Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello mindenkinek még új vagyok és lenne egy kérdésem:az act3-ban flayer junlgeban találtam egy swamp pit elnvezésü lejárot érdemes lemenni oda vagy ne?
horpeti
Aha, brutális lehet.

Már kérdeztem... Mekkora conviction aurát ad Mefi??

Mennyivel lesz kevesebb a Resist??

Biztos néztétek már... Ezt szeretném tudni. 😊)

Már csak azért is, hogy lássam, mennyi + resisttel kell menni!

Köcce 😊

jáj de szép az ed rajta 😄D
Ha nem lenne baj azért átvenném, tesztelni a kicsikét. Némi tapsztalat nem árt, lehet az egészrõl leteszek. AZ enyémet nem merem, eth-s, véletlenül belemelegedek, és kikopik a kezembõl 😊

Mostanában megint volt alkalmam uberezni. Hát ha nem figyelsz oda csak egy fél pillanatra, akkor az agyon pakolt smitter is felborúl. AZ izombarbiról meg nem is beszélve, aki hívott. Pedig õ se az a szegény gyerek. ÉS ráadásúl úgy, hogy alapból max resistel mentünk mind a ketten. Én erre +-ba raktam salvation aurát. Ütjük mint a mérgezet, egyszer paff. Csá Malah, megy a bolt?.
SZóval az olyan kis "éde" hely. Mefisto a fõkópé, fene a fajtáját.

Rettenthető
Elnézve a tied tulajdonságait, asszem annál fogsz maradni, mert amit én tudnék adni az nem etheral, szal lényegesen kisebb a dmg-e, mégha a többi értéke nem is lenne annyira szr:

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

horpeti
Én meg a Spirit hallatán egyre inkább gondolkodóba esem, mi lenne ha SSt lecserélném Spiritre... 😛

Amazonnal.

Ami fájó nagyon az a 35% damred, no meg persze a jobb blokk, és resist is csökken (még jobban 😛)

Kapok helyette 2 ALL skillt, 55 FHRt, manát. Ami úgy nagyon jó.

Hááát... Nemtom, megérné-e. a 2 allskill és az 55 FHR az eléggé táposan hangzik.

Persze meg is fizetek érte rendesen.

Sajna nem igazán cserélhetõ a kettõ, hiszen több erõ és DEX kell (kb. 100) a Spirit hordásához, szal ezt elõre el kell dönteni, mert bár van visszaút, de akkor kb. 300zal kevesebb élet. 😊

horpeti
én asszem maradok a földön, és a Javazonommal. 😊)

Csak azt nem tudom, hogy fogom legyõzni ezzel az übereket 😛

Szvsz sehogy, mer lolz... Mefit mégsem dobálhatom Javelinnel, az túl lassú, hiába van crushing blow. 😊
Lejabolni meg aztán pláne esélytelen. 😄

Ja, és közben meg ugye ütni is kéne tudni, a sok többi támadástól. 😄D

esélytelen... Sajna :-/
De minden másra tökéletes, és még élvezetes is.

De még se tudom ezzel a karatkerrel megoldani a dolgokat...

Persze ha raknék max. penetratet és Jabot, akkor más lenne a helyzet, de az már nem én lennék. 😊

Bár 1* majd úgyis kipróbálom, aztán persze izzítalak titeket segítségként, h. ha már itt vok, akkor ne vesszen el a nyitásba beleölt energia... 😊

horpeti
kösz!

Tucc te ha akarsz 😄

horpeti
jah, trang volt az is ad FCRt.. csak már elfeljetettem 😛

Nem azért mondtam magefistet 😊

miért pont 75 FCR kell?

Ott van váltás?

Wizard + trang + 10 FCR gyûrûvel máris megvan 80... 😊

Mondjuk vazeg igazad van.

spirit vs zakarum :
2 combat skill
35 allres kb. (fireról nem is beszélek)
meg jóval több DEX kell a max. blokkhoz.

