊

Nm huzi nem fontos, de örülnék neki. Spiritet,shakot, duresst tudok adni, ami úgy talán hasznos lehet neked. Amúgy nm ACT2ig is well thx.... bár ha még durielt, és mefit is sikerülne kiírtani, az faxás lenne... az a macera... 😄 Bár mind1... 42-43. szinten már õsök is igen könnyen fognak menni nmen. Csak ugye wp.. 😛 azt meg majd kunyizok 😛P

Emilió!!!
Emilió!!! 😄

Bár ha együtt játszunk, úgyis mind1. 😊
Legalább lesz hozzá karim: Amazon! 😄

Aktuális sg lista:

horpeti
Hát én iszonyat mekkora hülye vok akkor... 😛

/felment Bnetre

Amplify veszi le a fizikai immunitást, lower res nevében a megoldás is benne van 😊

Norm mehet, nájtra nem megyek csupaszon.

horpeti
a lower resist nem tör immunitást? 😊

Soha? 😊

Csak a conviction? 😞

horpeti
jaja vágom!

Meg azt is, amit akarsz. 😊

Akkor este légyszi segíts át a normon, és ha esetleg menne, akkor a nmen is. 😊
De ha nm dió gázos, akkor vagy adok cuccot, vagy akkor az már legyen az én dolgom.
Csak azt még nem döntöttem el, hogy akarok e újra karit felépíteni úgy, hogy mindent én csinálok meg (ahogy a mostanit csináltam Rettenthetõvel), v. sem. Ha lesz partym, akkor játszom szívesen, ha nem, akkor gyorsított eljárás lesz... 😊
Akkor holy freezes csókát veszek, a rohadás lordok meg bevehetik a végét. Miattuk nem fogok a többi lénytõl szívni, sokkal kényelmesebb a holy freezessel hentelni... Rohadjanak meg! 😛

Frenzytaurs

Ezek kicsodák???? Így névrõl nem vágom.

horpeti
Nekem pala skillert az Ancient Way ad 😛

Zaka nem olcsó mulatság. Az olcsóbbik 150-160-as Ist körül mozog, ennyiért naponta látok kínálni. Találni elvileg bárhol lehet hellen ;-)

Zakát hol tudok szerezni vagy vki nem segitene nekem mert nagyon kene ha

találunk adok neki még vmit az accom *kocsisricsi* probáltam keresni de eddig

nem volt tul sok sikerem valaki meg megmutatott nekem 5 zakat es azt mondta

hogy 1 hét alatt szedte össze de nem mondja meg hogy hol találta

Diablo 2 accom:kocsisricsi

Olvass vissza :S Azért gondoltam az újrakezdésre, hogy ne legyen gond a cucc elosztással, hiszen ha mindenki más kaszt nem fogunk összeveszni. A fun részétõl függetlenül természetesen jöhetsz normál karival is, persze jobban örülnék személy szerint egy speckó kreálmánynak(de már kezdem úgy érezni, hogy ez csak az én dilim ). Szóval elvileg ma este nekivágunk újra.

horpeti
de ti már elkezdtétek, vagy máris újat akartok kezdeni? 😛

Akkor én vagy kimaradok az egészbõl, vagy csak a fun részébõl, mivel én egy új Amazont szeretnék. 😊

Remek 😊
Akkor a jelenlegi lista a kövi:

Aspyrin: ?!

jóvan nekem a saját beszükültségem volt az hogy eddig druida=vérfarkas(vagy maci😊 oszt kész😊
akkor abban az esetben HA újrakezdjük addig igyekszem valami egyedivel elõrukkolni 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Egy betû 😊 Valahogy odakeveredett.

horpeti
hasznos infó:

It seems that not all monsters are affected by this aura. Blood Lords, Moon Lords and Death Lords of act 5 seem resistant to its slowing effects. The Frenzytaurs are immune to freezing. So do not rely on your merc to slow these monsters down. Also its good to take into account the relatively small range of holy freeze eg. archers shooting.

Vajh miért csak ezekkel van bajom ???? 😛

Mondjuk más durva ütõs monszta nincs is a játékban, max. a Doom Knight...

horpeti
H?

az mi?

