26171
-
Plata #17913 bazz/1 szobába
-
Plata #17912 gs-plata1
gyere a
-
laliking #17911 laliking1
---neked mi? -
Plata #17910 Bocsi,délután már jönni akartam,de betoppantak a rokonok.mi az accod
-
laliking #17909 na végre reggel óta itt ülök a gépe elött és várlak
acc: laliking1 -
Plata #17908 Vagyok,bocs,rokonok az elöbb entek el,hamarabb nemtudtam jönni.Gyere fel ha tudsz,mi az accod? -
JancsiPapa #17907 semmit. -
#17906 Nekem miért kéne szájbarágni? Én nem kérdeztem. :) Nem is voltak ilyen problémáim. -
laliking #17905 egy +1369 attack rating-os kard ér valamit? -
laliking #17904 ... nem jön plata? :( -
JancsiPapa #17903 Ez úgy altalanossagban elmondhato, hogy annyi str kell egy karira, hogy elbírd a cuccokat,ami majd kell.Szamolj egy kicsit te is, ne kelljen mindent szajbaragni :] -
JancsiPapa #17902 Goldra nem javazon kell, egy goldrush barb ebben a nyerö - 2x wizardspike (lemmel)switchben find itemre 2x 6sock cs 6lemmel aztan cot (lem), wealth, Cg, goldwrap, infernostride, 2x dwarf star, gf amu. Mercre eth Ca obedience, eth Cot (lem), eth wealth.
Skillek: 20-20 bo, shout, a stunnolós lvl 30 ordítas és annak erösítöi.Meg ugye a lentebbi masteries skillek.
Kb ennyi lesz, nekem nagyon bejött.
Councilra jó a leginkabb, és ott nem is szenvedés. -
#17901 jaja, pedig valami durva vértem volt. -
laliking #17900 és annyi str-el elvoltál?
várjuk plata bácsit :) -
#17899 Én úgy voltam, hogy semmit nem raktam strre ha jól emlékszem, vagy csak nagyon minimálist 1-5 pontot... dextre meg csak amennyi kellett thunderstrokera -
laliking #17898 most vok 83-an és beraktároztam pár stat pontot, megvárom a válasz és akkor úgy rakosgatom majd el.
-
#17897 ezt majd egy okosabb elmondja. :) -
laliking #17896 ahogy olvastam külföldi oldalakon ennyi elég, na de mostmár abba hagyom a spammelést :) -
laliking #17895 ja igen, mivel gsclan oldalon csak skilleket ír statot nem és mivel ez az első amazonom így szereném megtudakolni hogy milyen elosztásban rakjam a statokat.
úgy képzeltem el hogy:
str: 100
dex: 100
vit: 250
energy: alap
persze ezek cuccok nélkül. ez így jó? vagy nagyon láma? :D
-
laliking #17894 tehát, ha vannak fölös zakáid shakod meg hasonló finomságok akkor szólhatsz nekem, nem utasítom viassza őket :D -
laliking #17893 fúú. hát a freet nagyon megköszönném.... :) dobj egy privit ha ráérsz :P -
Plata #17892 a zaka meg fölös volt. -
Plata #17891 volt már perfect defes és plussz damot adó monarchom is nemis eggy de azokat is elajándékoztam,ja,legutóbb mivel elfogyott a spirit monarchom és kellett,az eggyik haverral az eggyik zakámat spiritre cseréltem. -
Plata #17890 szerintem ha végignézném a cuccos karikat biztos találnék többet is,de 5 accom van és lusta vagyok annyi karit végig guberálni. -
Plata #17889 mia lószart kérnék
az mf karim annyi monarchot talált már,volt mikor már felse vettem mert annyim volt,de aztán elajádékozgattam öket,most ujra kezdek diózni,biztos megin esik majd dögivel. -
Plata #17888 Spirit
4 Socket Sword/Shield
Tal + Thul + Ort + Amn
Sword
+2 To All Skills
+25-35% Faster Cast Rate (változik)
+55% Faster Hit Recovery
Adds 1-50 Lightning Damage
Adds 3-14 Cold Damage 3 Second Duration (Normal)
+75 Poison Damage Over 5 Seconds
7% Life Stolen Per Hit
+250 Defense Vs. Missile
+22 To Vitality
+89-112 To Mana (változik)
+3-8 Magic Absorb (változik)
Shield
+2 To All Skills
+25-35% Faster Cast Rate (változik)
+55% Faster Hit Recovery
+250 Defense Vs. Missile
+22 To Vitality
+89-112 To Mana (változik)
Cold Resist +35%
Lightning Resist +35%
Poison Resist +35%
+3-8 Magic Absorb (változik)
Attacker Takes Damage of 14 -
laliking #17887 és mind ezért mit kérsz? -
Plata #17886 monarchot,tudok adni,csak socketelni kell és kirakni a spiritet.tegnap láttam az eggyik karimnál. -
laliking #17885 Megnéztem. alapban 1 pont van a pierce-n gondolom elég is. maj a to all skill dob rajta. nem? -
laliking #17884 Ez most tényleg jól jönne. a pajzs meg nem számít most van egy jó 14def-es szép lila.. ^^ nameg majd találok cowozás közben. -
Plata #17883 nem,már nem cowozok,asszem csak a pajzsa nincs meg.de majd ránézek,mert tegnap láttam hogy 35 napmúlva lejár. -
laliking #17882 asszem igen, de meg kell nézni :) -
laliking #17881 ú ember, azt nagyon megköszönném :)
eléggé beleszerettem ebbe a kis nőcikébe... szal ha nem gond... :P -
Plata #17880 Pirce-re tettél? -
Plata #17879 Nanemá,én ligthning furyval kaszáltam. -
Plata #17878 Haver,ha kell a cow java cucca,de nincs cuccod,szójj nekem,nekem van 1 ilyen javám,de már nemjátszok vele,asszem a pajzson kívül megvan még minden cucca.ha kell odaadhatom.leghamarabb azonban délután leszek fenn bneten.még van délelött egy kis dolgom. -
laliking #17877 már rájöttem :) -
Plata #17876 na most sejó a linkem,namindeggy,ezt a leírást a clan vezetöje készítette.Szerintem nála jobban nemért senki a dióhoz. -
laliking #17875 Mostmég alig vannak jó cuccaim. de most 80-on megpróbálkoztam egy cowozással, és ahogy láttam LF nem igazán hasznos a max. 1k sebzésével :( (remélem ez változni fog) ha meg Cs-el megyek 5k max dam. akkor egy ütéssel kb 1/3 életemet leveszik a bocikák :( -
Plata #17874 http://gsclan.uw.hu/gsclan2/cowjava.html
cowjava
na remélem most jó a link,hanem,akkor otvan felül a cím.