26171
-
born2fxxk #17549 Erősebb sokkal, és az Annihilis nevű unique small charmot dobja.
Required Level: 70
+1 To All Skills
+10-20 To All Attributes (varies)
All Resistances +10-20 (varies)
+5-10% To Experience Gained (varies) -
#17548 Értem. ÉS a diablo clon mire jo?
Jo cuccokat dob,erosebb? -
laliking #17547 mi a legolcsóbban megoldható pvp kari? :) -
laliking #17546 mi a legolcsóbban megoldható pvp kari? :) -
laliking #17545 az "aktiválástól" számított első super uique szörny helyén -
#17544 És a Fist of Heavens az mi?
ÉS a diablo clon az hol jelenik meg? Sokkal erosebb mint az eredeti és jobb cuccokat dob? -
born2fxxk #17543 Hadd ne kezdjem el megint magyarázni, az a lényeg, hogy igen, SoJ-t kell eladni NPC-knek ahhoz, hogy megjelenjen a Diabloklón. A Fist of Heavens-t dueles paláknál szokták használni, de egy ilyen nagyon drága, mert bika cuccok kellenek hozzá. -
#17542 ilyenkor megjelenik diablo clonja??
Az mit jelent ha egy szoba neve pirosan van irva? -
#17541 Fist of the Heavens - A Mennyek Ökle
ha ezt a skillt hazsanlom akkor amikor belecsak az ellenfelbe a villám az eroset sebez. ÉS amik menne charge boltok azoknak a sebzése nagy? Vagy ha ilyen palát csinálok akor lehet vele irtani? -
#17540 és akkor ha ilyen feliratot látok akor érdemes várakozni azon a szerveren és hátha megjelenik? -
#17539 akkor ha eladunk egy SOJ-a akkor lesz diablo clon?, vagymi ez a diablo clon ezt baromira de nem értem :PP
vagy csak láma vagyok?? -
born2fxxk #17538 Akkor az az eladott SoJ vagy nem esett az utolsó walktól számított 75-100. közé, vagy közé esett, csak éppen még nem aktiválta a Diablo Clont. Baal jobb cuccokat dob. -
#17537 Ba****meg... másodszorra találom meg ugyanazt a set övet... ha még nálam lett volna az első, akkor is ezt találtam volna meg, vagy esetleg a set egy másik darabját? -
laliking #17536 há pazeg, lehet ény vok béna, de mikor hárman mentünk lvl80-al pala, sorci, sorci
olyan lazán kinyírtak mindet, pegig csak kulcsért menünk nem is überre :D
én csak hallásból tom az ilyeneket, mert még nem volt szerencsém eljutni uberre de ha jóltom akkor "csak" torchot dobnak -
#17535 ok kösszke.
Egyedul érdemes menni a kulcsokért vagy többen?
Mer már annyi mindenkinek van torcha olyan szar hogy csak nekem nincs :)
ja és a torchon kivul dobnak még vmit? -
laliking #17534 3x3 kulcsot kell összeszedni
elvileg csak hellen act1 q4, act2 q5, act5 q4 -nél dobnak kulcsot.
és ha jól tom akkor az utoljó szörnyika dobja a torchot -
#17533 3 kérdésem lenne
Az elso az az hogy mi az a diablo clon????
A 2. Milyen sélyekkel találhatom meg a kulcsokat? és hogy kinél keressem?
A.3. a hogy ha meygek megszerezni a torchot akkor 1 tochot szerezhetek csak vagy 3-at? mert ugye 3 uberes valaki lesz. ÉS ilyen torch szerzésre csak egyszer lehet menni?
-
#17532 üdv. ma megint találkoztam ezzel a feliratal: 2318 stones of jordan sold to merchants. hell en voltam vártam még 1 órát de nemirta ki h megjelent dc.
még 1 kérdés: hell en diablo vagy baal dob jobb cuccoka? mert most 330mf em van de van olyan h ball több runon át csak magic es rare cuccokat dob. ez azért van mert sok az mf em? -
born2fxxk #17531 Tulajdonképpen semmit. -
#17530 Ez tulajdonképpen mit is ér? -
born2fxxk #17529 Ez nyilván így van kedves Plata, én csak egy tanácsot adtam. -
Plata #17528 Egyébként meg ha neki magyarul tetszik,akkor szive joga magyarul játszani. -
Aspyrin #17527 változtak* -
Aspyrin #17526 Annyira nem vátoztak meg az árak:
seraph amu. -
Plata #17525 Hát inkább a d2jsp-n nézze meg az árakat,az jobb.seraph amu biztos van pul.szerintemtöbbis. -
born2fxxk #17524 Seraph Zsolozsmája.. xDDDDDDDDD Beszarok.
Ha rám hallgatsz letörlöd a magyarítást, szart sem ér az egész, trade-elésnél azt sem tudod majd, hogy miről beszélnek. Ha képben akarsz lenni akkor tényleg leszeded, egyébként itt megtalálod a cuccok árát, mi mennyit ér körülbelül battleneten. -
laliking #17523 ha minden +2 skilles cucc pul érne, akkor én már nagyon gazdag lennék :D -
#17522 Pul? Nem kevés kicsit? Sztem sokkal tobbet ée nem? +2 skill -
Aspyrin #17521 Pár hónapja mikor még játszottam pul-ért árulták a legtöbbször. -
#17520 Most talaltam hellen ezt az amut amikor meglattam azthittem majd osszeszarom magam:DD
Ez az amu mit ér??
-
#17519 oksa köcce -
Plata #17518 Hát az csak singliben müködik,vagy ott akarod?
Enihez való rúnát csak nagy mákkal találhatsz,és hogy hol?Hát nekem trviban vex esett,de ha hellen elöször ölöd andyt állítólag bármilyen hr-t dobhat.De ha a bneten játszol akkor vehetsz enit,ha meg singliben akkor szerintem sose lessz enid.max ha editort használsz,azzal bármilyen cuccot berakhatsz magadnak. -
#17517 Mit kell ahhoz beirni hogy o8 jatekos legyen? Minent probaltam de semmi sem jo:(
Igy kell: /players8?
Probáltam szokozokkel meg mindennel de semmi asem jott be :((
-
#17516 Hellen mennyi rá az esélly hogy megtalálom az enigmahoz valo runakat?
És kinél érdemes keresni? -
born2fxxk #17515 Nem feltétlenül. Ha az az eladott soj a 75-100. volt, és éppen az indította be az ip-n a Diabloklónt, akkor igen. -
#17514 akkor én ha hell en lettem volna megjelent volna diablo klon? -
#17513 -----------N ZAKA SHIELD O MAL---------------
-------------------PM ME--------------------- -
#17512 Nem hittem neked, de magic-ben tényleg nem működik. -
laliking #17511 de megilyedtem amikor ezt megláttam...
de aztán rájöttem hogy hülyeség :D -
born2fxxk #17510 Nem resetelnek, azt bejelentették volna előre. Superiorban működik, de magicben tuti hogy nem!