Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
az még mindig érdekel, miért lolz a blessed aimes merc. meg hogy mi a más tuti javaslat. 😄

horpeti
jah, attack rating angeliccel tuti nem gáz. (+manald heal) 😊

Ha elérem a magasabb szintet, akkor valszeg ravenfrost + highlord combóra fogok váltani. 😊

meg akkor lesz 10% mana leech majd az ik settbõl, szal az se kell.

Akkor lehet még 1 ravenfrost. 😛

Szal rulZ lesz... 😊)

horpeti
nekem anno akkor is a WW barb tetszett, a frenzys egyáltalán nem. 😊

De gondolkodom azon, amiket olvasgatok,hogy milyen jó a concentration is kiegészítésként, fõleg ha 1 enemy van. Bár nemtom, ha BAAL ellen kéne menni, akkor mi sebez többet, ha conceszal üti az ember, vagy ha végigzuhog rajta WWvel oda-vissza... 😊

Végülis valszeg mind1, mert mivel nincsen nagyon drága cuccom, ezért IK barbra vagyok limitálva, ott meg nem ezen múlik... 😊

horpeti
mér lolz? 😊 Mi a baj vele?

Te milyen csicsót húzol egy ilyen barb mellé? (az nem válasz, h. semmit 😄)

Sajna nem vagyok gazdag, valószínû hogy csak egy IK barbra futja most, csak ezzel az a bajom, h. a rohadt masteryt akkor úgy ahogy van bebukom... Vagy csak 1et teszek rá, és akkor az is segít valamennyire, és akkor majd ha váltanék, akkor annyira nem lesz szívás ha 1 pontot bukok emiatt. (pl. ha lesz BOTD)

Ar kérdést meglehet oldani egy angelic amu+ring(esetleg a második ring is) kombinációval. Blessed aimes csiccsó=lolz. Frenzyvel értelemszerûen egymás után csapkod az ember. Ww-vel sok minden egyébb nem mûkszik viszont egy jól megtervezett és felszerelt botd tmaulos/warpikeos babával végighenteled a népet egy pillanat alatt. Az én thundermaulos babám egy low maulal és fortival 12k-t wwzett ami ugye elég kellemes.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

horpeti
jah, azt nem értem, miért van az hogy sok ember azt javasolja, hogy csak 1 pontot tegyen a WWre? Az oké, hogy nem ad sok bónuszt, de ha azt használja végig, akkor mi a frásznak ne rárakni maxot... 😊

horpeti
"%chance to cast a spell won't work with WW."

Ez igaz?

tyû, elég gáz 😄

Lehet akkor Frenzy barbbal jobban jár az ember? de lehet hogy élvezetesebb a ww... 😊

horpeti
jah, ha 2 fegyó van a kezemben, pl. ami ad deadly strike, crushing blow, -% to def, leechek!, stb. akkor az melyik skill módban adódik össze, ha egyáltalán összeadódik?

vagy mindig külön számítódnak ezek a dolgok?

horpeti
Frenzyvel egyszerre csapkod a csávó, vagy külön külön?? (és majd gyorsabban meg stb. az tiszta)

horpeti
Nyomok egy Blessed aimes mercet, és máris nõ az attack ratingom. 😛

Holy freezest akartam, az döfi védekezésnél, de a blessed aim is eléggé jó, ha nincsen szuperfegyverem. 😊

horpeti
Sajnálom Jancsi!

Én is hadilábon állok a dióval, de mivel juli 1tõl szabadabb leszek, így lehet fogok a dió elõtt rohadni, bár nem nagyon kéne, csak megszokásból nem mindig van mindig mást tenni. 😊)

a barbár amit elkezdtem, biztos fog tetszeni valamennyire. 😊
Mondjuk egy jó kis BOTDvel lenne igazán jó, egyelõre majd még meglátom, mit fogok rátenni, ugye az IK sett az ami reális, és együtt egész jó...
A mastery miatt grrr. a dolog, de egyelõre akkor arra nem teszek.

ti BARBnak mennyi dexet szoktatok tenni? Erõt gondolom amennyit szükséges, nem (bár gondolom ad damagehez az erõ...) ?

DEX tudom, "csak" az ARnek kell extra sok... Csak azt nem tudom, mennyi szükséges. 😊 Az bizti, csak PVMet fogok vele nyomni. 😊

Ez az az extra rész, ahol a 3 tesót kell 1xre lenyomni?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

mooo
???
Bobber
???

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

mooo
Berakod a cube-ba,Harrogatban összerakod:megnyílik egy portál.Átmész és valamelyik überboss jól ledarál a vérbe<#hehe>
annak a heaven's settnek a páncélját tegnap vertem ki andarielbõl....
diablo is 3 junikot dobott :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hrisskar
Az Orphan set nem annyira jó. Haszáld addig míg nem találsz jobbat, aztán Tradeld el más játékossal.