De ne legyen szabvány :/ Pont azért dobtam fel egy ilyen játék ötletét, hogy ne a hétköznapi agyonjátszott stb. karakterekkel nyomjuk hanem egyedi felépítésû emberkékkel. Ezen van(számomra) a hangsúly, ezért is kezdtem prayer/holy bolt palát, hiszen ha átlag karit szeretnék akkor huzatok egyet gyorsan 😞 Láttam már elementalból is érdekeset, a srác a tûzhányóra gyúrt és 15000-et sebzett vele hellen ami azért nem olyan rossz. Igaz nem írtott vele de fun volt.
H

Kikérem magamnak... ^^

Kezdek megint kedvet kapni Dióhoz, annyit csacsogtok a csapat gyakásról!
Nomeg hiányzik a Baalrun is 😊

horpeti
Látszik, ki a legnagyobb, és legkitartóbb kocka! 😊

horpeti
8 playás Baalrunon esett Ist, lol volt. Valamelyik soul dobta még run elõtt😛

Sikerült felvenni 😛

2 gul, 1 vex, 1 ohm, 2 mal. =)

horpeti
mondjuk egy idõ után minden uncsi 😛

uncsi dobálni, ütni, varázsolni... én összes karit végigjátszottam, szinte minden variációban, amiben volt fantázia.... mindegyik jó volt, amíg el nem értem a 85. szintet...... 😛 aztán kuka 😄D

horpeti
szép karakter, én nagyon szerettem. Csak egy idõ után uncsi volt a sok twister vagy mi az isten... amúgy a coldfelhõ amit csinál, nagyon faintos, csak mész, és hal az ellen, meg fagy... 😛 persze cold immunis ellen azt hiszem nincsen fegyvere ha erre áll rá az ember... 😛

Ohm volt a max nálam 😊

elementalos druidával nem túl sûrûn voltam... tud valamit? 😊

Nem egészen.

Olyan embert ismerek akinek esett Vex rune (nekem Lo), de olyat nem aki ezt az izé-t játékban látta volt.
Inkább azt áruld el, hogy milyen karival lennél leginkább. Nekem mindegy, csak legyen benne valami különlegesség ;-)

az sem rossz ötlet, de jó ez a sokszinü pala megoldás is, azért jó tündökölni 4-7 aurában ha már mindenkinek megvan amit el akart érni végre 😊)

ha esetleg mégis a új játék mellett döntötök és esetleg ki lesz osztva/sorsolva hogy ki mi legyen, akkor én csak nekromantával NEM szeretnék lenni ;P

horpeti
Blessed aimes segítõ kell, akkor jobban lehetne Jabolni. 😛P

horpeti
Meg más pl. 3-4en menni HELLen és ha esik vmi értékes, osztani, és más ha ami leesik a földre az megnöveli a karaktered sebzését, stb.. Tehát lételem!

Nehéz ez.. 😊

Ezért is fogok amával jönni. Azt ha esik 1 Javelin, akkor nem lesz vita. 😛PP

Amúgy meg hála istennek kezdem unni, hogy mindenki fekszik... 😛
Nálatok meg pláne ez lehet, hiszen kb. 10x akkora érték van rajtatok mint rajtam... 😄
Pl. ha valaki szert tesz egy Infinityre, akkor onnantól kezdve már akár fel se kell öltöznie és végigviszi diót.... Még tán az übert is. 😄D

Mondjuk pár héten belül felfejlesztem az amazonkámat, a segítõjét, megpróbálok normálisan felöltözni, és akkor megpróbálok lemászni az überekhez, mert más kihívás most perpill nincs... egyelõre csak az übertristam elé. 😊

Oda mondjuk valszeg defes, v. mightos segítõvel jobban járnék, mert a holy freeze nem hat, de nem fogok csak erre ráállni, mert akkor ennyi erõvel ráállhatnék smitter palára is. 😛

De valszeg, mivel nem tudok jabolni, csak akkor ha kimaxolnám jabot és penetratet, így le kell mondjak übiMefirõl. 😊)) De a másik 5öt lehet ki tudnám nyírni. 😛PP

Engem pont a drop nem izgat különösebben. Csak annyi cucc kell amennyibõl fentudom tartani magam(potion vásárláshoz stb.). Az igaz, hogy nehéz összehozni a cuccot ha mindegyik kari ugyanaz a kaszt de ezt megoldhatjuk úgy, hogy nekiugrunk megint egy új gémnek más-más felállásban(vagyunk négyen öt kaszthoz=nem veszünk össze).

jó ötletnek tünik 😛
ezek szerint neked ki van gyúrva a villám-resist-aurád vagy csak úgy bevállalósan mész elsõnek? 😊
Ja és ne felejcsétek el plz megírni hol fejeztétek be a mai gémt ^^ köszi😊

Nekem meg a single jut mindig eszembe, mikor a szar barbommal a dzsungelben baszakodtam órákat... =)

horpeti
Szerintem ezt a dolgot nem kell ennyire komolyan venni, de ha meg nem vesszük komolyan, a játék is furi lesz. 3 palánál sajna pont megvannak, hogy minden cucc kell mindenkinek, nehéz osztani. És nem esik 3* több cucc 3 playernél tudtommal..... 😊

Anno ezért is mondtam, hogy 2 embert még össze lehet passzintani talán, de 3-4et, fõleg ugyanazzal a kaszttal... fúú..

