Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pvp-ben a vesztes játékos egy fület hagy maga után a hulláján kívül.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Rettenthető
1., Nem gondolod, hogy tal rúnával túl olcsón jutnál szuperfegyverhez?
2., Kicsit kultúráltabban is fel lehet tenni a kérdést...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Hrisskar
Szerintem úgy érti, hogy egy horadic cube-nyi tal runát.

hogy érted hogy az összes? :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

sztem szuvenír
igaz ha azösszes tal rúnát összepárosítjuk a hordarik cube-ban akkor kapsz egy szuperfegyvert???????????????????????????????<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Sas6
Figyeljetek már mire jók az interneten szerzett fûlek??

én arra hogy odaadjam neked, mert lusta vagyok barterolni =)

amúgy P.Topazt, P.Diamondot, és craftolni néha...

Hrisskar
Ki mire használja a gemjeit és runáit??? Mert én 95%-ban barterelésre (ma Tal Rasha pálcáját szeretem meg igy).

Lest4t
sikerült valami gagyi román nyelvû torrentet letöltenem, ezt szeretném valahogy angolra változtatni...(patch 1.11) valami ötlet?<#help>

A legiten alatt mit értesz?

Több legiten játszó ember, olyan rúnaszavak/cuccok/receptek, amiket openen nem próbálhatsz ki.

Rettenthető
Ez régen mûködött, de kijavították ezt a hibát(?), úgyhogy mostmár nem tûködik olyan hatékonysággal, mint pl. 1.09 alatt (asszem ott még jól mûködött).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Értem, de azért egy Hell4-es venom lord sem csak 500-at sebez... S a Clay golem mit tud ugyanebben a helyzetben? Lelassítja?

Egyébként valaki kipróbálta ezt a bloodgólem+Ironmaidenes dolgot?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Szóval a Clayt vagy az Iront érdemes fejleszteni,esetleg a fire-t.De abban mindenki egyetért hogy a corpse explosiont ki kell fejleszteni.És mi a különbség a battlenet és az open battlenet között?

Ebbõl ugye vedd le a physical resistjüket és még 10k élet is bakfitty egy hell a4 venom lordnak...

Azaz, ha a helles lény sebez 100-at, (ennyit meg biztosan fog minimum), akkor saját maga sebzõsik 2K-t. Ami azért nem rossz, ha vesszük, hogy 500-at üt akkor 10K-t kap vissza. Persze fizikaiban.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Hát nemtudom, de egy maxolt thorn ad vagy 1020%-os visszasebzést, a vasgólem meg kb. 600-as. az iron maiden is tud adni vagy 500%-osat. Azaz 20x-osát kapja vissza a saját sebzésének, igaz fizikaiban.

Egyébként meg azon filóztam, hogy egy vérgólem ügye gyógyítja magát és minket a saját sebzésével. Most ha iron maidenes lény megüti a vérgólemet, akkor saját magát is sebzi. Nem lehet, hogy némi bug miatt ez a visszasebzés is rögtön gyógyítja a gólemet és a nekrót is? =)

Ó, hát hellen annyi élete van egyik-másik szörnynek...Meg se érzik az IM-et...

Iron maidennel csak az a baj, hogy hellen alapból 50%-os fizikai immunitásuk van a szörnyeknek ami igencsak visszafogja a sebzést, ráadásul nagyobb az életük stb. úgyhogy nem az igazi csak normon esetleg nighton. Pvp-ben pedig használhatatlan mivel csak 10%-os visszasebzéssel mûködik.
Jómagam firegolem párti voltam, fire enchanted szörnyek kifejezetten gyógyították illetve a tûzzel sebzõ ellenségek is.

vigyori14
nekem is van sumon nekrom és énis clay golemet maxoltam, sztem jó választás volt most 45 ös szinten van és 27k az élete, nemsebez vmi sokat de szinte sose ütik le, és lassitja az ellent.

és Thorns-aurás csicska? 😊

Szerintem a vasgólem meg iron maiden esetleg még mellette egy thornos pala elég kemény gólemet eredményez.

Úgy bárki megüti, fexik azonnal. PvPben egy 60 barbi havert megátkoztam iron maidennel, megütötte a 5-ös (én 25-ös nekro voltam) vasgólememet, s lement kb. az összes élete. Alig élt. Jó! Mondjuk PvpP-ben a legritkábban ütnék meg a gólemet, mennének a nekróra, de PvE-ben a lények ütik azért rendesen.

A bocis pályára mentem be egy kimaxolt thornos palával párban. Futottunk a bocik elõl, a gólem körül meg hullámokban estek össze egy-egy ütéstõl a bocik.

Elég gáz mind sztem, talán a clay golem a legjobb - én anno az enigmás summon necromnál az maxoltam ki. A végén lesz 10k+ élete, és actboss ellen nincs jobb ellene dec átokkal.

