Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Talán a AP forti-t elfogadnám, mert AP. Egyébként van nekem fortim, csak az dusk. Nem is ez a lényeg. Nem kell az se ha neked szükséged van rá, (tényleg komolyan) meg semmise. Nem ezen múlik az én nyugodalmam. Csupán az zavart, hogy amint meg lett a pass, mf-orbsorc hammerpala cuccai elszállingtóztak. Ugy kellett megkérdezni tõled mi volt rajta. ":S"
De inkább hagyom is témát, mert Jancsee pont ezt akarta elkerülni. 😮 SRY!!
aztán a rare ringjeim is minimum malt érnek - a 20 str+fcr+allres az sztem 5 hrrig simán elmegy..10fcr11allres10str is odabasz - df 1-2-3 ist, akkor isted zaka, egyebek...
Csak annyi,hogy aspy a könnyen tradelhetõ dolgokat szedte le 😄
De ezt te is tudod nagyon jól.
Az meg hogy a múltkor berágtam rád a 14ed dusk miatt, te is érezted, hogy némiképp jogos volt.
Sztem nem szép dolog elvenni más cuccait, annak ellenére, hogy az illetõ arra felhatalmazott. 😊
Adott már más is meg accountot nekem. Megnézem/tiszteletem teszem a karakterek elõtt, illetve a sok belefeccölt idõ elõtt, majd ott hagyom, ahogy találtam.
Nincs pofám elvenni, és ha valaki elveszi, annak rosszalásomat közlöm. 😛 Ennyi.
írtam msnen is, mostantól ez a ti dolgotok.
8)
Nektek is jut elég, elhihetitek 😊
kaptatok pmet. üljetek össze, nekem aztán igazságosan osszátok el!
nekem max. vmi BOTD vagy grief kéne, de amúgy meg rühellek kapni, szal elvetve 😛 De legalább 1* mûködne a rohadás barbom 😛PP na majd max. kockulok ha akarok. 😄
'MySocialLife WAS SLAIN by ThisGame'
A CBre is hat a fizikai resist akkor ugye?
Ergo akkor az alapból 1/4 normál 1/8 unique és 1/mennyihányad ACT bossos CB képlet is felezõdik alapból nem?
ez a recept amit lentebb írtam, vagy kesztyûre is sokféle vonatkozik?
rajta van arreaton így sorrol sorra az összes recept, vagy honnan nézhetem?
ill. ezen kívül még mire érdemes craftoltatni? amulett? gyûrû? cipõ? öv?
nyilván ha látnám a recepteket jobb lenne, vagy ennyir enem fix a dolog?
bár amit srác most írt, az eléggé fixen le volt írva, hogy CB, life, ero, LL...
Ehh, ezt se tudtam. 😄
Arreaton le vannak írva a crafted cuccok receptjei? és csak én nem néztem õket? 😊
pl. egy 10 CBs kesztyû nem is olyan nagyon rossz dolog!! 😊
Item Name: Steelrend
Quality: Unique
Type: Ogre Gauntlets
Stats: Defense: 232-281 (Base Defense: 62-71)
Required Level: 70
Required Strength: 185
Durability: 24
+170-210 Defense (varies)
+30-60% Enhanced Damage(varies)
10% Chance of Crushing Blow
+15-20 To Strength (varies)
Value: Low stats: Mal. Good stats: 1-2 Ist. Almost perfect: 4-8 Ist. Perfect: Close to 10 hrs
Ez se annyira rossz, bár szvsz egy laying of hands hasznosabb. 😊
Bár palának nem annyira, ha +853% EDje van... a 350 az csak +33% damage a démonok ellen az meg fityfiritty...
A lóerő legyen veletek! :))
Jó sok CB lesz rajta. Aztán ha majd lesz rá zsé, veszek egy PB griefet, és odapörkölök mindenkinek. 😊
De a számolás része érdekel 😄D
A játék már nem annyira, ráadásul sok idõt vesz el 😛PP
De pl. szívesen írtanék már 1* übert, meg dclonet.
A hammerpalám képes lenne átöltözve, de mérhetetlenül nem élveztem, emiatt is hagytam abba.
A barbot a den of evilben még élveztem is. Ha act5ben is így írtana, akkor nem is hagynám abba a játékot, de sajnos nem teszi...
Rohadás MFre meg még mindig a sorcom a legjobb... 300as MFfel bárhol végigmegy, és elég gyorsan... Ezért szenvedjek bármilyen más karival jóval kisebb MFfel??