Mondjuk ehelyett kap az ember 55 FHRt, ami nagyon táp, akkor ugye 35% FCRt, erõ helyett szép kis manát (bár nem hinném, hogy gond lenne Shakoval, Ravennel...)

Nem rossz választás a Spirit sem a Hammerdinnek... némiképp gyengül a védelem (blokkolás miatt), meg ugye kevesebb resist...

Stromshield természetesen egyik nyomába sem érhet, de a 8 playeres Baalrunon a Baal minionoknál egész jó szolgálatot tett 😊 Minden más esetben Zaka... Bár így a spiritet elnézve...

Spirit inkább támadóbb felfogást képvisel, a Zaka viszont igencsak kiegyensúlyozottá teszi az embert... Bár ami nagyon hiányzik az a FHR, arra pedig elég nagy szükség van. 😊

Fáradt vagyok, felveszek egy 10fcr gyûrût és megvan a 75<#vigyor3>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

0% fcr - 15 frames
9% fcr - 14 frames
18% fcr - 13 frames
30% fcr - 12 frames
48% fcr - 11 frames
75% fcr - 10 frames
125% fcr - 9 frames

Nehéz ügy. Csak a spirit jöhet számításba hiszen ad 35fcr-t(optimális esetben) ami egy hotoval(40fcr) már éppen elég. Storm semmiféleképp nem jó palának, fõleg nem hd-nek. Kesztyû trang, hiszen ad rest, nincs szükság a magefist mana regenjére a redemption/vagy a csicska medije miatt sem.

horpeti
mondjuk egy wizardspike + arach + magefist tripla az nem egy rossz választás 😊
(Guardian of angellel)

De persze ha van enigma, akkor igencsak kéne a tg.

Vagy van jobb kesztyû??

a 75FCR az breakpoint vagy mi?? ott van ugrás, vagymiért a 75 ami számít?

Hogy vannak ugrások?

horpeti
Jah, én is arachot hordtam. 😄

De ugye azért, mert nekem ott volt a Guardian 90 allressel...

Hát szerintem a Spirit nem ér zakát. sõt...
Én elõszeretettel használtam SSt a palámmal, az a 35% damred az nagyon odatett.

Zakát max. SSre váltanék.

Mondjuk nemtom te mivel nyomod, én magefistet használtam kesztyûnek.

te?

Nincs meg a 75fcr ezt nagyon benéztem<#idiota> Vagy felveszek egy arachot és meglesz (viszont akkor ugrik a 85lightres) vagy váltok zakáról spiritre ami ugye nem az igazi..

horpeti
Lehet kéne újra egy hammerdin 😄

Anno azért azt élveztem.

De most látva a Javazonom közel nem voltam annyira brutál, mint ezzel... Ráadásul ott még volt esély meghalni is, itt kevés.. 😛

Pedig volt hoto, guardian angel, zaka (v. stormshield) , shako, soj, mara, raven.... meg még asszem skiller is volt 😛

Aztán mégis azért megéreztem ott, h. harc van... jóval több figyelem kellett hozzá, mint Javázhoz, és egyáltalán nem írtottam jobban. 😄

Mondjuk azért tetszett, mert feel the power volt...
De most javával még inkább ez van. 😄 Ha nem jobban.

horpeti
Én most valami convictionös palán gondolkodom, nagyon erõsen csapatjátékos... 😊

Bár amúgy hogy normál sebességgel üssek valakit conviction aurával elementálra az nem igazán rulZ.. uncsi.

Ugyanez a Zeal + fana palára... Azzal még überezhetnék is akár. 😄

De egyszerûen nem tetszenek... Kipróbáltam mindet, nem jön be maga a játék.. .az a monoton ütlegelés...

Már a Javazon monoton dobálása is határeset, de ott azért van változtatosság, decoy, meg eleve az olyan feelinges, hogy pusztul a képernyõ...

Sorcra meg vhogy most már annyira nem vok éhes, azt igencsak kijátszottam az elmúlt ladderban, nem tudok már vele azonosulni...

horpeti
Aha, szép! 😊

Én hammerdinnel is legszívesebben guardian of angelt használtam a max.res miatt (no meg a blokk).

