Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Jobb késöbb mint soha." :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

csak egy pár évet késtél ezzel

How much can you take,before you snap?

duel me. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Köszöntem!
SP módban nem lehet übert nyitni? Illetve lanban? Mert nagy nehezen megszereztem a kulcsokat és cseszik portalt nyitni :/ Valami 5let?
unsocketelni tudod a tárgyat, de a gemeket/rúnákat nem kapod vissza belõle
a recept pedig: 1 Hel Rune + Scroll of Town Portal + Any Socketed Item

Hy nekem olyan kérdésem lenne hogy ki lehet e bármien tárgybol szedni a köveket és ha igen hogy???
sos válszt szeretnék pls köcce3
Imremagdi
Régen (évekkl ezelõtt) SBLIVE kártyával hátsó hangszoróból szólt az esõ hang

Most meg sima stereoba.

X-FI elite pro, windows 7.
2 environment effect be van kapcsolva, ehhez persze beállítottam Creative ALchemy. Enélkül nem is aktív ez a menüpont
1.12 verzió.

Ezen nem lehet segíteni? Ennyit lehet kihozni belõle?
kösz

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ezek kik voltak? csak érdeklõdöm

B.U.E.K nektek \m/

végleges

Király... :/ És ez idõtartalmas ban vagy végleges?
több mint valószínû, hogy hack miatt zárolták
szóval, ha nem te voltál, akkor az akinek kölcsönadtad

Ám legyen.
http://img513.imageshack.us/img513/2483/screenshot001hc.jpg
egy képet linkelj már,hogy mégis mi a probléma, mert így nagyon zavaros nekem

Ez elég valószínûtlen mert eredeti a D2 meg az Expansion is.
ez azért van, mert gondolom a kódot nem a blizzardtól vetted, hanem vmelyik nem hivatalos oldaltól. Én is így jártam, de felvettem a kapscolatot azzal az oldallal, ahonnan vettem, és kértem hogy javítsák a hibájukat. Kértek screenshotot arról, hogy "disabled" a kulcs és ennyi. Utána még 3-szor kaptam olyan kulcsot, amire nem volt jó, mígnem az utolsóval már nem volt gond.
Jah és még annyi, hogy csak az Európa szervernél van ez... Ha szervert váltok nem szívózik.
Semmi. Rányomok hogy csatlakozzon Battlenet-re, csekkolja a verziót és ezt dobja ki. :/ Valami ötlet?
általában kiír egy hibakódot is

Ic3 m4n
nektek jo a kani? :D

The CD key that you installed with has been disabled. Please contact blizzard entertainment technical support for further assistance.

Az angol tudásom elég szegényes de ebbõl sztem nem derül ki, csak annyi hogy kikapcsolták és vegyem fel a kapcsolatot. Na de ahhoz már kevés vagyok.
esetleg,ha leírnád,hogy mit ír ki,talán tudnánk is segíteni

de egyébként, csak úgy nem szoktak bannolni

Szevasztok! Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy miért blokkolhatták a CD-Key-em? Illetve ez a blokk végleges vagy itt is úgy mûködik mint az átlag online játékoknál, hogy bizonyos ideig tart?
Jaja penetrationre gondoltam, valóban az lenne :D
Nem online játszok, de ha fogok megfogadom a tanácsod, kösz a segítségeteket!
plu604
úgy érted a penetration skillel?
nem. túl táp lenne. 5x átmenne a szörnyön és vége is van.

Broafka
a középsõ oszlop a fontos lényegében. Mindegyik kikerülési vacakra (dodge, avoid, stb) 1-1 pontot. meg még 1 pont mehet az elso oszlop elsojere (sajnos nevét nem tudom) A többit a cuccok felhúzzák, már ha online játszol., ha nem akkor kicsit más az elosztás

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok. 1.13-ra patchelt diabloban singleben a guided arrowt nem lehet átlõni a szörnyeken?
bow
attól függ milyen ama, de egy pont mindegyikre mehet

Hy all ujra -.-" xD,amazon asszonysagnal magic es a passiv kepessegeken belul meikekre erdemes pontot rakni esetleg kimaxolni...:> ?

Infokat koszonom szepen elore!

\m/<#integet2>
a summoner 1.10-es óta megállíthatatlan nem hiszem hogy változtatnak rajta

Amit nem bánok mert mindig is a csontik voltak a favoritok,elõzõleg már normal után nehéz volt velük :(

Viszont amit blizznél nem értek hogy a hasznos skillek miért válnak egyre jobbá,a haszontalanok meg miért szarabbá minden egyes patchel.

pl fire golemre alapozott necro még 50-vhányas fire golemmel is max 1500 sebezne minden féle drága felszeréléssel.lol

Vagy a mage skeletonok miért nem jók semmire.

Illetve a dimishing return túlzó sok skillnél legalább lenne értelme vmilyen szinten többet nyomni néhányba de nem....

pl summon resist ha 20-at nyomok bele kb +1%resist......
ugyanúgy mintha 1-et nyomtam volna,cska -1%-al kevesebb.....

A dio2 legnagyobb hibája hogy minden patchban más és más a játék, ami eddig jó volt, az most szar. Jön egy új patch, ez a lista se ér semmit.
még mindig igénytelen szar

ilyenkor gondolkozik el az ember,hogy csak szimplán hülye és ennyi az értelmiségi szintje,vagy direkt trollkodik?

plu604
megelégeltem, húzzál máshova reklámozni, enjoy your ban, boldog karácsonyt.
<#violent>

igénytelen.

java és bow és ugyanolyan jó lehet,itemek meg olyanok amilyeneket tudsz szerezni

mien tipusu amazont erdemes csinalni egyelore nemtudok donteni,help itemek mienek jok esetleg set itemek?

Hail^^<#integet2>
ok,hogy itt reklámozod még a szabályzat ellenére is, de azért nem kéne minden második postnak ennek lennie...

sziasztok! kis segítségre lenne szükségem!van nekem egy diablo2 ami 1.01 es verzióju.felpeccselem az 1.11 esre mert ahhoz van magyarosítás és ilyenkorr már nem hajlandó elindulni a játék.de ha felrakom az 1.13 as peccset akkor simán elindul csak akkor meg lefayg a menüben a magyarítás miatt.
mi lehet a gond? elõre is köszi!
Diablo Fan vagy ? Vagy csak szeretsz Gamelni?
Szeretnél online játszani de, nem szeretnéd megvenni eredetibe?

http://www.kyra-gs.tk/

Ezen a Szerver honlapon mindent megtalálsz, hogy hogyan kapcsolódhatsz online!
Új szerver, eredeti megjelenésben, hiba mentes!
Napi 18 órás felügyelet!
Bot és csalás nélkül!
Ne hagyd ki!!!!!
Mindenkit várunk szeretettel!

Diablo II (.::Kyra::.) server
hello
Hát Median XL móddal kapcs igazad van, de Eastern Sun-on Lodos alaptudással simán el lehet indulni...
Móddal játszani olyan mintha teljesen más játékkal játszana tehát nem dioval :D

Talán játsz valamien módon...
Így van, sokkal jobb a pozitív hozzáállás mint az 5-s lottó hasonlat. :P Különben hogy húznánk ki épp ésszel a Diablo 3-ig.

Na még egy összehasonlítás kedvéért
5-ös lottó nyerési esély:43.949.268
Zod rúnát szerzel Hephastótól:15.360.900

Végülis nem rossz 3 szor nagyobb esélyed van ZOD dropra mint az 5-ös lottó egy szelvényel.

Most miért csapod be szegényt? Minden rúnára 50% esély van. Vagy eldobja vagy nem.