Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én nem akarom feladni, de perpill egyáltalán nem élvezem, szal nem látom értelmét tovább erõltetni. 😊
Jancsee is pont így járt elõtted 😊
Ha nem törlök, akkor valszeg csinálok egy conviction palát. Majd még kitalálom, hogy is legyen a Vengeance...
És akkor bár önmagában igencsak noob, de csapatban segítõkész emberke lennék.
Amolyan helper kari...
Kiváncsi leszek, oda tudok-e pörkölni Mefinek...
Ez talán így egy arany középút...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Köszi! 😊
[email protected]
Az jó.. 😄
20+ shako + seraph + heaven's + zaka + COH
20+2+2+3+2+2 = 31 skill.
Eddig ratyi, de ez az amit meg tudnék valósítani. 😊
Amúgy a vengeances palának az a lényege, hogy minél nagyobb fizikai damages kardot vagy fegyvert kapjon, mert ahhoz adódnak hozzá %ban az elementálok, ugye?
Milyen ilyen jó kard van?? Ami úgy elérhetõ?
nem értek a weaponokhoz...
akkor végülis lehet 40-50es convija is Mefinek.
Bár nem hinném, mert ami videót mutattam lejjebb, ott mefi mellett a csontik mint simán nem voltak immunisak, ergo ott valszeg ilyen überelés történt.
Lehet csinálok egy conv palát, de persze szigorúan csak csapatban használható. 😊 Meg ugye akkor is csak néz kb... Mondjuk übernél nem, de amúgy... 😊
Kooperációban.
Egyedül csak az a baj, hogy önmagában a conv pala sem egy nagy szám...
Bár a smiternél jobb 😛
Vengeancet próbáltuk anno, nem volt nagy szám...
Persze akkor mind3 elementált növeltem izomból.
De egy conv aurás paladin az iszonyat nagy tápos teamplayer... mind a resist mind a -def miatt. 😊
Lehet csinálok egyet 😊)
Végülis nem kell erõltetnem Amazonnal, ami nem megy.
Übert az összes immunnal, pláne mefi lightimmunával úgy találták ki, hogy vagy csapatban, vagy solonál pedig olyan új skillel lehessen legyõzni, ami nem minden karakternek adatik meg. ill. a normális felépítés mellett csak nehezen legyen kivitelezhetõ... Ettõl lesz izgibb egy játék, hogy új karaktert kell építeni rá.. több idõ, több kockulás, Dió lényege.
Bár hammerdinnel is megcsinálható az über nehezen 😄 De kétségkívül még õ sem viháncol itt egyedül.
Csapatban viszont megoldható...
Amazonnal egy conv aurás palával kooperálva seperc le lenne jabolva CBvel...
De már akkor is le lenne jabolva valszeg, ha max. jab és penét nyomnék, picivel nagyobb dexszel...
De az már új karakter, überre fejlesztve... Akkor meg ugyanott vagyunk.
Szal grr.
Az a baj, egy karakter sem tetszik, amellyel lehet überezni.
Zeal-es pala határeset, de az is végtelenül unalmas...
A convictionösrõl meg nem is beszélek... 😄
Pedig csinálnék ilyen palát, mert lehet kooperálni, de hát lolz...
Szal ilyen tárgyakból nem törhetõ.
Ugye Hellen -100ról indulsz.
És akár 90 allrest is el tudsz érni pl. Guardian Angellel.
ergo már 190et aggadtál a csávóra.
Ergo nem értem.
ill. ha pakolsz még ezen felül rest, akkor nem lehet a végtelenségig pakolni? (max. nem használod, de itt pl...)
Arra gondolok, hogy pl. Mefi convja után lesz 50 allresem pl. Akkor ha én berakok (mondjuk spec. eset) földrõl egy 10 allreses charmot, akkor az nem fogja növelni a resistet, mert "150 a max"???
Ezt nem értem...
Nem lehet úgy készülni, hogy ugye pl. 85 resist lightningra hellen, és +150et még felveszek charmból, stb??? És akkor ha levesz 150et a convja, még virulok...
Furi...
De egyszerûbb úgy is a teszt, hogy pl. Salvationt nyomni, az olyan, mintha felpakolnál magadra X resistet...
Nem létezik, hogy ha pl. conv miatt vagy bármi miatt 40 a resistem, akkor nemtok növelni rajta, mert maxres 150?? Amit eleve nem értek..
Mert Hellen a 150 resist az igazából 250 a maluszok miatt... Ha jól tom..
vagy nem -100ról indul az ember?
Üdv. 😊
Amúgy értem. 😊
Vagy a 150 a maxot mire írtad? 😊
Természetesen 150 akart lenni sry.
A convija 150% fölött szed le, ami azért meredek mert egy palának 105 a max. Ettöl függetlenül, mivel a slvl számit próba alapján 35-ös convival már túl lehet licitálni.
