Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
ww-t vazeg semmi se erõsíti 😊

horpeti
reaper's trollos WWs barb leszek 😛

horpeti
mondjuk WWzni fogok valszeg 😊)

horpeti
szívem szerint nyomnék reaper's trollt 😛

De spec. 2 doombringer táposabbnak tûnik...

horpeti
lóvém nincs ilyen botdkre, szal vlszeg akkor kardra gyúrok, és doombringerek 😛

horpeti
csinálok egy barbárt😄

melyik masteryre érdemes gyúrni?

2 kard lehet 1 kézben.

de 2 még mi lehbet 1 kézben?

ja egyesek ilyeneket is tudnak :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

LegionarR
A gép elõtt ülve röhögtem ki, szal nem látta és nem sértõdött meg... Anyázni meg nem fogok, mert nem vagyok bunkó... Csak annyit mondtam neki hogy "aham", és "bye" <#buck>!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

horpeti
miért kell kiröhögni?

max. anyázni, hogy ne oltsál vaze.. de kiröhögni?? biztos bennem van a baj... 😛

LegionarR
Valami muksó nekem a bneten azt magyarázta hogy jövõ héten lesz a ladder reset... Persze én kiröhögtem... De ugye tényleg nem most lesz?... Én olyan szeptember körülre saccolom...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Csak ha egy mana burn death lord csapat közé kerülsz, akkor 600 élet nem fog megmenteni - míg 1000 élettel már másabb.

Holy75
Igen de ha sokan vannak mondjuk hellen és van köztûk 1-2 imun éa a csicso halott akkor 1 kicsit nehezebb. Meg szerintem minek kinlodni ha nem muszály. A Shildhez 156 str kell és az a legtöbb dex semmi, másra nem is nagyon tudsz tenni csak az ép-re manára, dehát kinek mi éri meg jobban.

Én egy sorcomnál se tettem energyre...Az utolsónál jobban szoptam, többet kellett inni, de shako, spirit arach annyi manát ad, hogy elég mindig, néha kell inni.
Aztán most szurkolni nekem 😞

Holy75
1 sorcnak a mindene a mana nem az ép-re kell pakolni hanem a manára mert a dam a Shild miatt a manából vonódik nem az ép-bõl.A Shildet meg lehet erõsiteni (telekinézis 1,11) Mert ha a mana elfogy mindegy mid van te onnan el nem jössz😊.

Holi

Sas6
Ok köszi szépen az infót.

Lesz neki shako meg a szokásos mf sorc cuccok.
Ezen felûl érdemes további pontokat áldozni manához?

A pvm sorcál "infi kézben csicsó" nekem jobban bejövõs. Ha már választani kell akkor infi az insight-l szemben. Ez esetben hogy kell tenni sorc nál energyre?

horpeti
reaper's rulZ 😛

Nekem 5-600 mana simán elég a hibrid sorccal... max ha belejövök a tele/fireballba, akkor kell inni.

no meg ha drain mana 😛

Igazából 2 karira kell energyt tenni:
A pvp sorcra és esetleg egy bone necrora.
Mindenütt másutt meg insight rulzz - hammerpalánál meg még az se kell... Vajon mire való a redemption aura? ^^
Nekem 1 ponttal most 18as, 115 életet kapok minden hullánál...

horpeti
de, kell neki mana 😊

de nem kell tenni energyre 😛

Nem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Az amazonnál érdemes rakni az energy-re? Szal kell neki mana??

nem lehet hogy Hardcore-Ladder-Hell?

A leírásban szereplõ stygian beast-t én nem találom sehol, de azis lehet hogy rosszúl keresem. Érdekes jószág egyébként ez a Reziarfg. Megannyi monda terjeng róla már ha egyáltalán ismeri valaki 😛
Olyan 50 % ban kacsa a téma. :-/ sajnos...

Mi a fene az az fg? 😮

Reziarfg
Hmm, érdekes...

War. War never changes.

Fg, omg, most veszem észre. 1 ist 6-7 fg.**

Csá!
Valaki eltudná küldeni a "Lord of Destruction" telepítõ kódját
a [email protected].
Elõre is köszi
Felezõdtek? Egy hr ha jól láttam 24-30 fg között. Ist meg 6-7 ist talán.

