26171
-
#17833 ja, ahogy mondták, 1 HP marad. HA városban vagy, ha harc közben. Ha nem üt meg senki az 1 hpddal, akkor nem halsz meg.. városban meg nincs is, ki megütne. -
#17832 Ha jól tudom az im-nél sem tudod teljesen leütni magad.Szóval nem biztos,hogy pont az öl meg,aki rádrakta. -
#17831 méregtől nem hallhatsz meg (1 hp marad) -
Delac #17830 AZ itt összegyültek általában battlenetn játszanak. Én legalábbis biztos (najó a maradék 90% is), így tehát:
Ahhoz hogy haverjaiddal játsz battleneten van külön create rész és van join. Előbbi érdekel bennünket, ahol meg lehet adni jelszót is. ÍGY az általad kreaált játékra csak a te általad megadott kód tudomásában lesznek képesek az emberek belépni.
Ha nem battlenet-n vagy, akkor: Other Multiplayer, azon belül tcp/ip kapcsolat. Majd ezt követően bejön "create" és "join" ikon. Illetve egy számsor, ami (elvileg) a te ip-címedet jeleneti. Ha te kreálsz akkor a többi haverodnak a nálad megjelent számot kell bepötyögni. Ha MÁS kreált akkor neked a join résznél, a nála megjelent számsort kell pontosan megadni.
LAN-n ez régen tuti módszer volt, de mióta van net azóta érdekesebb a helyzet és nálam konkértan a fentebb taglalat mmetódus nem jön össze. Hogy miért ahhoz egy informatukus kéne...
Remélem segitettem -
laliking #17829 ezt én is így tom. -
#17828 én ugytudom h a méreg ami a te életed szivja lefele csak 1 ig veszi le és nemöl meg. -
Plata #17827 De milyen sorcid lessz neked hoigy maxoltad a firewall-t?én arra mindig max 1-et tettem. -
Plata #17826 az én fun tal sorcim fireballja is 20k felett van. -
Plata #17825 Ez akkor van ha valami megmérgez például andariel,és felmész a városba telporton,na ha nem jutsz el akaráig idöben és a méreg megöl akkor ezt irja ki.nekem andyval volt ilyenem,azért hoztam fel példának andyt. -
Andrejka #17824 valaki meg tudja mondani hogyan mehetek private serveren a haverjaimmal mer valaki mondott valami ip-s dolgt de nem értettem
előre is köszi -
#17823 gyúrni kell még a végére, de akkor jó úton haladok^^ -
Aspyrin #17822 Nagy a köd :))) Azt hiszem shako, viper, arachnid, magefist, eschuta, spirit, 2xsoj, tals amu, wt, torch, anni, fire skillerek. -
#17821 miket hortál? Emlékszel?
*tűzfal helyett természetesen meteort akartam írni -
#17820 az igen, grat...
hammerra 22k-t mondtak -
#17819 Az infernostide(u. demonhide boots) ad fireskillre nem? Vagy rosszul emlékszem... -
#17818 igen reális, COH-hal és többi cuccal kimaxolva lehet akár 41k is
nekem anno cols sorcim volt bnet reccordal, blizzard dam 17.4k
pala hammer dam meg 14k körül volt ha jol emléxem a dolgokra -
Aspyrin #17817 Fireball/meteor sorcom mindkét ágában erősebb volt. -
#17816 Ez meteorb.
minél sebzett nagyobbat, a 13k-nál vagy a 40k-nák? -
Aspyrin #17815 Reális értékek, bár mintha kicsit még nagyobbat sebzett volna a firesorcom ;-) -
#17814 Na jó b+, elegem van...
13k-t sebez a tűzfalam és már csak a fireball van hátra.
Milyen sorcok azok akik tal setben járnak? kevés a skillbónusza a meteorra: össz-vissz 8
a cuccaim: shako(2), Enlightenment(2), magefist(1), spirit(2), orb(2+2firemast.), amu(1). Akárhogy számolok jobban megéri... torchra gyúrok most...
de amin besírtam: Max 40k-t mondtak a mete sebzésére O.o ha bul katos lenne mind a 2 gyűrűm, akkor sem hinném hogy összejönne. Fireball sebzésre 21k... na ebből mi igaz? -
Andrejka #17813 valaki meg tudja mondani hogyan mehetek private serveren a haverjaimmal mer valaki mondott valami ip-s dolgt de nem értettem
előre is köszi -
#17812 ED-től függ. Vannak nagyon értékesek, mondjuk egy perfect ethes, meg olyanok, amiket ingyen kapsz kölcsön egy jófej adakozótól. -
SZU #17811 Melyik mercet érdemes megtartani?
Most egy fana-zealos palám van, mellé egy AR-es lándzsás. Így dexre nem is nagyon rakok (zeal++fana+a merc aura épp elég egy 84%-ra). A coop társam egy Assa, akinek meg defense aurás merce van.
Vagy jobbak a gyakós barbárok? -
laliking #17810 mit ér egy titan's revenge? :) -
laliking #17809 valaki adna egy cow amazon leírást? -
JancsiPapa #17808 :DDD -
#17807 ja hogy úgy singleben... :D -
#17806 ja, singleben és soha nem volt hammerem. :) kb 1 éve meg b.neten -
#17805 Nem tudom, Te játszol A Kezdetektől. :D -
#17804 lehet, akkor is érdekes volt :) álltam a városban és kiírja... most mire gondoljak?
a Hamernél mit keres sacrafize (egyik karinevem)( :))? -
#17803 Elkerülte a figyelmem, köszi! Ezek szerint megvan a megoldás. :D -
JancsiPapa #17802 Ez máshogy nem lehetett sztem, csak a sacrifice-szal. -
JancsiPapa #17801 #17758
Miért írkálok én ide? -
JancsiPapa #17800 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#17799 tényleg érdekes, hogy egy hammerdin hogy öli meg saját magát...
ÁÁááá! megvan...
Fejbeb*szta a saját kalapácsa :) -
#17798 nem hiszem, hogy knockbacktől...
ezért vágtam ilyen fejet: -
#17797 gondolod a knockbacktől? - nem tudtam, hogy a hammerdin ürni szokott, nem hammerelni, ez is mégegy furcsaság. -
#17796 gondolod a knockbacktől? -
#17795 Érdekes bug :D -
#17794 a meghalós rész meg az volt hogy ezt írta ki a game:
vérpistike was slain by vérpistike
és nem öngyilok pala volt, hanem hammer
szal ez a lol, hogy hogy halhat meg saját magától...
mert az im-nél is az alkalmazójáz írják ki gyilkosként