CSá all,szerváltam egy organsetet és nem tudom hogy mit lehet vele csinálni pls help
reméljük okosak lesznek, és jól döntenek játékkészítés terén 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Gugger
nekem csak a 2.CD kellene a Play, mert csak azt keverte el az öregem! torrentre nem tudod feltölteni ?

Gugger
hát lehet meg kellene venni, mondjuk neki nincs otthon Inernet 😄

Hát - egy hete még egy boldog párkapcsolatban éltem (több, mint másfél évig voltunk együtt, 17 éves létemre azért nagyon szép!), várva a nyarat, életem legjobb nyarát.
A barátnõmmel szakítottunk kedden, most már egy 24 éves gyerekkel jár, aki mellesleg a rokonom.
És most kevés dolog köt le, legkevésbé a diablo.
Sztem elég ennyi.

Aspy egyébként nem volt szép, hogy vissza vetted az eth crytic axe-t. Nem is foglalkoztam vele. Ha ma talizunk visszaadom a pul-t, amibe került. Sikerült egy két nagyon low cuccot eladnom ma/tegnap. Szóval ne legyen rest rámszólni.

Én ladder resetig még várok ezzel a döntéssel.
Egyébként megkérdezhetem/jük, hogy miként jutottál el erre a szomorú döntésre?

Én nem megyek fel, nincs kedvem hozzá...

Máris megyek fel😊)))

Nah úgy néz ki abbahagyom a diot ^^
A barbomat sajnálom, az egyetlen jól sikerült karim...
Azért még itt leszek és éberen figyelek mindent 😊
Aspy, Peti, Delac, majd azért rátok hagyok némit 😊

vigyori14
üdv. ladder resett miorra várható? hány hét még kb? resett után nemlessz ilyen laggos a bnet? mert ma spirit et és summon sk-t vesztettem miatta

Sas6
Sztem is án pont most vettem meg 3000 ft-értt olcso és baromira megéri ja bocs 2990 :] Diablo 2 + LOD

horpeti
nekem megvan MDFben a file, amibõl bemountolva használható a játék , sõt még az bnet is... (eredetirõl van lementve)

Csak nemtom perpill hogyan tudnám átküldeni.

Esetleg vhogy megoldhatjuk az átküldést, részletekben, amikor van szabad sávszél küldözgetni...
Vagy ha van hova feltölteni, amikor épp van idõm , feltöltögetem...

Rettenthető
Ma már szinte a Sport szelethez csapják a diablo2+exp set-t, olyan olcsón lehet venni. Sztm vedd meg apukádnak ajándékba, biztos örülni fog neki, és még a bneten is tud vele játszani, ha nem ilyen rohadt lagos lesz, mint most.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Gugger
sziasztok,

az a helyzet, hogy fater aki imádja ezt a játékot elkeverte a 2.CD-t a "play"-t így nem tudom neki újratelapíteni a játékot! nem lehet valahonnan letölteni?

esetleg a játék kifogastalanul mûködik akkor, a biztonsági mentésbõl visszamásolom a gépére a "diablo2" könyvtárat és tartalmát?!

köszi elõre is...

horpeti
amúgy nekem annyira nem gyere be... olyan mindenbõl egy picikét. 😊

horpeti
az szép ilyet kirakni.. 😛

nekem 1 hrre sincs lóvém 😛

horpeti
jaj, mace class 😛

2es rangegel... akkor az nagyon szar... 2es range... elvileg az 5ös az több mint 2* annyira talál, meg messzire meg stb?? 😊 vagy az full mást jelent?

horpeti
az ogre maul az melyik class? :-o nem találom 😛

horpeti
jah, asszem ott lesz az idõ, hogy a 3 warcry + 6 ml amumat én is felvegyem majd 😛

Bár a franc se tudja, seraphin v. inkább a highlord az jobb lenne (3x% deadly strike)

3 warcry amu meg BOig van fenn rajtam 😛PPP

Amúgy IK settnél nem kell mana leechelõ a kesztyû miatt, szal nem szorulok rá a cuccra.

Lifeleechre speciel annál inkább, mert 10% az egyáltalán nem nagy szám...

IASre ilyetén nem kell gyúrni, csak a fegyón...

Én csóri vok, jó lesz nekem az ik 😄

Csak mondjuk a mastery elég szívós, nem nagyon lehet váltogatni..

ez sajnos nem olyan rugalmas... mondjuk tutira fogok várni a masteryvel, csak akkor ugye elesek pár értékes dologtól addig... de amíg kiderül, addig jó lesz annélkül is 😛

és a tresher, meg cryptic axe miért olyan gázos? lassú? vagy mi?

tresher -10es
cryptic +10es (mondjuk ez lehet annyival nagyobb damage is, WWnél 5 v. 6 frame nem mind1 azért...)

