26171
-
laliking #18081 ha úgy sem diózol, és gondolom ha csak reset után játszol akkor majd csak az akkori ladder kell, megdobálhatnál jó cuccokkal :D -
JancsiPapa #18080 Van úgy, hogy az ember túl tud lépni, megemelni a kalapját, hamarabb, mint ahogy azt ő vagy bárki más gondolná.
És resetig semmiféleképpen nem fogok diozni. :) -
laliking #18079 ennek örülsz annyira?
vagy mostmár a diabló lehet az első a sorban?:D -
JancsiPapa #18078 Ó gyerekek, még nem is írtam nektek: hétfőn vége lett a 2 éves kapcsolatomnak
:D -
JancsiPapa #18077 akkor jó lehet... -
#18076 nemszoktam duelezni, nekronak akarom lecserélni. -
JancsiPapa #18075 duelezel? -
#18074 ezt mi nemtudhattuk, sztetek raven-t érdemes lecserélni bk-ra? lehet h kapok 1 sk-t de lefagyaszthatnak, megéri sztetek? -
JancsiPapa #18073 Na most mielőtt ilyen okosak lennétek a bone wallról, Joey barátomnak inkább dueles a leírása, mint pvmes. Duelnél egyértelműen a bone wall kell. -
#18072 üdv. az én nekrom egyszer volt trang set-ban akkor lvl44-en voltak a csontik, meg elég gyenge is volt. most a csontik lvl-je 50, eni-vel szinte halhatatlan, bone wall ra sztem hülyeség 20-at rakni, helyette corpse explotion-a raktam, elég brutális tömegirtó fegyver. golem masteryn 5, summon resisten 5 van resistjük 70. -
#18071 gamefaqs.com? -
laliking #18070 segítsetek pls. sehol nem találok egy normális pvm bowazon leírás :/ -
Twista #18069 Ha valaki szeretne egy elég jó jelszavas baalrunba játszani, az írjon majd nekem vissza, kellene nekünk 1-2 ember, hogy meglegyen a 8 fő. Azért is mondom hogy elég jó baalrun lesz, mert lesz bent majd este ha minden jól megy, akkor 2 95-ös amazon, egy 93-as hammer, egy 91-es amazon egy 90-es hammer, meg még aki jön. -
JancsiPapa #18068 Trang set, kb ugyanennyi dammal
erre inkább nem is írok semmit. -
Plata #18067 Hát megnéztem azta leírást,szerintem neazigazi,trang settel kb ugyanennyi a csontijaim damja :)summon resist-re megéri tenni,a bone wall hülyeség.summon resist 5 pontot megér,golem mastery szintén,a csontijaimnak asszem 68 allresük van,hellen ölik diót és baalt is :)ja és az én seregem 47 föseni hülyeség pvm-re,duelre viszont jó. -
Nuki #18066 karaktereket mindent...mármint ha nem látogatsz -
laliking #18065 mármint mit? -
Nuki #18064 tényleg 10naponta törölnek már Bneten? -
JancsiPapa #18063 +attack rating +dam mellett a legjobb az increased attack speed, igen rohadt jó. -
#18062 a fana sokat számít nem? -
laliking #18061 full aldur set, illetve 15/ druid torch mit ér? :)) -
#18060 arach ot, hell baal hány %-ék esélyel dob? vagy hol érdemes keresni? -
JancsiPapa #18059 Szted miért jó a beast? :D
Inkább -1-2 skill, de azok a csontik sokkal jobbak legyenek... -
#18058 nekem ugyan ilyen nekrom van, még régen csináltam csak volt idő mikor eladtam minden cuccát, de most meg ujra felépítettem, csak a fegyverem és a shield em más a, beast fana aura miatt jo a csontiknak?spirit meg nemjobblenne egy darkforce? azon is van 30fcr mg 3allskill.
ja és nincs véletlenül valakinek raktáron elado golemlords helm? -
JancsiPapa #18057 Még sosem használtam magyarosítást, sajna nm tok segíteni ;( -
JancsiPapa #18056 Hű, a franc tudja már -.- Sztem spirit volt rajtam az fhr miatt, meg hoto a skillek miatt. Viszont ha telik rá, akkor EZT feltétlen próbáld ki. -
JancsiPapa #18055 Nem, JaNoU lennék ott. -
endiboy #18054 hello, mért van az, hogy rárakom a gamere a magyarítást, és mikor a menünek kellene bejönni, egyszerüen kilép? a game is, és a magyarítás is azonos verzió -
#18053 üdv.
jancsipapa gyemléxem irtad régeben h volt summon nekrod enigmával, most énis adtam azenyémnek egyet, eltudod mondani h a 75fcr-t mien cuccokkal érterd el? mert én trang kesztyű 20fcr, arach 20fcr, leoric 10fcr, és darkforc 30fcr,te is ezekelérted el? vagy vmi olcsób megoldással? -
laliking #18049 ja, azóta már rájöttem :D
-
born2fxxk #18046 Nem. -
laliking #18045 te vagy joey? :) -
Aspyrin #18044 Gondolom igen. -
laliking #18043 ja, másik. ha -50% a resistem akkor 1,5x akkorát sebez rajtam a dolog mint eredetileg? -
Aspyrin #18042 Nem szabad elfelejteni a lightning resistet! Az én példám 0% light ressel készült a többit kalkuláld hozzá. -
laliking #18041 erre akartam én is célozni :D -
SZU #18040 Akkor meghalsz, majd röviddel rá újraéledsz? =) -
laliking #18039 viszont ha nekem van 700életem akkor meghalok? azaz ha a sebzés nagyobb mint a gyógyulás akkor levonja belőle vagy elősször leveszi a 800-at azán hozzáad 200-at? :D -
Aspyrin #18038 Egyértelmű: ha Béla sebzése villámmal 1000 akkor thundergoddal 980-at kapsz be és ezzel párhuzamosan 20 lifeot gyógyulsz, wisppel pedig 800-at kapsz be és 200 lifeot gyógyulsz. -
laliking #18037 ejj, most az accommal fel akarok menni átcuccolni az ik setet klános karinak erre azt írja ki hogy az acc nem létezik. Hát a fejemet verem a falba komolyan. benne volt minden cuccom. most tiszta csöves vagyok. mit csináljak? normális ez, hogy fellépek az accommal délután aztán most 2 órával később már nem létezik :/