Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de BOTDre gyúrom a barbot.. szal addig valszeg nem is tudok vele játszani, amíg az nem lesz.
de nem akarok még 1 barbot csinálni, ha pl. megvan BOTD...
ha thundermaulos BOTDm lesz, akkor mehetek IKra is, de ha warpike pl. akkor mentemem kell a pontokat, na majd jövõ héten csáó
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
CV? Colossus Voulge? Nekem van 4 luku, igaz nem eth es mar nem emlexem superior-e vagy csak sima... de nekem kicsit soknak tûnt az a 210 str.
De ha csak valami tesco gazdaságos runaszót rax bele (pl. insight), akkor tied, viheted.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Sezeretnék csinálni a kisérõmnek fegyot de nincs turelmem keresni socok fegyot szal szeretném megkérdezni hogy mondjuk eth CV mennyibe kerül?
vagy ha keresnem kell akkor hol keressem ?
Eddig cowrunokat nyomtam de sajna se CV nem esett se 4 socketedes shield semmi amiböl lehetne játszani😞
Szal eeknek az ára érdekelne😊😊😊
köszi a segitséget elõre is😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
De tudod mit, nemsoká fenn leszek bneten, megadom a nonladderes accom passját, nézd meg az ik barbom.
raven
8 life leeches gyuru (+ mf)
crescent moon amu
arreat
eth. up skullder
és a fegyók.
gratu a thunderhez.
Hát nemtom mi van ezzel a deadlyvel, mondjuk én mintha láttam volna olyan izélgetést.
de a CBt majd megnézem guilli sapival meg goblin toeval hogy muxik e.. ha az muxik, muxik a ds is.
Megcsináltam a karit, most 81es. de eszméletlenul szar a sebzés. Reaperszel és arioccal is. Arioc 4es range legalább. bár furi mert baromira nem látom azt a dupla ranget...
De gáz a sebzés. 600-2500 fizikai Mighttal.
max. WW.
nyilván a mastery is kéne, akkor az dob rajta kb. 800 damaget...
De ez is elég gáz.
hell den of evilnél egyedül a fallenek estek 1.re, a nagy medvékhez már 3-4 ilyen kellett... nevetségesen gyenge vok. 😞
Lehet az IK mault fogom gyúrni, ha megy a CB, ill. az ik maul is már jóval többet sebez ezeknél...
csak ahhoz erõ kell. 😊
mondjuk a thundermault érdemes a barbárnak gyúrni valóban, mert igaz kisebb range, de sok erõ az sok ED is...
Speciel ez az elvileg 4 range se olyan óriási...
Majd elválik, most ugyis hanyagolom a dolgokat, pénzem egyáltalán nincs erre se. hiányzik 1 ist.
de ha akarok játszani barbival kénytelen leszek az ik maullal tolni amíg nincs BOTD, de szerintem az is jó lesz. a fene tudja. és megeszi 😊) warpike a jó.
viszont amíg nincs ilyen botdm , addig halál gáz az egész...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
<#szeret>#szeret>
<#vigyor4>#vigyor4><#gonosz1>#gonosz1><#pardon1>#pardon1><#circling>#circling><#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen><#integet2>#integet2><#wink>#wink><#wave>#wave>
Én is kezdeni akarok a classic hardcore karit =)
-A Vér tárgyai
-A Varázslás tárgyai
-Az Erõ tárgyai
-Az Oltalom tárgyai
Mindegyik verzióhoz más-más runa illetve kövek kellenek.
"Mágikus alaptárgy + 1 Jewel + 1 Tökéletes drágakõ + 1 Rúna = Készített tárgy"
Jah probalkoztam olyannal is amiben volt kék szó is. 3 a max sebzéshez stb. Azzal sem volt jo. Vagy lehet aze me foglalatos?

Andariel (Quest) (Nightmare) 0.0293861% 1:3403
Ha már túl jutottál Hell Bélán is, akkor ha mf-runolni akarsz:
Andariel (Nightmare) 0.0129202% 1:7740
Diablo (Normal) 0.0112314% 1:8904
Mindahány Ladderbe találtam eddig, kivétel ezt.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...