Csakhát még a venge palák sem szoktak 35-ös convit csiálni, mert kb. slvl 25-26 körül eléri a mx-ot, és a pont inkább kell a syn-be. Ha elöre eltervezel cuccokat egy ilyen palának, akkor számolsz mondjuk +10 skill-el, és mivel 25-ön eléri a max-ot igy csak 15-ig nyomod.
A másik a -res cuccon. Immunt nem tud megtörni, de ha mással (convi,LR) megtöröd akkor már az is hat.
😄
srác 4.5ért akart adni egy "Perfect" Duskot 😊
csak nekem... fast trade címszóval 😛
Azt hiszem a saját szememmel kell majd lássam 😛
Elmélkedés ide vagy oda...
Ha meglesz COH, és szerintem összerakok egy ko ko mal pajzsot, akkor bevállalom 😊
Meg még a kulcsokat is gyûjtögetni kell, hát jájájáj. 😊
Ha vki megy überezni, akkor szívesen csatlakoznék tapasztalatszerzéd céljából. Nagyon szívesen leszek élõ pajzs 😊
De vhogy le kellett menjen az immunja. 😊
ugye hammeres meg adta fanát... az se véletlenül ilyen noob összeállítás.
concentrationt akkor nincs más a segítõ adja, de akkor a medit ki? asszem mind2höz fegyver kell, vagy mégse? 😊
csemegézzetek. 😊
és ugye 1 segítõ van. 😊)
Valszeg medit adja segítõ...
de akkor még concet is kell vkinek...
hátnemtom 😊
de volt ott conce aura is.. eléggé nem értem 😊
valszeg a másik pala adott convictiont.. talán?
http://video.google.com/videoplay?docid=-7743785279746180284&q=diablo+uber
Nézzétek meg... vélemény érdekel.
szerintem convictionnel le van szedve csóka az immun. De érdekes, mert utána Baalnál a pitlordról, és másik lordról nem.
A legnagyobb meglepetésemre Mefi és a skeletonok nem voltak immunisok semmire.
Lifetap átkot látok...
1 hammer + conceos palát.
a másik pala meg nyomja a smiteot, és van fana aura... nem látok conv aurát sem Mefin........... lolz...
Amúgy nekem nem a rohadás conv aurája fáj, hanem a lightning immunitás...
Így hiába térek ki, meg stb, nem tudom egyszerûen legyõzni...
1 mód van, de az olyan idõigényes, hogy akkor több és több ellenfél lesz...
Azt sem tudod, hogy a mefi által teremtett csontik mire immunisak? videón úgy láttam, hogy poison és lightning / fizikai... de nemtom, mintha csak 1et láttam volna....akkor lehet csak fizikai is poison?
De attól tartok lightning is. 😊
Bár ha lightningra õk nem lennének, az kicsit reménytelibb lenne, de miért ne lenne lightningra is 😊
megütnek:
Jah. Vagy 75% blokk, vagy 50% elhajlás. 😛 (amánál, de persze máshol igen)
Szal sok def az nem kell azt vágom, viszont FHR annál inkább. Meg ugye pont emiatt a sok IAS, hogy tudjon érvényesülni az ember. 😊
hát egen, lvl 20as conv az kb. ennyi..... Én nem hinném, hogy -110nél többet kap az ember ott, mert akkor sokkal nagyobb sírás lenne emiatt (hogy ugye több ressel kell menni). -110nél 85% RES eléréséhez is 195tel kell odamenni.
Namármost nemtom ki mondta, hogy a conv aurát aki übereli, azé lesz... ("de annyi conv aura úgyse lesz, mert Mefié nagyobb")... na most ezt így akkor kicsit felemásnak látom.
Bár nemtom volt-e tesztelve... (kevés a conv pala 😛)
namármost még a hülye is tudja, mire akarok kilukadni. 😛
Ha müxik, akkor szabadalmat ide. 😛
Bár túlzottan nem probléma, csak kell +100 allres 😊
Hülye logikám van mi?
Inkább kéne egy COH, ahhoz meg több kockulás... elmélkedéssel nem lesz több istem.. sajna. Szal ez a gém most nem igazán fekszik 😛
Átok -> W -> imádkozni, hogy az egyik oldalon salvi legyen a másikon meg smite. Ha elõtte nem állítom be fixre, ott azzal tökölni fakereszt.
Nem tudom mennyivel viszi lejjebb, de pont elég ahhoz, legalább +160 resist elintézzen. Egyébként egy 20-as szintü conviction ha jól emlékszem: -110 resist és -90% def. Ergo ha ott valaki megüt, és -90%-al miért ne találna el, akkor azt vagy blokkolod vagy kivonják belõled. Ez utóbbit nem kell hosszabban taglalni. 😄