Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már több éve maphackelek, soha nem kaptak el 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

szerintem nem permaban van az accra, hanem csak 1-2 év

amúgy, starcraft 2 hack miatt az összes játékod bannolták

How much can you take,before you snap?

Szerintem csak a Diablo-n belüli accountot. Azért csúnya lenne, ha az összes játékodat ban-olnák miatta.

Daell Drow
Es ha van mellet 3-4 masik blizz game, akkor azt is?
Az accountod viszont mindkét esetben végleg bukod.
Értem, köszi!

plu604
elõször három hónap (asszem ban) ha másodjára kapnak el vele akkor permanent ban.
A warden (blizz anti-cheat software) figyeli a géped, és hidd el, detecteli. Megjelöl csalóként aztán blizzard félévenként nagy bannoláshullámot indít, akkor kapsz 3 hónapot, ha másodjára is megjelöl a warden akkor örökre.

BattleNET-en a maphack használatának milyen szankciói vannak? (természetesen csak elméleti szinte kérdezem 😊 )

Daell Drow
óóó, de elfelejtettem ezt az oldalt. Regen 4-5 eve sokat jartam ide olvasni.
mascarun
Épp az imént találtam egy Diablo képregényt! Meg is lepõdtem. xD
Képregény

Megoldódott a probléma ^^

Hali! Gondoltom h unalmamban elõveszem már a jó öreg D2-t. Viszont X éve amikor régen toltam volt hozzá vmi mod, amivel ha jobb gombbal vagy altal kattintottam a skillekre akkor levette a pontot arról a skill tree-n vmint a karakter fõbb statjait is újra ellehetett osztani. Vki nem tudja véletlen h meik mod lehetett ez?
Köszi 😊

Ennek a hozzászolásnak eltudnátok magyarázni az értelmét? Tanulok angolul de nem megy. Assassin képességel kapcsolatos. Van az a 3 blade skill, amiknél a sebzésed csak 3/4, vagy 3/8-ad.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Originally Posted by Arreat Summit
The +min/max damage listed on the skill effectively works the same as +min/max damage added to your weapon on normal attacks, except that it is not reduced by the 3/4, 3/8 & 1/4 penalties. So for damage dealing purposes, on blade fury, you could treat it exactly the same as an offweapon source of +min/max damage, ignoring the penalty. This is especially important, as with high levels of blade skills, the +skill damage can deal more than the weapon "half" of the damage.

I almost fell off my chair. This is huge! Do people know about this? It flew in the face of everything I thought I knew about this skill. Nearly all the guides I had read with any mention of Blade Fury had all said the same thing: that this was a 1pt-wonder; additional points in this skill are wasted. But if the above statement is correct, a 20pt investment in Blade Fury could potentially yield THOUSANDS of damage! I immediately dug up my data sheets and started repeating all my tests, this time making no assumptions about what Blade Fury was and wasn't supposed to do. The following is a description of my findings, and the conclusions made therein.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

nem olvastam végig a linkelt topikot,még. csak nekem akkor is furcsa ez az egész,de én is megértem. a d2 scene amúgy is haldoklik, a blizzard hanyagsága miatt és a d3 egyre közelebbi megjelenése miatt is,úgyhogy talán nincs is akkora igény,mint régen.
az adatbázis nagy része nekem is megvan,de azért köszi

EnxTheOne: én hétfõn még biztos nem tudok indulni az új karakterrel,sõt inkább csak a hét vége felé

figyelj, én is néztem nagyokat, de megértettem az érveit.

A topikban, amit linkeltem, látod az okokat. Nem az a pár ezer forint volt az érdekes, amit fizetni kellett évente, hanem egyszerûen baszott nagy pangás volt a fórumon, echte magunkkal beszélgettünk.
Mivel azért szerette volna, hogy amit õ hetekig csinált aprólékos munkával, megmaradjon, ezért itt van egy köztes megoldás. Ha gondolod, elküldöm neked a linket, ahol megtalálod, szerintem így semmi elítélendõ nincs benne.

Reset után benne vagyok. 😄

hm,valaki hc?

