26171
-
Plata #18201 Nem az a legjobb de én azt szeretem.Set mániás vagyok. -
Twista #18200 Köszi, már fel is mentem a fórumra, el is ment 1 órám az olvasgatással. Nagyon jó a fórum. Lol trang set summon necrora. Nem igazán a legjobb. -
#18199 -
JancsiPapa #18198 Á, mivel szerinted a trang set a legjobb a summon necrora...
Szeretem, amikor vki ilyen okos... -
Plata #18197 Felölem akár beis zárhatják.Ha jól láttam van pár leírás ami kicsit elvan cseszve. -
JancsiPapa #18196 kész, üdv a fórumon. -
KisKolok #18195 Egyenértékű azzal, hogy ha 20 scroll van a TP könyvben, akkor több a boci, illetve -természetesen- jobb cuccokat is dobnak ^^ -
JancsiPapa #18194 Írj privátot nekem, írd meg, hogy milyen névvel akartsz regelni, és azt is, h melyik email-címről. -
JancsiPapa #18193 i hope you like pain, azt mondja :D -
Delac #18192 UHhh ez erős volt:....... Nem kellett volna XD
Felrakom kedvencekhez.. I could be like pain! :D:D:D:D:D:D:D -
Twista #18191 Én szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Meg is próbáltam beregelni, meg is volt minden ami kell de már vagy 3 napja adminisztrátori jóváhagyásra vár. Kicsit felhúzta az agyam. -
JancsiPapa #18190 2 bejelentenivalóm lenne.
Először is, megújult a rakanis.hu, fasza téli designnal :]
Aztán itt van Joey tegnap esti üzenete:
Bejelentés:
Az utóbbi időben elharapózott ál-forumregek miatt úgy döntöttem, hogy elzárom a Forumot egy időre. A jelenlegi regisztrálásokat át fogom vizsgálni, az inaktív és gyanús egyéneket pedig törlöm.
Innentől kezdve egyfajta meghívásos rendszerrel, egy belső aktív forumozó ajánlásával kerülhetnek be új tagok. A ajánlásokat emailben küldhetitek el nekem, mely tartalmazza, hogy milyen néven és emaillel regisztrált a jóváhagyásra váró user.
Megértéseteket előre is köszönöm!
Ha vki szeretne csatlakozni a fórumhoz, akkor nyugodtan írjon ide, esetleg /w *JaNoU
Köszöntem. -
JancsiPapa #18189 I NEVER LOSE!!!!! -
JancsiPapa #18188 hát kábé ^^ -
born2fxxk #18187 Nem, ez egy hülyeség. Úgymond "babonából" szokta megjavíttatni az, aki így tör hellforge-ot. -
SZU #18186 Köszi! Otthon kipróbálom! -
Delac #18185 Nem írtam volna, ha nem csináltam volna. 3/3 fire facet-t tisztán emlékszem, hogy így tüntettem el. Craftolt dolgot újra craftolni nem lehet ez fix. Rbf dolog meg már rég volt, de tényleg úgy rémlik, hogy csináltam vele :S
Egyébként felőlem aztán tök mindegy, csak segíteni akartam.:) -
Dant0r #18184 Egyrészt mivel 1.11-ben vezették be, másrészt mivel ladder-only, valszeg alapból nem fog menni...
Viszont van a PlugY nevű apró dolog, amivel ezer beállítást módosíthatsz, abban beállíthatod h jöjjön über diablo illetve lehessen tristramozni is. -
Twista #18183 Nagyon sokan így csinálják, szóval lehet benne valami igazság -
SZU #18182 Csak egy buta kérdés:
Az überezés 1.10Lod Lan alatt még nem megy? Mert hellen már kétszer leütöttem a Nihlatkot vagy kit és nem dobott kulcsot... -
#18181 HF törésnél tényleg jobb rúna eshet ha meg van javítva hephasto kalapácsa? -
JancsiPapa #18180 facetet te biztos nem craftoltál - minden más juwit lehet. és valóban, a craftolandó dolog ilvlje számít. -
Delac #18179 1: nem (crafoltam már rossz rainbow facetből is )
2: passz, szerintem nem -
Twista #18178 Lilith az ugyebár überandi:D Őt pedig úgy lehet megtalálni hogy terror, hate és destruction kulcsokat keresel. A terror keyt countess dobja, a hate keyt a summoner a dest keyt pedig nihlatnak(lehet nem jól írom a nevétxDD). Össze kell szedni 3 db-ot mindegyik kulcsból. a cube-ba beteszel 1 destet, 1 hate-et és egy terror-t és mix. Az itt nyíló kapuk közül pedig Lilith a matron's den-ben lesz. -
Andrejka #18177 valaki meg tudja mondani hogy a necro első csonti idéző képessége hányas skill szinttől idéz kardos csontokat? -
laliking #18176 -menni hell hf
-találni ist rune
-venni ik armor :) -
#18175 Akkor mit javasolsz ? -
#18174 Két kérdésem lenne: craftolásnál számít, hogy a jewelnek milyen tulajdonságai vannak? Azok az oltárok, amik ellenállást adnak, adnak absorbot is? -
JancsiPapa #18173 Készülj fel, ha magad akarod megtalálni, akkor hamarabb megőszülsz :] -
Delac #18172 Hellen Baal -
#18171 Megmondaná valaki,immortal king páncálját melyik szörny dobja leggyakrabban?Köszi -
Andrejka #18170 valaki meg tudja mondani hol találom LILITH-et? -
JancsiPapa #18169 titok :] -
laliking #18168 hmmm. jól hangzik. pontosan mit értesz újítás alatt? :D -
JancsiPapa #18167 Látom már ismeritek az oldalt ;]
Nemsoká megújul az oldal, remélem minden összejön :] -
#18166 http://hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/Irasok/java_brit.htm -
Twista #18165 Kellene nekem egy olyan oldalnak a címe, ahol karakterfejlesztések vannak, egész pontosan nekem most egy PvP amazon leírás kellene, de jöhetnek más leírások is. Az amazonhoz tudom hogy milyen cuccok kellenek csak a stat pontokkal vagyok bajban és azt nem szeretném elrontani. -
Delac #18164 gz -
JancsiPapa #18163 Sikerült a vizsga :] -
born2fxxk #18162 GL JANI! GZ ahhoz, amit találtál.