Igen, a wizardspike is szép cucc nekie, én Hoto elõtt azt hordtam 😊

Bár nem is tudom melyik a jobb, a hoto, v. a wizardspike... sok az a +50 FCR 😊 (asszem annyit ad) 😄

horpeti
nem, de baja nem lesz tõle, jobb, mint a skullder. 😊

mooo
sorcnak nem iagzán kell eni 😛
Hammerdinen van, nagyon szereti 😄 Mivel elõtte vipert hordott kissé átkellett rendezni a ruhatárát. Most eni+zaka+wizardspike+shako(um)+wt+tg-ot hord, így megvan a max res mindenféle res charm nélkül és a 75fcr is (és egy low torch is van nála).

nincs itt a multiba úgyértem valameikõtök emberét (karakterét) nem úgy hívják hogy GLADUSZ???????!!!!!
horpeti
hihi. 😊

Ügyes vagy.

És Enit kinek fogod adni?

Sorcodnak?

Vagy mással is szívesen tolod? 😊

mooo
lál azt nem is néztem 😛
Anniért kaptam 4 istet, Cohot vettem 4.5-ért és eladtam 5.5-ért 😊 Vennem kellett még ezt-azt szóval nem maradt szinte semmim, el kell adnom pár cuccom mivel lógok mal+um-mal Jancsinak ;-)

horpeti
azta. az szép... gratu! 😊

Honnan lett ennyi léd?

COH? Eni??

Mennyiért vetted?

Jelentem este sikerült megvennem az enim(mp), szóval hamarosan indulnak a hell-járatok 😄

horpeti
értem.

Pl. van 110%os LIs csóka.

Van pl. -37% resem wandból

Akkor ez ugy müxik, hogy 37/5= 7.4 és 110-7.4 = 102.6 ergo nem törte?

Vagy: 110bõl lejön 10 megtöri immunt, és maradék 27et 5ödöli? 😊

Mert azt tom, hogy Scarabról leszedte a lvl 5 lowreses WAND az immunt...

De soulról már nem...

szvsz az 1. pontnak lesz az igaz nem? bár nemtom.. 😊

mivan ha van conv és lowres is?

mivel immunitás törés van , akkor összes -res módosító már csak 1/5de?? vagy csak ami épp a töréshez szükséges?

Szvsz Dió mechanizmust nézve ha már vmi alapból immunis, akkor minden resistre ható módosító /5.....

Szal elég suxos 😛

köcce amúgy.

Amazon Javelin spears skill oldalát szeretném megkapni emailben (lentebb címem).

Vagy kimentve save/assel vagy wordben.

Hálás köszi! 😊

Speciel Übermefire nem azt mondtátok, hogy -100 allrest csinál?

az hányadik szintû convictionnek is felel meg?

nem hiszem el, hogy nem lehet überelni... -100 allres az hanyadik szintû conviction? 😊

Szvsz nem 40.... bár nincs elõttem arreat 😊

Sztem leszedi - régen volt talsorcom és asszem vmi nem volt immun, ami egyébként az...
Viszont: summitról, olvasd el:
Conviction: This aura, when breaking an immunity, will only function at 1/5 effectiveness.
Lower res: This curse, when breaking an immunity, will function at 1/5 effectiveness.
Lefordítom, ha nm érthetõ. =)

horpeti
mondjuk a cold mastery sem veszi le az immunt, szal az a sejtésem, hogy ezek sem veszik le, de passz.

horpeti
Strokeot mondjuk tudok venni , de Griffont ezért tuti nem veszek... 😊

horpeti
oksa. nem baj, nem sûrgõs 😊

Köszi mindenesetre!

Kérdés:

pl. Strokeban van ilyen hogy -15% enemies Lightning res.
meg ugye griffonban is van -20% pl.

