Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
nem lattam

kössz te te izé te sas te látod a flashbutton menüt?szal látod a menüt?Mert volt aki nem láta!

c115

Sas6
hát még van mit rajta csinalni de jó 😊

szíváááááássssss!!!!!Hel rúna + Scroll of Town Portal + foglalatos tárgy a hordaic cubeba beletéve és transmulate=Unsocket (foglalatok kiürítése)
<#eplus2><#eplus2><#banplz><#mf2>

c115

c115

<#mf1>Na és?Az nem baj de tudod milyen nehéz volt ennyi flashbutton menüt megcsinálni!<#nezze><#email><#sir>

c115

Elõször is ez reklám amiért megkapod majd a magadét. Másodszor: ha már a játékkal kapcsolatban próbálsz valamit összehozni legalább vedd a fáradtságot és nézz utánna az alapvetõ kifejezéseknek hiszen temérdek hibától hemzseg már a kezdõlap is(sorcressor, assansin)stb. Harmadszorra pedig nem kívánom minõsíteni a munkád mert valószínûleg sértõdés lenne az eredménye.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

<#taps>

c115

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssss ...........kész!Mgvan megnyilt a www.diablo2-necromancer.gportal.hu NAON COOL!Amugy Vip tag vok

c115

Sas6
tok jo egyes szervereken csak dobálnak ilyen DOL runákat meg iulyen el eth meg ilyen zöld cuccokat😄 elszméletlen ruva

Bobber
fire sorcom van egy kis cold-al mewgtoldva hogy ne legyen teljesen a csicsára utalva most ugye tal setben szaladgál a kicsike wartravival ill soj van rajta de szeretném kiprobálni hogy mi van ha nem talban van mi az a cucc kombo amivel jó a kicsike sõtt ugye jobb is lehet mint a tal sorc😊
csak sokba kerül😊😊😊
a csicsonak tegnap raktam össze egy insightot (aszem ez az most lusta vagyok utánanézni, a mediaurás😊)egy cv-be és tök hepi voltam mert 17 es aurát ad😊😊😊
de azt se tudom hogy õt mibe lenne jó felöltöztetni mert most elég noob cuccok vanak rajta😊
szóval várom a tippeket😊
ha sikerül végre összetradelnem egy enigmát akkor a hammerpalára is kiváncsi lennék szintén hogy azt hogy érdemes összerakni😊😊😊

Remélem nem baj hogy ennyi hülyeséget kérdezek😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

vigyori14
ez az accom: toth007 ha gondolod keress meg és megbeszéljük, most leszek egy kicsit.

Sas6
Persze érdekelnek mi a neved a Bneten A karakterem neve Karlbal_TT majd a csetren beszélhetunk.

Gul csak a ladder legeléjén ér 2 ist-t. Karácsonykor még kb istum. Most tavasszal már istpul. Így majus/június magasságában már csak ist.😞

Attól függ milyen sorcot akarsz csinálni. Fire: akkor eschuta kézbe+ spirit. Pancél: mf/resist/all skill legjobb kombinációjában. Shako minden verzióban jó.(cold/light.)

Ha leírod fire/cold/light közül melyiket preferálod tudok egy-két tippet adni. De aspy/jancseepapa-nak komolyabb sorcai voltak. Õk egy pöttyet jobban értenek a dologhoz.

vigyori14
sash6 nekem vannak elado cuccaim sorc ra, van tal amu, shako, occu, lidless, magefist, vipermage, ezekt eladom ha erdekelnek.

Bobber
le kell kicsinyiteni a képet😊😊😊😊

Bobber
😊😊😊😊😊

Na én vagyok az a nyubi sorc aki most tanul ujra mindent😊
De lassan kezdem megérteni hogy néha miröl beszéltek😊😊😊😊

más

tényleg enyire el vannak szálva az árak
Tegnap tök nyügös voltam mert még anno esett egy gul runám és tökre örültem neki hogy majd becserélem 2 istre most meg közlik velem hogy csak egy istet adnak érte 😞
Pedig hogy örültem neki hogy van
Rohadtul akarok majd venni egey enigmát de most csak ugy tudnám megtenni ha eladnám szinte mindenemet😞
és azt annyira nem akarom😊

sorcot szerintetek hogy erdemes felöltöztetni ha nem tal setben van??
még nem néztem hogy mit lenne érdemes ráadni de most kicsit gondolkozom rajta hogy a tal setet lecserélem valami keményebbre😊
jöhetnek a tanácsok😊😊)û
köszi😊

Igen, csináltam is egy képet, amikor voltuk uber durielnél. Direkt horpetinek, de túl nagy a kép.😊

Akkor te voltál, illetve én.-> Kickin_Ass

Bobber
Delac
#16205 hozzászólást nézd meg pls😊
te voltál?😊

Máskülönben igaz amit mondasz, mert chargos palám (grief+exile+coh+gore+guilames)
és 3-as szintû smite-l baalnak vigyorogni sincs ideje.

Aspy mondta hogy járt?

