Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul úgy, hogy csomó dolgot nem is használtam (kis ellenfél ellen csak amplify, nagy ellenfél ellen decrepify)...
De igencsak sok fincsi dolog van még rajta. 😊)
Pl. Baal ellen a lifetap is szupika 😄 Csak fele olyan gyors. 😛
De akkor tuti nem hal be 1 csonti se
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
amellett meg amit akar. De nekünk emberkéknek az átok lenne a legdurvább help. 😊
Szvsz nem tudnál olyan kari típust mondani, amit még nem indítottam volna singe játékban.
Ha jól emléxem 40+ karim volt/van single játékban.
Poison Necro hellen csak meghalni tudna...
Talán Assa kicsit életképesebb is, és sokkal jobban szeretem.
Assassin leszek 😛
Ígyjobban ontom a szót 😄
Fujitsu Sciemenc P19-2 vagy mi...
Sajnos 20%kal olcsóbban kénytelen voltam eladni, nem barátkoztam meg vele. És párhuzamosan vettem a 21 colos crtt (képméret ugyanakkora), és igencsak jobban megfelelt az elvárásaimnak.
Bár kétségkívül csillivillibb volt vele a dolog... de nem jött be. nagyon nem.
Pedig most is tft elõtt dolgozom, de az más.
Bár igencsak elõnyös, hogy kevés helyet foglal, emiatt van fél méterrel kijjebb az asztalom a szobában....
Ja meg a másik, a rálátási szög is lol volt. haver nyomta NFSU2õt, én mellette ültem, ésmár full más szinekben láttam mindent. és akkor írják hogy 170 fok.. MVPA meg mittoménmilyen panel. Nagy lol az egész....
Egyedüli elõnyét a kisebb helyben láttam. most az hogy picivel jobb színek... ha felhúzom fényerõt crtn akkor kb. ugyanaz van, és kb. annyira is égeti a szemem, mint akkor a TFT 😄
De ez csak az én véleményem, ezért már tfts topicokban meglincseltek párszor 😛P
Mind1, õ dolguk, ez meg az enyém. 😊
na off vége.
<#nemtudom>#nemtudom>
+2 skill, FHR, cast rate (tán ez ami nem annyira fontos, bár decoynál...), res, mana, vital (nem kevés).... wow... +2 skill menne passzívra + nagyobb damage...
Mondjuk szvsz az SS utáni Damred hiányozna... És valszeg +70-80 dexet kéne rákölteni a max. blokkhoz... (+1k AR 😄) 😊 Shakoban van 10% damred 😛
Nem hangzik rosszul... 😊
Bár az igaz, hogy én sose a + damaget, hanem a maximális biztonságot tartottam szem elõtt, Shakoval együtt 45% damred igencsak bíztató túlélési faktor az ütõshangszeresek ellen. 😄
Vajh melyiket válasszam?
800*600ast nem szereti az 1280*1024es TFT....
😄
1024 még határeset...
de hát a dió már csak ilyen, pedig játszanám nagyobb felbontásban szívesen. 😊
19" LCD moncsim van, és a Diablo grafikája valamiért naon szarul néz ki rajta. Valahogy orvosolni kéne. Van esetleg valakinek tippje?
Össze is vesztünk rajta 😊))))))))
(de lehet nem úgy, ahogy ti gondoljátok😛)
Szóval mondjuk lehet nem kéne beszólnom 😛PPPP
Bár 1-2 playerrel már csináltam meg, de az sose olyan, mint 8 playernél teli terem soul + robbanós 😛
Most egy ilyen logikai levezetés fogtok olvasni.
MI ad olyat, hogy halhatatlanság, elpusztíthatatlanság? Zod runa. Bármibe rakod ugyanazt adja. (1. lépés.)
2. lépés: Egy olyan dolog, ami konkrétan csak egy karakterre jellemzõ. Egy telejes individúm kifejezõje. Amikor duelezünk, akkor elhalálozásunkkor a fülünk-t elveszítjük. És karakternévvel lesz ellátva. + a szint ahanyason meghalt.
A kettõt összegyúrjuk horadric cube-ban. A fülhöz tartóz nevû, és SZINTü karakter, amig annyi szintû, mint a cubolt fül, addig indestructible lesz. Az ELPUSZTÍTHATATLAN.
Vajon létezne ilyen? Soha nem találtam/volt zod runám, hogy kipróbáljam, de ha müködne, akkor.... eltudnátok képzelni mekkora flash lenne. Az elõny ami ebbõl származan, nem is olyan nagy, mint azt elsõre gondolnánk. Hisz ha nem halsz meg soha, akkor elõbb utóbb szintet lépsz, pusztán mf-lsétõl is. És akkor már nem annyi szintû leszel, mint ahogy anno zodoltad magad. Újabb szint, újabb zod runa kell. 😄 És mondjuk hc-ben le kellene tíltani, ott túl über megoldás lenne.
Na mit szóltok hozzá??
2.hogy vagy mivel lehet teleportálni pl: assaval?
3.létezik-e olyan hogy halhatatlanság?
http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, ®∆√Λ∟Þ, כּוּהּﬠהּקּ
Igaz, csak 1.10-s, de sztm olyan sok változás nem állt be 1.10 es 1.11 között.
Skill Kalkulátor
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
de ha sokan csapkodunk inkább a heart of wolverinet kéne mégis feltápolni😊
az elementális cuccokat meglássuk, mivel no tapasztalat ezért érdekes menet lesz kitalálni mit hogy, a tûz ág jobban tetszik így elsõ felmérésre :]
(de mongyuk mind a 10 skillre 1-1 pontot érdemes lenne így láttatlanban is elpazarolni, hátha ki- és bederül hogy melyik a jobb, ha más a vélemény szóljatok csak😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ma már eljutottunk act2-be, lvl 15-16 környékén állunk. Ha van kedvetek csatlakozni holnap este 20h körül találka fent Bneten ;-)
Diablo 2 accom:kocsisricsi
Nuki : Druid
Delac: Pala(charge)
Horpeti: Amazon
Noodle: ?
Rettenthetõ: Pala(conv)
Aspyrin: Barb(énekes)
Pala skill nálam még nagyon furcsa, van ötletem csak cucc kéne hozzá, amit nem lehet behozni. Egy dolog fix. Charge+ összes synergy-je
Tehát a defianceos lvl 6on már nyomja.
Nuki : Druid
Delac: ?
Horpeti: Amazon
Noodle: ?
Rettenthetõ: Pala(conv)
Aspyrin: Barb(énekes)