Ezért jó, ha pl. mindenki használja saját cuccát a játék folyamán, ami már elõtte megvolt neki. Persze így meg az van oda, hogy találni kell.. De nehezen illeszthetõ össze ez a dolog.
Fõleg azután, hogy ritka az olyan ember, aki egyedül nem jár MFelgetni, és csak mondjuk 3-4 playeres játékokban haladva próbál meg jobb cuccokat találni.

Én se vagyok ilyen, pedig megfogadtam nem MFelek... De mivel a játékot már 2 hete kijátszottam azzal, hogy már 75. szinten kivégeztem egyedül Baalt, így mit tudok tenni? Kivégzem még többször.. 😛 Szóval speciel ez is megnöveli az esélyét az egyedüli cucctalálásnak...
Ha közösen megyünk akkor a legjobb ha a talált értéket elosztjuk (pl. Aspy és én a hf karinál)... 3-4-5en menve nézni a drop értéket, és osztani az fúúú, nem lehetséges normálisan..

Én szerintem egy ilyen összeröffenésnél a dropnak csak kis mértékben kell jelen lennie, viszont szûz kariknál meg elengedhetetlen...
Szóval minden egyszerre nem klappolhat... Mert nem lehet 1 kardot 3 palára ráadni... 😛 és nem fog esni mindenbõl 3... 😛

Pláne nem jó....

Rettenthető
Ez meg olyan hogy vex rúnát még sosem találtam, de attól még van... pedig nem 2 napja játszom... ettõl függetlenül persze erõsen kamu szaga van sajnos.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Rettenthető
Igaz, hogy most ez a party nem az mfre megy, de a drop a probléma.

Szal pl. ami hullik kié? Mert ha a sebesség számít, aki felkapja, akkor elõfordulhatnak olyanok is, akik semmi jót nem tudnak felvenni... Akkor azok csórik lesznek?

Szal mivel elvileg a quest act-end bossok jobbat dobnak, mintha csak simán odaslattyognánk, így a quest-drop problémát csak elég körülményesen lehet megoldani:
Mindenkinek külön csináljuk meg az actend boss-t, úgy hogy akinek nincs meg az elhagyja az adott act-ot az a act-end boss halál elõtt, akinek már megvan az segít az aktuális droposnak. Ebben annyi a probléma - mindazonáltal hogy igen körülményes lehet - hátha nincs mindenkinek türelme hozzá, másrészt az elsõ karinak egyedül kell küzdenie, ami még nightmare végéig elvileg nem gond.
Azért nem a party-t hagyja el, mert az is befolyásolja a dobott cuccok eredményét vmelyest.

pl. Mefi kill
1. Én (egyedül szenvedek)
2. Delac (velem)
3. Nuki (Delac és én)
4. Apsyrin (mindahányan)

Máshogy nem tudom hogy lehet megoldani a drop körüli esetleges vitákat, ha magatalálósan megyünk.
Ennek annyi elõnye van, hogy az adott drop, teljes egészében azé, akinek épp csinájuk... a szerencse középsõ ujja, amit nekünk mutathat, az már a Blizzardé:-)

Vagy mien egyéb megoldás lehetséges?

Tuti, hogy kamu. Évek óta fent van AS-en, de még nem látta senki.
Mondjuk az még lehet, hogy olyan ritka mint a fehér holló 😊
horpeti
köcce elõre is! 😊

hát valszeg fel tudok zárkózni, bár nem tudom, hogy mennyit tudok játszani pl. ma is... 😊

De veletek biztos könnyebb lesz.

horpeti
A neve pedig még nem tudom mi lesz.

Soldier of Fortune? 😊

Tényleg mi van ha nem fér ki? Mert valszeg nem fog... Nemá... nincs rá valami mód?? 😊

Igaz ez már nem lesz olyan, mint az eredeti Amazonkám... Bár sokban nem fog különbözni. Sõt, szinte semmiben 😛 Csak egy picivel kisebb ereje lesz (olyan 30cel) 😛 Meg szorosabb családi kötelékben fog élni Emilioval!

De mondjuk még is szar egy másodikat csinálni. De mindezt csak Emilióért 😊 Amúgy Lehet hogy hasonló neve lesz, mint a PeT_Valkyrienek, csak nem lesz benne a PeT.... a Valkyrie név nagyon tetszik, mivel imádom. 😄

😄

Csupán ennyi. 😊

Lvl 14-15 körül vagyunk, tegnap végeztük ki Andyt.

Hallgatlak 😊