26171
-
sirdond #16984 tényleg? pedig olvastam már külföldi oldalon is hasonló fejlesztést :)
sztem nem lenne értelme kiállni ellened.biztos hogy nyernél :) -
Nuki #16983 *CEG_Nuke ^^ -
#16982 Akkor toljátok át mailban vagy pm-ben a Battle.Net accountjaitokat, felveszem friendre és ha van torch akkor odaadom. -
#16981 és kapsz egy csomo all skill-t is. -
JancsiPapa #16980 Csak azt hittem, hogy van olyanod, mert akkor kihívtalak volna :) ugyanis az a barbár az enyém, amit oda leírtam :] -
sirdond #16979 de többek között itt is :)
máskor mielőtt kidobáljátok a torchokat gyorsan whispeljetek egyet rám :DDDD *sirdond
nem hiszem el hogy az a 2 négyzetnyi hely olyan sokat foglal :) az 4 torch esetén két oszlop,az n em sok :D -
#16978 Ádok én nektek pánzt ha kell:)
Adtátok volna nekem én adtam volna pénzt :P -
JancsiPapa #16977 Csak nem EZT láttad?
:) -
Nuki #16976 szegény te!!44 :o -
#16975 Kellett a pénz a potionokra. :D
Amúgy siettünk mert focimeccsünk volt és még 3 ubert lekellett nyomni elötte :D -
sirdond #16974 lol!!! eladtátok a low torchokat? nemhogy inkább odaadtátok volna freebe vkinek. biztos örült volna neki -
#16973 Level 90 fölött nálad van(bent az inventorydban) akkor ha meghalsz kevesebb xp-t veszítesz.(Passzolom. Nemtudom mennyivel).
Amúgy mi egy Smiter Pala haverommal takarítottunk pár Uber Tristamot meg sima bossokat és eladtuk az azonosítatlan torch-okat ist-ért. :)
Aztán volt amit mi azonosítottunk be, és ha low volt akkor ment Malah-nak ajándékba :D
(Igen, egyszer leírom a baba-m stuffját, de már eladtam a cuccait mert amat építek.) -
sirdond #16972 :DD
nincs,csak olvastam róla -
JancsiPapa #16971 Van lvl 49 pvp barbod? -
#16970 Értem köszike az infót eléggé nehéz lesz akkor :)
A Standard of Heroes az mi?? -
laliking #16969 hát ez nem túl jó hír :( -
Nuki #16968 igen szívtunk mint a torkosborz :D -
#16967 Azzért nem olyen egyszerű. egy sat kulcs 3 helyre nyithat kaput. ott le kell győzni az ottani boss-t (ami nem könnyü), az dob egy testrészt; érdemes 3 set kulcsot egy játékon belül egysíteni és akkor mind 3 helyszínre be tudsz menni,de ha így csinálod akkor egyre erősebbek lesznek a bosssok minél több kapu van nyitva(pl. Izuelt nehezen öltük meg, Durielt szenvedve, míg Andariel a mia napig él és virul). Ha nyügve nyelüsen végre legyüzted mind3mukat akkor összesen van nálad 3 testrész: mephisto's brain, Baal's eye és Diablo's horn.(ekkor érdemes kilépni és feltölteni a tartalékokat). Egysíted a 3 tesetrész és akkor ott van a 3 testvér mind elég távolságra egymástól, hogy egyenkén lelehesen gyűzni őket.Ha legyőzted őket akkor dobnak összesen egy torchot és egy Standard of Heroes-t. És ekkor baromira boldogok lehetünk :D -
#16966 Na akkor csak jól mondtam :) -
#16965 Ha jol tudom az uberezés az amior a ulcs setekkel megnyitod a 3 kapit és megszerzed a torch-ot.
De lehet jo nagy hulyeséget mondtam:DD -
sirdond #16964 überezés az amikor über tristramba mész übereket ölni :)
egyébként ott kapod a torchot
act2 mercre milyen cuccokat érdemes rakni? ami olcsón kijön és hatásos -
sirdond #16963 nem tudom :( elvileg úgyvan ahogy mondod, de velem még nem történt ilyen úgyhogy nem tok swegíteni -
laliking #16962 nana, ne MH :D
még egy noob kérdés: mit jelent az überezés? -
#16961 3 hónap után visszarakom,azt ez fogad.Egyébként nem úgyvan hogy először csak az accod zárják?Mert ez az elsö eset... -
sirdond #16960 bannoltak sztem -
sirdond #16959 49 lvl pvp barb :)
egy hasznos oldal diablo 2 guide
letöltöd amelyik kari kell és kiszámolod melyik skill a legjobb meg ilyenek... :D
plussz vannak egyáb nyalánkságok is -
#16958 Apja faszát ez meg mi?
-
Nuki #16957 attól függ a duel alatt mit akarsz csinálni :Ð -
#16956 Huh...
Nem tudom mindegyik eros ha jol csinálod.
Talán a pala. SZerintem!! -
laliking #16955 Kérdés: Mi a legjobb duell kari? -
Nuki #16954 ott szerintem nincs legjobb :) ami képesség tetszik maxold ki, de előtte te is nézd meg #16945 ezt :] -
#16953 Kösz a válaszokat, neki is állok az orvgyilkosnőnek. -
#16952 Igen, meglehetne csinálni de nem szeretném mert ha ilyen módokat használok a játékban akkor megunom egyszerűen a játékot és azt neem szeretném. Tudom sokkal egyszerűbb lenne karaktertervezővel megcsinálni de akkor megunnám. Szal inkább kipróbálom és majd úgy meglátom -
#16951 A weak of firet erösitsd sztem az a legjobb -
#16950 a tüz varázslatát!!Mindjá kiteszek egy képet melyikre gondolok -
#16949 Az a legjobb sztem én avval nyomulok van egy tüz csapdája az mindent ver mindent mergöl ami csak jön ajánlom az assasint! -
#16948 Nem tom az assát nem ismerem. -
#16947 És asassinra mit mondtok? -
#16946 Ok köszike meg is nézem :)
Én is a cold + lighting soso melet fogok dönteni. -
Nuki #16945 szerintem nézz be előbb ide http://www.battle.net/diablo2exp/ számolgass vagy nézelődj, néézd meg 20as szinten a sebzéseket, synergiket, aztán dönts ^.^
én a cold-light sorcot ajánlom
(szegény sorceress-class, így kibelezzük:)