Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
amúgy, starcraft 2 hack miatt az összes játékod bannolták
How much can you take,before you snap?
A warden (blizz anti-cheat software) figyeli a géped, és hidd el, detecteli. Megjelöl csalóként aztán blizzard félévenként nagy bannoláshullámot indít, akkor kapsz 3 hónapot, ha másodjára is megjelöl a warden akkor örökre.
Képregény
Köszi 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The +min/max damage listed on the skill effectively works the same as +min/max damage added to your weapon on normal attacks, except that it is not reduced by the 3/4, 3/8 & 1/4 penalties. So for damage dealing purposes, on blade fury, you could treat it exactly the same as an offweapon source of +min/max damage, ignoring the penalty. This is especially important, as with high levels of blade skills, the +skill damage can deal more than the weapon "half" of the damage.
I almost fell off my chair. This is huge! Do people know about this? It flew in the face of everything I thought I knew about this skill. Nearly all the guides I had read with any mention of Blade Fury had all said the same thing: that this was a 1pt-wonder; additional points in this skill are wasted. But if the above statement is correct, a 20pt investment in Blade Fury could potentially yield THOUSANDS of damage! I immediately dug up my data sheets and started repeating all my tests, this time making no assumptions about what Blade Fury was and wasn't supposed to do. The following is a description of my findings, and the conclusions made therein.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
az adatbázis nagy része nekem is megvan,de azért köszi
EnxTheOne: én hétfõn még biztos nem tudok indulni az új karakterrel,sõt inkább csak a hét vége felé
A topikban, amit linkeltem, látod az okokat. Nem az a pár ezer forint volt az érdekes, amit fizetni kellett évente, hanem egyszerûen baszott nagy pangás volt a fórumon, echte magunkkal beszélgettünk.
Mivel azért szerette volna, hogy amit õ hetekig csinált aprólékos munkával, megmaradjon, ezért itt van egy köztes megoldás. Ha gondolod, elküldöm neked a linket, ahol megtalálod, szerintem így semmi elítélendõ nincs benne.
miért volt gond üzemeltetni az oldalt? nektek pénzbe került?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
de az adatbázis elérhetõ még egy helyen, amit itt büntetõpont miatt nem reklámoznék 😄
ezeken az oldalakon minden lehetséges(és még azon felül is) információ fent van ami a játékkal kapcsolatos.szóval biztos megtalálod amit keresel
Delac: hát,nem olyan nagyon régen.de volt róla szó itt is,keress vissza,ha érdekel
(egyébként nálam archiválva megvan a nagyjából teljes oldal a fórumot és 1-2 dolgot kivéve,úgyhogy szólj ha kell)
de amit ezen az oldalakon nem találsz meg,az máshol sincs fent
annak lett új címe, és azon kívûl hirtelen más nem jut eszembe,ahol rengeteg info fent van
vagy esetleg d2jsp
Régen találtam egy forumot, ahol le vannak írva tök jól részletesen a Diablo 2 karakter guide. Nagyon sok fajta volt és nagyon részletes. Volt csóró jó karakter és közepes meg gazdagoknak való. PVP, és PVM. szóval minden.
De most google-ban semmit nem találtam. Pedig máskor tök hamar meg volt.
Azt tudom, hogy egy érdekes sárgás színû weblap volt.
http://www.diablo2.com/forum/ szerintem nem ez, pedig a cím mintha ez lett volna.
Viszont a régi topikokat leírásokkal nem találom. Törölték volna? Nem tudom.
Van valami jó oldal? Ahol van minden leírás?! Elõre is köszi!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
-Crushing Blow vagyis a CB az adott százaléknyi eséllyel 3/4-eli az ellenség aktuális hp-ját (playerek esetén csak 1/10 hp-t vesz le, bossoknál 1/8-ot )
-Nem hat, csak a csicsó fire damjára
-Talán érdemes craftolni, viszont elég macerás tud lenni mert egy itemre nagyon sok féle haszontalan affix kerülhet, mire összejön egy használható cucc
szerintem amivel érdemes próbálkozni: Hp Gloves (knockback), Blood Gloves (5-10% C😎, Blood Ring, Caster Amulet (5-10% Fcr)
A tárgyra csak adott szintû tulajdonságok kerülhetnek az affix listából ( http://classic.battle.net/diablo2exp/items/magic/ )
A tárgyra kerülõ lehetséges tulajdonságokat legfõképp a player szintje és a szörny szörny szintje határozza meg fele-fele arányban
Hogy egy 2 class skilles amu jöjjön ki sok resisttel, fcr-el: pl +2 to Necromancer Skill Levels - Amulets(90), ahhoz kell egy jó playerszint (92) és egy area 85-ös területen levõ Unique/Champion stb szörnytõl esett item (88)
itt jön be a felezési arány:
(88/2)+(92/2)=90 ->ami már jó, mert ilyen szinten kerülhet rá az említett +két classkill (csak ezekrõl tudok nyilatkozni, mással még nem nagyon próbálkoztam)
Valaki meg tudja nekem mondani a kovetkezo par kerdesemre a valaszt?:
1.Mit jelent pontosan a Crushing Blow kifejezes a jatekban es pontosan hogyan mukodik?Azt tudom,hogy smitternel alap.
2.Ha csicsora felrakok mondjuk egy Obediencet,abbol a -25% enemy fire resist ram is vonatkozik?
3.Hogy is van ez a craftolos dolog?Erdemes-e?Az arreaton olvastam a leirast,de tul bonyolult volt szamomra az angol szoveg...!Nagyjabol ertettem,de anyira azert nem vagom!
Udv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Sok fajta build van, a leggyakoribbakat már mondták.
Whirlwind: 20 ww skillre, 20 fegyver tipus mastery, 20 battle orders, pár pontot érdemes rakni iron skinre, és natural resistance-re, illetve 1 pont feltétlen a berserkre fizikai immun ellen
Frenzy: 20 frenzy 20 fegyver mastery, 20 battle orders, 1-1-1 iron skin, natural resi, berserk,. Talán a frenzy synergyre is érdemes rakni, double swingre, amig frenzyt el nem éred tudj mivel harcolni.
str, ammenyi kell ruhához, dex 150 körül bõven elég magas szinten is, többi vita, energyire nem kell, ha szerzel steal mana cuccokat.
chatbe ir be:
/f add *LordDie
A leggyakoribb barbár a whirwindes, majd a frenzy
Googleba: d2 barb build
ha nem is tudsz angolul, akkor is felvannak sorolva a szükséges skillek.
Mire jó az Atack Rating? rengeteg itemem van ilyen csak foglalja a helyet vagy éris valamit ha sok atack ratingem van?
Milyen charmokat tartsak inkább magamnál barbárként? elég sok hülyeség van és uncsi minden 2 percbe teleportálni a városba.
Köszi elõre is, üdv
Erdeklodnek,hogy valaki itt kozuletek jatszik -e a 6net, vagy a kani szerveren?Ha igen,elmondanatok,hogy a 6net szerverre miert nem tudok regisztralni?!Az oldalon nem mukodik a regisztalo-redszer;egyszer ezt,egyszer azt ir ki;nem ertem.Van,amikor be sem hozza az oldalt!
A kanit sikerult megcsinalnom,de ott meg ma d.u. egy lelek sem volt fent...egyaltalan jatszik meg ottt valaki?