1 kéz: berserker axe 47.5 avg damage 0-s 3as range
champion axe -10es 76.5 damage 3as range

polearm:
tresher 76.5 -10 2es range
cryptic 91.5 10 ! (20%kal nagyobb sebzés) 4es range
giant tresher 77 és 10 5ös range

Hát jónak tûnik a cryptic axe , bár a tresher gyorsabb.. WW esetén ez pont döntõ hogy 6 frame nem 5.. (kb. ugyanannyi, bár akkor a nagyobb damage többet ér mint a gyorsabb ütés.. bár CB miatt nem😄)

a range az azt jelenti milyen távolra bír ütni? 😊 vagy mit? mert akkor a tresher elég gagyi, hiszen csak 2... fura, pedig az is nagynak néz ki...

Ja és kiraktam magamnak egy eternity-t eth crypticbe, majd elmondom a véleményem róla 😊

ba=berserker axe
Egyébként jól látod, csak a fegyveren lévõ ias a fontos ww-nél, speciel ezért használom elõszeretettelt a 3wc/8ml amumat, kesztyûnek soul drainert (7ml/6ll) illetve raven/duallech gyûrû equipet, ha már az ias nem meggyõzõ legyen kellõ lícsem ;-)

horpeti
botd cb/ba

mit jelent a ba?

colosszus blade a cb mi?

Kéne majd 1 ilyet csinálni. 😊))

Elég jól néz ki. 😛

horpeti
nah, okoskodás befejezve 😛

agyamra ment a munka😄

horpeti
ebbõl az okból kifolyólag egy 2 kezes cryptic axeos obedience a leglassabban focja zúzni (7 frame), míg az IK maul alapból 6 frame, 2 shaellel 5 frame.

na, az azért elég jelentõs! 😊

BOTD pl. 0-s fegyóba téve lesz maxos WWs...

OATH meg -10es.

eléggé jelentõs 5 vs 6... 20%os +sebzés a több támadással. very nice 😊

De ha jól veszem ki, ilyetén pl. a fanaticm az abszolút nem is hat ki a sebességre.

horpeti
ez speciel elég lol.

De jól átlátható, nem kell sokat kalkulálni. 😊

Csak akkor a fene megeszi a többi IASt... akkor az felesleges WWnél.

Ez nekem új, nem is tudtam. 😊 Végre valami ami nem bonyolult 😛

Persze csak ha jól gondolkodom.

horpeti
ha 1kezes 5ös fegyónál 5-15-40 (azaz a framebreak + a fegyó), akkor

pl. IK maulnál, ami +10es:

10-40-70 kell (és mivel van rajta 40 így 2 shaellel el lehet érni).

És akkor ennyi az IAS számítás a WWre?? ennyire lol? 😊

És ennyire nem számít, hogy pl. van még highlord, meg IKból IAS??

én ezt veszem ki!

És ez is a logikus. 😊

horpeti
If you desire increased attack speed (IAS) for Whirlwind, keep in mind that only the speed of the weapon itself counts. Consequently, any IAS on any item but the weapon has no effect at all. With a 1H weapon the framebreaks are at 0, 10 and 35 for 7, 6 and 5 frames between each attack; for a 2H weapon it's 0, 30 and 60. To determine how much IAS you need for higher Whirlwind speed add the number listed in the speed section to these breaks, thus subtracting it if the value is negative. IAS above these values has no effect. Note that when Whirlwinding with a 2 handed sword, the frame breaks for 1 handed weapons are always used, regardless of whether the weapon is wielded in one hand or two. All other 2 handed weapons use only the 2 handed weapon frame breaks.
Example: Colossus Blade has a speed of <5> so you would need 5, 15 and 40 IAS on the weapon regardless of whether you are wielding it in one or two hands. Therefore, the unique item "The Grandfather" could never attack at the maximum speed for Whirlwind.

Ebbõl nekem az jön le, hogy csak a fegyveren levõ IAS számít........

horpeti
nemrég adtam el a tresheresemet az vmi 100-949ig sebzett.

most már mind1. 😄

De amúgy ha jól vettem ki a rohadás IASét, akkor tényleg gáz, hogy a fegyón is kell IAS, különben a WW lassabb lesz, vagy mi...

arra az IASes kérdésemre/okfejtésemre senki sem reagált...

fegyver IAS nélkül a WW elvileg vmi 7 frames lesz. nemtom ez mit jelent 😄

de amellett gondolom számít a többi IAS is, csak nem a WWnél, hanem mittomén minél...

gondolom nem mindegy, hogy egy +20as vagy egy -20as fegyóval WWzek... vagy igen, és csak a fegyón levõ IAS számít??? (és bármi máson levõ nem?)

kicsit meredek lenne...

Peti használj obidience-t ww hez 😄
Csinos cb, stb resist😊 sztem érdemes rá egy pillantást vetni.
Egy sima cryptic axe-ban sebez olyan 150-700 ig, elég barátságos. 370 ed fixen 😉

Sas6
😄D hehe

Thx!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Rettenthető
Öööö, lehet én bszok el vmit, de neked mi jön be most erre az oldalra (hun1.rakanis.hu), mert nekem nagyon nem az, mint eddig?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.