26171
-
#17671 :D oksa -
JancsiPapa #17670 Ez vmi irtózatos hibrid szar, ami a hell blood moornál tovább nem jó, nemhogy mefihez ^^ -
JancsiPapa #17669 Persze csak az van ^^ -
#17668 persze martialos csk hiányzik az elemental dmg (a madár piszkálás meg a hideg és a villámos karom^^)
sas: ha trapp assát akarsz a martial ág kilőve...
a fade kell a shadowmaster meg a (most nem jut eszembe a neve) a szörny bénító.
DE ezekre sem túl sok nagyon max 4 pont a + skillek úgy is használhatóvá teszik őket. Esetleg később mikor elégedett vagy a sebzéseddel pakolhatsz még a SM-re de úgy sem lesz elég a skillpontod^^ -
laliking #17667
ez nemhiszem hogy trap assa... -
#17666 namármost a diablós oldalakon nem kell komolyan venni semmit :D
azt noobknak találták ki szerintem... antidote? lol...
Kérdezz inkább meg valami pro-t, hogy mi a teendő -
#17665 diablos oldalon irt ilyeneket. AKkor most ezt elirta mert ez csapdákra is rak meg a csapásokta is.
"A Claw Mastery-be fektetett pontjaink meghozzák gyümölcsüket, és gond nélkül haladunk tovább utunkon. A következő szinten viszont ránk köszön a Burst of Speed, ami véleményem szerint nagyon fontos skill az assassin számára. Sokszor ez húz ki minket a bajból, és az általa nyújtott increased attack speed is nagy hasznunkra van a gyorsabb gyilkolásban. Nem elég ugyanis jól blokkolni és nagyot ütni. Amennyiben véletlenül körbevesznek minket, szükségünk van a Cobra által nyújtott leech biztonságára is, és a támadasi sebességre, ami segít minket abban, hogy két blokkolás között ütni is tudjunk. Megesik ugyanis, hogy block lock alá kerülünk, vagyis a blokkolástól nem tudunk visszatámadni.
A Burst of Speedet érdemes tizedik szintig növelni felváltva fejlesztve a Claw Mastery-vel, vagy akár egyből elpakolni rá folyamatosan tíz pontot. Ez kárpótol minket az attack rating kiesésért, többet ütve tapasztalatom szerint ugyanannyi eséllyel találjuk el a célpontot, mintha egy lassút ütnénk."
"Huszadik szint után akár Burst, akár Clawmast van kéznél - eljutottunk Mefihez, és őt le kell tudnunk verni. Ide kell a Cobra Strike, és rengeteg antidote. Itt viszont elkezdhetünk a csapda-ágra pakolni egy-egy pontot lefelé haladva a baloldali ágon."
-
#17664 jaaaa!!!
legfontosabb!!!
uccsó reset mikor volt / lesz? Ha jól emléxem tavaly nyáron volt, azóta semmi ugye?
Elkezdeném újra ha lenne reset...
-
#17663 :DD kimaradt egy betü -
#17662 köszi ezbsztem is jó lesz.
Akkor az ilyen tigriscsapást merg ilymnekre ne is karjak?? -
laliking #17661 lol, nekemis jöhet :D -
#17660 Valaki adna kölcsön 20 Hr-t hogy el tudjam kezdeni a diót és legalább félig felöltöztethessek egy sorcit? :D:D:D -
#17659 mercen nem romlik semmi cucc, ez tuti! -
#17658 Ok.
Embossed plate 4 sox 676 def-fel... ;S
Ha valakinek kell akkor csere érdekel eth 3 socketes PM me
normal is lehet nem muszály exp. de jobb lenne :)
Ha nem kell senkinek a mercemre megy fortitude-dal^^
de jobb lenne ha kéne :)
-
#17657 Az betyár! Akkor ezzel az eth is megy? xDD
adott páncélnak 451-es a defje :) abba menne a treachery -
JancsiPapa #17656 Tal rúna+thul rúna+perfekt topáz+normál (azaz fehér és nem low quality/crude/superior stb...) body armor - random sockets (itt sem biztos a 3 socket, de van rá esélyed).
Még egy érdekesség az eth cube-socket armorokról: ha egy nem superior, socket nélküli eth armort socketelsz így, akkor +50%-kal nő a defense az adott armoron, Így elérhető akár 1100+ feletti alap deffel rendelkező eth socketes armor is. -
#17655 KÉRDÉS:
Ha én csak 3 sox embossed platet szeretnék azt a "találáson" kívül hogy tudom kivitelezni?
