Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kardnál nyilvánvaló hogy sebez az egész penge, de kérdés, hogy ez a játékban is így van-e.. mintha olvastam volna, hogy a kard igen precízebben talál, meg stb... lehet pont emiatt, mert egész rangeben kaszál, a többi meg csak a range vége felé?? vagy háp háp
Köszi! 😊)
Hát igen, azt én is látom, h. ha nincs jó fegyó, akkor eszi a fene az egészet. 😊
WWhez IAS szempontból jó az IK maul (hozzá a set még jobb), de egy thundermaul, great poleaxe BOTD még jobb lenne, bár nincs CB! De a CB "csak" a bossok ellen kell igazán.
Éppen talán 4 istet össze tudnék kaparni. 😊) De kérdés, elég-e a low... Az is jobb-e, mint az IK settel együtt. Mert 4 ist nem kevés!
Amúgy a ranges kérdésre nem tudsz te sem választ?
pl. thundermaul és warpike esetén , vagy poleaxe... ha van 3-5 rangem, akkor azon belül is tud sebezni azért (pl. 1-2), vagy akkor olyankor nem talál??
Néha tapasztaltam, amikor új karival felszedtem valami hosszú pikeot, és azzal mentem tristre(😛), hogy közelrõl elég gázul veri, távolabbról meg jobban.
Ezt fõleg azért kérdeztem, mert az 5 range az nagyon vonz a 2-3 helyett, viszont ha 4-5 yardon (gondolom ebben van a range) belül nem sebez a WW, akkor megeszi a fene az egészet. Nyilván ezt ki kéne próbálni... majd lehet teszek rá kísérletet pl. Csak nem könnyû tesztelni.
Mert ha sebzi belül, akkor mindenképpen vmi 5 ranges cumót nyomnék, ha meg nem, akkor jó a thundermaul is.
Esetleg érdemes KARDba tenni a BOTD-t?
Egyedül a warpike az, ahol nem lesz meg az 5 fpa, csak 6... de annyival nagyobb is a sebzés.
Frenzy barbhoz: Igen szép az, amit elmondtál, és könnyen meg is valósítható. Egyedül az a bajom vele, hogy nekem nem tetszett a frenzys barb. 😊 Pedig ott jól ki lehetne használni a + IASt...
Amúgy bármelyik kombóval valszeg érdemes meghagyni a 3as IK kombót, bár ha nem lenne full settem, lehet inkább pl. soul drainer kéne a kesztyûbe pl.
Csak 2 settel az IASen kívül nem sok hasznos cucc van az IKnál, 3nál kapja az ember a +2 combat skillt, meg 25% FHRt... sajna a nagyon szupi kis IAS bónusz így ebbõl a kombóból nem érvényesül...
Lehet akkor soul drainerrel jobban járna az ember... Bár az IK kesztyû és öv is szép bonuszokat ad, csak ugye az nem leech. De spec. mindkettõre szükség van. 😊 (resist sok stat)
Bár lehet IKt elhagyva soul drainer és verdungo pl. 😄
Már sok a választás...
Mivel nekem egyelõre csak IKból vannak cuccaim, így nyilván azok felé fogok menni. Korai szinten tuti. Aztán majd meglátja az ember...
az IK maul sem rossz annyira, no meg ha már ennyi set item van, akkor az IK armor is tolja neki a resistet izomból.. no de ha már 5 van, akkor már megéri a sapka is... 😄DD És a kör bezárult 😊))
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mert szerintem is vannak használható set itemek, sõt ezek néha 2-3 darabbal igen hasznos jószággá válhatnak. pl ik öv+cipõ+kesztyû, vagy tal amu+armor+belt.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mindenki így kezdte a bnetet - mint ahogy resetnél mki a nullától kezdi mki - más kérdés, hogy pl shape druiddal vagy egy mf-sorccal indul elõször - mert tele nélkül...valljuk be, macerás minden.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egy lvl 94-es shape druidával használom az (lehet röhögni) IK szettet (persze sapek nélkül <#buck>#buck>), és nagyon jól megvagyok vele hellen is... Azért az überektõl félek egy picit, de azért "odalent" is tudok segíteni, még ha nem is rajtam múlik hogy sikerül-e õket leverni...
Vár a lvl 89 és az ist'd zakám...
Passz, a válaszom a legucso kérdésedre. Mondok egy-két dolgot. WW barb. aspy tapasztalata alapján thunder maul botd. egy ilyen cucc low stat esetén 4 ist. Sajátom anno közepes volt 4ist um. Tehát, csak hogy érzékeltessem az árakat. Ha nincs ennyi, akkor ik barb. DE, én anno egy ilyet olvastam/hallottam valakitõl.
Set=noob.
Nem kell tényként kezelni, mert nagy hiba lenne, csupán gondolkodni rajta.
Én nem tudom miért, de inkább elõnyben részesítenék egy obidience-t fegyvernek, mint más olcsóbb cuccot. (még soha nem volt ww barbom)
Frenzy barb: Olcsó kivitelbe, amit mindenféle képpen kipróbálnék. Én saját barbim is ilyennek indúlt. /Schafer_brfk), de pont baltás lett. Nem egyszer néztek már hülyének. Név és felszerlés viszonylatában. TEHÁT.
Ha olyan sok ias-d van, hogy már az szégyelni való, akkor csináld meg 2 Schafer-ral. Kitünõ sebzés (so, so: ár/teljesítmény mutató alapján) Ára um/db. Abba lyuk +shael bele. + arreat lityó 15 ias jewel bele, 25 ias gloves (ikgloves + ik boots) + 10 ias öv (nosferatu/goldwrap), armor (olcsó) treachery (assasin spéci runaszó. Igen barátságos modokkal. Az hogy assasin tényleg ne zavarjon. 45!! ias), amulett highlord 20ias, gyûrû/db 1 ravenfrost 1 dual leeches. + baba torch.
