26171
-
laliking #17104 egyébként lehet hogy hülyeség mert eddig nem volt axe karim :P -
#17103 Ja hogy úgy... azt hittem, azt mondod hogy van a játékban írva angolul. -
laliking #17102 mé?
én csak mondta mit jelent a kétkezesbalta meg az egykezessebzés... -
#17101 Ehh... akkor mégsem a fordítók hibája:) -
laliking #17100 Two Handed Axe
One Handed Damage
asszem :P -
#17099 Hogy van ánglisul? -
#17098 Amúgy kösz, ezek szerint rosszul tudtam. -
laliking #17097 ez a magyar fordítás kéremszépen :) -
#17096 Na most akkor hogy van ez?
Két kezes balta egy kezes sebzéssel? -
laliking #17095 lol :D -
#17094 BIZTOSAN azért. -
#17093 Hááát... modot biztos nem használok. Lehet esetleg azért, mert nem eredeti a cd-m? -
:) #17092 csakhogy tudjátok legalább 1 hónappal a reset előtt feltüntetik hogy lesz.. tehát szsóval ha lesz is az még több mint 1 hónap ha egyátalán lesz.. -
JancsiPapa #17091 Nem tudjuk, már jól jönne pedig, újra elkezdenék játszani :/
Hivatalos blizz oldalon ha nézegeted a híreket, ott fogod először megtalálni. -
:) #17090 nem lesz -
#17089 Mikor lesz ladder reset? Bocs nem tudok visszaolvasni, és csak az info érdekel. -
#17088 Gondolom az h. lenyomták a szervert amin a realm volt. -
sirdond #17087 "realm lekapcsolva"
ez mi? -
laliking #17086 reinstall? -
sirdond #17085 valamilyen modot használsz nem? -
#17084 Ez lol...:
Próbáltam Bentezni, mert rájöttem, hogy elvileg van egy cd kulcsom... -
#17083 Hmm... kösz. -
laliking #17082 ja, azóta rájöttem :P -
#17081 Mert már több mint +30 replenish life-ot adnak a cuccok amik rajtam vannak. :D -
#17080 és multis karit már első szinten is bneten fejlesztik? sry ha lámi kérdés meg ha később lámasagot kerdezek msot fogom elkezdeni multiban tolni -
JancsiPapa #17079 Nincs felső határ, de miért lenne ez lényeges? -
JancsiPapa #17078 str-dex-vita-energy
De a szótár a barátod :] -
laliking #17077 Attributes
ez mi ha megkérdezhetem? :) -
#17076 Hááj!
A replenish life-ot adó cuccokból ha több van rajtam, akkor ugyebár összeadódik a regenerálódás bónusza.
Azt akarom kérdezni h. mennyi ennek az elérhető maximuma, vagyis mennyire lehet felgyorsítani az életerő regenerációt? -
#17075 Mindegyik karira van egy rászabott torch. Ez random, tehát van amazon, paladin, assa torch. stb..stb..
Egy példa torch:
+3 to All Amazon skill
+10-20 to All Resistances
+10-20 to All Attributes
+8 to Light Radius
Level 8-as Hydra-t(Fire Sorceress Skill) csinálhatsz vele xy/xy töltet.
Enny.
2kockát foglal függőlegesen. -
#17074 Mi az a "Hellfire Torch"? És mit tud? -
#17073 azert htx -
Plata #17072 Ez csak a bneten van, -
Nuki #17071 Hellfire Torch:)
Key of Terror, Hate, Destruction.
+amiket az überbossok dobnak szerveket:)
[tudtommal ez nincs NEM-netes verzióban] -
Plata #17070 Nem átudsz rajta menni.Csak kicsit várni kell.kattints rá a kapura,egy picit vársz és benn is vagy. -
#17069 Act 5-ben a Jeges felvidéken van egy piros térkapu, elvileg Abaddon-ba vezet, de nem tudok rajta átmenni. Az egy dísz esetleg...? -
#17068 thx -
#17067 Hááát... egyrészt druidám még nem nagyon volt, másrészt az eddigi négy karakteremmel, amivel elmentem odáig az mind 22-23 szintű volt. Barbárral "Rambo stílus"-sal mentem neki, assassinnal ugyanez, csak csapdákkal könnyítettem a dolgom, két nekro-nál meg a csontvázak meg az átkok megtették a hatásaikat.
Amúgy most Diablo megölésénél én is sokat szenvedtem (ha nem ölt meg legalább 10-szer, akkor egyszer sem...), amikor először mentem oda hozzá tizenegyed-magammal, meg se tudtam karcolni, már halott voltam. Aztán felvittem az ellenállásaimat (tűz, villám: 75%, fagy, méreg: 60 felett), és egy kicsivel könnyebb dolgom volt, már nem ölt meg olyan könnyen, és valami rejtélyes okból kifolyólag a tömegpusztító fegyvereit sem használta a csontvázak ellen. Igazából szerencse, hogy nem regenerálta magát, különben még mindig vele szenvednék...
Nem tudok sokat segíteni, vegyél egy jó zsoldost, sebezz nagyot, és legyen pénzed a sok gyógyitalra... -
#17066 skaczok!
hol lehetne informalodni, hogy mik azok a targyak amik csak Bneten elerhetoek...
es jon egy hulye kerdes... ha en halozatban nyomom a gamet(LAN), akkor ezek a targyak ott sem fognak elerhetove valni?
(ne hulyezzetek plz :D) -
#17065 Bakker nem nagyon tudom megölni durielt micsináljak?20-as vérfarkas druidám van.HELP!!!