Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kiszámoltam elõre. 8+ max damage nálam 200 valós reális sebzés. Tehát, ha bele tudok tenni olyan 40-45 max dmg jewel-t sapkába, akkor abból kb 1000+ fizikai sebzés lesz. 😄 ÉS tegyem hozzá, hogy már van egy 15 max jewel-m, amit lem-rt vettem 😊
Kiv. vok, ha hammerdint csinálok, hogy boldogulok 😊 Mert ott nem jön vissza fikarcnyi life + mana se. 😊
De asszem sose volt probléma. 😄
A másik befutó a zeales pala, de az annyira nem tetszett, ez a monoton ütlegelés nem rulZ. 😊 heh 😊 Ez nagyon fog hiányozni.. se lifetap, se semmi.. 😊
Zealesnél ezzel nem lenne gond, de szerintem nem bírnék úgy végigmenni a pályán 😊) idegileg sem...
86% FBR kell 1 frames blockhoz.
alatta mind2.
GA + zaka + shael csak 80.. stormshielddel is csak 85.. lolz.
kapjákbe 😄
Az HR és BR az hogy müxik?
úgy, hogy ha eltalálnak a HR számít, hogy újra cselekedjek, ha blokkolok akkor a BR?
Szal ennyire egyszerû lenne a képlet?
Szal ha 5 frame a HR és 2 frame a BR, akkor ha megütnek 5frameig malmozom, ha blokkolok akkor csak 2ig? 😊
Átvettem volna tegnap is, csak hát késõ lett.
Az igazság az, hogy emiatt nem akarok késõbbi vonattal menni, barátnõm nagyon vár már. 😊
Hát ez nekem nem túl olcsó mulatság 😊
ill. Javazonnak nincs szüksége rá.
viszont egy bowamazon az kb. meghalna érte, gondolom te is ezt tervezed.. 😊
(mondjuk switchelve Javazont)
Szal én sztem nem tartok igényt rá 😊
Asszem most a palámmal fogok foglalkozni. 😊
Tetszenek az aurái, sokrétû... 😊
Fõleg teamben.
nem tudom hány aura lehet egyszerre 1 karin, de jó sok. 😊
Már nem emlékszem.
Ha pult ér, akkor viszem. De várnod kell hétfõ estig.
Azon gondolkodom, COHra nem fogja futni pízbõl, így Guardian of angelt kell vegyek. Akkor meg nem kell TG. 😊
Anno uppolt Guardian Angellel mentem, sirály volt 😄 Áldoztam az életbõl az erõre... 😊
Most nemtom h. fogok, de kevésnek tartom a defet sima guardian angellel.. úgy a jó kis 1500 defes cumó holy shielddel tetszetõs volt. 😊
hétfõn este leszek otthon legközelebb. 😊
Szal jó lenne, de hát nem tudok.
Pedig jobb lenne társaságban nyomni... grr.. 😊
Kéne nekem 1... 😊
Persze csak ésszerû áron... 😊
A cuccokat már elterveztem, de leülni, és megcsinálni az új karimat azt baxok... 😄
Végülis az már nem is olyan izgi, inkább a tervezés 😊))))) A megvalósítás már nem izgi, azt lejátszom fejben 😄

Telepíteném fel a gémet , kér egy necet meg kódot, kód ok , névhez mit kell beírni?
Mert beírok vmit tovább megy a telepítés, majd kéri a play cd-t,de egyíik sem felel meg neki
necro asszem 15-tel kezd -> mara 5+torch 20 (nem drága)+anni 12 (pl.) p ame a shakoba aztán heló ^^
Franko statos volt. Ehh
Ha valakinek van egy jobb fajta "kimaradva" valahol szóljon! Thx
...mert ha remek, faca idõ lenne, 7 ágra sütne a nap, akkor én sem szívesen kockulnék a Dio mellett és szívem szerint magasról szarnék rá, de ez a nyár is kezd félelmetesen hasonlítani a tavalyi nyárra (ami egy keddi napra esett)...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
De én már végigjátszottam szinte összes kari összes fajtáját, amiben volt fantázia, nekem ez nem nyújt semmi örömet... 😊
Az Amazon miatt kezdtem el újra diablozni, mert az volt az a kari, aminél abbahagytam az ismerkedést, annyira nem játszottam ki. Akkor inkább a hammerdint, és a sorcot játszottam ki, a többi meg egy lvl 85ig elvitelnyi élvezetet nyújtott.
Kérdés: paladinnál a vengeance az a fegyver alapsebzéséhez adja a sebzést ugye?
szal ha van pl. 50-100ig sebzõ kard, annak +200% EDje, akkor az 50-100hoz adja a +150% fire damagét, nem pedig a 200% EDvel növelt fizikaihoz? (szal nem a kiírt fiz damagéhez)...
Bp enivel rosszúl jártál, sztem.
Eleve 14 ed :S. 15-st minden sarkon lehet szerezni. 774 def az frankó, de bp. Miért pont bp?? Én eladtam bp enim, ap sokkal jobb, vagy venni egy mp-t olcsón valahonnan. Vagy mittudomén..... BP akkor jó, ha abszolult nincs kedved str-re pontot adni. Máskülönben felesleges.