Bõvebb információért kérdezz!! . OMG 😄D még, kérdezz Peti 😛
pl. a végén van csak bökõ..
míg pl, egy kard végig vág egész hosszában..
vagy d2ben nincs ilyen finomság?
Abban az esetben ha 110-nél megállt a fordító project, fel merjem tenni az 111b patch után ? Max annyi lenne, hogy egyes elemek angolul lennének nem ?
Elõre is köszi a segítséget !
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
S meg tudod mondani, hogyan lehet elõhozni azt a pályát, amin a 3 fõbossz egyszerre van?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Köcc. 😊
Legszívesebben valamiféle BOTD-t használnék, de az szerintem ebben a ladderban sem (kövben meg valszeg nem kockulok) lesz.
az a BOTD warpike nagyon szimpi, de a BOTD great poleaxe sem volt rossz.
De gondolkodom a +4 allskilles arioc needlen is 😊)
Elég tápos darabka az is, és pont eléri a maxos WW sebességet is. 😄D
highlorddal meg 83%os DSt produkál... 😛
4es range (IKnál 2* akkora).
Igaz ennek pl. 155 str és 120 dex reqje van. 😄
Na mind1. Annyi variáció van, mint a tenger...
Szerintem majd a szimpatikust fogom választani. 😊)
Végülis az IK se rossz a 40 CBjével, és akkor már az egész set...
Csak az a 2es range az ami nem elég szimpi. 😄 No de ki kell próbálni. 😊 IK settet még nem próbáltam ki.
De majd még addig sok idõ telik el... 😊
Lehet eladok mindent, és talán összejön egy eth. BOTD, bár szerintem annyi nem. 😊
Asszem akkor az IK barbot fogom tolni, végülis túl sok cucc nem kell már hozzá. 😄
Azt nemtom mennyi erõ kell?
Vagy több erõt, és dexet tolok a több damage és AR végett, vagy kiélezem azokat a több életért...
Kérdés, szükség van e a sok vitalitásra.. 😊
Én anno úgy emlékszem, a WW barbomat alig sebezték meg... azt is visszaleechelte. 😊
gondolom a Barbnál is úgy müxik, hogy 1 str +1ed%... 😊
meg gondolom a dex is tol picit a damagen...
Vagy ilyenekkel ne foglalkozzak, menjen a cucc a vitalitásra? 😊
Kérdés van-e értelme.... Ha úgyse kell annyi life, akkor a több erõbõl származó ed%ot jobban érzem. 😊
bár elégedettséggel tölthet el a sok élet, és a halhatatlanság is. 😊)
azért biztos az 5 range az durvás lehet. 😊)) 5 rangeben pörögni az 10 ranges sávot jelent.... 😊
1 range 1 yard? 😊)
10 yardban pörögni rulZ. 😊
Én ahány guideot olvastam, mind alap dexrõl beszélt 😛
Meg anno emlékszem az én dual swordos ww barbom is úgy tolta 😛 lol is volt... de angelic kombóval ment.. 😄
Na ezt majd még ugye át kell gondolni...
Egyedül a thundermaul az ami nem tetszik, mert 3as ranges... és azért nem mind1, hogy 3 v. 5 range. 😊
Sajna ik maul 2 ranges, szóval azért érezhetõ a különbség. 😊)
nyilván 2 CBs ethBOTD az durvább a bonuszok miatt, de ott egye meg a fene az áráért... Nekem valszeg 1 BOTD sem fog összejönni. 😊)
De ha 1 összejönne, akkor valszeg azt egy eth.warpikeba tenném...
obedience: lassú WWhez!
warpike és thundermaul is lassú, vagyis inkább annyit mondanék, hogy WWhez "csak" 6 frames, míg great poleaxeszal 5 frame (+20%)
Ettõl függetlenül a warpike az megéri a lassúságát.
warpike: 105.5 (5range) (+22% damage poleaxehoz)
thunder maul: 106.5 (3range) (emiatt crappy)
great poleaxe: 86.5 (5range)
Jah. szal akkor a nagyobb damages warpike igen a nyerõbb, mint a kb. ugyanannyival gyorsabb great poleaxe.
Max. annyi szól a gyorsaság mellett, hogy kellõ CB és DS mellett az a +20%kal több ütés az több ds-t is ér, ami duplasebzés (CBrõl nem is beszélve).
De általánosságban véve igen, a warpike elég rulZos...
Bár WW esetében annyira nem tûnik ki...
Próbáld ki, ha ritkán talál, tegyél rá még vmit.
Vagy ölj egy párat egy obedience-szel...
lvl 21 enchant, mostantól psszt 😉
U.i.: Újra összejöttem asszonnyal. <#love12>#love12>
Olcsóbb nagyjából jó cucc valszeg nem nagyon van, de azért szétnézek.. 😊
egy ethBOTD polearm az jól jönne.
Ja, azt nem tudjátok, miért a cryptic axe az ami olyan rohadt jó, amikor pl. ott látom a Great Poleaxe -t, ami bár 91.5 helyett csak 86.5 avg. damagevel rendelkezik, de 4 helyett 5 RANGEgel!
Igaz 6 max. socketes, szal valszeg akkor ezért nincs is olyan, hogy eth. essen 5 sockettel? 😊
Mert az oké, h. pazarlás... 😛 De ha nincs semmilyen akkor nem nevezném annak. 😄
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
1 raven elég jó arral, ha nem, vegyél metalgridet meg még 1 ravent...