26171
  • Plata
    http://gsclan.uw.hu/gsclan2/assassinbase.html

tessék,ide nézz be.
  • JancsiPapa
    Köszönjük tartalmas hosszászólásod.
  • virs lee
    LOL.
  • nemjózsi
    plz aki tudna segíteni nekem a dueles assam fejlesztésében plz egy msnt privibe,kösz
  • xy21
    Vki b.neten tudna adni barbár cuccokat nekem?Most 20.as vagyok.Leginkább kard kéne.Ha vki tud adni akkor megköszönném.
  • nearo
    Nem csak a kétkezes kardokat?
  • Jagi
    senki hibája :)

magyarázat:
    a barbár kemény és a 2kezes stukkert is egy kézben hordja^^...mert kemény

[assa fav :)]
  • miilann
  • Esrohnoil
    cold sorcit. :D
  • laliking
    értem, köszi
    és pvp firesorcira mit ajnálasz?
  • JancsiPapa
    Diablo II, bnet szótár
    Megújult Joey oldala, nézzétek meg, fasza lett!
  • JancsiPapa
    FELESLEGES!!!
    Pvmben, egyenesen a halálba vihet minket az es - jön egy gyors csapat és sehová nem tudsz eltelézni, mert hiába van több életed, mana semmire sem lesz. Ráadásul az es magas szinten érhet valamit, de az a dmg rovására megy.
  • laliking
    energy shield?
  • Lammer
    meg nem :D mert ez uj kari... ugyi... .)
  • Esrohnoil
    Moo-moo farmot próbáltad ezzel a karival? :)
  • Esrohnoil
    Én a gyorsabb megoldások híve vagyok.
    Most egy Palám van. Elsődlegesen Smite, Holy shield és Fanatism amikre gyúrok.
    Alapban Zeal(4-es szint jóformán tárgyakból) és Fanatism amit használok egy jó manaregeneráló Flail-al a kézben. Ha gázasabb a helyzet, akkor átváltok a másik fegyverre(mana és életerő regen.), ami mellett egy nagyot sebző pajzs van. Ekkor lép életbe a Smite - Holy Shield - Fanatism kombó. :)
    Ha elfogy a mana, akkor visszaváltok az első fegyverre és gyorsan visszakapom. :)
  • JancsiPapa
    Bal oldali attacknak fireball, jobbra meg meteor, static field és teleport (görgős egér előny)
  • JancsiPapa
    20 fire bolt, fire ball, meteor, fire mastery, 1-1 teleport, frozen armor,static field, warmyth, enchant,
  • laliking
    fire sorcinál mire érdemes rakni kill pontokat?
  • Lammer
    hmmm en amazonnal nyomom most... kicsit sokaig tart, meg turelem jatek, mert bowazonnal tolom, de segitovel meg lehet csinalni... igaz nagyon turelmesnek kell lenned hozza, de meglehet :DDDD (alig fogy az eletereje, igy inkabb a segitonek adtam az ijat ami atkoz, meg eleg jol sebez etc, igy o lovi, enmeg rohangalok korulotte :DDDD azt neha enis belelovok :D)
  • nearo
    Hát az a jövő zenéje... nemtom, de mefisztót tíz csontival meg egy zsoldossal nyírtam ki egy másik karival. Mondjuk az simán playres x nélkül volt, de mefi-t más karakterekkel viszont nagyon megszenvedtem. A másik meg hogy még nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy egy csont szellemet (bone spirit talán...) érdemes lesz fejleszteni 30. szinttől mint erős és hatásos fegyvert.
  • Esrohnoil
    Pl mit csináltok egy bossal (teszem azt Duriel), ha 8* annyi az életereje mint alapban, és még regenerálódik is...
  • Esrohnoil
    A csontik egy idő után nem lesznek elég erősek h. sokáig bírják a bossok ellen... v. nincs igazam? A Dio-ban nem árt előre gondolkodni, főleg ezzel a nehezítéssel.
  • nearo
    Nem tudom ő milyen karival nyomja, de én kezdtem egy ilyet egy necro-val. Az elején kicsit nehézkes, mert egy-egy zombie-t perceknek tűnő másodpercekig is ütögethetünk mire elhalálozik, de három-négy csontvázzal meg amplify damage-el megy mint a karikacsapás. Ha eljutottam legalább andariel-ig, majd mondom, hogy mennyire volt nehézkes. Most egyenlőre ott tartok, hogy stony field, és 13. szintű vagyok...
  • Esrohnoil
    Milyen karival bírod így a bossokat egyedül lenyomni? :)
  • Lammer
    csakisch 8X modban(/players 8) jatszom a szinglit... ha lanosch multi van, akkor isch(esch igen, mukodik lanban) :D
    schokkal jobb, igaz az act bossok(like Duriel) megadurva mind, dehat... :D
  • Esrohnoil
    Az úgy nem kóser. :D
  • JancsiPapa
    Nem, de többet dobnak asszem.
  • Esrohnoil
    Értem... és 8* annyi cuccot is dobnak? :D
  • JancsiPapa
    Ha beírod, h /players 8, akkor olyan, mintha 8 playeres játékban játszanál, szörnyek több hp, de több xp is.
  • Esrohnoil
    Ez a parancs mit változtat?
  • JancsiPapa
    Sztem nem számít annak, anélkül is nehéz a dio singleben, sokkal könnyebb a multi...
    Pl a seasonban is csak nevettem a 'húzz pls' whispereken, emlékszem, 1 hónappal a reset után egy cathan setben végigmentem egész act5-ön, 24es szinten, kb 10 perc alatt, anya q-val, mh nélkül...de tény, ha singleben kevés jó cuccot találsz :/
  • xy21
    nem tök mind1 hisz singleben csalsz az senkit nem zavar
  • nearo
    Ha single-ben players x paranccsal tolom, az csalásnak számít?
  • geomow
    Sziasztok!

Help kéne, mi történhetett hogy 2 napja a Battle neten csak egyedül a U.S. Eastre enged fel a többi (pl.: Europa) serverre azt irja ki hogy "unable to connect".

Ha valaki találkozott már ezzel a hibával pls válaszoljon.

ui.: tűzfal , gép elállítgatás nem volt :)

Előre is köszönöm
  • laliking
    duplabalta? :D
  • nearo
    Oh... kösz:)
  • JancsiPapa
    Double axe az angol neve, KÉTÉLŰnek kellett volna fordítani...
  • JancsiPapa
    Tavaly 1 héttel írták ki előtte...
  • nearo
    Enyém se axe kari, csak találtam egy ilyen tárgyat.