OMG nehogy már egyedül maradjok ott magnak .😞

70% cb van vagy nincs...
Számolhatunk oldalakat - a smiteremen volt egy gyenge grief,dracul,coh,guill face, gore, upg zaka, 2 raven, tg és highlord - 1 percnél nem volt több über tristram.
Lehet számolgatni, meg 'úristen mi lesz a ressel' - itt a tapasztalat.

Sas6
Valaki nem tud nekem egy jo kis varázslonak valo cuccot adni? persze nem ingyen 😛

Bobber
háát nem tudom😊😊😊
lehet😊

forrocska néven nyomom a sorcal ill az accom neve bobberke2
milyen karival voltál?
nállunk volt egy pala meg egy barbi és andinál jött be egy nekró
szal ha stimmel akkor én voltam😊😊😊

Sas6
hehehe

np ^.^ én is meg lennék ijedve 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sas6
már sikerult huha de megilyedtem de köszike szépen mindent!!!

nekem hasonló van hellen: megöltem tanácst, szétvertem a gömböt durance 2es wp-is megvan, de más kapuján nem mehetek be ami Durance of Hate-be vezet..próbáltunk már mindent, sazl csak saját kapumon mászkálhatok vissza...
ja persze ha meg eljutunk odáig hogy megöljük mephistot, egybõl kilép, vagy valami miatt ált nem sikerül, nagyon erõlködik >😄

:ooo
akkor csatlakozz egy group-hoz aki éppen csinálja azt a küldit, és átcsusszansz velük :]

Sas6
probaltam megszerezni a botot de nem volt a léádaban bot😞(((( most akkor milegyen??

Sas6
Ja ÍAzert Karlsbal mert az illik a Diablohoz érted😊 Meg olyan jol hangzik.

Sas6
hehe😄

de figyi hogyha megyek megszerezni a botot akkor kifogja nekem dobni a nem csak annyi lesz hogy csak pénzt ad ki meg ilyenek??

miért pont "Karlbal" ? (ha szabad kérdeznem😊

hát sajnos újra kell szerezned a botot meg az amulettet :|
(nézd a jó oldalát, legalább fejlõdsz😊

Sas6
Gáz van emberek.

Az Act 2-ben vagyok és már csak meg kéne olnom a druidelt. Egy nagyobb szintu karakter jott segiteni én kinyitottam a bottal a kaput és bementunk druidelhez.Megöltuk és nem enged tovább a 3. actba mert lefagyott a jatek. kiléptem és ujra beleptem és már nem volt meg a botom és az utolso kuldetés sem volt kész. Szal nem is enged a 3- actba nem utazhatok el. Mi lehet erre a megoldás valaki pls segítsen lécci nagyon rossz ez igy😞((((((((((

Sas6
Jaja az a accountom neve Karlbal jo mi😄

az accountod neve ez? 😄

Sas6
na most kezdtem egy sorcot 19-es szintu tök erös eddig bejon nagyon 😊 valaki tud jo tippeket adni? vagy jo cuccokat? nektek mi a nevetek a bneten? Nekem KArlbal nektek mi?

jesszusom a vége felé már kezdett elharapózni a dolog, én személy szerint semmit se értettem így az utóbbi 8-10 hszt 😄😄<#idiota>

Ba.

BA vagy PB ??

Nem rossz.
Mostani viszonyok között tényleg mondhatjuk, hogy jó vétel volt.

Nem vagy ;-) Ha jól emlékszem 365/69 és 12 ist volt<#beka2><#szeret>

lw stat-t oszd már meg illetve árát, amibe került, ha nem vagyok túl indiszkrét 😛

.<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

c115

Lw már megvan(ráadásul kurva jót szereztem betyár olcsón) és van még pár istem talonba, bár normális exilera nem fogja futni, talán egy eth zakára zoddal(volt egy jó ajánlat még tegnap de nem haraptam rá). Botd warpikeos babám "eladtam" és örököltem Jancsitól is szóval megoldom a dolgot.

Honnan lesz lw-re meg exilra pénzed??

Egyik se olcsó cucc. Lw 10 ist alatt igy reset elõtt esélytelen. Múltkor valaki 16-ért akart venni.
Jó exile szintén 10 ist+

Holy shield nélkül kinézek valami monstában frekventáltabb területre elõtte, és vegyük úgy, hogy a resist el van intézve......

Igazából a grief-t nem értem miért használják überre. Amit tudok.:

A rajtalévõ dmg+ a shieldre is hat. Ok= lesz sebzésed smite-l össz-vissz 550 dmg KB!!
statban kiírt sebzés meg 3 vagy 4 ezer. tipp!.
Deadly strike 20. Az mindig jól jön 😛
többi statja nem számos.

Szép sebzésed van, de "common sense", hogy cb sebez igazi sebzés helyett. Erre a nagy sebzésre, majd csak a szörny utolsú millimétereinél lesz szükséged. szvsz

Szerintem túl sok mindent be kell áldozni ahhoz, hogy griefet betehessük fegyónak.

Nekem ez az elképzelésem:
Lw, forti, guillemau, gore, zaka vagy exile, tgod, highlord, bul és raven.

Hogy rakod ki a legalább 70% cb-t?

Guillames:35
Goblin Toe: 25
Duress : 15.
+mondjuk crafted glowes 10.
=75

És ekkor eléggé necces lesz