Eh, most hétfõn lesz reset. Lehet hogy megint elkezdek akkor majd játszani. :S

lol. akkor joey el mehet a francba
miért volt gond üzemeltetni az oldalt? nektek pénzbe került?

mondom megvan a teljes adatbázis, csak joey eladta egy magyar itemshopnak 😄

Nagy kár, pedig mennyi jó leírás volt rajta. Az érzés megismételhetetlen, utálom is érte nagyon.

Itt olyan nincs. 😊 Linket javítottam.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

kb pont egy éve

de az adatbázis elérhetõ még egy helyen, amit itt büntetõpont miatt nem reklámoznék 😄

úgy értem,hogy ezeken az oldalakon,diabloii.net,theamazonbasin.com/d2/ és d2jsp.org
ezeken az oldalakon minden lehetséges(és még azon felül is) információ fent van ami a játékkal kapcsolatos.szóval biztos megtalálod amit keresel

Delac: hát,nem olyan nagyon régen.de volt róla szó itt is,keress vissza,ha érdekel
(egyébként nálam archiválva megvan a nagyjából teljes oldal a fórumot és 1-2 dolgot kivéve,úgyhogy szólj ha kell)

Rakanius mióta szünt meg? nemár 😞

amazon basin d2 fóruma?
de amit ezen az oldalakon nem találsz meg,az máshol sincs fent

GyaxyBoy
Egyik sem az! Köszi azért!
diabloii.net?
annak lett új címe, és azon kívûl hirtelen más nem jut eszembe,ahol rengeteg info fent van

vagy esetleg d2jsp

GyaxyBoy
Nem! Nem magyar oldal volt. Angol
nem a hun1.rakanis.hu-ra gondoltál? az már megszûnt sajnos

GyaxyBoy
Sziasztok!

Régen találtam egy forumot, ahol le vannak írva tök jól részletesen a Diablo 2 karakter guide. Nagyon sok fajta volt és nagyon részletes. Volt csóró jó karakter és közepes meg gazdagoknak való. PVP, és PVM. szóval minden.
De most google-ban semmit nem találtam. Pedig máskor tök hamar meg volt.
Azt tudom, hogy egy érdekes sárgás színû weblap volt.
http://www.diablo2.com/forum/ szerintem nem ez, pedig a cím mintha ez lett volna.
Viszont a régi topikokat leírásokkal nem találom. Törölték volna? Nem tudom.

Van valami jó oldal? Ahol van minden leírás?! Elõre is köszi!
mascarun
Majd szombaton benézek Mediamarkt ba! Emlékeim szerint volt ott valami díszdobozos alap+kieg 2-3000ért! Remélem nem vitték el!

Ic3 m4n
gyere kani2-re

inkább sokára 😊

mascarun
Az nem gond! 2-4000 pézt ez a játék mindenképpen megér!
Bár nemsokára itt az új rész.

Nem. Csak eredeti játék kell hozzá.

mascarun
Fizetõs?

plu604
persze, elég sokan tolják még mindig.

mascarun
Multi része megy még ennek a játéknak?

Zan
Hát nagyon köszönöm!Azért ez a semminél,amit ezekrõl eddig tudta sokkal több!Most már a CB-vel kapcsolatban legalább felvilágosodta,a kraftolást meg lehet majd kipróbálom,ha elérem a lvl 92-t.Egyenlõre csak 88 as vagyok...!😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Üdv.

-Crushing Blow vagyis a CB az adott százaléknyi eséllyel 3/4-eli az ellenség aktuális hp-ját (playerek esetén csak 1/10 hp-t vesz le, bossoknál 1/8-ot )

-Nem hat, csak a csicsó fire damjára

-Talán érdemes craftolni, viszont elég macerás tud lenni mert egy itemre nagyon sok féle haszontalan affix kerülhet, mire összejön egy használható cucc

szerintem amivel érdemes próbálkozni: Hp Gloves (knockback), Blood Gloves (5-10% C😎, Blood Ring, Caster Amulet (5-10% Fcr)

A tárgyra csak adott szintû tulajdonságok kerülhetnek az affix listából ( http://classic.battle.net/diablo2exp/items/magic/ )

