26171
-
#17713 ha most letörlöm a játékot és később ujra feltestzem akkor tudok majd a régi bnet es embereimmel továb jászani? ja és találtam egy cd-t azon van razor ha ezt felmásolnám és ha indulna a játék tudnék normálisan vele bneten játszani? nem bannolnának? -
JancsiPapa #17712 Egyáltalán nem kérdeztem, hogy mije van, semmiben sincs ez összefüggésben...Mind1, én nem fogok a cuccaimra gizdázni inkább -.- -
#17711 az a bosszantó h ma végre kitudtam rakni egy fortit a barb omnak, és nemtudtam kipróbálni sem, hétfő reggel egyből megyek szétnézek merre lehet kapni. -
Delac #17710 A hr-k amiket vettél hozzá biztos legitek voltak..... ppfff
Hacsak nem hf ből csináltál ber-t jah-t ohm-t meg vex-t ecetera ecetera...
vex=2gul, ohm=4gul, Lo=8gul..... zod=256gul.
A hr-k nem így készülnek, amit veszel mert (lol) mert nem. Vex kivétel, ugye, ami most egyáltalán életben tartja a hr-k árát.
Egyébként nem is olyan rég Tresh Socket dobott egy gul-t :P
Én nem is tudom vajon mi lehet a sok hr jelenlétének magyaráztata? XD -
laliking #17709 szerintem nem fog tudni senki segíteni neked...
legalábis én nem ismerek senkit akinek bármilyen cd is szétpukkant volna játék közben -
#17708 nemtudom, csak jászok és egy nagy pukkanás, kivetem a cdrom ot és most csörg bene a cd. -
laliking #17707 szétpukkant a cd? lol
azt hogy csináltad? -
#17706 üödv. ma olyan problémám eletkezett hogy a cd-meghajtóban szétpukant a diablo 2exp.-cdm-m, és mostz nemtok blépni a játékba cdnélkül, azt akarom érdezni h ha másolt cd-vel crackelem a játékot h indljon akor feltudok lépni bnetre és tudok majd vele játszani? vagy egyből bannolnak érte? -
Plata #17705 Passz,az enyémnek mst 11k-11k.De nincs full cuccolva. -
Plata #17704 Nekem van 2 enim 1-2 hoto.1-2 cta.Meg egyéb jódógaim.
Eggyiket sem vettem. -
laliking #17703 egy hammer palának mekkora a max sebzése kb? -
JancsiPapa #17702 Nagyon vicces fiú vagy ^^
De gondolj bele, hány hrt találtál eddig?És ha mindenki más 2x annyira lenne szerencsés, mint te, még akkor sem jönne ki az az ezres nagyságrendű enigma, botd, grief és a többi... -
Delac #17701 Hát ja, Most perpill amát csinálok windforce-al. Csak nincs kedvem befejezni. Ott van minden hozzá, már annyire uncsi a húzás része, hogy lehet még jövő héten se fejezem be. Sebzés az komoly lesz ^_^ 120 ias breakpoint. 300-4K sebzés x 12 nyíl másodpercebként. Elég mókás cucc. :D -
Delac #17700 A kinálat nyomta le az árat. Nem a kereslet, elég furcsa lenne fordítva;)
-
#17699 jah ok thx -
laliking #17698 másolt -
#17697 Értem akkor már csak az a kérdés mi az a DUPE-olt? -
SZU #17696 176% enhanced defense +50% allresist, +2 all skills +2 combat skills, +30block +20 str, vit, 466 def
Ilyesmi =)! -
SZU #17695 Lanos karival találtam Metyifisztónál esett az eset. A pontos értékeit fejből nem vágom, tegnap késő este dobta.
Köszi a tippet! -
Aspyrin #17694 Hehe, csak nem visszaestél megint? :)
Szomorúan nyugtázom, hogy nem volt még reset. -
Plata #17693 Hát amit találok az biztos nem dupe-olt.
Vagy gondolod hogy a monszták nekiálnak hr-t dupeolni?csakhogy megszivassanak? -
#17692 Mennyi az % enhanced defense rajta?:) hány százalák 150és 200 között? -
#17691 inkább umot, pdia nagyon snassz -
#17690 a lehető legkomolyab pajzsot találtad meg ha a zakarum-ot találtad. tegyél bele egy um-ot, vagy egy pdia-t. hol esett neked ilyen pajzs? -
SZU #17689 Hi!
Találtam egy nagyon komoly unique pajzsot (nem emléxem a nevére, de ad +2 all skillt meg +2 combat skillt a palának + 50 allresistet), átpasszoltam a palámnak. Ütöttem bele egy lukat.
Nos a kérdés: mit érdemes egy socketbe rakni? Egy perfect valamit, vagy van valami "egyszavas" rúnaszó, ami jobb, mint egy perfect gem?
(lvl 42-es a csókám) -
JancsiPapa #17688 Márpedig a hrek nagy része dupolt. ^^ -
JancsiPapa #17687 Erre egy szó a válaszom. Dupe. -
#17686 2 ist = hr?
az nagyon lol. Inkább szánalmas. legalább 7et kéne érnie reálisan. -
#17685 1024 ben sehogy max 800*600 at enged azt pedig a diablo2.exe -window parancsal tudod inditani -
Kozman #17684 sziasztok hogy lehet megoldani hogy a diablo ablakban fusson hogy mellette lássam mi megy az asztalon alt+tab kihagyásával...magyarul egy 1024-768 as ablakban futtatni -
Plata #17681 Inventoriból vagy ládából eggy runa se tünik el,csak ha dupe-olt. -
Delac #17680 Én ilyet nem írtam. A hr tünik el... AZ ist nem, a pul se..... -
#17679 NA szal akkor ha szerzek egy IST runat akkor hamar lejar a szavatossága?? Szal kevesebbet fog érni. SZal ha egy pár napig nem nyulok hozzá a ruankhoz akkor eltunnek örökké az invertory-bol??? AMert az akkor nagyon gáz. -
Delac #17678 Tavaly aug 10+-2 nap ahogy rémlik. Ahogy elnézem a viszonyokat bneten nem erőltetik a resetet. -SZERINTEM!!!- télig nem is lesz, mivel nyáron levágtak egy halom accountot/karaktert maphack miatt. -
Delac #17677 Igen.
Egy kis segitség hozzá. Egy pul runa most kb 30-35 perfect gem.
Egy ist pedig 4-5 pul runa. Persze tárgyakból is hamar kijön az ist runa, csak tudni kell kereskedni, nem elég megtalálni a legértékesebb dolgot.
A vásárolt hr olyan mint a hírtelen leárazott termék, ergo hamar lejár a szavatossága. (eltünik az inventoryból). Amikor megveszed a legjobb ha ott helyben belerakod amibe tervezted, minden egyébb körülménytől függetlenűl. -
#17676 szal egy ZOD runat megtok venni 2 IST-ért?? -
#17675 ahha értem köszike. -
Delac #17674 Zod = high runa. (hr) Hr minden olyan runa ami a vex felett van.
Most a hr 2 ist runába kerül.
Egyes runaszavak akár több hr-ből is állhatnak......
-
laliking #17673 ... -
#17672 Tudtok mondani egy olyan tárgyat ami ZOD rinát ér?
Mondjatok meg a nevét kivancsi lennék rá hogy milyen LOL tárgy lehet az :D