Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztat szeretném megkérdezni, hogyha az X egyén megkér valaki hogy húzza teszem azt hellig, és az Y MF-et, HF-et kér érte, azt hogy adja oda az X?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Tök más világ az ORB és a Blizz...
Teljesen más játékstílus 😊
rég próbáltam mindkettõt, hát most az orb lesz... jóval aktívabb kell legyen így az ember 😊
Igaz volt segítségem.
Hallod Aspy, egy brand-s ama segitett, és úgy osztotta a népet andy visage nélkül, hogy csudájára járhatott volna az egész világ. Aza fegyo, egy császsár. 30% chance to cast lvl x amplify dmg when struck. Immun to fizikai-t leszedte aztán meg rámásztám azzal a gyenge 5K sebzésemmel/5 frame. Olyan szinten pocsékoltuk a szörnyeket áááá. Nagyon franko cucc.
vagy van kisebb STR igényû pajzs is, amiben lehet Spirit? Mert akkor eleve olyat fogok keresni... Ha nem használom az ethes uppolt skulldimat (és valszeg nem fogom, hanem helyette tal armor), akkor csak a spirit az amiért fel kell cuccolni az erõt...
most pici def nem számít a pajzson, meg ugye blokk se lesz 😊
Majd kialakul, de valszeg holy freezes segítõm lesz amúgy is, szal túl sok def nem kell nekem, mert úgyse fog nagyon mit összeszorozni. 😊
Max. ACT3ban kérek WPket (Durance 2), mert azt a kalim ereklyéit tutira nem fogom összerakni, a többit meg lazán átteleportálom .. 😄D
75. szinttõl már tutira fincsi lesz a gém, akkor már teljes fegyverzetben (torch).
Persze már elõtte is meglesz minden fontos (Shako lesz a legutcsó, ami nagyon sokat nyom a latba), de úgyis nyomni fogom a nm baalt 75ig. Nem lesz szarakodás, lesz ki telezzen. 😄
Majd mehetünk együtt is hellen. 😄D
Most én vagyok a legjobb, mert a legjobb defes a magefistem...
str reqre pedig annyi a válaszom, hogy egy duel sorcon mindenképp spirit van (esetleg whistan's), amihez már alapból 156 kell ^^
Azzal fogok hellbaalozni, meg nm baalozni, ott úgyis a sok köcsög pickiteli fel a dolgokat. 😛
Aztán majd ha unom a banánt, akkor beruházok TAL armorba és egy FCR gyûrûbe, és ugyanúgy megvan az FCR és resist, csak több MFfel (3xx).
Aztán ez már elég jó.
Arachra valszeg így nincs szükség, gyûrûstõl meglesz így is az FCR (perfect spirittel) viszont Vipermagival még tökéletes a 33 FCRes spiritem is. Azzal meg jódarabig elleszek. TG meg amúgy is hasznos, mivel erõ és vitalitás is kell + a lightningosoktól sem kell féljek. Ergo nincs ellenfél. 😛 arach csak +1 skillt adna, most azon nem veszek össze.
Vipermagit mennyiért lehet venni? jó a pul, perfect az um low az lem?
Perfect spirit mellé tal övvel nekem is meglenne a 105 FCR, de nekem az a tal öv az nagyon gagyi.
ahelyett akarok TGt a soulok ellen (+40 STAT). 😛
Mivel én valszeg nem mefit fogok runolni... 😛 de oda se árt.
mindenesetre nekem az a tal öves kombó nem szimpi, helyette inkább arach, v. TG....
És még leszóltok, hogy itt tervezgetek karit, meg könyvet írok...
Erre ti is kedvet kaptok 😛PP
Majmooook 😄DD
😞
A többi viszont szép csicsás😄
Ahogy néztem már csak egy pár apróság kell. (pl tal armor+ torch )
Utóbbi kettõre ha van valakinek, arra igényt tartanék. (fizetet hirdetés)
Amúgy csak azért kellene maxos, mert
occu 30 + mage 20 + ugye 35 a spirit: 85.
és 105 kell.
És így elég lenne +20 FCR, nem kéne +30.
Aztán akkor meg lehetne oldani egy Tal armor + FCR gyûrû kombóval.