Mert kicsi kovácsunk ugye a normal cuccokba max sox-ot ver...
vagy az etherialba nem? Help plZ -
#17654 lol majzs=pajzs -
#17653 másik lehetőség, majzs nélkül:
hell act5: Anyánál ki lehet fogni +3 trapskill karmokat, az sem rosz, csak gyenge lesz a shadowmaster, az all skill jobb -
#17652 Trapper assának fegyó: flail 4 sockets - HOTO; pajzs: 4 socket monarch - spirit
megy egy csomó +skilles cucc
DE, az enyémnek a kezében egy rune sword van spirittel és lesz egy pajzsa szintén spirittel... ligthtning sentry, death sentry max, charged bolt sentry még csak 13-as, de max lesz és a shock web is amíg bírja :), fade 3, shadow master 3
str 156 kell a monarch-hoz, dex: 79 a kardhoz, mana: base, life ami marad , kell belőle jó sok :)
+ life + mana +skiller charmok és jó táps lesz
ha a csapdák max és skillpontok maradtak úgy gondoltam elosztom a SW-ra meg a fadere
kb ennyi egy trapper assa -
JancsiPapa #17651 Hogy jön a dragon claw, ha csapdás assát akarsz? -
JancsiPapa #17650 Olvasd végig, amit írtál ^^ -
#17649 sztem semmi nem romlanak. -
#17648 HA egy csapdás sassát szeretnék csinákni és ugy hogy 2 krom fegyverem van akkor miylen tipusu csapást haszanaljhak. Dragon Claw meg ilyenekre gondoltam.
Melyiket hazsnaljam sztetek? melyiket éri meg? -
#17647 üdv. ha eth cuccokba akom az rw-ket és a segitőmre adom akor azok nem romlanak el? vagy csak nagyon lassan? mert én nemvettem észre h romlanának. -
Plata #17645 4.) Smite működése
Smite egy egyedi skill hiszen fegyverként használunk egy főként védelemre szolgáló pajzsot.
-95% ban mindig talál, nem hat rá sem a blokk sem Defense
-Smite sebessége a fegyver sebességétől függ valamint a fanaticism auratól.
A következő tulajdonságok működnek/erősítik smite-t:
-Bonusz sebzés az erőből (STR)
- +skillek
-Crusing blow
-Weapon range
-Fegyver sebessége
-Open wounds
-Prevent monster heal
-Life tap
-Freezes target
-Hit blinds target
- XX% chance to cast Z-Y skill
-Slow %
A következő tulajdonságok működnek/erősítik smite-t De nem látszanak a karakter lapon!:
-Damage +XX megnöveli a pajzs sebzését (pl Grief, Asteron's)
-Enhanced damage % a fegyveren kivűl
-Enhanced damage to demons/undead %
És ami nem működik smitevel:
-Life-Mana Stolen
-Deadly strike
-Elementalis sebzés
-Mágikus-Psn sebzés
-Elementális sebzés skillekből (pl: Holy freeze)
-Charmok-tárgyak által adott minimum/maximum damage
-
Valós smite sebzés kiszámítása:
(Shield Base + Holy Shield bonus + Grief bonus) * (1 + Smite %ED bonus + STR %ED bonus + Fanaticism %ED bonus + off-weapon %ED bonus) = Total damage -
#17644 én Nm-en volam ilyenkor... de a város nem ua minden fokozaton?
akkor most mivan? xDDDDD vicces -
#17643 ja bocs, elirtam... km... pénzetet... bocs mégegyszer :) [hülyéskedik :)] -
laliking #17642 törölt hozzászólás -
JancsiPapa #17641 'pénzet'
Ajjajj... -
de most komolyan...
Mióta ül itt ez a faszi? Mert közel 6 évnyi diózás után ma tűnt fel először^^ xDDDD -
laliking #17639 pár napig minden topicban ez lesz a téma? -
#17638 SZtem az elözö SG jobb volt :( -
Delac #17637 Flail az mace. -
JancsiPapa #17636 sztem mace class lesz....csak meg kéne nézni... -
laliking #17635 lehet hogy elkezdek egy hammerdint. nem nagyon jön be ez a smiter -
laliking #17634 nemtom XD -
JancsiPapa #17633 Flailnál mi van odaírva?Milyen class? -
#17632 ok thx -
#17631 nem, úgyis meglesz a 75 block.
AR meg nem kell.