A laggolás idõszaka nekem is beköszönzött. Eddig totál nem találkoztam vele, simán tudtam krealni, cuccolni. De tegnap végre elért hozzám is a szele. Nem vagyok feldobva.:-/

hmm...a lag folytatódik...
Ritkán tudtam lagmentes gamet csinálni, ezért duel gamekben mfelek már 2 napja 😊
De végre találtam egy bk3at 😊

ja és beléptünk a 3. világba, azért feladta küldetésnek hogy "kill mephisto" <#hehe>

Hrisskar
Ma nagyon mázlim volt, Nuke -kal kivertük Durielbõl a Tal Rasha övét én a miztonság kedvéért kiléptem majd újra be( ekkor tuti menti a karakter állásomat). Elkezdtük a 3 világot és elkezdet laggolni(elsõ questet teljesítetük)=> meguntuk a laggot és kiléptünk. Én a biztonság kedvéért csináltamj új game, hogy megnézzem minden megvan-e=> pont úgy áltam mint amikor újra beléptem a karimmal.(elsõ guest nics felvéve, csicskám halot{még élt mikoror laggoás után kiléptem})

kösz 😊 legalább már tudom miért anyázzak ha kilép ha tárgyat adunk át XD

Hát nem tudom, de a jspn rohadtul (felére) csökkent a hr ára, ez azért jelent vmit...

horpeti
meg kell tanulni.

Különben kockulhat az ember napestig... A laggban. 😛 Hát kell ez nektek? nekem nem! 😄

Bobber
én becsületes dupolo vagyok😊😊😊
nem használom ki a lagot😊😊😊
(amugy se tudom hogy hogy kell😊😊😊😊😊😊 )

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Akkor egész héten dupeolni fogunk 😄DD

😄DD

horpeti
dupeolj ilyenkor. Használd ki a pillanatnyi lehetõségeket. Ha nem laggol, játssz, ha laggol, dupeolj. 😛

Bobber
egyszerüen nem értem miért nem lehet ezekett a lagolásos dolgokat megcsinálni😞
Mármint a dupolást stb
Egy kicsit akarok tegnap játszani erre meg ugy lagolt hogy az élettöl is elment a kedvem😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

horpeti
Nekró csontiknál számít pl. a karakteren levõ CBF, vagy half freeze, vagy poison length?? Vagy bármi aurán kívüli dolog? 😊

Vagy a csontik ugyanúgy szívnak bármi van a nekrón? 😊

Köcce.

Olvastam róla én is, viszont úgy tûnik már javították(pedig nem lett volna nehéz megcsinálni) :S

horpeti
wehehe. 😊

Én meg asszittem a netem a szar 😛

Na leadták a drótot, hogy miért laggol az utobbi idõben a bnet. Ennnyire.
Lehet jancsee már tudja, de azért leírom. Most jelent meg egy új dupe method, ami a laggoltatáson alapúl 'újfent'. Ezzel szórakozik boldog-boldogtalan + állítólag elég szimpla a dolog, szóval :-/ akinek nem tetszik az törhet a lekvárosból. Csak óvatosan a vásárlásokkal. 😊

sokkal több idõt rabol mint egy jó kis diablózás 😛

ijet... ubereltem vegre egyszer... eloszor.. erre kifagy... es ma mevotlmind a 3 testresz oszt tristam es kifagy... HIHETETLEN !!!!
Kezdem nagyon unni a bnetet... allandoan baxaxik... sztm ma seni nemtorodik a diabloval... allandoan ez a wow mania. a tokom eldurran akarhanyszor meghallom. utalom azt a jatekot. par haveromat az aze vesztettem el me azzal jacottak. ha mondom nemleszek kocka. meg penzem sincs h most erre kolcsek allandoan. persze ha gazdag lennek tuti jaccanek vele😄😄😄😄😄😄😄 de mivel nemengedhetem meg magamnak eze utalom...
Rettenthető
Szimpatikus elémélet, csak én attól félek, hogy a Blizzard nem ennyire fantáziadús (sajnos) :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

na ug nez ki mar megy... 😊 eleg volt panaszkodom...
Jovan akkor. Me nekem is lagol a bnet meg nemcsatlakozik. De poen me most keztem el ujra jaccani vele... a fene kivan mar. 😊

Ja es utalom a wow ot ...