Viszont ha nem maxos, akkor kell az arachnid, vagy 2 gyûrûhely áldozás, vagy legrosszabb esetben Vipermagi (ami tökéletes, csak nem ad MFet😄)
Szal csak ezért. Vipermagi gyönyörûen teljesít, csak azzal beáldozom az MFet.
skulldival beáldozom az FCRt, resistet a nagyobb defért és skillért
Tal armorral meg beáldozom a nagyobb defet a sokkal több resistért, no meg +10 FCRért. (ha megvan 105 FCR, ez a legjobb választás. csak ugye ahhoz kell még FCR máshonnan...és pl. értékes resistet meg egyebet is adhat a gyûrû, nekem perpill nincs faxás 10 FCR + sok jó bonuszos gyûrûm😄)
Bármelyiket választom, a lényeg, hogy legyen meg a 105 FCR. Bár anno is emlékszem, hogy 105nél kevesebb FCRrel MFeltem, de most nem leszek ilyen mfnoob, fõ az élvezet. 😄
amúgy az övet csak azért akarom megmenteni, hogy tényleg legyen má akkor TG, és akkor abszolúte nem lesz probléma a Soul... no meg +40 statpontot ad, és mind a 40 gyönyörû.
szal valamit valamiért van...
sima +10 FCR gyûrû helyett is lenne jobb választásom, szal overall kell megfelelõ legyen a dolog.
Az MF, az FCR, a skill és a resist összhangjában.
Bár nyilván egész más a solo run, és a 8 playeres baalrun.
Baalrunra legszívesebben TG + Vipermagival megyek.
Soloban viszont miért ne aggassak magamra még halál lazán 88 MFet.
Csak utálok átöltözgetni, bár mondjuk túl sokat nem kell akkor sem.. 😄
Elõször minél erõsebb karit fogok létrehozni (Vipermagi + TG), aztán majd alakítok solo MFre... (úgyis inkább a sorc létet, és a feel the powert akarom, nem az uncsi mf runt, de ha lehet miért ne öljek minél több MFfel. 😛)
Amúgy az occu+shako+wt+gheed is már 200 fölötti MF (kb. 21x), szal annyira már az se rossz, talarmorral meg 300 fölé menne...
Nemtom mik a breakpointok, meg ilyenek. 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
um? vagy mal-t is elkérnek érte?? (én pulért vettem 33 FCRemet, és nem is sikerült eladni többért, kiröhögtek umért is...) 😄
Szal ezért...
Sorccal érdemesebb a 30 coldres, mint palának. 😛 Nemtom hogy lesz resistem sorccal, valszeg a tal armor az segít. 😊)
Bár az eth.es skulldimmal lenne 10k defem defes csókával, tal armorral meg 4.5-5k... Azért az elég nagy különbség. 😊
De hát valamit valamiért...
arach vs. tgod is valamit valamiért szitu...
Minden a valamit valamiértrõl szól, kérdés, mi a fontosabb. 😊
mal um ért eladó egy 10/12es palatorch.
Simán bneten tuti nem fogok hirdetni.. 😊
Vagy vannak olyan kesztyûk ami +1-2 cold/fireskill, vagy 20 FCR és egyéb skill, stb..???
vagy ez sorc kasztnál nincs?
Ez már pici, ezen nem múlik... de ha megvan allres, akkor többletet a magefist okoz 😊
És azért hammernak jó torchal,annival charmokkal,meg minden szarral együtt böven elég resistje van.
De még mindig szétvet az ideg ettõl az uppolt magefisttõl.<#duma>#duma>
Jah amúgy ti emellé a hibrid mellé milyen segítõt tennétek?
DEFest, vagy holy freezest?
Nekem mind2 szimpi. De ha arra gondolok, hogy fel kell tartóztatnia az ellenfeleket, fõleg BOSSokat, akkor inkább a DEFes lenne nyerõ.. Bár egy belassítós merc viszont határozottan a sorcnak kedvez, akinek 1-2 frame is már életet ment, nemhogy fele olyan gyorsaság szinte...
Szal még gondolkodom.
