Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont tegnap kiraktam egy botd thundermault (mivel eth warpikeot órákon át keresve sem tudtam venni) ami nagyon-nagyon szép darab lett: 394ed/14ll 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(cast dolgok oké, de ezek?)
gondolom a mastery criticalja azért tuti hogy müxik.
én nem látok pörgés közben ds jelet soha.. viszont szimplán ütve láttam... de még figyelem, hátha...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Így akkor a reapers ha nem is olyan nagyon, de biztosan talál normal ellent, ez jó. 😄D Csicskában meg az obedience és a crushing blow 😛
keress rá az is ott lesz, nem rossz tárgy 😄
""Stone of Jordan"" ez a tárgy képe kéne neken.
3 Perfect Skull + nem foglalatos rare tárgy + Stone of Jordan==
1 foglalat a tárgyba
Ezért kéne a kép mert ez jol johet aze az az egy foglalat nek😊
De azé meg kell hagyni nagyon jó ez a kis nyíl nem 😛
szóval ha rúnaszót teszel, gondold meg milyen a fegyver alaptulajdonsága, azt fejleszti, szóval ha alapból jó fegyverbe teszed bele akkor jó is lesz =)
(de kék-sárga-zöld-arany nevü cuccban nem müködiknek a rúnaszavak)
sikerült újra feltennem a játékot, és az érdekelne, hogy v1.07-rõl érdemes-e patch -elni 1.10-re +accelerator, vagy mit lehet, vagy 1.11-re érdemes? és a tapasztaltabbak azt is írhatják, hogy mit tartalmaz a patch ?!
Köszi!
FIGYI a diablos oldalon ez a runaszavas fegyvernek a sebzése SOKKAL nagyobb vagy 25-52 kb akkkor mi lehet a baj pedig jol csináltam a név is stimmel 😞
Bocsi én teljesen kezdõ vagyok ilyen téren de mi az a dupe-olás?
szerintem te nem dupe-oltál meg ilyesmiztél ezért békénhagynak :]
ha összejönne a dolog és meglesznek a kulcsok akkor nincs kedve valakinek megnézni azokat az aranyos überköcsög lényeket?😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
De most jön át haver, aztán utána meg szerintem kialszom magam (aludtam most 3 órát, de az kevés), holnaptól meg már nem is vagyok itthon.
De lehet ma este még felnézek, bár kicsit besokalltam 😊)
boldog szülinapt ^.^
Vmi új dupolási módszer jött be és az a lényege, hogy szétlagoltatják a gamet...
Vagyis ugy magyar hogy felraktam az 1.10-es patchet és utána az 1.10-es magyaritás és igy a jatek 95%-a magyar.Ja de a magyaritás után felraktam az 1.11-es patchet és ugy 95 %-a magyar. NA szal lehet hogy a magyaritas miatt szaggat a jatek csak nekem, és ha leszedném a magyarositast akkor lehet hogy jó lenne.
sebzés ügyben a thundermaul a legjobb, ráadásul mivel annak csak erõ kell, így nem veszik el feleslegesen DEX, hanem EDvé alakul..
Viszont ha már egyszer belefeccölöm a pénzem egy barb fegyverbe, akkor az legyen olyan, ami miatt a WW a WW.. a tömeghent. az 5 ranges tömeghent elég jó 😊)
Most 2 rangesssel nyomom és hát nem igazán szimpi, rulZ lenne kicsit távolabb is hentelni. 3 range már azt mondom okés, akkor a mellettem levõket is veri, az 5 ranget meg el se tudom képzelni 😊))
minden döntés elõtt 2 szint múlva kipróbálom a reapers trollt, ami szintén 2 ranges, szal ez maradhat a tesóé, aztán valszeg a 4 ranges arioc needlehez nyúlok. 😊) Ami van végigpróbálom...
Több barbom ebben a ladderban úgysem lesz, akkor már inkább végigpróbálom a fegyókat 😊)
thundermault is fogok venni, és megnézni hogy áll a kézben, biztos esztétikusabb, mint egy warspike...... 😊
végre tudok nyomni 10 perc után egy kreálást, és baalrunt, erre ezzel jon..