Nah, ezért kezdem unni a dolgot... nincs értelme, mert cuccot keresgélni sorccal jó, akár végigvonulni bárhol, minden más nem olyan hatékony... Max. annyiban jobb, hogy nem unja meg a játékot, ha 1* sorccal hentel végig, 1* barbbal 1* mással.. de lényegében véve ugyanaz történik, semmi értelme. 😊)
De tuti vissza fogom még rakni a diót, csak magam sem tom miért.
Tök szép itt tervezni a karikat, de minek? minek jó az,hogy juj kicsit jobb lesz a sebzés,meg több CB... attól függetlenül még gázabbul írtom a népet , kevesebb MFfel, meg minden....
Jó lenne ha azt tudnám válaszolni, hogy : élvezetbõl. Az már nem sok van, inkább már csak az újabb tárgyak az, ami úszásra készteti az embert az óceánban... 😛
Antireklám rulZ 😄
A sebzés nem lesz olyan óriási ha nem vagyok elit playa, így marad a CB. 😄
De vazeg az arreatot mondjuk Guillis sapkára cserélni elég nagy gáz. 😄
Mondjuk Goblin toe 25% CB... de sapival együtt lenne igazán szupi...
Palával szívesebben tenném fel a Guilli sapit, mert ott úgyis "csak" Shako lenne rajta, ill. nem annyira nagyon fontos a + skill, mint a barbnál (arreat 2 skillje ad csomó resistet + alap resist, szal kihagyhatatlan).
És akkor palán lenne:
highlord (33% ds), guilli (35% cb, 15% ds), gore rider (15% cb, 15% DS) v. goblin toe (25% C😎 - de ha van máshonnan is CB, akkor annyira nem halálos, ha itt csak 15% van... mellé van hasznos kiegészítõ.
1. verzió (gore)
50% CB, 63% DS
2. verzió (goblin)
60% CB, 48% DS
Mindkettõ elég imponáló 😊)
És mondjuk még a fegyverbõl lehetséges DS vagy CB, az attól függ...
Aztán így ha nem is ütök nagyon durvát, de maxos sebességgel (mert ugye akkor azért az az alap, hogy erre törekedjek) ilyen CBvel azért tudnak feküdni a szörnyek nem? 😛
Szvsz Barbbal is csak így lenne esélyem eth. BOTD nélkül, CB, CB, CB... Mert végülis az is ugyanolyan gyors, mint a zealer, ráadásul az nagyon radiusban több lényre is hat, ergo táposabb... (bár nem tudom a sebzés milyen, de ha csak ugyanakkora sebzést ér el a zealer, mint a WWs, akkor a WW sokkal durvább, mert jóval többmindenre hat ki...
Inkább Barbbal csinálnám a dolgokat... 😊
De ha arreatot lecserélem Guilli sapkára az eléggé gázos... Így sincs resist, mivel az eth. skullderhez ragaszkodom az MF miatt, így nem lehet felvenni másokat... Bár lehet TAL armor lenne az arany középút, csak az fele akkora def, az meg barbárnál igencsak fontos. 😛
😛
bár nyilván zealnél jobb, hogy eleve több célpontot is üt (ez speciel a hátránya tömegben, mert mindenkibe belever 1et, aztán jóvan, hadd üssenek tovább😄), meg hogy nem lehet megszakítani...
A zeallel viszont ugyanúgy beszívhatom, mint a barbnál a WWvel. El kezdi a 6os ütését, és máris szevasz van... 😊
Amúgy mi a jó a zealben?
Sokat üt 1*re?
Mert pl. ha griefet használ az ember, akkor a smite damage is elég sok lesz , nem is nagyon sokkal lesz durvább a zeal... És a smite mindig talál, ill. ott is simán elérhetõ a 4 FPA, zealnél is gondolom ez a max....
A manashield miért nem jó? 20-as warmthal regenerálódik, s szinte csak a csata elején feldobja a mana shieldet, tart vagy 3 percig, meg ügye a kb. 4-5 percig tartó enchant, meg a 2 percig tartó shiever armour. Akkor tehát a mana többsége fel sem lenne használva. Ha 1 pontot sem adok a manára, akkor is kapok valamennyit szintugráskor nem?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
elõveszek egy íjat v. 1 javelint? 😊 v. várok?... 😛
Egy harcosnál gyengébb, bár a harcosnak nincs shiever páncélja, sem mana shieldje, sem frost novája.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
De adok én egyet, úgyse játszok mostanság...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!