Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elérem a magasabb szintet, akkor valszeg ravenfrost + highlord combóra fogok váltani. 😊
meg akkor lesz 10% mana leech majd az ik settbõl, szal az se kell.
Akkor lehet még 1 ravenfrost. 😛
Szal rulZ lesz... 😊)
De gondolkodom azon, amiket olvasgatok,hogy milyen jó a concentration is kiegészítésként, fõleg ha 1 enemy van. Bár nemtom, ha BAAL ellen kéne menni, akkor mi sebez többet, ha conceszal üti az ember, vagy ha végigzuhog rajta WWvel oda-vissza... 😊
Végülis valszeg mind1, mert mivel nincsen nagyon drága cuccom, ezért IK barbra vagyok limitálva, ott meg nem ezen múlik... 😊
Te milyen csicsót húzol egy ilyen barb mellé? (az nem válasz, h. semmit 😄)
Sajna nem vagyok gazdag, valószínû hogy csak egy IK barbra futja most, csak ezzel az a bajom, h. a rohadt masteryt akkor úgy ahogy van bebukom... Vagy csak 1et teszek rá, és akkor az is segít valamennyire, és akkor majd ha váltanék, akkor annyira nem lesz szívás ha 1 pontot bukok emiatt. (pl. ha lesz BOTD)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ez igaz?
tyû, elég gáz 😄
Lehet akkor Frenzy barbbal jobban jár az ember? de lehet hogy élvezetesebb a ww... 😊
vagy mindig külön számítódnak ezek a dolgok?
Holy freezest akartam, az döfi védekezésnél, de a blessed aim is eléggé jó, ha nincsen szuperfegyverem. 😊
Én is hadilábon állok a dióval, de mivel juli 1tõl szabadabb leszek, így lehet fogok a dió elõtt rohadni, bár nem nagyon kéne, csak megszokásból nem mindig van mindig mást tenni. 😊)
a barbár amit elkezdtem, biztos fog tetszeni valamennyire. 😊
Mondjuk egy jó kis BOTDvel lenne igazán jó, egyelõre majd még meglátom, mit fogok rátenni, ugye az IK sett az ami reális, és együtt egész jó...
A mastery miatt grrr. a dolog, de egyelõre akkor arra nem teszek.
ti BARBnak mennyi dexet szoktatok tenni? Erõt gondolom amennyit szükséges, nem (bár gondolom ad damagehez az erõ...) ?
DEX tudom, "csak" az ARnek kell extra sok... Csak azt nem tudom, mennyi szükséges. 😊 Az bizti, csak PVMet fogok vele nyomni. 😊
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
diablo is 3 junikot dobott :o
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A barátnõmmel szakítottunk kedden, most már egy 24 éves gyerekkel jár, aki mellesleg a rokonom.
És most kevés dolog köt le, legkevésbé a diablo.
Sztem elég ennyi.
Egyébként megkérdezhetem/jük, hogy miként jutottál el erre a szomorú döntésre?
A barbomat sajnálom, az egyetlen jól sikerült karim...
Azért még itt leszek és éberen figyelek mindent 😊
Aspy, Peti, Delac, majd azért rátok hagyok némit 😊
Csak nemtom perpill hogyan tudnám átküldeni.
Esetleg vhogy megoldhatjuk az átküldést, részletekben, amikor van szabad sávszél küldözgetni...
Vagy ha van hova feltölteni, amikor épp van idõm , feltöltögetem...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
az a helyzet, hogy fater aki imádja ezt a játékot elkeverte a 2.CD-t a "play"-t így nem tudom neki újratelapíteni a játékot! nem lehet valahonnan letölteni?
esetleg a játék kifogastalanul mûködik akkor, a biztonsági mentésbõl visszamásolom a gépére a "diablo2" könyvtárat és tartalmát?!
köszi elõre is...
2es rangegel... akkor az nagyon szar... 2es range... elvileg az 5ös az több mint 2* annyira talál, meg messzire meg stb?? 😊 vagy az full mást jelent?
Bár a franc se tudja, seraphin v. inkább a highlord az jobb lenne (3x% deadly strike)
3 warcry amu meg BOig van fenn rajtam 😛PPP
Amúgy IK settnél nem kell mana leechelõ a kesztyû miatt, szal nem szorulok rá a cuccra.
