Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
jaja tuti.

de BOTDre gyúrom a barbot.. szal addig valszeg nem is tudok vele játszani, amíg az nem lesz.

de nem akarok még 1 barbot csinálni, ha pl. megvan BOTD...

ha thundermaulos BOTDm lesz, akkor mehetek IKra is, de ha warpike pl. akkor mentemem kell a pontokat, na majd jövõ héten csáó

horpeti
van egy eth. tresherem lukasztás nélkül most találtam.

ha kell eladom

Franc, nekem "csak" malokat dobál 😊) Gratula.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ezt miért nekem? 😮

Rettenthető
Most mondjam :-) ? Megint esett countess-nél Ist rúna... :-)

CV? Colossus Voulge? Nekem van 4 luku, igaz nem eth es mar nem emlexem superior-e vagy csak sima... de nekem kicsit soknak tûnt az a 210 str.
De ha csak valami tesco gazdaságos runaszót rax bele (pl. insight), akkor tied, viheted.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Pul ért adnak bármilyen eth 4 soc elite version polearm-t. Pl cv 4soc pul- t simán. DE eth tresher is van. Ált úgy adják õket, hogy neked kell Larzukkal belyukasztanod. CV-be 4 lesz a default. Tresher/cryptix axe 5 sox. Ezeket is pul-rt biztos kapsz.

Bobber
kis kérdés mintha emlitettétek volna hogy kb mennyiért mennek a kisérõknek a fegyverek
Sezeretnék csinálni a kisérõmnek fegyot de nincs turelmem keresni socok fegyot szal szeretném megkérdezni hogy mondjuk eth CV mennyibe kerül?
vagy ha keresnem kell akkor hol keressem ?
Eddig cowrunokat nyomtam de sajna se CV nem esett se 4 socketedes shield semmi amiböl lehetne játszani😞
Szal eeknek az ára érdekelne😊😊😊
köszi a segitséget elõre is😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Sas6
Hát ez hihetetlen ez a LAG-olá igy elbaszni egy nagyon jó játékot hogy lagol.

3. game failed...hm, abbahagyom a diot 1 picit, vár a halál annyit arra, hogy legyen egy épkézláb gém, ahol játszhatok...

Ik set azért jó, mert sok-sok másfajta sebzést is ad.
De tudod mit, nemsoká fenn leszek bneten, megadom a nonladderes accom passját, nézd meg az ik barbom.

Hm, szerintem próbáld ki az ik szettet a maxolt masteryvel és jó lesz a kép.

horpeti
IK cipo, ov, kesztyu
raven
8 life leeches gyuru (+ mf)
crescent moon amu
arreat
eth. up skullder
és a fegyók.

Mibõl áll a felszerelésed?

Bocsi, benéztem.<#rolleyes>

horpeti
ehh ehh.

gratu a thunderhez.

Hát nemtom mi van ezzel a deadlyvel, mondjuk én mintha láttam volna olyan izélgetést.

de a CBt majd megnézem guilli sapival meg goblin toeval hogy muxik e.. ha az muxik, muxik a ds is.

Megcsináltam a karit, most 81es. de eszméletlenul szar a sebzés. Reaperszel és arioccal is. Arioc 4es range legalább. bár furi mert baromira nem látom azt a dupla ranget...

De gáz a sebzés. 600-2500 fizikai Mighttal.
max. WW.

nyilván a mastery is kéne, akkor az dob rajta kb. 800 damaget...

De ez is elég gáz.

hell den of evilnél egyedül a fallenek estek 1.re, a nagy medvékhez már 3-4 ilyen kellett... nevetségesen gyenge vok. 😞

Lehet az IK mault fogom gyúrni, ha megy a CB, ill. az ik maul is már jóval többet sebez ezeknél...

csak ahhoz erõ kell. 😊

mondjuk a thundermault érdemes a barbárnak gyúrni valóban, mert igaz kisebb range, de sok erõ az sok ED is...

Speciel ez az elvileg 4 range se olyan óriási...

Majd elválik, most ugyis hanyagolom a dolgokat, pénzem egyáltalán nincs erre se. hiányzik 1 ist.

de ha akarok játszani barbival kénytelen leszek az ik maullal tolni amíg nincs BOTD, de szerintem az is jó lesz. a fene tudja. és megeszi 😊) warpike a jó.

viszont amíg nincs ilyen botdm , addig halál gáz az egész...

