Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kell neked 3 warcryies fegyó
mondom de, mit kérsz érte
- runa...
- milyen rúna??
- mit adnál érte?
- 1 thult.
- Ah, inkább kösz nem😛
😄
úristen...
Addig meg ez van.
Abba nem halok bele, így is 12k a defem 5ös shouttal egyelõre... 😊
Valsze ghiba volt, azt hittem az a -70% to enemy def az táposabb... de lehet tévednem kell.
Addig ki tudom várni. annyival gyengébb leszek addig... belefér. fõleg reaperszel, mert ITD.
-mastery max
-ww max
-bo max
-berserk 1p
-inc speed/stamina, nat. resist, iron skin 1p.
-battle command 1p.
-maradék shoutra
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Például mace mastery lvl 20-on +123%ed, +180%ar és 21% critical . Nos mivel általában van az emberen még más cucc is ez igencsak szép eredmény hozhat ki passzív módban is.
abban a runban 2 szintet lépett a csicsóm.. ami azt jelenti, igencsak aktív volt 😄D
Innentõl kezdve kár erõlködnöd, mastery az alap amit kinyom az ember aztán a többi.
BO , WW maxolva, shoutra 5.
ill. az a battle cryt (hátha segít, de én nem vettem észre) és find itemet is raktam be, meg ugye passzívok.
Most van 15 skillpontom. Amint elérem a 20at, akkor kezdem növelni a shoutot. 😊
szvsz nincs értelme concentrationös hibridet csinálni... vagy van?
akkor shout helyett pl. concentrationre... olvastam, hogy csinálták ezt, végülis kevés enemy ellen faja, 1v1ben szupi annak ellenére, h. lassú. 😊
ugye nem eszik annyi manát, Baal ellen conceszal mentem normálon, mert ugye boss ellen nuku leech szinte, és 2-3 porgés és sanyi... Szal van abban a concentrationös hibridben valami....
Majd kialakul. 😊
de valamit már látni akarok vaze, mert eddig egy kalap kaki,pedig amúgy élvezném, ha le is szedi az ellent, nem csak lebeg fölötte 😄DD
Sry nagyon :/
és ezzel akarok hell act4et , meg bármit 😛
Már normon is gáz volt 😄D
de nightmaren azért még simán ellecheltem belõle killnélkülség ellenére, meg nightmaren azért 10 pörgés után már meghalt 😛
de vazeg 800zal sebzek mighttal 😄DDDDDDDDDDDDDDD (átlag kb. 450)
a csicska meg 4kt...... (átlag 2.5k)
hát nem csodálom, hogy nem sikerül nyírni, 800 lol.. nightmare termet is nehezen szedtem így... 😄DDD
asszem nincs más választásom, visszamegyek nightmarre tolni baalrunt, 75-76ig, amikor is felvehetem a reaperst... aztán az ITD és a nagyobb damage az már mûködni fog.. 😊 De ez így eszméletlen lol.. 😄D
pörgök rajta 20at, és feléig se ment le az élete, pedig hallom hogy talál is néha. 😄D
Szeretnék egy két jobb cuccot összerakni de nem tudom miért mit érdemes adni😊
mondjuk nem vagyok egy hude gazdag ember de szeretnék meggazdagodni és egy kicsit trédelgetni hátha összetudok hozni egy engmát meg hasonló okosságokat😊😊😊
Tegnap egy insightot összedobtam a kisérönek és tényleg vicces dolog😊
Kelmees hogy nem nagyon kell a mannával foglalkozni😊😊
mondjuk amit nem értettem hogy néha nem kapcsolta be az aurát és nem tudom miért akkor ki a kézböl vissza a kézbe és jó volt csak bosszantó volt😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
el se tudom képzelni most hogy ezt végég tudjam csinálni arrol meg nem is beszélve hogy azt meg pláne nem tudom hogy a végét hogy tudnám leölni😊😊
ez kiba kemény lehet és nagyon de nagyon táp cuccok kellenek hozzá szerintem😊😊
Azért ha valaki probálkozik akkor és akar csapatba nyomni ilyet akkro szoljon megyek szivesen😊😊😊
bár nem tudom mit tudok segiteni😊😊)
csak szimplán a kiváncsiság hajt😊😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Lehet nem fog sikerülni, akkor mérges leszek 😄
enyém pet3vil2 , a barbár, meg a summon nekróm már azon van.
de most akkor minden erõvel a barbra koncentrálok. 😄D (és idõvel)
apropó, vki egy angelic amuval nem tudna megdobni? van 3 gyurum is cserébe 😛P de amu az ááá, nem. 😄
Fagyit is így eszel?
...ha üvegkehelybõl eszed, akkor 0.01653%-a a pohár falán marad, valamint a kanál és a szád közötti szakaszon is elveszhet egy kis mennyiség (függõen a környezeti tényezõktõl: hõm, párattart, szélerõ stb, valamint a fagylalt összetételétõl); amire az esély legrosszabb esetben 25%, de ha tölcsérbõl eszed, akkor ha túl lassú a fagylaltbevitel, akkor...