A holy freezes sokkal kényelmesebb a sorcnak is, viszont pl. hephaistónál és baal minionoknál nemtom hogy ez lenne e a tutira nyerõ. Baalnál sajna tök mind1, mert nyomat olyan anti defense curseot...
Nektek mi a vélemény, tapasztalat? (jó ORB lassítja a nem cold immut, de az nem ugyanaz. 😄)
Sõt lehet többet. Mondjuk a CM része igencsak változó tényezõ, de 0- 33 - 50 között mozognak a lények Coldresei...
Mefié ha jól tom meg 75allres. De pl. Baalnak 50.
Ergo vkinél felesleges nagyobb CM, mert úgyis csak -100 a határ, viszont pl. Baalnál és Mefinél meg jó a 150... Igaz, mindehhez hozzá lehet kalkulálni infinityt, meg akár lowerres wandot...
Én asszem 5 skillpontot tutira nem fogok most bizgálni, speciel én raktam 1et frozen armorra is, most 1 skillponton nem múlik semmi 😄 és pl. nekem másik kezemben meg tutira valamilyen wand lesz.
Jah, és természetesen többi pont a fire ágra 😊 (a megfelelõ light ág után)
Én úgy fogom hogy meteor + fireball max. a FM és a fire bolt között meg a legoptimálisabbat fogom választani. az arany középút adja a legtöbb damaget, se nem az ha csak mastery, se nem az ha csak a szinergia.. (ráadásul meteort jobban növeli a mastery, bár engem az nem nagyon érdekel 105 FCRes labdáknál. 😛
Meg ugye úgyis az ORBbal fog aratni az ember, a pár cold immunis gyenguskára meg 1-2 labda is elég.
Azok a %-ok amiket irtál nem Hell Act5-re vonatkoznak. Ott szinte csak a Light-ot tudja törni.
Ráadásul, mivel amugy is megvan a 3 különbözõ sebzésed, igy csak a Merc-töl veszel el egy csomó ll-t meg a Decrepify-t. CtA-val mindegy, de anélkül korántsem.
Sokkal egyszerübb a CI-ket FB-vel az FI-ket Orbbal ölni.
Tele+Warmth+Static+FM 1
A maradék attól függ, hogy mi a fontosabb a Fire (akkor Firebolt), vagy a Cold (akkor CM9.
Én a Cm-re szavazok, és a legvégén a Firebolt-ra. 5k-s FB igy is kijön, viszont az orb brutális lesz. Öltem már ÜberDió-t ilyen sorccal.
Néha úgy érzem beteg a d2 társadalom.
Én 1.10ben nem is ismertem, hogy van iyen 😄D
Majd 1* talán lesz ilyenem... de annélkül is halálos az egész, az már csak hab a tortán...
De nembaj, ha nem azzal kell szarozni. Amúgy a cold mastery miatt, ha már sikerül megtörni az immunt, már halott a csóka, mert -1xx rest rá is ver a CM 😄
Majd ha nagyon gazdag leszek, akkor azt fogom nyomni. 😛
De uncsibb is a blizz sorc, az orbos sokkal nagyobb játék a "tûzzel". 😄
Volt már ilyen sorcom, tudom mire képes 😄 Ráadásul az 1.10 volt torch nélkül... 😄
Majd kialakul, valszeg a tal armor lesz a nyerõ valóban 😊 Olyanom még sose volt.
A többit meglátom, nemvok MFbuzi, 300 fölötti MF akkor is megvan, ha töröm össze magam, de akkor meglesz a 105 FCR is, meg jó kis szint, és happy leszek. 😛
Egyelõre még 17es a kicsike, és k*rvaszar lett a netem az új modemmel (valszeg szar a modem is a már meglévõ sáv mellé), 2 mp késéssel mozog a dióm, eddig ellícseltem, de mondjuk lvl 25tõl már kéne vmit támadni is. 😛
De majd megrugdosom õket.
infinity:
- ki mondta ezt a hülyeséget, hogy csak light mellé jó???
- light immun 90%-át töri, fire immun 70%-át, cold immun 40-45%-át...
és aki nem immun, az kb 1-2 FB... aki már jáccott infys sorcal, az tudja, hogy mi a különbség
csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...