Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Valamiet mostanaban allandoan azt irja ki h "your connection has been... blablabla" tehat nemenged konnektelni Bnetre.
persze eredeti meg minden de ez mostanaban egyre tobbszor fordul elo. Nemtudok semmit csinalni. Varok varok nea fel ora alatt megvan es ujra tudok jaccani maskor meg mint pl most tobb ora ...
Mi vagy mik lehetnek ennek az okai???
Egy ket tipem lenne, de nemtom h jok e:
- tul gyorsan csinalok server? ha pl tegyuk fel countesnel vagy summonernel keyrunolok meg ijesmi. nezem idot 3 perc alatt megvan... johet a kovetkezo
- neha ittott MH t hasznalok de sztm nemvagyok egyedul vele, es mostanaban egyre kevesebbszer.
Help me pls.
Ami jön-elmúlik, vagy ha nem hát magával visz.
remélem jó
:
Emlékszel beszéltük Razierfg szörnyet. (lehet nem pont így kell leírni.)
Na matattam egy sort. Ahogy láttam az egyik képen - mondtam is neked - ez egy pentagramma tûzkör közepén volt.
Én ma voltam lent a Mausoleumban (Blood Ravennél az egyik tápoló hely). Ott találtam egy ilyen pentagramma tûzkört, ebben ugybár semmi újdonság nincs, nade::
Néha ezen tûzkörök közepén van egy vér pocsoja/tócsa, csak egy kisebb. Amikor kiírottam az összes szörnyet rajta, visszamentem oda majd pont a kör közepére nyítottam egy tp-t. Azon át városba, majd vissza. A vértócsa ELTÜNT!!. Ahogy a monda mondja: mélyen eldugott titkos helyen tanyázik Razierfg.
Én ezeket a pent.gram. köröket egy ilyen potenciális felbukkanó helyeknek hiszem. További engedve a gondolat menetet, amikor a krealt szerver összes ilyen helyét kipucoljuk teljesen, és bezárjuk a vértócsákat, az utolsónál fog õ megjelenni.
Ezt igy nagyon óvatosan kezelni. Egyéni feldolgozása a történteknek, ergo lehet hogy nem stimmel az elmélet. Egy dolog tuti, a vértócsa eltünt/ bezártam ;-).
Ja és hel után nem lehet a rúnákat összeolvasztani = gul hfedet eladhatod charsinak.
Magyar server 1.5 éve volt pl. a KANI. oda nem is kellett eredeti dió.
De ha tudsz menni bnetre oda érdemes, ott nagyon sok játékos van. Azon belül meg célszerû az europaira menni már csak a LAGG miatt is. Meg MOhoz közelebbi emberek játszanak nagy valószínûséggel 😄
Bár biztos jó lehet ázsiaiakkal is dumálni. 😄FD
Csatlakozhatsz europai világhoz, kelet nyugat usa, ázsiai.
És amúgy meg eleve a magyar chat szobába dob be: HUN-1 😄
Ott találhatsz magyarokat legkönnyebben.
Gyakorlatilag meg szerintem itt tisztább, normálisabb a játék. ill. talán több az élet. De mivel nemtom milyen a non ladder, így nemtok nyilatkozni.
edje is majdnem maxos. ez az elsõ normális minõségû cucc, amit találtam 😛
Alcohollal kell.
MDF-et kell csinálni.
a mód: vmi securom 4x vagy vmi hasonló. 😊
elemzési sebesség, és olvasási sebesség is legyen 4x-es (picit várnod kell na és)
Aztán deamonnal mehet befele,persze securomot kapcsold be rajta ha nem lenne.
És neked tokéletesen megy a jatek CD nelkul?
4x-es sebességgel.
Én így használom.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Shaftstop, Stormshield.
Item Name: Treachery
Quality: Runeword
Type:
Stats: 3 Socket Body Armor. Shael + Thul + Lem
5% Chance to cast level 15 Fade when struck.
2% Chance to cast level 15 Venom on striking.
+2 to Assassin Skills.
+45% Increased Attack Speed.
+20% Faster Hit Recovery.
+30% Cold Resist.
50% Extra Gold from Monsters.
Annyira nem rossz. Bár szerintem így nagyon pici lesz a páncél defe...
Amúgy meg 1 barbár 2500as alapdeffel (ami könnyen elérhetõ) a shoutból + iron skinbõl már annyira sokat profitál, hogy az felér bõven a DRrel.. 😊
Bár csak elõzõ ladderban régen csináltam olyan barbot, akinek 2 kardja volt, de õszintél szólva semmi problémám nem akadt a deffel, max. a resisttel, de a natural resist nagy barát. 😊
És ugye iszonyat mennyit leechel egy barb... Nekem mindig csak a mana volt a kérdés, bár aztán már az se. 😊
És csupán egy doombringerem meg 1 grandfatherem volt, nem ilyen BOTD meg egyéb nyalánkságok.. 😊
De meg lehet fontolni. 😊)
Frenzys barb más, a WWset szinte megse tudják ütni.
5% Chance To Cast Level 15 Fade When Struck
25% Chance To Cast level 15 Venom On Striking
+2 To Assassin Skills
+45% Increased Attack Speed
+20% Faster Hit Recovery
Cold Resist +30%
50% Extra Gold From Monsters
Elég gagyi barbinak.
shael lem meg thul van benne.
De mondjuk a Stone is igencsak nagyon jó megoldás.
A forti meg hát juj de durva. Mondjuk azt a mercemen is igencsak el tudnám viselni... 😊))
Chilling armor rulZ 😄
Ugyanez a helyzet egy eth-es duriel's Shellel. 😊
Emiatt lehet egyre jobban megkedvelném a Blizzt is, hasonló stílus... 😊
Néha jó lustizni is a pályán, arra jó a blizz és a meteor.. de néha meg nem akar az ember uncsizni = jó az ORB.
ORB és meteor : pont kiegészítik egymást. Se nem uncsi, se nem túlpörgõs. 😄
De lehet csinálni kéne egyet 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.