26171
-
#17306 IM Resist a meglévők mellé még jobb lenne. -
#17305 A következő peccsbe kérem belerakni:
(2 grandcharm helyét is foglalhatja)
giant charm:
requied lvl: 60
IMMUN TO IRON MAIDEN
köszönöm -
#17304 Akkor ezek szerint egy karakteren működhet egyszerre több aura is? -
#17303 Ez egy nagyon jó játék -
Plata #17302 maphackért bann jár.a bneten. -
Plata #17301 a sur is hr.nem csak az ohm,de az insight az szinte minden csicsónak van. -
#17300 huh most vettem észre, hogy ohm is kell, namindegy, mindenesetre az insight elég jól néz ki +6-8x mana recovery!! hmm -
#17299 Találtam pár érdekes rónaszót, amit elég könnyi kirakni. Ha ezeket ráteszem a segítőmre, akkor gondolom egyszerre is tudnak hatni. (Act-ből a dárdás csávó)
Pl. alap defense aura +
Insight
Ral + Tir + Tal + Sol
Character Level: ?? Polearms, Staves
4 sockets
Level 12-17 Meditation aura when equipped
+35% Faster Cast Rate
+200-260% Enhanced Damage
+9 to minimum Damage
180-250% bonus to Attack Rating
Adds 5-30 Fire Damage
+75 Poison Damage for 5 seconds
+1-6 to Critical Strike
+5 to All Attributes
+2 to Mana after each kill
23% better chance of getting Magic Items
Bramble
Ral + Ohm + Sur + Eth
Character Level: 61 Body Armor
4 sockets
Level 15-21 Thorns Aura When Equipped
+50% Faster Hit Recovery
+25-50% To Poison Skill Damage
+300 Defense
+5% Increased Maximum Mana
+15% Regenerate Mana
+5% To Maximum Cold Resist
+30% Fire Resist
+100% Poison Resist
+13 Life After Each Kill
33 Charges Level 13 Spirit of Barbs
Ha ez tényleg működik akkor nagyon ütős. Szerintetek menni fog? -
JancsiPapa #17298 Megértem... -
laliking #17297 mé lenne poén egy tele-s sorcival 2perc alatt végigszáguldozni minden pályán? -
#17296 conviction aura + sorci -
#17295 Tudja valaki mikor volt utoljára ladder reset?
izé... Maphacket akartam írni. Nem vagyok cheater, de azért aki már végigvitte pár százszor a játékot igazán megadhatnák azt az örömöt, hogy van egy teljes térképe. Legjobb lenne, ha jegyezné a program, hogy az egyes területek hány %-át fedezted fel és ilyen arányban mutatná a térképed következő alkalommal.
-
laliking #17294 resetet nem lehet tudni pontosan
hacket meg semilyet nem tolerálnak bneten, legbis én biztos nem :) -
#17293 Mikor volt és lesz Ladder reset?
Wallhacket mennyire lehet használni ill mennyire tolerálják bneten?
ui.: ha valaki eladná original diablo2 cdkulcsát ma vagy holnap megvenném, később nem érdekel. -
#17292 és meyni idő volt mig összeszdtétek? sokat mf eltetek? vagy mit csináltatok? -
JancsiPapa #17291 ...lvl 30 skill, conviction aura, zöld színe van.
A rúnaszó pedig az infinity, ber-mal-ber-ist (ladder elején csak erre gyűjtöttünk haverokkal :) ). -
#17290 Egy rúnaszóval. Nemvágom mi a neve. Talán Grief, de egyáltalán nem biztos.. Sőt. -
#17289 ha ezt a 49 duel nekrot akarnál fejleszteni magasabb szinten miylen armort ajánlotok? egy bone rw-t, vagy egy (ulyonnan szerzett, ezt már megéri uppolni? vagy ennél a duel karinál nemfontos anyira a def?) 34 es vipert 5/5 poison facettel? vagy inkább shaell el? -
#17288 druidnal duelben meik a jobb spirit of barbs vagy heart of wolverine? :\ -
#17287 játszottam déltán egy palával, és letudta venni az elenről a light immunitást. ezt mivel lehet elérni? -
#17286 en a concentrate barbimnal nem nezegettem a hit recoveryt... -
JancsiPapa #17285 Ez így is van - sorcnál a legfeltűnőbb :) -
#17284 Én úgy tudtam h. a "faster hit recovery" az az hogyha megütnek, gyorsabban térsz magadhoz az ütés után, vagyis hamarabb tudsz visszaütni. -
laliking #17283 hagy már. te legalább segítesz, nem fikázol mindenkit aki nem 6éve nyomja a diot. -
laliking #17282 fast run/walkról.
a faster hit recovery azzsem akkor lép életbe ha sebződésed meghaladja az életed 1/12-részét. de bocs ha hülyeséget mondtam. -
#17281 és az mitől függ h mien gyorsan tud futni az emberem? fast run walker től, vayg faster hit recoveritől? -
JancsiPapa #17280 Egy másik fórumon utánanézek ennek...
Mint írtam, jspn is 9,18 (v 19, én már nem tudom most hirtelen), 29 és 49 lvl duel coalition van - következésképp ami felette van, az high. A gs szabályzathoz meg annyi, hogy ha te HIVATALOSAN akarsz egy lvl 40-50 (vagyis akkor már lvl 50-ig viszi el a klánotok, azaz lvl 50) karival duelezni, akkor kiröhögnek. Calypsolt ismerem, tradeltem vele párat, lvl 50 javája van, úgy tudom. -
JancsiPapa #17279 Azt nem igazán szerintem :/ -
#17278 26 allres es viper em van, szerezzek jobbat vayg ezis megteszi? -
JancsiPapa #17277 Defense:279
Durability:24
Required Strength:43
Required Level:29
120% Enhanced Defense
Magic Damage Reduce By (9-13)
All Resistances +(20-35)
30% Faster Cast Rate
+1 To All Skill Levels
Jó éjszakát, bár alig értek a diohoz :( -
Plata #17276 LVL 60 mióta high?
-
Plata #17275 Felölem lehetsz csak ne írj hülyeséget. -
Plata #17274 20-as viper nincs te észkombájn.25-35 lehet.És igen érdemes uppolni,utána tegyél bele um-ot. -
JancsiPapa #17273 Ha ennyire kell a +def, akkor rajta, mást nem jelent az upg :)
De nehogy egy 20 allresistest upgzz :) -
JancsiPapa #17272 Jut eszembe: amit én itt írosgatok, jótanács akar lenni, nem feltétlenül ez a szentírás.
Mindig próbálok linkeket adni, ahol tudok, ha egy olyan kérdés jön fel, ami vitatéma, akkor más fórumokon is utánanézek. Ha egyszer tévednék, nem kell engem sem leoltani a francba, én sem teszem ezt.
Plata, még egyszer: ha ennyire szúrja neked a személyem itt, írj az sgnek, majd ők döntenek. -
JancsiPapa #17271 Pontosan öregem...írj az sgnek, ha nem tetszik a személyem...
Attól mert gs klán 60+ felett nézi a high duelt, attól még nekem nem kell.
És köszi, nem kell az oltás egy noname, magát fel nem vállaló embertől. -
#17270 mar bocs,de te kurtad el a linket -
#17269 és érdemes a vipert upgradelni? vagy nepazaroljak rá rúnát? -
Plata #17268 gsclan.uw.hu
nézd meg itt a HFP-PVP-GSC linknél.
-
Plata #17267 Próbáld újra,bakker hoggy lettél te itt házigazda?
Ilyen süket palit mint te még nem láttam,alig értessz a dióhoz.