Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
2., Kicsit kultúráltabban is fel lehet tenni a kérdést...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amúgy P.Topazt, P.Diamondot, és craftolni néha...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Egyébként valaki kipróbálta ezt a bloodgólem+Ironmaidenes dolgot?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Egyébként meg azon filóztam, hogy egy vérgólem ügye gyógyítja magát és minket a saját sebzésével. Most ha iron maidenes lény megüti a vérgólemet, akkor saját magát is sebzi. Nem lehet, hogy némi bug miatt ez a visszasebzés is rögtön gyógyítja a gólemet és a nekrót is? =)
Jómagam firegolem párti voltam, fire enchanted szörnyek kifejezetten gyógyították illetve a tûzzel sebzõ ellenségek is.
Úgy bárki megüti, fexik azonnal. PvPben egy 60 barbi havert megátkoztam iron maidennel, megütötte a 5-ös (én 25-ös nekro voltam) vasgólememet, s lement kb. az összes élete. Alig élt. Jó! Mondjuk PvpP-ben a legritkábban ütnék meg a gólemet, mennének a nekróra, de PvE-ben a lények ütik azért rendesen.
A bocis pályára mentem be egy kimaxolt thornos palával párban. Futottunk a bocik elõl, a gólem körül meg hullámokban estek össze egy-egy ütéstõl a bocik.
arra pedig nincs hatással a Better Chance of Getting Magic Items....
Tehát: a hellen összefutsz egy physical immunnal, akkor lower resist és ott csak az elsõ hulla lesz nehéz =)
,,Lehet single-s karakterekkel battle netezni?" - lehet, open battle.neten, de hidd el, a ladder jobban megéri!
,,Mi az a enigma?" Egy rúnaszó mellvértbe, amivel minden karakter képes lesz arra, hogy teleportáljon.
Azért az esély, hogy 2x közvetlen egymás után essen ist countessnél, félek elég apró. Persze lehet innentõl nem esik semmi :-)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Asszem abbahagyom a játékot, a csúcson kell abbahagyni:-D
ez teszett.
És valaki nem tuds nekem adni Runát? Persze nem csak ingyen😄D Uzletelhetunk.
a fenée😊
igy sokkal könnyebb lenne
sõtt szerintem hagytam is ott mert mondom minek ha nincs benne luk😊😊😊
huhh de nyubi vagyok😊😊
Amugy szerintetek mibe érdemes a kisérõt öltöztetni érdekelne egy átlagos meg egy nagyon táp verzió is😊
mind runaszavas mind normál cuccos szal ami kifér a csövön😊😊😊
csak mert unom hogy mindig elhal mellõlem szerencsétlen😊
És anno egyszer amikor pl egy asa csoka huzott a szemem felakadt mert hellen a kisérõjével ölette meg funbol az õsöket
igaz k3 as szintü vaolt vagy 95 de akor is pimaszság😊😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.