A tárgyra kerülõ lehetséges tulajdonságokat legfõképp a player szintje és a szörny szörny szintje határozza meg fele-fele arányban

Hogy egy 2 class skilles amu jöjjön ki sok resisttel, fcr-el: pl +2 to Necromancer Skill Levels - Amulets(90), ahhoz kell egy jó playerszint (92) és egy area 85-ös területen levõ Unique/Champion stb szörnytõl esett item (88)

itt jön be a felezési arány:
(88/2)+(92/2)=90 ->ami már jó, mert ilyen szinten kerülhet rá az említett +két classkill (csak ezekrõl tudok nyilatkozni, mással még nem nagyon próbálkoztam)
Zan
Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani a kovetkezo par kerdesemre a valaszt?:

1.Mit jelent pontosan a Crushing Blow kifejezes a jatekban es pontosan hogyan mukodik?Azt tudom,hogy smitternel alap.

2.Ha csicsora felrakok mondjuk egy Obediencet,abbol a -25% enemy fire resist ram is vonatkozik?

3.Hogy is van ez a craftolos dolog?Erdemes-e?Az arreaton olvastam a leirast,de tul bonyolult volt szamomra az angol szoveg...!Nagyjabol ertettem,de anyira azert nem vagom!

Udv

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

norm/night/hell-n ha megcsinálod akkor azzal 3x tudod resetelni.

Sok fajta build van, a leggyakoribbakat már mondták.

Whirlwind: 20 ww skillre, 20 fegyver tipus mastery, 20 battle orders, pár pontot érdemes rakni iron skinre, és natural resistance-re, illetve 1 pont feltétlen a berserkre fizikai immun ellen

Frenzy: 20 frenzy 20 fegyver mastery, 20 battle orders, 1-1-1 iron skin, natural resi, berserk,. Talán a frenzy synergyre is érdemes rakni, double swingre, amig frenzyt el nem éred tudj mivel harcolni.

str, ammenyi kell ruhához, dex 150 körül bõven elég magas szinten is, többi vita, energyire nem kell, ha szerzel steal mana cuccokat.

ja és még egy kéréds hol tudom resetelni a statjaimat? zt tudom hogy elsõ actba a csajnál azt még nemis használtam el mert félek hgoy csak egyszer lehet és nem korlátlan?!
nem nyomom online mivel nem indul nekem a rendes szerver...azért köszi a helpet. amugy statokat mire kell nyomni, str es vit ugye?
Egyébként normalon, nmen tudok segiteni ha kell.
chatbe ir be:

/f add *LordDie

attack rating= mennyi esély hogy eltalálod az ellenséget. Sok kell belöle, csak akkor nem kell ha a fegyveredek van "ignore target defense-e".

A leggyakoribb barbár a whirwindes, majd a frenzy
Googleba: d2 barb build

ha nem is tudsz angolul, akkor is felvannak sorolva a szükséges skillek.

Esetleg ha tudnátok nekem még tippeket adni hogy barbárnak melyik skilleket huzzam annakis örülnék. vagy hogy pl milyen fegyverre gyúrjak 😊
Sziasztok, Lenne két kérdésem megkérlek aki tud segíteni az adjon pár tippet. (Barbarian vagyok)

Mire jó az Atack Rating? rengeteg itemem van ilyen csak foglalja a helyet vagy éris valamit ha sok atack ratingem van?
Milyen charmokat tartsak inkább magamnál barbárként? elég sok hülyeség van és uncsi minden 2 percbe teleportálni a városba.

Köszi elõre is, üdv
Zan
Sziasztok!

Erdeklodnek,hogy valaki itt kozuletek jatszik -e a 6net, vagy a kani szerveren?Ha igen,elmondanatok,hogy a 6net szerverre miert nem tudok regisztralni?!Az oldalon nem mukodik a regisztalo-redszer;egyszer ezt,egyszer azt ir ki;nem ertem.Van,amikor be sem hozza az oldalt!
A kanit sikerult megcsinalnom,de ott meg ma d.u. egy lelek sem volt fent...egyaltalan jatszik meg ottt valaki?