26171
-
Plata #17468 szerintem nem,nekem 69 allresük van asszem.szerintem nem vonódik le belöle semmi. -
#17467 és criptyc axe vagy colossus voluge-ba jobb kirakni? -
JancsiPapa #17466 Worldstone keep lvl 3-ban vannak a csonti lightning mágusok, rajtuk kívül esetleg néhány lightning enchanted és/vagy magic resistant bosson marad fenn az immunitás. -
born2fxxk #17465 Attól függ mennyi a szörny resistje. A legtöbbnek leveszi. -
#17464 az infinity leveszi akkor a light immunitást? mrt ha nem akor nemgyüjtők rá -
laliking #17463 én night hf-nél kaptam pul-t :D -
#17462 Korábban kérdeztem egyet és még nem kaptam választ:
"Nightmare-en és hell-en a megidézett lények ellenállásai is csökkennek? Pl. van egy lvl6 summon resist-em, ami normalon ad +50 allres-t a lényeimnek, akkor a későbbi nehézségi fokozatokon ebből levonódik valami?" -
Plata #17461 nekem vex esett legutóbb traviban,hellen hellforge gul-t is adhat. -
born2fxxk #17460 Ezt így nem lehet meghatározni, hogy milyen ritka, hellen hellforge-ból kaphatsz Malt például, meg mákosnak kell lenni! Én már találtam Pult, Umot, sőt még Bert is egyszer, alig akartam elhinni.. ^^ -
#17459 nemcsak lehetetlen még unalmas is :) -
#17458 Hmm... kár, hogy nem tok bnetezni. Singleben összeszedni meg gondolom majdnem lehetetlen. -
#17457 jah hogy az MAL akart lenni :DD
És a mal az mennyire ritka runa?
és a Trang öv az mit ér? -
born2fxxk #17456 A Mal az egy rúna, a battleneten mindennek az értékét rúnákban határozzák meg. -
#17455 "Trang oul set olyan mal körül van,"
Ez hogy érted:) Én nem nagyon vágom -
Plata #17454 Trang oul set olyan mal körül van,
nekem volt 3 is
most csak 2 van. -
#17453 Vaze... ez még az én elképzelésemen is túltesz, hogy kéne egy "Jedi" kasztot csinálni, a kasztspecifikus fegyver meg a fénykard lenne... de ez a kép tényleg lol :D -
#17452 Ez de LOL :DD
Ilyen cuccokat hol lehet szerezni:DDDD
-
#17451 Csak a CE bossok ellen szinte használhatatlan, Andarilelnél alig van hulla és azok is gyengék, Durielnél egyáltalán nincs, Mefisztónál meg nehézkes odacsalogatni, főleg ha körülállja 15 (vagy több...) csontváz, Diablonál meg ugyanaz a helyzet mint Durielnél. -
#17450 Egyébként szerintem érdemes CE-t is fejleszteni egy darabig, nagyon jó tud lenni.
Thrang Oul-t egyébként hol lehet összeszedegetni és mekkora esélyyel? -
#17449 jaja ott van köszike elolvasom ezt is :) -
#17448 Igen, ennek az a titka, hogy nem görgettem lefele egy centit sem, hanem megláttam azt, hogy leírások, és egyből lecsaptam rá... :))) -
Plata #17447 de hisz pont ottvan,eggy egész oldal a leírás. -
#17446 Ez nekem is, csak meg kell találni benne a leírást... :)) -
Plata #17445 na ez nekem müködött. -
Plata #17444 na franc nemmükszik
akkor ez talán
necrojóska -
#17442 Lehet, hogy igazad van, nekem valahogy nem jön be. Attól még lehet jó. -
Plata #17441 szerintem a revive jó skill.hell diablót a summon seregemmel simán megöltem,14 csonti harcos,14 csonti mágus,23 revive.1 19-es szintü fire gólem, -
#17440 Köszikeeee. -
#17439 Az "Információk"-ban lesz kb. a közepénél egy nagy kép, és ott a necro-ra kattintva. -
#17438 Ja, és végre találtam egy summon necro leírást. -
#17437 Végülis nem kell, ha egyet teszel rá és van egy csomó +all skilled vagy +summon skilled, már el tud érni egy egészséges fokozatot (10-15, attól függ, hogy mid van). -
#17436 Értem akkor ajna le kell mondanom rola :(
-
#17435 Én nem fejlesztem, mert már a többi skill rovására menne. A feltámasztott lények "IQ"-ja állítólag nagyon alacsony, ha 4-5-nél többen vannak, akkor már zavarják egymást. Annak ellenére, hogy elvileg ez a legjobb summonos képesség (de legalábbis a legmagasabb szintű), egy csapat csontvázzal, átkokkal, CE-vel jobban lehet szerintem haladni. Én nem ajánlom, de ha neked bejön, akkor nézd meg, max kezdesz egy újat ha nem jó :-) -
#17434 a summonos necronal érdemes kifejleszteni azt a skillt ami feltámaszt lényeket??
Nekem az negyon bejon érdemes rakni rá? -
#17433 Hmm... szerintem úgy működhet, mint az "ignores target defense", nem tudom viszont, hogy a light immun-t leveszi e.
Én úgy tudom, hogy a rúnaszavak működnek etheralban is, de lehet, hogy nincs igazam.
A damage pedig legyen minél nagyobb... :)
A többit meg nem tudom. -
#17432 üdv. ez az infinity hogy működik? közelmegy a segítőhöz az ellen és leveszi a light immunisságát? baal-t hamar mglehet igy ölnihell en? infinity-t colossus voluge-be érdmes kirakni? eth be vagy simába is jó? és menyi legyen a dmg je? infinity-s segítőnek mien sisak és armor jó ha baalrunolni akarunk vele? -
#17431 Nightmare-en és hell-en a megidézett lények ellenállásai is csökkennek? Pl. van egy lvl6 summon resist-em, ami normalon ad +50 allres-t a lényeimnek, akkor a későbbi nehézségi fokozatokon ebből levonódik valami? -
JancsiPapa #17430 Nézz már néha magadtól is utána a dolgoknak...nem egy bonyolult dolog... -
#17429 frenzy barb nak mien fegyver jó sztetek? és mien armor? grandfather-t vagy inkább vmi runaszót használjak? -
#17428 Laliking!
lvl10-es barbin berzi set :)