#15849 #15850: ezekhez nem értek, sry 😊 többiek válaszolnak talán ^^

rónaszó, rúnákat kell hozzá szerezni 😊
arra pedig nincs hatással a Better Chance of Getting Magic Items....

hát ha a synergy bónuszt annak veszed <#idiota> (zöld név a skillekben, tudod)

Jól tudod!Csak nekem az kérdés hogy az 1.10 es és asz 1.11-es között mi a különbség!Tehát az 1.11-be gyengülnek-e a csontik?

Még egy kérdés Enigmát hogyan lehet szerezni?

Sas6
A barbár kardjába mit érdemes tenni ha 3 foglalat van benne egy jo kis runaszo vagy valamilyen koponya vagy valamilyen drágakövet?

Nagyon köszönöm!És gólemet milyet fejlesszek?Revive használható azaz ér valamit?

ezt nem tudom minek írtam <#idiota> de nyilatkoznom kellett.

1,10 és fölötte kezdtek el durvák lenni a csontis nekromanták...jól tudom-e? mert addig nem nagyon voltak elkenve hájjal.

,,Aztán?" -> nekem volt egy summonom, hát, átkoknál még tegyél a lower resistig egészen, valamit a p&b skilleknél nyomd ki a corpse explosiont! Ez az, ami IGAZÁN pusztítani fog - 1-2 hullát megcsinálnak a csontik, aztán a többit ez öli meg. Ez a sebzés ugye a hulla életének x százaléka (nem emlékszem 😞 ) és ez félig fizikális, félig tûz alapú sebzés.
Tehát: a hellen összefutsz egy physical immunnal, akkor lower resist és ott csak az elsõ hulla lesz nehéz =)
,,Lehet single-s karakterekkel battle netezni?" - lehet, open battle.neten, de hidd el, a ladder jobban megéri!
,,Mi az a enigma?" Egy rúnaszó mellvértbe, amivel minden karakter képes lesz arra, hogy teleportáljon.

Sas6
1.07-hez tudomásom szerint nincs csajk az 1.10-hez meg az 1.09-hez meg az 1.11-hez.

Gugger
aha, akkor ez lehet a gond!

Magyarítás van 1.07 hez vagy 1.10 hez?

CattiBrie
<#wilting>

[/spam]&#8482;

Lenne néhány kérdésem!Csontis nekrót akarok fejleszteni!Akkor úgy gondolom hogy ki kell maxolni a RS meg Skeleton masteryt,1 az amplifiryre,1 a decrepfiryre,1 summon resist!Aztán?Az 1.10-be vagy 1.11-be erõsebb a nekró és mi van a csontikkal?Lehet single-s karakterekkel battle netezni?Mi az a enigma?Esetleg revives nekrót fejlesszek?Segítsetek!

mooo
Egyébként azt a kurva fertõzést is megkaptam a múltkor a víztõl... <#ticking>
mooo
lol.Lehet ki kéne már nézni az ablakon <#nyes>
Rettenthető
Én sem gondoltam komolyan;-)

Azért az esély, hogy 2x közvetlen egymás után essen ist countessnél, félek elég apró. Persze lehet innentõl nem esik semmi :-)

Hehe, ezt már hallottuk itt a fórumon párszor pár emberkétõl 😄DD

Sas6
Lécci rakj fol képet én is Miskolci voltam pár éve.

Bobber
miskolcnak megint vége kibaszott nagy jég esett megint bocsi hogy ilyen csunyán irok de nagyon durva iszonyat hogy mekkora forgoszél tölcsér is volt ha tudok tesek fel képet le lett fényképezve

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Rettenthető
Esett még egy ist ;-) (az elõzõn túl)

Asszem abbahagyom a játékot, a csúcson kell abbahagyni:-D

Sas6
heheh😄DD

ez teszett.

És valaki nem tuds nekem adni Runát? Persze nem csak ingyen😄D Uzletelhetunk.

Sajnos nincs értéke, Charsi talán ad érte valamennyit 😊

A minimál felszerelés kb. így néz ki nálam(sorc mellé): andyface, uppolt eth duriplate és eth insight cv.

Sas6
ezért ki ad nekem Bneten rúnákat?? Valaki lécci adjon kellenének 😊

Bobber
hehe el is felejtettem hogy lehet lukasztani😊😊😊
a fenée😊
igy sokkal könnyebb lenne
sõtt szerintem hagytam is ott mert mondom minek ha nincs benne luk😊😊😊
huhh de nyubi vagyok😊😊
Amugy szerintetek mibe érdemes a kisérõt öltöztetni érdekelne egy átlagos meg egy nagyon táp verzió is😊
mind runaszavas mind normál cuccos szal ami kifér a csövön😊😊😊
csak mert unom hogy mindig elhal mellõlem szerencsétlen😊
És anno egyszer amikor pl egy asa csoka huzott a szemem felakadt mert hellen a kisérõjével ölette meg funbol az õsöket
igaz k3 as szintü vaolt vagy 95 de akor is pimaszság😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.