26171
-
#17226 valaki van most fenn, vagy megy fel?
-
laliking #17225 akkorjól átbasztak? :O -
Plata #17224 http://forums.d2jsp.org/index.php?showforum=170
az itteni árak a jók. -
JancsiPapa #17223 Mielőtt megkérdeznéd: uppoláskor, még ha a maximum ed% is van az adott cuccon, akkor sem lesz ugyanannyi a defje egy upp után - a legjobb példa: 200%ed gore ridert láttam már 193 deffel is, viszont az elérhető legnagyobb def rajta egy picivel 200 fölött van.
Igen, hülye egy világ néha ez a dio, néhányan direkt ezekre a ritkaságokra mennek és hajlandóak telepakolni egy accot is hrrel, ha olyanod van, mint ami másnak nincs :] -
JancsiPapa #17222 ,,...nem mindenütt korrekt..."
De egyébként hidd el, van olyan, aki megadja...mint ahogy egy 2x uppolt, 93 defes (asszem 93) magefistért is hreket adtak anno... -
Plata #17221 Nem hinném hogy bárki is adna istet perf tal armorér. -
Plata #17220 Na ne röhögtess,ha olyan béna vagy hogy a kissebb qesteket se tod megcsinálni,akkor huzzon a ragya.Sose szoktam huzaskor az összes qestet megcsinálni,csak a fontosakat.Föküldik,skillt adó küldik meg egyéb jókat adó küldik. -
Nuki #17219 te vagy a házigazda, terelgeted bárányaidat :P -
JancsiPapa #17218 Csak tudnám, miért adok linkeket... -
#17217 De egy armor már megér egy pul-t nem :P -
JancsiPapa #17216 ITT van mellesleg egy útmutatás, nem mindenütt korrekt, de sztem egy körülbelüli értéket segít nektek meghatározni. -
JancsiPapa #17215 Rég voltam bneten, de nem hinném...mindennek az ára csak romlik és 3 hónappal ezelőtt sem ért pult ;] -
#17214 Sziasztok egy 12-es varázslom van hétvégém tok játszani valaki tud engem huzni de nem cak annyit hogy megoli a főellenséget hanem minden q-t meg kellene csinálni. Valaki vállakozik rá :DD? -
Plata #17213 Nemtom,csak az armor meg az amu ér valamit.tavasszal még ist körül ment az amu. -
Plata #17212 Mert elnéztem -
laliking #17211 a tal rasha mask belt és orb együtt megér egy pult? -
JancsiPapa #17210 Amúgy sztem a wizardspikenál jobb nincs (na jó, esetleg a hoto) - allres, 50 fcr, mana...azért nem rossz season elején :] -
JancsiPapa #17209 3 set bónusz, 1 orb (set bónusz) 2 amu - asszem ennyi így fejből ^^ -
JancsiPapa #17208 ööö ezt miért én kaptam? -
JancsiPapa #17207 A setek -
#17206 Tom hogy hölye kérdéés de miböl áll egy szet miket kell összegyüjteni vagy ilyesmi?? -
laliking #17205 akkor dobhatsz nekem :D -
Plata #17204 Összvissz 5 skill,ha jólemlékszem,nekem is van 2 tal sosóm,fun karik
szet mániás vagyok,minden high setböl van 1-2. -
Plata #17203 Sok-sok skillt?Mennyi aza sok neked? -
laliking #17202 kösztök! ebből most sokat okosodtam, de tényleg :)
Lenne valakinek egy low leveles (45) sorcira való free cucca? :) -
#17201 Igen, de egy full tal set-es sosoval nagyon jól meglehet gazdagodni, mert ha ügyesen használod akkor igen gyorsan tudsz vele mf-elni és bizony esnek a fincsi runák, drága rare gyűrűk, stb.. Az hogy mennyire menő, meg drága cucc a tal set már más tészta.
Amúgy nézzd meg a Full set és a set darabokat hogy miket adnak. Sok-sok +to all skill..
De félreértés ne essék nem mondom hogy a Tal set a legjobb gear egy sorcira. Arra ottvan az Alibaba(2IST-el)/hoto shako, coh, mara/tal amu(pénztárca függő), stb..stb.. -
Plata #17200 Full tal set,holélsz te ember a tal set,crap set.RW cuccokkal többre mész.1.11b peccs van már ember,nem 1.10.A setek fun karinak jók,de komoly karinak már nem.
Tal setes sorci max szép.de ennyi. -
Plata #17199 Hát,tele nélkül a sorci szart se ér. -
JancsiPapa #17198 Thx, de tényleg ^^ -
Nuki #17197 ismerek ojat :o :D -
Nuki #17196 lol haggyad má' :D
egy akadékoskodó újreg nem ér meg ennyit :D -
JancsiPapa #17195 Nem feltétlenül a full tal set a legjobb egy sorcra...
Az én mf-sorcjaimon még anno (season elején) talarm-öv-amu volt csak a setből, egy shako, egy wizardspike jobban jött rá, pedig ez akkor többe került, mintha ugye a maskot és az orbot használnám :]
De már nem merek semmit írni mert láma leszek -
laliking #17194 reménykedni lehet, nem? :) -
#17193 Nem hinném h. bárki is tárolna a szűkös ládájában számára felesleges full seteket. :) -
#17192 thx! -
laliking #17191 wrong answer. please try again :P -
laliking #17190 ha meg van az összes cucc vmilyen setből akkor az pluszkat ad.
skill life mana etc. -
#17189 Hali én még haláli kezdö vok valaki elmagyarázná mi az a full set és mire jo thx:( -
#17188 Ebben biztos lehetsz. :D -
laliking #17187 na ok, utánanéztem. nincs valakinek egy ilyen full setje nékem? :)