Akkor ez ugye -35%.

ha van egy immunis csóka 110% LIvel, akkor ezt automatikusan le is veszi? vagy csak abban a pillben, ha megütöm? Vagy le se veszi?

pl. Lowres Scarabról leveszi az immunt az oké.. De mi van ezekkel a módosítókkal?

Sajna kipróbálni nemtom, mert eladtam Griffont is, és strokeom sincs... szal marad az elmélet grr... 😄

Cohot nem igazán akarnak adni 😞

horpeti
Le tudná valaki menten az Amazon Javelin és spears skilljének oldalát arreatról?

Egyszer már kaptam ilyet nagyon szép volt, olyan, mintha az oldalán lennék...

De nekem simán wordben is jó... csak az úgy tényleg szép.

Köszi! 😊)

ha tudjátok: [email protected]

hálás köszönet! 😊

horpeti
aha.

Most így nem vok képben... mert nincs arreatom lvl 20 Fana mennyi IASt ad? és mennyinként lép felfele?

ebbõl ki tudnám számolni a dolgokat 😊)

Üdv.

Sztem csak szimplán hozzáadja, ahogy te is gondoltad.

horpeti
jah!

Hát egen a heaven's Light igen jól hangzik 😊))

+50% Damage To Undead
-33% Target Defense
+20% Increased Attack Speed
33% Chance of Crushing Blow
+15-20 Life After Each Demon Kill (varies)
+2-3 To Paladin Skill Levels (varies)
+3 To Light Radius
Socketed (1-2) (varies)

És mindez tök olcsón... elég nice item a smitternek.. ennél jobb nem is kell 😊

Amúgy kérdés:

A pala fanája ad ugye IASt.. az IASt ad, vagy a meglévõ cuccból származó IASsel növelt fegyó sebességén növel X %ot?? vagy szimplán IASt ad "csak"???

Csak hogy a szorzókkal tisztában legyek. Bár ha a Dió mechanizmusra gondolok akkor a meglévõ IASekhez adja hozzá nem az egészet növeli meg X %kal...

Csak mert mikor fanás pala adott nekem fanát (lolz megfogalmazás), akkor igencsak durván nõtt a dobássebességem majd 2*esére... legalábbis így látványra...

ethereal !!. Majd szépen rakok bele egy zod-t 😄

mooo
Annak hogy lett ekkora a sebzése? arreaton ezt találtam😮ne-Hand Damage: (190-210) To (231-256) (210.5-233 Avg)
smitere, én a black runa szót használom. Thul io nef sorrend. Ad 40 cb-t, meg stb....
Mások Heaven's Light-t használnak. Ezen 33cb, van jó esetben +2 socket + 3 pala skill. A 2 soketba shael-t ÉS jónapot.

horpeti
nem rossz. Smitternek miért nem jó? Miért lassú???

Smitternek melyiket javasoljátok???

nevet pls!! 😊)

+ed az 280-320 ig varies. Gagyi
+damage 10-30-ig. varies. PERF
+str 20-30-ig. varies. Ez marhára nem érdekel.

Neem.😊 "Spéci"

Charge lesz. Kõkemény charge. PvM szigorúan, egyedûl játszós, + haverokkal. Nulla% baalrun.

Egyébként, mint mondtam eth verzió kéne leginkább. Egy darabot már sikerült szereznem. Be is linkelem, csak annak iszonyat minimum az ed-je.

Eléggé collector item...
ööö smiterre lesz?
Mert akkor nem túl jó mert még shaellel is lassú 😞

Neked szántam Rettenthetõ. (félre katt....

De még mennyire!

😄. AZ utóbbi napokban egyfolytába! le volt kreálva neki a game. (N read '') néven. Mondhatom szénné untam magam.

vinni*

Nah fiúk 1 héten belül kész lesz a fasza lvl 49 low dueler poison necrom 😊
Már csak addig el kéne venni =)

Rettenthető
Korábban nem azért linkeltem be a The Arreat Summit-t, hogy a linkelést gyakoroljam :-)
Böngészgesd kicsit azt az oldalt.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.