Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Demonhunter olyan túl beképzelt, a démonvadász olyan aranyos 😄
Vagy:
PeT_A_Demonvadasz
ha kifér 😛P De úgyse 😞
Akkor asszem az új karim neve: Démonvadász lesz! 😊
Vagy angolosan Demonhunter 😄
Majd még meglátom 😛P
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egy szellem fõnök dobott az 5. szinten 1 SS-t, majd a Countess megajándékozott 1 Ist-tel. Ez túl nagy mák, érzem most lesz a ladder reset, mert minimum ekkora kibaszásnak kell most jönni, nehogy már jó legyen nekem :-)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Majd megnézem, mennyivel nagyobb erõ kell az elit pajzsos kivonatához. 😊
oksa, 4 ist! 😊 Köszi!
Én este 6 után leszek fenn, akkor mehet a trade.
Jó angolozást! 😊) Bad Boy... 😛
Megvettem, most suliból írok, angol óráról <#vigyor1>#vigyor1> , 2-3 körül leszek.
de a smite damagéje igen?
vagy hogy is müxik ez? 😊
Sok helyen olvasom, hogy uppolt zakával rulZ a dió, bár én meg azt hallottam, xart se ér az uppolás.. de lehet smitenál igen? 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
This was a common question back in the D2 days, but we don't hear it much anymore. The Black Tower key can be seen in a screenshot here. It's a removed quest item that has no function in the game and can't be accessed on the realms, but can be hacked out and accessed in Open Battle.net. It was originally part of the Act Three quest, and you would have had to find it and then use it to unlock the entrance to the Durance of Hate. At some point Blizzard replaced that with the "Destroy the Compelling Orb" quest, but the key was left in the game code, unused. It was a popular thing to take screenshots of and claim it had some use in a secret quest or level, but it never did anything.
Az Act 3-s Hireling nem dobál sosem orbot...: Glacial Spike/Ice Blast/Frozen Armor -t varázsol.
( Ú gy emlékszem a 3. faluban vett coldos srácnak is jó hasznát vettem, fõleg mikor már freezing orbot nyomkod a mobokra)
Hallottam 1 érdekes dolgot és szeretném tudni, hogy igaz-e?
Elméletben csak sima D2 ben mukszik de nemtom.
Az a lényeg, hogy mikor a Dark Wonderer elteleportál akkor jönnek mobok. Na ha ott meghalsz 2x er akkor ha felveszed a cuccaidat akkor nálad kellene hogy legyen az a bizonyos Black tower key. És ha ezt vissza viszed akkor a Countessznél 1 újabb szint nyílík.
Van olyan interneten is játszható mod amiben kicsit átalakítva mûködik, de teljesen máshova kell menni és a shadow lands re nyit kaput ahol a Standard of heroes-t és az Enigmat lehet megszerezni. Lécci válaszoljatok!
2. kérdésre a válasz sajnos nem. Érthetõ okokból kifolyólag, hisz így túl egyszerû lenne.
Normalon, Diablo ellen tudtok valami jó taktikát, barbárral? Haver druidával nyomta le, de úgy, hogy odament, ütött bele párat, elment, ütött bele párat elment (mikor elment, akkor pihent, feltöltötte magát, stb), ami szerintem kissé bajos, ennyire erõsre csinálták volna?
Második kérdés: bneten többször is meglehet csinálni azt az akt 5-ös küldetést, amely ajándéka egy tárgy foglalatosítása? mert ez tök jó lenne, egy csomo foglalat lehetne egy tárgyon<#circling>#circling>
83% ed dusk, kurvára jó!
Tölthetõ a TITAN QUEST demo!!!! Detto Diablo,még a billentyû beállítások is.
A Grafika egyszerûen gyönyörû, váltakozó nappalok-éjszakák, az ellenség úgy esik össze mintha igazi lenne ...stb, több ezer felszerelés...multiplayer..... Diablo kedvelõknek kihagyhatatlan!!!
bocs a nagy képekért
Egy full reinstall windoznak sztem megoldja a problémát.
Ha igen, akkor felaksztom blizzardot 😞 Na majd kipróbálom valami itemen.
Egyébként meg a charm-k is engem igazolnak. Azoknál is bevállt a statisztikám. Merem remélni most az egyszer te tévedsz 😊
ha beírok vmi nevet kéri a play cdt áll jelleggel , ha nem írok be nevet akkor nevet kér
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Gyakorlatban meg eltépek, aztán talán hétfõn el kezdek egy paladint, de még ez is igencsak kérdéses. Lolz... De elméletben már jó vok, és tökre élvezem 😛P
Csak a sok órát játszani, na az... az kaki😛
Na jó hétvégét, jó játékot! 😊
Sima dio2, vagy a kiegészítõ (LoD) ??
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Vagy mind2 esetben számít a hit recovery??
szvsz úgy lenne logikus... és persze mivel a blokk ráta gyorsabb (2frame vs 5 frame), így ha blokkol az ember, akkor jóval hamarabb jön helyre....
mondjuk majd kipróbálom élesben is.... 😊
Aztán úgy szemmel is látható.
Jó nagy táp a holy shield 😊)
Egy 8 min dmg gyûrû +200 végsõ statnál. (c betû).
én úgy tudtam, hogy a +ED jewel meg bármi +EDt ad a fegyóhoz, szal pl. a fegyó 250%os EDjéhez adódnak, szal lesz 275.
like duress... szvsz ugyanúgy müxik a jewel is...
szal ...
de lehet a jewel ED külön mûfaj, bár úgy igencsak táp lenne, ha a kész sebzést növelné 15%kal 😛P
Aspy:
Ha nem válik be a fanás íj, meg a dream, vegyél egy ACT1es rouge mercet, és rakd rá. mekkora flash, hogy fana aurát kapsz...
Elég nagy flash lenne a Javazonnak pl 😄DD
De mondjuk egy Barbnak se kutya 😛P
Hülye lesz a kérdés, de 'must try' kategória. Eredeti a cd?