26171
-
laliking #17186 kösz, és mi pluszt ad a full set? :) -
JancsiPapa #17185 Sztem igen, bár nem sok ilyennel találkoztam :] -
#17184 duelben nekro/druid hasznalhatja a summonjait?
(sry ha ) -
JancsiPapa #17183 Full tal set adja, semmit nem jelent, azon kívül, hogy megvan rajta a full set. -
laliking #17182 szerintem tényleg megér 3k-t ;)
más: mit jelent pár sorcinál az az arany aura? mert nem tok rájnni. tudom láma vok, de még is :D -
#17181 sorry fiúk!! -
JancsiPapa #17180 Hagyd - ennyire jött csak be a topikba.
Én is hagyom. -
laliking #17179 "Sajnos nem tudjuk, honnan tudnád a programot letölteni ..."
mellesleg meglehet oldani csak nem érsz vele sokat bneten ha 2 nap mulva iprol bannolnak :D -
laliking #17178 Regisztráció időpontja: 2005. 06. 30.
lol? :D -
JancsiPapa #17177 Oké engem nem érdekel -.- részemről lezártam, lmao. -
#17176 De nemszeretnék rá költerni tom olcso meg minden meg höllye vok de máshogy nemlehet megoldani biztos meglehet! -
#17175 akkor nincs mit tenni 3k és a tied az eredeti -
#17174 de az a baj nekem ugy kéne hogy mintha eredeti be lenne meg a game! -
#17173 felteszed a cd-t .iso-ba pl. -
#17172 hali honnan tudnák diablo image filet szerezni deamon toolshoz?? -
#17171 Pfúú, elég rég jártam erre, de a gonosz megint felébredt egy kis időre :)
b-net 999-cel^^
csináltam egy assát martial + cold + death sentry-re tervezem...
valaki csinált már itt ilyet? Mi a tapasztalat? nm elején még aprít egyedül is.
ha 3-man vagyunk egyedül győzöm, ha 4-en azt már nem. -
#17170 Szerintem elég gyerekesen viselkedtek...
Mind a ketten! -
JancsiPapa #17168 Így van, érdemben nem tudtál sem ma, sem tegnap hozzátenni semmit a topic szintjéhez ^^
A gizdázásodhoz meg annyit, hogy teljesen hülyének nézed az embert-.-
De ez már tényleg nagyon off. -
virs lee #17167 Ha pedig arra vered, hogy 1 hónappal régebben regeltél ide, hát csak annyit tudok írni, h gl...
Nem én gizdáztam azzal hogy házigazda vagyok egy tápigban, hanem te...
De ez már nagyon off. -
JancsiPapa #17166 Lehetne még ezt forszírozni, te ezt mondod, mindenki más pedig az ellenkezőjét...
Ja igen: egy sorcomon sem volt ES és nagyon ritkán haltam.
Ha pedig arra vered, hogy 1 hónappal régebben regeltél ide, hát csak annyit tudok írni, h gl...
"gondolom mást nem nagyon izgatott a dolog" Csak mindenkit megkérdeztem itt erről és senkinek sem volt ellenvetése.
Na jó éjt. -
JancsiPapa #17165 Köszönöm, látom nem igazán fogod fel... -
#17164 sztem nincs ket olyan teljes szett ami nem fedne egymast,de ha megis vann akkor sztem nincs akadaja h viselje a kari -
virs lee #17163 Miért gondolod, hogy nem használom a telportot? Energy shieldről van és volt szó eddig
Biztos? - "jön egy gyors csapat és sehová nem tudsz eltelézni, mert hiába van több életed, mana semmire sem lesz."
Ráadásul az es magas szinten érhet valamit, de az a dmg rovására megy.
Mana shieldre LOD óta elég az 1 pont, 50%-nál több nem kell, mert aránytalanul sokat vesz le manából. De annyi igen, mert az életben maradás az elsődleges.
Mit gondolsz, miért vagyok én itt a házigazda?
Mittomén, gondolom mást nem nagyon izgatott a dolog. ~~ "Regisztráció időpontja: 2005. 07. 30." ............. ................. ................. ................ ^^ -
#17162 Lehet olyat csinálni, hogy egyszerre két teljes set van egy karakteren? Tehát a két készletnek nincsenek egyforma tagjai (pl.: két öv vagy két kesztyű, stb...). -
JancsiPapa #17161 Na de körbe is kérdeztem a barátaimat, akiknek szintén van annyi tapasztalata, mint neked vagy nekem - 'minek' - volt a válasz. Mindegy, cu. -
JancsiPapa #17160 Hát sokféle assa van, a setek együtt nem sokat érnek lodban, jobbak a rúnaszavak. -
JancsiPapa #17159 Mit gondolsz, miért vagyok én itt a házigazda?
Miért gondolod, hogy nem használom a telportot? Energy shieldről van és volt szó eddig...Tisztára úgy szólsz hozzám, mintha ki akarnál oktatni...Pedig nem hinném, hogy bármiben ki is tudnál... -
#17158 sztetek a natalyas set illik legjobban assahoz?tom h az only assa de h van e oylan ami jobb neki -
virs lee #17157 Mit kell ezen indokolni? Ha nem tudod használni a teleportot, az a te bénaságod, nem a ts hibája. 5 évig dióztam b.neten, szal asszem van elég tapasztalatom benne. Sorcival bizony használni is kell a skilljeidet, nem elég csak állni és lőni mint egy amával, barbival. Bár a LOD óta az is elég ízi rájder lett. -
#17156 ok thx -
Plata #17155 reset talán januárban lessz,vagy amikor kijön az 1.12 peccs -
Plata #17154 akor írj a gsclan.uw.hu-n a fórumba,az assa topicba,Ott válaszolnak minden kérdésedre.ott vannak igazi profik is. -
Nuki #17153 kétélü balta igen^^
mellesleg kétkezes cuccot tud barbár 1kézben fogni sazl ilyet láthattok máshogy is :P
(szerk: #17138 ezt nem láttam sry :) -
laliking #17152 nem. -
Brio #17151 csá
mindenkinek!! Volt már reset? Mert régen jáccottam már mert meghalt a videókártyám!!! -
#17150 már 33-as vagyok
-
#17149 oh thx ez nagyon jó
azert szivesen beszélnék még vkivel konkrétabb tapasztalatokrol stb -
JancsiPapa #17148 Azt az egy büntetőpontot nem véletlenül kapta - btw, indokold már meg akkor, 'kedves lee'... -
laliking #17147 akkor lássuk a jobb fejlesztési tanácsot... -
Plata #17145 én tudnék,adni,de nemtudok mégse mert az ilyen kiskariknak való cuccot eldobom,vagy eladom a kereskedönek,ugyanis csupa 70-es 80-as karijaim vannak,