LegionarR
Nagyon félreértettél, egy szóval sem írtam hogy sojt-vettem, az egyedi kasztspecifikus tárgyakról volt szó... Jalal-t vettem...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Rettenthető
Classic-ban okay, de exp-ben botorságnak tartom ilyenre pazarolni.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Sas6
Mikr lesz már kijavítva egy a rohadt lagolás <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

uh
<#szeret>
nem rossz gyûrû
<#vigyor4><#gonosz1><#pardon1><#circling><#vigyor3><#eljen><#integet2><#wink><#wave>
Sas6
Köszi szépen hogy megkerested nekem és még hogy ilyen szépen is kivégtad😊 köszke

Tipikus drop, egy szempillantás alatt eltûnik a földre pottyant junik ring aztán jön az izgalom, hogy vajon manald lesz-e vagy sem 😄

Érdekes.. Soj ára 2 ist+um, de minimum 2 ist. Furcsa, hogy te istért vetted és még kaptál mást is mellé<#ravasz1>

Sas6
Már látom köszke. De olyan ****** idegesitö az a ********** LAG-olás.

Pedig classicban van, aki megcsinálja...Ott nincs Larzuk q, meg act 5 sem...
Én is kezdeni akarok a classic hardcore karit =)

Egy általános receptet olvastál 😊 Ha craftolni szeretnél 4 különbözõ alapformátum létezik:
-A Vér tárgyai
-A Varázslás tárgyai
-Az Erõ tárgyai
-Az Oltalom tárgyai
Mindegyik verzióhoz más-más runa illetve kövek kellenek.

Sas6
Érdekes. Na mindegy - Tárgy alaptipusok- Készített tárgyak (narancssárga)

Ez csak egy kezdõlap nálam.

Sas6
Egyébként kizárt egy olyan kockavariáció amibe bármelyik runával mûködne a dolog. Mindig egy vagy több runához kötöttek a receptek.

Tallózd be nekem ezt a hivatkozást/oldalt és talán sikerül megoldani a problémád.

Sas6
Kékkel sem jo. Egy mégikus kék tárgy egy ékszer (- 16% a követelményegbõl) egy tökéletes SmaRagd, és egy ITH runa. Miért nem jo lehet hogy más ékszer kéne?

Sas6
Valaki tudna nekem adni RUNÁKAT van pár dolgom majd uzletelhetnénk ok?

mooo
áz
mooo
A kulcsszó a mágiskus.KÉK legyen a neve.
jo láték a diablo?

Sas6
A honlapon ezt írja és én is igy vsinaltam!

"Mágikus alaptárgy + 1 Jewel + 1 Tökéletes drágakõ + 1 Rúna = Készített tárgy"

Jah probalkoztam olyannal is amiben volt kék szó is. 3 a max sebzéshez stb. Azzal sem volt jo. Vagy lehet aze me foglalatos?

Sas6
Szeretnék csinálni egy készített tárgyat de nem muködik miért pedig a honlapon is igy irja nem tom mi lehet a baj😞( Pedig mindent jol csináltam nem?? 1.11-es patchel Bneten!!

Sas6
Nem semmi 😊 köszke

mooo
Nahh ja,csak natalyat jóval könnyebb találni.
mooo
xDD
Hrisskar
Ha pedig nem add senki akkor meg találok(mint eddig). pl legutobb a Natalya set bakancsát találtam

Hrisskar
Próbálkozni szabad 😄

mooo
Annyiért nem fogsz kapni.
Hrisskar
Nincs valakinek egy felesleges Tal Rasha páncélja és botja? Tudnék adni érte egy Aldur buzogány és bakancsot.

Rettenthető
A The Stone of Jordan-re az esélyed, ha egyedül játszol és 0% mf cuccod van, akkor az alábbi (1.10 patch alatt legalábbis, gondolom azóta nem változott):

Andariel (Quest) (Nightmare) 0.0293861% 1:3403

Ha már túl jutottál Hell Bélán is, akkor ha mf-runolni akarsz:

Andariel (Nightmare) 0.0129202% 1:7740
Diablo (Normal) 0.0112314% 1:8904

Mindahány Ladderbe találtam eddig, kivétel ezt.

Hrisskar
Még én se, pedig van egy karim singelben ami csak tárgy találásra gyúrt.

LegionarR
Én sem találtam még soha, pedig vagy 3 éve Diózom... De megoldottam, vettem egyet egy Istért 😊 PErsze nem csak ezt kaptam érte 😊

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Sas6
Szerintetek mennyi rá az esélly hogy ilyet találunk? Egyedi kasztspecifikus tárgyak. én lassan egy éve dio-zom és még nem találtam ilyet.