:-)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Én mnost neten jatszottam és elottem megölték Diablo-t és azt irja hogy a kuldetés kész. DE akkor a barátaimmal akikell nyomjuk 3-an azzal már nem is tom megölni diablot mert nekem már kész és nekek nem engedi a kuldetést megcsinálni?
na most jóideig nem írok semmit, fõleg nem ilyeneket! 😊)
MAjd esik ahogy puffan, nem kell mindenért írkálnom oldalakat....
2 kezes használatra meg eth. warpikeból. 😊)
De a colossus bladenél még a great poleaxe is jobb, mivel az 5 ranges 3 range helyett...
a kard max. azért jó, mert tetszés szerint lehet tenni mellé mást is, ha nem kell 2kezes használatra, vagy pl. egyszerûen csak védekezni akar...
Ti mit gondoltok errõl, nektek mi jön be?
sebzésre a thundermaul és warpike ver mindenkit (de ugyanannyival lassabb is, kérdés kinek mi tetszik, több ütés, több esély DSre, CBre, stb, vagy nagyot) , a poleaxe és CB ugyanannyi 2kezesként (csak ugye 1ik 5 range másik 3), berserker axe jobb mint CB 1kezesen picit... de 1kezesen fele akkorát sebeznek a cuccok...
Kiírás szerint baromira nem így van, egyedül a concentration auránál van így, hogy a karakterlapon levõ damagét szorozza fel, a might pl. ami sima ed-t ad, csak a weapon alapjához való ED állományt növeli...
Ehh. Ez így akkor az egész egy nagy humbuk...
A +dmg-s az már tuti, a %edre még nem volt így leírva, hogy bug, csak egyszerûen a kalk úgy számolja hogy az a weapon és akkor azt szorozza fel a skillel.
Ez is a logikus, nem kell a fegyver saját sebzésébe belenyulni, illogikus, hogy az alapját növelje a skill, de a dió mégis így csinálja, és ha adsz neki +100% edt pl. mightból, akkor az alap * (wED + sED) lesz kiírva... de a kalkod szerint sem így müxik, hanem alap * wED * sED
Bocs, akkor ha lehurrogtalak az elején, kiírás szerint az van amit én mondok, de ezek szerint a játékon belül nem.. de ezt én nem tudtam. 😊
Ilyetén a mightos merc az nagyon durva mindenkinek, hiszen amit lát az ember fegyver damaget, azt fogja többszörözni... Mégha nem is ezt látja kiírva... Honnan tudják õk.. biztos tesztelték, v. ismerik a forráskódot. 😊)
Ilymódon viszont asszem a BOTDre kell esküdjek,mert annyival nem üt nagyobbat a grief, mint amennyi bónuszt kap a BOTD. 😊
Igaz annyival drágább is...
ehh.
ez a kalkulátor nem csak a + dmg-t számolja úgy, hogy összeadja, és arra jönnek az EDk, hanem képzeld amit te mondtál, hogy a fegyver alap * ED és rá a skillbõl ED...
Hm, ez lol... akkor végülis nincs értelme az egésznek, mert ezek szerint nem számít semmi sem, csak az, hogy mi lesz fegyver kiírt végsõ sebzése...
De én úgy láttam, hogy az ottani EDk összeadódnak, és az alapot szorozza meg:
pl. 30-40 damage + 400% ED a fegyón + 500 % ED skillbõl..
a kalk szerint (30-40)*5*6... vagyis ugyanaz a metódus, mint a +dmgre...
viszont ez baromira nem így látszik a damage kiíráson.. Akkor ez is bugos mégis?
Mert akkor fölös volt a hajcihõ a grieffel, a BOTD edje ugyanolyan értékes mint a grief +dmgje... Legalábbis a kalk szerint.
Biztos nem írnák így ki, ha nem lenne így nem?
Akkor ez viszont full máshogy értendõ... És akkor ez így egész máshogy játszik.
Mi volt rajtad aspy?
bárhogy számolgattam itt a cumót, 3 ezer volt a legtöbb ami kijött..
ugye 400at sebez a grief pl. és mastery + might + WW... 9*es szorzó sem jön ki...
12k hoz 30szoros szorzó kéne.. (+2900% ED)... Az meg hogy? 😊)
Nekem egy barbárom vagy baromi erös és GYORS is 😄
Nektek már volt olyan hogy egy zöld (set)tárgyat ugyanazt vagy 5-ször megtaláltátok mert nekem ma volt az és amikor nézem hogy je set tárgy és az már megvan😄 hát beszarás nem😊
Nektek is szokott baromira LAG-olni a game? mert nekunk néha nagyon idegesito tud lenni de télleg csak néha szerencsére.