26171
-
Plata #17144 http://gsclan.uw.hu/gsclan2/assassinbase.html
tessék,ide nézz be. -
JancsiPapa #17143 Köszönjük tartalmas hosszászólásod. -
virs lee #17142 LOL. -
#17141 plz aki tudna segíteni nekem a dueles assam fejlesztésében plz egy msnt privibe,kösz -
#17140 Vki b.neten tudna adni barbár cuccokat nekem?Most 20.as vagyok.Leginkább kard kéne.Ha vki tud adni akkor megköszönném. -
#17139 Nem csak a kétkezes kardokat? -
#17138 senki hibája :)
magyarázat:
a barbár kemény és a 2kezes stukkert is egy kézben hordja^^...mert kemény
[assa fav :)] -
#17137 -
#17136 cold sorcit. :D -
laliking #17135 értem, köszi
és pvp firesorcira mit ajnálasz? -
JancsiPapa #17134 Diablo II, bnet szótár
Megújult Joey oldala, nézzétek meg, fasza lett! -
JancsiPapa #17133 FELESLEGES!!!
Pvmben, egyenesen a halálba vihet minket az es - jön egy gyors csapat és sehová nem tudsz eltelézni, mert hiába van több életed, mana semmire sem lesz. Ráadásul az es magas szinten érhet valamit, de az a dmg rovására megy. -
laliking #17132 energy shield? -
#17131 meg nem :D mert ez uj kari... ugyi... .) -
#17130 Moo-moo farmot próbáltad ezzel a karival? :) -
#17129 Én a gyorsabb megoldások híve vagyok.
Most egy Palám van. Elsődlegesen Smite, Holy shield és Fanatism amikre gyúrok.
Alapban Zeal(4-es szint jóformán tárgyakból) és Fanatism amit használok egy jó manaregeneráló Flail-al a kézben. Ha gázasabb a helyzet, akkor átváltok a másik fegyverre(mana és életerő regen.), ami mellett egy nagyot sebző pajzs van. Ekkor lép életbe a Smite - Holy Shield - Fanatism kombó. :)
Ha elfogy a mana, akkor visszaváltok az első fegyverre és gyorsan visszakapom. :) -
JancsiPapa #17128 Bal oldali attacknak fireball, jobbra meg meteor, static field és teleport (görgős egér előny) -
JancsiPapa #17127 20 fire bolt, fire ball, meteor, fire mastery, 1-1 teleport, frozen armor,static field, warmyth, enchant, -
laliking #17126 fire sorcinál mire érdemes rakni kill pontokat? -
#17125 hmmm en amazonnal nyomom most... kicsit sokaig tart, meg turelem jatek, mert bowazonnal tolom, de segitovel meg lehet csinalni... igaz nagyon turelmesnek kell lenned hozza, de meglehet :DDDD (alig fogy az eletereje, igy inkabb a segitonek adtam az ijat ami atkoz, meg eleg jol sebez etc, igy o lovi, enmeg rohangalok korulotte :DDDD azt neha enis belelovok :D) -
#17124 Hát az a jövő zenéje... nemtom, de mefisztót tíz csontival meg egy zsoldossal nyírtam ki egy másik karival. Mondjuk az simán playres x nélkül volt, de mefi-t más karakterekkel viszont nagyon megszenvedtem. A másik meg hogy még nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy egy csont szellemet (bone spirit talán...) érdemes lesz fejleszteni 30. szinttől mint erős és hatásos fegyvert. -
#17123 Pl mit csináltok egy bossal (teszem azt Duriel), ha 8* annyi az életereje mint alapban, és még regenerálódik is... -
#17122 A csontik egy idő után nem lesznek elég erősek h. sokáig bírják a bossok ellen... v. nincs igazam? A Dio-ban nem árt előre gondolkodni, főleg ezzel a nehezítéssel. -
#17121 Nem tudom ő milyen karival nyomja, de én kezdtem egy ilyet egy necro-val. Az elején kicsit nehézkes, mert egy-egy zombie-t perceknek tűnő másodpercekig is ütögethetünk mire elhalálozik, de három-négy csontvázzal meg amplify damage-el megy mint a karikacsapás. Ha eljutottam legalább andariel-ig, majd mondom, hogy mennyire volt nehézkes. Most egyenlőre ott tartok, hogy stony field, és 13. szintű vagyok... -
#17120 Milyen karival bírod így a bossokat egyedül lenyomni? :) -
#17119 csakisch 8X modban(/players 8) jatszom a szinglit... ha lanosch multi van, akkor isch(esch igen, mukodik lanban) :D
schokkal jobb, igaz az act bossok(like Duriel) megadurva mind, dehat... :D -
#17118 Az úgy nem kóser. :D -
JancsiPapa #17117 Nem, de többet dobnak asszem. -
#17116 Értem... és 8* annyi cuccot is dobnak? :D -
JancsiPapa #17115 Ha beírod, h /players 8, akkor olyan, mintha 8 playeres játékban játszanál, szörnyek több hp, de több xp is. -
#17114 Ez a parancs mit változtat? -
JancsiPapa #17113 Sztem nem számít annak, anélkül is nehéz a dio singleben, sokkal könnyebb a multi...
Pl a seasonban is csak nevettem a 'húzz pls' whispereken, emlékszem, 1 hónappal a reset után egy cathan setben végigmentem egész act5-ön, 24es szinten, kb 10 perc alatt, anya q-val, mh nélkül...de tény, ha singleben kevés jó cuccot találsz :/ -
#17112 nem tök mind1 hisz singleben csalsz az senkit nem zavar -
#17111 Ha single-ben players x paranccsal tolom, az csalásnak számít? -
geomow #17110 Sziasztok!
Help kéne, mi történhetett hogy 2 napja a Battle neten csak egyedül a U.S. Eastre enged fel a többi (pl.: Europa) serverre azt irja ki hogy "unable to connect".
Ha valaki találkozott már ezzel a hibával pls válaszoljon.
ui.: tűzfal , gép elállítgatás nem volt :)
Előre is köszönöm -
laliking #17109 duplabalta? :D -
#17108 Oh... kösz:) -
JancsiPapa #17107 Double axe az angol neve, KÉTÉLŰnek kellett volna fordítani... -
JancsiPapa #17106 Tavaly 1 héttel írták ki előtte... -
#17105 Enyém se axe kari, csak találtam egy ilyen tárgyat.