26171
-
JancsiPapa #17266 Mivel a barbomat egyszer nagyon megverte egy ilyen, sztem nem lehet rossz, de nem high duelban.
A barbom nightig ment anno, ott is dueleztem. -
#17265 jancsipapa és ez a duel nekro, tud olyan ütőképes lenni mint a duel barb od? irtad régeben h 80-90+ karikat nyomtál le vele, ezzel a nekro val is lehet ilyet ügyeskedni ha jol felszerelem? még kezdő vagyok duelben, akkor norm on neöljem meg baal-t hanem runoljak 49.- ig és ott gyakoroljak duelezni? -
laliking #17264 high duel:
60.+ szintu karakterek küzdelme
Használható minden skill és minden tárgy kivéve a charge bugot adó tárgyat nem használhatja
az a karakter akinek skilljeire hatással van (pl Bone necro marrowalk-ot, Rabbies druid Carrion -t)
Itt már lehet használni az enigma-Botd-Fortitude..stb -t a tárgyak által adott más kasztok skilljeit
Charge, +skill , When equiped, on striking formában is...
*
Csak 60 feletti karakterek vehetnek részt (de a 60. szintu karakter összekerülhet 90. feletti karakterekkel érdemes tehát legalább 80. szintu karakterrel nevezni)
*
Maximum 85 reisist és +20 vagy 20% absorb vagy 95% resist és nincs absorb**
*
Két kategória: All és Melee*
*
Duel Hell fokozaton játszódik. -
laliking #17263 akkor a 80-as karim highnek számít? mert mindig olyan kicsinek érzem megem.. :D -
JancsiPapa #17262 A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
Itt semmi sincs a high duelről ;]
Én személy szerint a high duelt azért 50-től mérem, mert a mid-duel a lvl 49, következésképp ami felette van, az high duel. -
Plata #17261 Duel szabályok.
na itt olvasgass kicsit,és a high duel 70 felett kezdödik. -
JancsiPapa #17260 Ha elolvasod a buildet, rájössz ;] -
JancsiPapa #17259 A duelnek is vannak fajtái: van az ún. high duel, ami 50+ szintnél kezdődik és általában ezt látod. Ezen kívül még meg lehet különböztetni lvl 9, 18, 29 és 49es duelt. -
JancsiPapa #17258 Na most ha kevesebb a faster cast rate, akkor kb ugyanott vagy - lassabban varázsolsz és csak kicsivel sebzel többet.
Jobb a white. Ha nincs más, akkor egy sima fehér 2 socketes wandba, de ha van rajta bone armor/poison nova/lower resist/iron maiden/decripy , akkor jöhet az is. -
#17257 ja és mér pont 49 lvl es? hell en dueleztél vele? vagy night en? -
#17256 tuudom egnap este azt nézegettem, de én ha megunom a duelt akkor komolyaban is felszeelném, h több skill em legyen. és a sharp on van elég sok sztem, white rw-t mien wand ba érdemes kirakni? -
JancsiPapa #17255 White egyértelműen, fcr is van rajta.
De van egy duel poison necro leírásom ITT , ha érdekel. -
#17254 üdv, nincs valakinek aktáron egy elado blackbon sharp ja, és eyg peasant crown ja? jancsipapa duel poison nekronál blackbone sharp vagy white rw a jobb? fegyver? -
#17253 Multiban volt már olyan is hogy egyszerre 9 volt. Na az volt a LOL :DD -
JancsiPapa #17252 Singleben nem is ;] -
#17251 Hát hogy egszerre három kapu van működésben. Gondolom nem túl gyakori látvány. -
laliking #17250 mi ezen a pláne? :D -
#17249 Lol :-)
-
#17248 +all skilles runa talán nincs, de már gyengébb rúnaszavakból is össze lehet rakni valamit ami +all skill-t ad. -
#17247 Söt ha jol emlékszem kereskedönél ugyanígy vagy az lehet ctrlés jobb(vagy bal) click és televásárolja a maxot.kulcsból 12 ,potionbol amennyi hely az övedbe van,portalokbol 20 stb... -
JancsiPapa #17246 Hát ha a potionra ráviszed, akkor automatikusan beteszi az övbe, ha van olyan (v üres) sor. -
laliking #17245 ez komoly? :D -
JancsiPapa #17244 Shift+bal egér ^^ -
laliking #17243 de akkor legalább lenne egy pia visszapakolo gyorsgomb vagy valami. -
JancsiPapa #17242 Hát leesik rólad az öv, akkor nem lehet benne 4 sor pia, nem gondolod? :] -
laliking #17241 és kinek az ötlete volt hogy halál után a potionok kiessenek az övből? tök idegesítő mindig 1enként visszapakolászi halál után. -
#17240 Nálam ilyen nem volt. Sry! -
#17239 Már elég régóta idegesít és kíváncsi lennék:
HOGY KINEK AZ ÖTLETE VOLT AZ,HOGY HALÁLKOR A LÁDÁBÓL IS KIESSEN AZ ARANY? :P -
#17238 Ahogy felmész a B.Net-re letölti magától. -
cickány1 #17237 hello mindenkinek egy krdésem lenne: honnan tudom leszedni a diablo2 1.11 patchét?
-
#17236 Igen.
...és van is. The Fury Within mod. Sky rune - 1 to all skill levels
nem hülyeség egyébként :) jó kis mod ez :)
ittvane
csak az a szívás vele, hogy 1.09 alatt meg csak (asszem) -
#17235 Úgy érted a hivatalos kieggel együtt.
Modokban esetleg lehet ilyen. -
#17234 Az alapjátékot a kieggel együtt értem -
#17233 a szigorúan az alapjátékra szorítkozunk nincs :)
de amúgy akad :) -
#17232 okkösz -
JancsiPapa #17231 Nincs :) -
#17230 van +all skilles runa? .s -
JancsiPapa #17229 Na ha már felhoztad a jspt, el is magyarázhatod mindenkinek a lényegét :]
A helyes link pedig EZ ;] -
JancsiPapa #17228 Szar/másolt a cd, más nem lehet sztem. -
#17227 Hi aszt szeretném megkérdzni hogy amikor telepitem a lord of destructiont egy helyen mindig abbahagyja (asszem valami text)itt tudn valaki segiteni?