Lifeleechre speciel annál inkább, mert 10% az egyáltalán nem nagy szám...
IASre ilyetén nem kell gyúrni, csak a fegyón...
Én csóri vok, jó lesz nekem az ik 😄
Csak mondjuk a mastery elég szívós, nem nagyon lehet váltogatni..
ez sajnos nem olyan rugalmas... mondjuk tutira fogok várni a masteryvel, csak akkor ugye elesek pár értékes dologtól addig... de amíg kiderül, addig jó lesz annélkül is 😛
és a tresher, meg cryptic axe miért olyan gázos? lassú? vagy mi?
tresher -10es
cryptic +10es (mondjuk ez lehet annyival nagyobb damage is, WWnél 5 v. 6 frame nem mind1 azért...)
1 kéz: berserker axe 47.5 avg damage 0-s 3as range
champion axe -10es 76.5 damage 3as range
polearm:
tresher 76.5 -10 2es range
cryptic 91.5 10 ! (20%kal nagyobb sebzés) 4es range
giant tresher 77 és 10 5ös range
Hát jónak tûnik a cryptic axe , bár a tresher gyorsabb.. WW esetén ez pont döntõ hogy 6 frame nem 5.. (kb. ugyanannyi, bár akkor a nagyobb damage többet ér mint a gyorsabb ütés.. bár CB miatt nem😄)
a range az azt jelenti milyen távolra bír ütni? 😊 vagy mit? mert akkor a tresher elég gagyi, hiszen csak 2... fura, pedig az is nagynak néz ki...
Egyébként jól látod, csak a fegyveren lévõ ias a fontos ww-nél, speciel ezért használom elõszeretettelt a 3wc/8ml amumat, kesztyûnek soul drainert (7ml/6ll) illetve raven/duallech gyûrû equipet, ha már az ias nem meggyõzõ legyen kellõ lícsem ;-)
mit jelent a ba?
colosszus blade a cb mi?
Kéne majd 1 ilyet csinálni. 😊))
Elég jól néz ki. 😛
na, az azért elég jelentõs! 😊
BOTD pl. 0-s fegyóba téve lesz maxos WWs...
OATH meg -10es.
eléggé jelentõs 5 vs 6... 20%os +sebzés a több támadással. very nice 😊
De ha jól veszem ki, ilyetén pl. a fanaticm az abszolút nem is hat ki a sebességre.
De jól átlátható, nem kell sokat kalkulálni. 😊
Csak akkor a fene megeszi a többi IASt... akkor az felesleges WWnél.
Ez nekem új, nem is tudtam. 😊 Végre valami ami nem bonyolult 😛
Persze csak ha jól gondolkodom.
pl. IK maulnál, ami +10es:
10-40-70 kell (és mivel van rajta 40 így 2 shaellel el lehet érni).
És akkor ennyi az IAS számítás a WWre?? ennyire lol? 😊
És ennyire nem számít, hogy pl. van még highlord, meg IKból IAS??
én ezt veszem ki!
És ez is a logikus. 😊
Example: Colossus Blade has a speed of <5>5> so you would need 5, 15 and 40 IAS on the weapon regardless of whether you are wielding it in one or two hands. Therefore, the unique item "The Grandfather" could never attack at the maximum speed for Whirlwind.
Ebbõl nekem az jön le, hogy csak a fegyveren levõ IAS számít........
most már mind1. 😄
De amúgy ha jól vettem ki a rohadás IASét, akkor tényleg gáz, hogy a fegyón is kell IAS, különben a WW lassabb lesz, vagy mi...
arra az IASes kérdésemre/okfejtésemre senki sem reagált...
fegyver IAS nélkül a WW elvileg vmi 7 frames lesz. nemtom ez mit jelent 😄
de amellett gondolom számít a többi IAS is, csak nem a WWnél, hanem mittomén minél...
gondolom nem mindegy, hogy egy +20as vagy egy -20as fegyóval WWzek... vagy igen, és csak a fegyón levõ IAS számít??? (és bármi máson levõ nem?)
kicsit meredek lenne...
Csinos cb, stb resist😊 sztem érdemes rá egy pillantást vetni.
Egy sima cryptic axe-ban sebez olyan 150-700 ig, elég barátságos. 370 ed fixen 😉
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-